-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αν βρέχει να δείς τι καλά που θα είναι...Αν σου πω πως θα την ήθελα την λλλίγη γλλλλίτσα, τί θα μου'λεγες;;;
Όχι βέβαια ότι θα με χάλαγε και η στεγνή άσφαλτος! Γι'αυτήν είμαι φουλ προετοιμασμένος άλλωστε...
-
Φυσικά δεν έχεις άδικο. Δηλαδή με λίγα λόγια, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμμετάσχοντες θα μπορούμε να κάνουμε μόνο συγκεκριμένους γύρους στην πίστα με αριθμό σειράς προφανώς?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τώρα θα έχει τόσο αυστηρούς κανόνες?
Δεν είναι όμως μια οποιαδήποτε μέρα. Είναι μέρα διοργάνωσης event και η συμμετοχή σε αριθμό μάλλον θα είναι πολύ υψηλή. Δεν μπορείς να προσκαλέσεις όλο τον κόσμο και να πεις 'μπείτε και πάτε όπως γουστάρετε'
Σωστός ο Οπτέριοοοος...
Λίγη 'κοινή λογική' και όλα θα πάνε καλά (όπως πάντα άλλωστε!)...
-
Ο χρήστης mpower έγραψε:
Φυσικά δεν έχεις άδικο. Δηλαδή με λίγα λόγια, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμμετάσχοντες θα μπορούμε να κάνουμε μόνο συγκεκριμένους γύρους στην πίστα με αριθμό σειράς προφανώς?Οχι κι έτσι!
Μπορούμε να κάνουμε όσους γύρους θέλουμε!
Η πίστα είναι δικιά μας όλη μερα!Αλλά με προσοχή και χωρίς μπούκες στις στροφές!
Για να το γλεντήσουμε πάμε και για την πλάκα μας!οχι για αγώνα!
-
Εεεχμμμ... να μην ρωτήσω αν θα παίξει φαΐ μετά, έτσι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεεχμμμ... να μην ρωτήσω αν θα παίξει φαΐ μετά, έτσι?...να μην ρωτήσεις!
-
'4. Ανεβάστε την πίεση στα λάστιχα ΠΡΙΝ έρθετε (μήπως δεν υπάρχει το μηχανημα στην πίστα) '
Εεχμμ... Να μη ρωτήσω αν θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά και να βάλουμε τα εφεδρικά μας ζαντολάστιχα στην πίστα (Αεροπίστολο, ροπόκλειδο, γρύλος κλπ). Αμαρτία πάντως. Πόσο στοιχίζει ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εεεχμμμ... να μην ρωτήσω αν θα παίξει φαΐ μετά, έτσι?
...να μην ρωτήσεις!
Εεεε τότε μήπως να το προσθέταμε στον τίτλο? Λίγο μεγάλος θα γινόταν βέβαια...
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ και επίθεση στα αμνοερίφια της περιοχής, μετά συνοδείας γλυκού!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'4. Ανεβάστε την πίεση στα λάστιχα ΠΡΙΝ έρθετε (μήπως δεν υπάρχει το μηχανημα στην πίστα) 'Εεχμμ... Να μη ρωτήσω αν θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά και να βάλουμε τα εφεδρικά μας ζαντολάστιχα στην πίστα (Αεροπίστολο, ροπόκλειδο, γρύλος κλπ). Αμαρτία πάντως. Πόσο στοιχίζει ρε παιδιά;
Ούτε εσύ να ρωτήσεις!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'4. Ανεβάστε την πίεση στα λάστιχα ΠΡΙΝ έρθετε (μήπως δεν υπάρχει το μηχανημα στην πίστα) '
Εεχμμ... Να μη ρωτήσω αν θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά και να βάλουμε τα εφεδρικά μας ζαντολάστιχα στην πίστα (Αεροπίστολο, ροπόκλειδο, γρύλος κλπ). Αμαρτία πάντως. Πόσο στοιχίζει ρε παιδιά;
Ούτε εσύ να ρωτήσεις!
Αυτός να ρωτήσει ρε συ! Δεν παραβαίνει τους Άγραφους Κανόνες του 4ΤΦ!!
Για να τα αλλάξεις μόνο με τον σταυρό και με τον γρύλο σου! Δεν έχει αερόκλειδο!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για αρχή να πω ότι είστε off topic.
Δεν έχουν θέση εδώ κακεντρέχειες περί του αυτοκινήτου μουΑστους Ρένα μου να λένε. Ο Βασίλης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Όσο για σένα νεαρέ μου Krus έχω να πω τα εξής :
Μπορεί η φωτογραφία να μην είναι μοντάζ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τη χρησιμοποίησες με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλοιώσεις την πραγματικότητα. Αντιθέτως μάλιστα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη αμέσως μόλις γύρια το κλειδί στο ΟΝ και όπως όλοι ξέρετε (πλην του Koyk και του krus) ανάβουν όλα τα λαμπάκια για έλεγχο. Μετά όλα κλείνουν.Βέβαια, προς απογοήτευση των παραπάνω αναφερομένων με την απενεργοποίηση του VSC, τελικά μόνο αυτό το λαμπάκι ανάβει μόνιμα.
Εγκάθετοι
Αυτό το ξέρουν όλοι άλλα είχε ήδη πάρει μπροστά η ΤΣ όταν τραβήχτηκε η φώτο.
-
Βρε άθλιοι, θα πάτε track day ενώ 40 χλμ. μακριά έχει ράλι Κορίνθου (και πρέπει να είμαι εκεί ? )
Next time
-
Νάσο κι εγώ εκεί θα είμαι, αλλά μάλλον θα περάσω μια βόλτα και απο τα Μέγαρα
τί είναι; ένα τσιγάρο δρόμος που λένε και οι καπνιστές -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βρε άθλιοι, θα πάτε track day ενώ 40 χλμ. μακριά έχει ράλι Κορίνθου (και πρέπει να είμαι εκεί ? )Next time
Καλά θα κάνεις να μην παραπονιέσαι που θα καταφέρεις να παρακολουθήσεις δυο εκδηλώσεις σε μια μέρα
Σε περιμένουμε...;) -
Εγώ πάντως αυτό θα κάνω......Αθίκια, Σερβις Παρκ και μετά Μέγαρα!!!!!!!
-
Θα το ήθελα αλλά προβλέπεται να τελειώσω βράδυ...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εγώ πάντως αυτό θα κάνω......Αθίκια, Σερβις Παρκ και μετά Μέγαρα!!!!!!!Εμ βέβαια, όταν δικαιούσαι με το παραπάνω 'τραπέζι' (βλ.κάθισμα συνοδηγού σε πιστάδικα διαβόλια ) όλα γίνονται!!!...
-
Παίδες, θα τα πούμε την Κυριακή στην πίστα (και στην συνεπακόλουθη σφαγή των αμνοεριφίων )
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Παίδες, θα τα πούμε την Κυριακή στην πίστα (και στην συνεπακόλουθη σφαγή των αμνοεριφίων )Καλά για την πίστα, αλλά εμείς δεν τρώμε...τσιμπάμε!!!
-
Θα κάνει πολύ κρύο λένε...
Να μη ξεχάσετε να φέρετε την αρκούδα...
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!