-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Νταξ' και συ τι περίμενες. νάρθει εδώ ο γεραμαναράς ή ο σουηδέζος και να σε ψάχνει να σου κάνει όφερ?Γιατί ψάχνει άτομα (από Ελλάδα) ο Γερμαναράς ή ο Σουηδέζος;
Και στην τελική από αυτά που γράφετε εδώ μέσα, έχει δει κανείς ποιες απαιτήσεις πρέπει να καλύπτει κάποιος για να μπορεί να εργασθεί σε χώρες του εξωτερικού; π.χ. Τι ζητάνε οι ίδιες οι χώρες και όχι ο κάθε εργοδότης;
Έτσι όπως τα γράφετε, διακρίνεται μία τάση ότι όλα είναι απλά και αρκεί η αποστολή ενός βιογραφικού σημειώματος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Νταξ' και συ τι περίμενες. νάρθει εδώ ο γεραμαναράς ή ο σουηδέζος και να σε ψάχνει να σου κάνει όφερ?
Γιατί ψάχνει άτομα (από Ελλάδα) ο Γερμαναράς ή ο Σουηδέζος;
Και στην τελική από αυτά που γράφετε εδώ μέσα, έχει δει κανείς ποιες απαιτήσεις πρέπει να καλύπτει κάποιος για να μπορεί να εργασθεί σε χώρες του εξωτερικού; π.χ. Τι ζητάνε οι ίδιες οι χώρες και όχι ο κάθε εργοδότης;
Έτσι όπως τα γράφετε, διακρίνεται μία τάση ότι όλα είναι απλά και αρκεί η αποστολή ενός βιογραφικού σημειώματος.
Αρκεί να θέλεις και να ψάξεις (Ιντερνετ).
(Α και η γιαγιά που σε σπούδασε μόνη της δεν πρέπει να είναι άρρωστη). -
Άστο μην το ψάχνεις. Μάλλον είσαι πολύ μικρός ακόμη σε ηλικία.
Έχω εργασθεί στο εξωτερικό και ξέρω τις διαδικασίες και τις έχω φάει στην μάπα. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω εργασθεί στο εξωτερικό και ξέρω τις διαδικασίες και τις έχω φάει στην μάπα. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική.Τι να σου πω, νιάνιαρο που δεν έχει δουλέψει πουθενά.
-
ok.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Έχω εργασθεί στο εξωτερικό και ξέρω τις διαδικασίες και τις έχω φάει στην μάπα. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική.Τι να σου πω, νιάνιαρο που δεν έχει δουλέψει πουθενά.
Κάπου εκεί το βλέπω και εγώ…..
Α. -
Ως συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...
Ναι υπάρχουν τα παιδιά που σπούδασαν από το υστέρημα των γονιών τους και παλεύουν με την ανεργία καθημερινά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, όπως υπάρχουν και παιδιά τα οποία είχαν τα πάντα, έκαναν τις σπουδές τους και τώρα με δικαιολογία την κρίση και την ανεργία τρώνε από τα έτοιμα, τα οποία σημειωτέον μάσησαν ποικιλοτρόπως οι γονείς τους από το κράτος με τον Α ή Β τρόπο (βλέπε κουλά επιδόματα στο δημόσιο, βλέπε φοροδιαφυγή κ.α) τα προηγούμενα 30 χρόνια.
Η εμπειρία από το δικό μου χωριό λέει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό των 2ων, που λένε όλο στόμφο 'ρε μλκ εγώ τελείωσα το ΕΜΠ και έκανα και μάστερ αλλά δεν βρίσκω δουλειά' πίνοντας το φρέντο τους με το Rayban γυαλί, το ντεκολτέ vagrancy και το μούσι.
Στα μεγάλα αστικά κέντρα ίσως να υπάρχουν περισσότεροι από τους πρώτους.Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς των περισσότερων δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα το τι κακό έκαναν τόσα χρόνια. Με μεγαλύτερο το ότι μεταλαμπάδευσαν την λογική-νοοτροπία τους στα βλαστάρια τους.
