-
Θα είχε ενδιαφέρον να φτιάξουμε ομάδες και να παίζουμε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5χ5 ή 7χ7.
Μπορεί να γίνει και πρωτάθλημα.
Τι λέτε;
-
Θα είχε ενδιαφέρον να φτιάξουμε ομάδες και να παίζουμε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5χ5 ή 7χ7.
Τι λέτε;
-
Τι λέτε;
-
εγω μεσα παντος τελεια ιδεα πως σου ηρθε μπραβο
1)pai mei
2)madakos -
Ηδη απο σημερα ξεκιναει πρωταθλημα ποδοσφαιρου 6Χ6 στο camp nou στο Μενιδι με την συμμετοχη αρκετων club αυτοκινητου....Σημερα στις 18.30 παιζουν Psclub με Saxomania....
Παρακατω υπαρχουν αναλυτικα οι συμμετοχες....''Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την 6η Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 9 ομάδων από τα εξής αυτοκινητιστικά club :
Alfisti Club
Ibiza Club
MG Rover Club
Peugeot Sport Club
Renault Club
Saxomania
Yaris Club
Delta HF Integrale Club
Ignis Sport ClubΤο τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο Camp Nou, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πηγαδά & Ζαϊμη (Κ. Μύλος). ''
-
o φιλος pai mei λεει να γινει αγωνας αναμεσα μας δηλαδη να φτιαξουν τα μελη ομαδες και μετα να παιξουμαι
-
Δυστυχως χθες επαιξα μπαλα μετα απο πολυμηνη αποχη λογω σοβαρου τραυματισμου στο τουρνουα που γραφτηκε πιο πανω.....
Το γονατο μου δεν αντεξε και παλι πρεπει να επαθα μερικη ρηξη χιαστου,οποτε ΤΕΛΟΣ ο αθλητισμος για μενα(τουλαχιστον μεχρι να κανω αρθροσκοπηση).....
Καλη ιδεα παντως Αγγελε...
Για την ιστορια χασαμε 7-6 απο το HF Intergrale club
-
Όχι ρε φίλε...
Αυτό είναι πολύ κρίμα, να μην μπορείς να αθλήσαι!Κοίταξέ το και σύντομα περαστικά!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δυστυχως χθες επαιξα μπαλα μετα απο πολυμηνη αποχη λογω σοβαρου τραυματισμου στο τουρνουα που γραφτηκε πιο πανω.....Το γονατο μου δεν αντεξε και παλι πρεπει να επαθα μερικη ρηξη χιαστου,οποτε ΤΕΛΟΣ ο αθλητισμος για μενα(τουλαχιστον μεχρι να κανω αρθροσκοπηση).....
Περαστικά σου. Καλός μου φίλος είχε παθει κάκκωση μηνίσκου μαζί με ρίξη χιαστών οπότε έχω μια ιδέα για το τί είναι. Αντε σιδερένιος
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δυστυχως χθες επαιξα μπαλα μετα απο πολυμηνη αποχη λογω σοβαρου τραυματισμου στο τουρνουα που γραφτηκε πιο πανω.....Το γονατο μου δεν αντεξε και παλι πρεπει να επαθα μερικη ρηξη χιαστου,οποτε ΤΕΛΟΣ ο αθλητισμος για μενα(τουλαχιστον μεχρι να κανω αρθροσκοπηση).....
Κρίμα ρε Βαγγέλη ... !!!
Για την ιστορία ... τα Ιταλικά καλά κρατούν
-
Περαστικά Βαγγέλη..
-
Πριν απο 6 μηνες περιπου ειχα παθει ρηξη χιαστων,ρηξη μηνισκου και καταγμα εσω κνημιαιου κονδυλου στο αριστερο μου γονατο(το καλο μου ποδι ειναι αυτο)
Εκανα καποιες φυσιοθεραπειες το καλοκαιρι(κυριως στη θαλασσα) και προσπαθησα να το δυναμωσω μπας κ γλυτωσω την εγχειρηση....
Ετσι προχθες ειχα μεγαλη ορεξη για μπαλα κ αποφασισα να παιξω με το GRC εναντιον των παιδιων απο το HF club.
Εβαλα 2 γκολ μεσα σε 15 λεπτα κ εκει που ημουν ετοιμος να καρφωσω το 3ο καταλαβα το κρακ απο το γονατο κ επεσα κατω ανημπορος να συνεχισω
Ο πονος ηταν μικροτερος απο την πρωτη φορα,αλλα τι να το κανω......Παλι κουτσος θα ειμαι για 2 μηνες κ μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα
Δυστυχως τελος ο αθλητισμος για εμενα τουλαχιστον μεχρι να παρω την αποφαση να παω να το εγχειρησω..
Μπορω να κανω τον προπονητη ομως
Ευχαριστω παιδες για τις ευχες σας.....
-
Ξεχασα να πω οτι ο γιατρος μου με ειχε προειδοποιησει να ΜΗΝ τολμησω να παιξω μπαλα γιατι θα παθαινα σιγουρα τα ιδια,αλλα εγω θεωρησα σωστο να μην τον ακουσω........
Καλα να παθω κ σας λεω με σιγουρια οτι εμαθα το μαθημα μου....
-
Περαστικά και από 'μένα...
Και να επιστρέψεις πιο δυνατός. -
περαστικά βρε γιατρέ
-
Σιδερένιος ρε Βαγγέλη!
-
περαστικα και απο εμενα
τελικα θα παιξουμε κανενα ματσακι
-
Aν θέλετε πάντως τερματοφύλακα, βρήκατε καλό!!!
Κρίμα ρε Βάγγο, περαστικά... έχω περάσει και εγώ μια μικρή ρήξη συνδέσμου και σε καταλαβαίνω... τώρα, κάμποσα χρόνια μετά, λέω ότι καλύτερα να το είχα σπάσει το πόδι, παρά αυτό...
-
Βαγγέλη περαστικά και από μένα.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην νιώθεις ενοχλήσεις κατά την διαμήκη παλινδρόμηση του δεξιού ποδιού...
Οι ενοχλήσεις επιτρέπονται για να μην πω επιβάλλονται μόνο στα πλευρά και τον αυχένα.
Ξέρεις, εσύ!
Και να τρως πολλά σαγκουίνια...Σιδερένιος ντόκτορ.
-
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου α' φορουμ-εθνικής (Ιδέα)