-
χαιρετώ τους τζιπάδες του forum.
Παρακολουθώ το forum πολύ καιρό αλλα είμαι νέος ιδιοκτήτης 4χ4.
πριν ένα μήνα απόκτησα μετά κόπων και βασάνων ένα grand vitara 2.0 αυτόματο .Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται και σε αντίθεση με ότι γράφουν είναι και ποιοτικό.Εκτός δρόμου είναι στα πλαίσια των suv δυνατοτήτων άριστο.Μόλις στρώσει λίγο ακόμα θα μπει στα πιο δύσκολα. -
Μεγειά...
-
Γειάς σας 4χ4 Lovers !!
Και εγώ κάτοχος cherokee 2.4L Μοντέλο τέλη 2003. (μεταχειρισμένο σε απίστευτα άριστη κατάσταση) εδώ και 3 μήνες περίπου.
Πολύ λίγο έχει πατήσει σε δρόμο ασφαλτοστρωμένο.........
Απίστευτες διαδρομές σε βουνά ...... το αμάξι κυριολεκτικά το έχω αξιοποιήσει 100%...... γι'αυτό το πήρα άλλωστε. ..... Πέτρες, λάσπες και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.... το απόλυτο παιχνίδι !!!!!!! Το εντυπωσιακό είναι ότι ανεβαίνοντας έντονα βραχώδες διαδρομές το αυτοκίνητο δεν κάνει 'γκαπ γκουπ' αλλά νιώθεις σαν να πλέει !!!!!!!!!!! ΑΨΟΓΟ
Πήγε να με προδώσει σε λάσπωμένη/σπασμένη ανηφόρα σε κορυφή βουνού (έξω από τρίπολη, ανεβαίνοντας προς πιάνα μεριά) με ομίχλη τίγκα και σήμα κινητού καθόλου..... Ομολογώ πως φοβήθηκα ......... αλλά τελικά είμαι πεπεισμένος ότι το αυτοκίνητο πολύ δύσκολα θα κολλήσει!!! Με λίγη προσπάθεια και 4WD low για πλάκα το ξεπέρασε!!!!! Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι ένα αυτοκίνητο θα μπορούσε να πάει τόσο μακρυά ..... ενώ φοβόμουνα το τσερόκε με ηρεμούσε !!!!
Πραγματικά εντυπωσιακό.
Αν το πούλαγα θα έπαιρνα το 3.7L
Υ.Γ. Ομολογώ πως άρχισε λίγο να τρίζει το ντουλαπάκι, αλλά φταίω και εγώ λίγο σε αυτό καθώς το έχω σπάσει !!!!
Υ.Γ. Του έβαλα λάστιχα TOYO Open country. Σχόλια / παρατηρήσεις ? -
grand cherokee 4,7 ltd εξοχο!!!!!
-
jimny metal top vvt
2.500 χλμ. και σήμερα πρώτη φορά βολτα πάρνηθα τατόι!!!!!!!
τρελάθηκα! enduro παντού!!! το λάσπωσα επιτέλους!!!!
δεν συγκρίνεται με τίποτα το όλο σκηνικό!!
όλοι Μ/Τ και πάρτε τα βουνά!
φιλικοί χαιρετισμοί και καλες λασπογιορτές στα μούτρα των 4κίνητών σας!!!!!!
Τι 4χ4 οδηγείτε...