21 Quadra έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε όσα λες, όμως πόσοι συνομήλικοι σου νομίζεις ότι έχουν τις ίδιες απόψεις? και φυσικά για πόσο καιρό πιστεύεις τα παιδιά σου θα κυνηγάνε το 20αρικο και το 50αρικο από δουλειές του ποδαριού? Σίγουρα έχουν κάποια όνειρα και κάποιους στόχους, θα περιμένουν μέχρι τα 40? Αν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς φυσικά και θα το κάνουν αλλά αν βρουν μια χαραμάδα και μπορούν να πηδήξουν έξω από το τέλμα δεν θα το κάνουν?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φυσικά μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ανεργία.Στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άγνωστη λέξη
Το θετικό είναι Βασίλη μου, ότι το μορφωτικό επίπεδο των αλλοδαπών εργατών της ΕΕ δεν είναι και τα καλύτερα. Έτσι όμως ευνοούνται οι δικοί μας μορφωμένοι.
Σίγουρα πρέπει να βρεις προτού ζητήσεις εργασία, έδρα με διεύθυνση στην χωρά που επέλεξες, κάποιος συγγενής ή φίλος.
Α. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Δεν συμφωνώ, μια χαρά είναι τα παιδιά μας, τα φτερά μόνο τους έκοψαν** μερικοί αλήτες,** αλλά η ζωή κύκλους κάνει και ο τροχός γυρίζει.
lolwut.
Μερικοί ήταν ολοι αυτοί που στήριζαν το προς χρεωκοπία σύστημα με 80+ % στις εκλογές τόσα χρόνια. Μερικοί είναι αυτοί που -με τις τελευταίες εκλογές- επέλεξαν να μην αλλάξει τίποτα είτε ρίχνοντάς το στον Tony ή στον nouveau Ανδρέα.
Στα ποσοστά αυτά ΔΕΝ είναι τα αξια 'παιδιά' μέσα.
Μην τα πείτε και παραέξω αυτά.
Στο παραέξω είναι 1.500.000 άνεργοι, αυτοί που στήριζαν με 80% είμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, οι βολεμένοι, οι χορτασμένοι, οι έχοντες αποκρύψει λίπος, οι σημερινοί άνεργοι 25-30 ετών δεν είχαν συμμετοχή στο τσιμπούσι, ή τουλάχιστον δεν είχαν πλήρη αντίληψη του τι γινόταν, με αυτή την έννοια έχουν πολλά ελαφρυντικά, εδώ δεν ξέραμε εμείς οι ανόητοι μεγαλύτεροι το βάθος της σαπίλας, θα την ήξερε ο δεκαοχτάρης που πήγαινε εκείνες την εποχές να ψηφίζει να τον χαβαλέ της παρέας ?
Φταίνε τα παιδιά που εμείς δεν καταφέραμε να τους δείξουμε ποιοί είμαστε και που πάμε ? Όλα τα βάρη στα παιδιά ενώ είμαστε 100% υπεύθυνοι για τη λάθος διαπαιδαγώγηση τους ?
