-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ειμαι και γω περίεργος να δω την αντίδραση του ΣΟΑΑΒΕ και φυσικά και της ΕΘΕΑ.εσυ δεν ησουν στισ σερρες η καποιος απο κοζανη?
-
Oι μπράβοι μάθαμε ποιανού ήταν... Ο δαρμένος όμως ποιός ήταν???
Δεν φαντάζομαι ο βοσκός?????? -
Παιδιά τι να λέει η αντίδραση του ΣΟΑΑΒΕ; Η ΕΘΕΑ πρέπει να κινηθεί, να δείξει τις προθέσεις της. Να δούμε τώρα που έχει πρόεδρο ένα οικονομικά ανεξάρτητο άνθρωπο, θα δώσει την τιμωρία που αξίζει στο 'νονό'; Γιατί μέχρι τώρα , αν και υπήρχαν άνθρωποι που έγραφαν στο forum για το πόσο επικίνδυνος ήταν ο 'πρωταθλητής',ο ενάρετος πρόεδρος κρατούσε στάση ουδετερότητας. Τώρα που υπάρχει ξυλοβαρμός αγωνιζόμενου , επιτέλους δεν πρέπει να αντιδράσει;
-
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος...
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Oι μπράβοι μάθαμε ποιανού ήταν... Ο δαρμένος όμως ποιός ήταν???
Δεν φαντάζομαι ο βοσκός??????Είναι δημοσιευμένο από τον kaker εδώ και μέρε στο θέμα' νέα από β.Ελλάδα' . Στον Κο Στρατέλη έγινε η επίθεση. Όσο για το βοσκό,νομίζω ότι έχει μεγάλη 'γκλίτσα' και ο 'νονός' δεν τολμάει να πλησιάσει.
-
Ο χρήστης THE FASTER έγραψε:
Είναι δημοσιευμένο από τον kaker εδώ και μέρε στο θέμα' νέα από β.Ελλάδα' . Στον Κο Στρατέλη έγινε η επίθεση. Όσο για το βοσκό,νομίζω ότι έχει μεγάλη 'γκλίτσα' και ο 'νονός' δεν τολμάει να πλησιάσει.τον είχε απειλήσει όμως....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Είναι δημοσιευμένο από τον kaker εδώ και μέρε στο θέμα' νέα από β.Ελλάδα' . Στον Κο Στρατέλη έγινε η επίθεση. Όσο για το βοσκό,νομίζω ότι έχει μεγάλη 'γκλίτσα' και ο 'νονός' δεν τολμάει να πλησιάσει.
τον είχε απειλήσει όμως....
Δεδομένης της νεώτερης (της απειλής) ιστορίας, φτηνά τη γλίτωσε με απειλές και μόνο...
Τέτοιες συμπεριφορές είναι για φυλακή, όχι αγώνες!
Να δούμε όμως τι λέει και η ΕΘΕΑ επί τούτου...
Ίσως και να μην αποδεικνύεται τίποτα...
(ας πούμε και καμιά να περνάει η ώρα...)
Στον Γκίκα δόθηκε (δικαίως!!!) εξάμηνο για ΜΑΚΡΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ συμβάν!!
Έτη, ή δεκαετίες; -
Μετά από πολύ καιρό δεν άντεξα και αφού αθέτησα προσωπική υπόσχεση στον ίδιο μου τον εαυτό άνοιξα το κουτί, που να μην το άνοιγα.
Η βοήθεια που μου δόθηκε από το χώρο ήταν μεγάλη.
Πάω ξανά στην απομόνωση.
Βρωμάει πολύ έξω.
Μην νομίσετε ότι κάτι ανάλογα δεν συνέβαιναν και παλαιότερα. Τώρα μπορούμε και τα μαθαίνουμε και φυσικά είναι περισσότερο άγρια. Τώρα το πράγμα παράγινε.
Προσωπικά δεν έχω καμιά θέση στον ίδιο χώρο με τον 'πρωταθλητή', το ανδρίκελο αδερφάκι του και τους κουμπουροφόρους φίλους του.
Αυτή την τύχη την αφήνω γιά αυτούς που μέχρι τώρα ήθελαν να φωτογραφίζονται μαζί του και να ομολογούν ότι είναι φίλοι και συνεργάτες. Και πρώτοι από όλους είναι αυτοί που τώρα τους απειλεί. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν συνεργάτες μέχρι προχθές. Δηλαδή στον ίδιο χώρο από το ίδιο πιάτο τρώγανε. Τώρα ιλόστεψε το φαϊ και άρχισε η φαγωμάρα.Με όλα αυτά μάλλον πρέπει να κλειστώ και πάλι, ώστε να μην ξέρω, να μην ακούω, να μην βλέπω.
Θέλω να μείνω με την γλυκιά αίσθηση του να περνάω ξημερώματα την Καλαμπάκα, ΄με 40 βαθμούς τη Γραμμένη Οξυά, νύκτα τον Σχίνο και χάραμα το Γεράκι και τον Πάρνωνα με τους φίλους μου που το μεγαλύτερο κουμπούρι που είχαν ήταν ο νυχοκόφτης. Αποκεφάλιζαν όμως ό ένας τον άλλο πάνω στα βουνά, πίσω από το τιμόνι ενός 160 J και αμέσως πιό κάτω σταματούσαν να σου προσφέρουν την βοήθειά τους.
Μάλλον ρομαντικός.
Ήρθε η ώρα να πάω σπίτι μου.
Άντε γειά. Ελπίζω ότι ο χώρος θα φθάσει στην αυτοκάθαρση από όλους αυτούς. Ή έστω να τους κάνει να φοβούνται να δείξουν τα 'δόντια' τους.
LEV -
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΜΑΓΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ CARTOON. TO EΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ....ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΡΑΛΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ...ΕΠΙΔΟΞΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΜΑΓΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ CARTOON. TO EΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ....ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΡΑΛΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ...ΕΠΙΔΟΞΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.Λανθασμένα μας τα λες.Δηλαδή η παρουσία των μπράβων ήταν ερήμην του Σωκράτη;Υπάρχει κάποιος που να αποδεικνύει ότι προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση προς τον Κο Στρατέλλη; Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι 'φαμίλια'. Με όλη την σημασία της λέξης.Με αρχηγό , εκτελεστικά όργανα κ.ο.κ..Δεν πράττει ο ένας αν δεν ξέρει ο άλλος. Μάλλον κρατάει η σκούφια τους από Σικελία μεριά!!!!!!!
ΣΕΡΡΩΝ ΟΥΕΣΤ