-
Ψάχνω για λάστιχα!!!
Διάβασα διάφορα posts αλλά συμπέρασμα δέ βγήκε. Μου άρεσαν πολύ τα TOYO PROXES F08
Έχει να πεί καποιος κάτι για τα συκγεκριμένα.
Michelin δεν θέλω να βάλω.
Brigestone επίσης.
Φοράω YOKOHAMA C-DRIVE, τα έχω 21.000 κμ αλλα άρχισαν να γλυστράνε. Μου προτίναν κάτι ΝΟΚΙΑΝ αλλά πολύ μούφα μου φαίνονται.
Γενικά θέλω λάστιχα που να μην μαγουλιάζουν στις στροφές διότι μ 'αρέσει να στρίβω απότομα και γρήγορα.
Ακούω προτάσεις... -
Ψάχνω για λάστιχα!!!
Διάβασα διάφορα posts αλλά συμπέρασμα δέ βγήκε. Μου άρεσαν πολύ τα TOYO PROXES F08
Brigestone επίσης.
Φοράω YOKOHAMA C-DRIVE, τα έχω 21.000 κμ αλλα άρχισαν να γλυστράνε. Μου προτίναν κάτι ΝΟΚΙΑΝ αλλά πολύ μούφα μου φαίνονται.
Γενικά θέλω λάστιχα που να μην μαγουλιάζουν στις στροφές διότι μ 'αρέσει να στρίβω απότομα και γρήγορα.
Ακούω προτάσεις... -
Ψάχνω για λάστιχα!!!
Brigestone επίσης.
Ακούω προτάσεις... -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Γενικά θέλω λάστιχα που να μην μαγουλιάζουν στις στροφές διότι μ 'αρέσει να στρίβω απότομα και γρήγορα.Σ' αυτή τη διάσταση μη περιμένεις να βρεις λάστιχα μεγάλων επιδόσεων.
-
βαλε continental premium η michelin exalto που νομιζω βγαινουν στη διασταση αυτη και θα εισαι κυριος!!!
-
Bridgestone Re-720.
Αργούν να ζεσταθούν λίγο,αλλά μετά κάνουν θαύματα.
Κοντά στα 230 ευρώ τήν τετράδα θα τα βρείς. -
Η ερώτηση δε μπορούσε να γίνει σε αυτό το θέμα;
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... a3c96452e8
185/60-14