φταίνε τα παιδιά που μεγάλωσαν μόνα τους γιατί εμείς δουλεύαμε και τα είχαμε βάλει στον αυτόματο και τώρα που ήρθε η ώρα να εισπράξουμε από την ανάποδη την προσοχή που τους δώσαμε μεγαλώνοντας τα, θέλουμε και τα ρέστα ?Τα δικά μου τα παιδιά είναι 2 παιδιά διαμάντια με όλη τη σημασία της λέξης, και οι φίλοι τους το ίδιο, σπούδασαν ότι μπόρεσε ο καθένας, τα είχα στη δουλειά μου από το δημοτικό, μωρά ακόμα για να αντιληφθούν τι είναι μεροκάματο και μόχθος, έννοια μου να μάθουν να δουλεύουν τα χέρια τους, να μη φοβούνται να λερωθούν, για το μετά, για τις δύσκολες μέρες να μπορούν να πιάσουν ένα εργαλείο, δουλεύουν όπου βρούν, στα σουπερμάκετ, στα συνεργεία, στα φυλλάδια, φύλακες, ότι πέσει μπροστά τους, δε χάνουν το 30άρι και το 50άρικο με τίποτα, με το χαμόγελο πάντα και σεμνά χωρίς να ενοχλούν, δεν τα βάζουν με την κοινωνία εκδικούμενοι τους γείτονες, ή το σύστημα, δεν είναι επανάσταση το σπάσιμο και το κάψιμο, στις μέρες μας επανάσταση είναι να παραμείνεις ενεργός και χρήσιμος πολίτης, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου και επαναστατικά τσιτάτα, είτε από βλακεία, είτε γιατί πέφτει μεροκάματο, ένα μεροκάματο που τα παιδιά μου και οι φίλοι τους δεν θα το διεκδικήσουν ποτέ από θέση και από αρχές.
Αυτά τα καθημερινά και νοικοκυρήστικα από εμένα, και σε όποιον αρέσει, δεν προσβάλουμε κανέναν και δεν θέλουμε την προσβολή κανενός, απλά γιατί η κοινωνία δεν μας φταίει σε τίποτα, η κοινωνία είμαστε εμείς και μόνο εμείς την κάνουμε καλύτερη ή χειρότερη, είμαστε ο εχθρός της και ο σωτήρας της, όσοι θέλουν τη στηρίζουν όσοι νομίζουν ότι με την καταστροφή της θα αποκομίσουν ωφέλη είναι γελασμένοι, περαστικοί είμαστε όλοι, και μαγκιά είναι η δημιουργία , και όχι η καταστροφή.
Ετσι μαλιστα.
-
το ότι συμφωνείτε δεν σημαίνει ότι με δυο λέξεις παραθέτετε ξανά σεντόνια άλλων. Ενοχλεί η ανυπαρξία σας.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
το ότι συμφωνείτε δεν σημαίνει ότι με δυο λέξεις παραθέτετε ξανά σεντόνια άλλων. Ενοχλεί η ανυπαρξία σας.
Α.Κάποια πράγματα καλό είναι να επαναλαμβάνονται... μπας και τα διαβάσετε κιόλας...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α.Κάποια πράγματα καλό είναι να επαναλαμβάνονται... μπας και τα διαβάσετε κιόλας...
φυρι φυρι το πας να βγαλει κανα μαχαιρι.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
21 Quadra έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε όσα λες, όμως πόσοι συνομήλικοι σου νομίζεις ότι έχουν τις ίδιες απόψεις? και φυσικά για πόσο καιρό πιστεύεις τα παιδιά σου θα κυνηγάνε το 20αρικο και το 50αρικο από δουλειές του ποδαριού? Σίγουρα έχουν κάποια όνειρα και κάποιους στόχους, θα περιμένουν μέχρι τα 40? Αν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς φυσικά και θα το κάνουν αλλά αν βρουν μια χαραμάδα και μπορούν να πηδήξουν έξω από το τέλμα δεν θα το κάνουν?
Εγώ επειδή έχω ταξιδέψει πολύ ( Πρώην μηχανικός Ε.Ν - έχω κάνει 2 φορές το γύρο του κόσμου ) και έχω δουλέψει πολλά χρόνια με Γερμανούς, Ιταλούς, Ελβετούς, στις χώρες τους ) σαν υπάλληλος αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας, τα προτρέπω να φύγουν, στην Ευρώπη, ακόμα και στην Αυστραλία που έχουν εξαδέλφια, ακόμα λένε αντέχουν, έχουν τις κοπέλες τους, τα αμάξια τους κλπ, ο ένας δε που έχει τρέλα και με τα ιστορικά αυτοκίνητα, φτιάχνει καιρό τώρα και όποτε του περισσεύουν χρήματα, το δικό του Williams μόνο για Track-day και έχει αναλάβει μια ανακατασκευή Μίνι. ¨εχει 1 106 που έχει καταθέσει πινακίδες, πούλησε ένα Starlet που είχε, και κυκλοφορεί με ένα Clio 1200 που πήρε, όλα αυτά με δικά του λεφτά.
Όταν τελείωσε το λύκειο στα 18του, και πριν σπουδάσει οικονομικά, και πρίν βέβαια το στρατό, ( έκανε στον Έβρο ζωσμένος το πολυβόλο και το αλεξίσφαιρο ) τον έστειλα και δούλεψε σε ένα εργοστάσιο που αντιπροσώπευα, έξω από την Φραγκφούρτη, κάθησε 2 μήνες με ωράριο 07.00 - 16.00 μοντάρωντας αντλίες υψηλής πίεσης, πήγε για ένα μήνα εκπαιδευτικά να περάσει λίγες ημέρες από όλα τα τμήματα, αλλά λόγω καλοκαιριού και αδειών και επειδή είχαν πάρει απρόσμενα μια μεγάλη παραγγελία από Ιαπωνία είχαν έλλειψη στο μοντάρισμα και είδαν ότι έπιαναν τα χέρια του πολύ καλά και τον κράτησαν στο μοντάρισμα 2 μήνες, τελειώνοντας του έδωσαν ένα χαρτί / ανοιχτή πρόσκληση και του είπαν ότι μόλις τις σπουδές του τον θέλουν κοντά τους να δουλέψει μέσα στην εταιρία όπου θέλει, εκτιμώντας την εργατικότητα του, την τάξη του, τη σοβαρότητα του, την τήρηση αυστηρά του ωραρίου του, με πήρε η ιδιοκτήτης του εργοστασίου και μου είπε ότι για πάνω από 20 χρόνια κάθε καλοκαίρι δέχονται παιδιά αντιπροσώπων τους από όλο τον κόσμο για 1 μήνα, μόνο ο δικός μου δούλεψε τόσο πολύ,και τόσο σωστά, και αν και εδώ και 3 χρόνια δεν τους αντιπροσωπεύω, λόγω κρίσης δεν υπάρχει δουλειά για μεγάλα έργα και τα παράτησα, έχουν με τον γιό μου επαφή και τον ρωτάνε πότε θα πάει στο εργοστάσιο.
Και μια παρένθεση ιστορικού ενδιαφέροντος, ο πατέρας της κυρίας και ιδρυτής του εργοστασίου, ήταν πολύ φίλος με τον Felix Wankel, στο εργοστάσιο που έχουν 25 CNC τόρνους και φρέζες, υπάρχει περιμετρικά σε ύψος 3 μέτρων ένα μεγάλο ξύλινο πατάρι με παλαιούς κινητήρες, σαζμάν, καθίσματα, ταπετσαρίες, πόρτες, προφυλακτήρες, φανάρια κλπ, από το NSU R80, η κυρία αυτή λοιπόν σήμερα 60+ετών ακόμα κυκλοφορεί με το ΝSU R80, και δεν το κάνει από χρηματική πλευρά, αλλά από άποψη.
Ο άλλος ο μεγαλύτερος τελείωσε στα ΤΕΙ Αθήνας Ενεργειακή Τεχνολογίας, υπηρέτησε στην Κύπρο γιατί το ήθελε, και είναι σε εταιρία φύλαξης για 2ο χρόνο, τελείωσε η 1η ετήσια σύμβαση, και τον ξαναπήραν με νέα ετήσια, και με ασφάλιση, αυτός είναι πιο χαλαρός, περπατάει πολύ, πέρνει το λεωφορείο αφήνοντας το αυτοκίνητο μόνο για βόλτες, και μας βοηθάει όταν τον χρειαζόμαστε.
Εγώ έδωσα ότι μπόρεσα και ότι μπορώ, παιδιά δεν είναι πια, οι αποφάσεις είναι δικές τους, οι συμβουλές μου έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια, από όταν κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και μου απέδειξαν ότι έχουν πια ολοκληρωμένη προσωπικότητα νιώθοντας τελείως ασφαλείς σε αυτό που είναι, και που μπορούν να κάνουν, μη έχοντας από την εφηβεία τους ακόμα υπαρξιακά προβλήματα, καυγάδες τσαμπουκάδες, ποτά και ναρκωτικά δεν έπαιξαν ποτέ στο σπίτι μας.
Αν ήμουνα σήμερα στην ηλικία τους θα έφευγα, ακόμα και στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, το έκανα στα 18 μου όταν έβγαλα φυλλάδιο και μπήκα για το καλοκαίρι σε ένα φορτηγό που πήγαινε Καναδά, γύρισα, πήγα στη σχολή μηχανικών, τα ξίδευα τα καλοκαίρια και τελείωσα τη σχολή, κια παράτησα τη θάλασσα σαν 2ος μηχανικός. Θα το ξανάκανα αν ήμουν 10 χρόνια νεώτερος για οπουδήποτε, αν δεν είχα δουλειά και καθόμουνα.
Θα το ξαναπώ, η απώλεια της εργασίας είναι για τον άνθρωπο ίσο με την απώλεια συγγενούς 1ου βαθμού, εγώ λοιπόν δεν παίζω με την εργασία γιατί την θεωρώ ιερό αγαθό, ο καθένας όμως πρέπει να πορευτεί με τις δυνάμεις του, και έχει υποχρέωση στον εαυτό του πρώτα και μετά στην κοινωνία να είναι χρήσιμος και παραγωγικός, τα κόμματα της χώρας όμως αποφάσισαν για τους πολύ γνωστούς λ'ογους ότι πρέπει οι μισοί κάτοικοί της χώρα μας να κυνηγάνε μύγες και να πληρώνονται από τους άλλους μισούς, αυτό το καλαμπούρι όμως φτάνει στο τέλος του και τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι ( εννοώ της τάξης μας, γιατί το πολιτικό προσωπικό των τελευταίων τουλάχιστον 30 ετών έχει κάνει την μπάζα του ) ευχαριστώ τον θεό που δεν με αξίωσε να παρακαλέσω για εργασία δική μου ή των παιδιών μου κανένα κομματόσκυλο, προτίμησα να σύρω όπως μπορούσα το σταυρό μου χωρίς εξωτερική βοήθεια. Περιουσία δεν έκανα, μια μονοκατοικία στην Αγ.Παρασκευή έχω, τα αμάξια μου και τα εργαλεία μου, αλλά ΟΚ, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.Κυρ Αντωνη, 99% νομιζω οτι απαντας σε αλλον.
1% παράτα μας, θα απαντω οσο θελω, όπου θελω. -
Αν ήμουνα σήμερα στην ηλικία τους θα έφευγα, ακόμα και στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, το έκανα στα 18 μου όταν έβγαλα φυλλάδιο και μπήκα για το καλοκαίρι σε ένα φορτηγό που πήγαινε Καναδά, γύρισα, πήγα στη σχολή μηχανικών, τα ξίδευα τα καλοκαίρια και τελείωσα τη σχολή, κια παράτησα τη θάλασσα σαν 2ος μηχανικός. Θα το ξανάκανα αν ήμουν 10 χρόνια νεώτερος για οπουδήποτε, αν δεν είχα δουλειά και καθόμουνα.
Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ, όταν είσαι νέος γεμάτος δύναμη (ψυχική κυρίως) και όνειρα τίποτα δεν σε σταματάει, λίγο τσαγανό και προγραμματισμό θέλει στις μέρες μας και βρίσκεις την χαραμάδα.
Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να ήμασταν δίπλα στους δικούς μας, να μην το σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδιά γιατί δεν θα ξέρουμε ποιος θα τα μεγαλώσει, να κατοικούσαμε στα σπίτια που μας ετοίμασαν οι γονείς μας ονειρευόμενοι να μεγαλώνουν τα εγγόνια μας παρακολουθώντας μας να προκόβουμε με την εργασία μας όπως έκαναν και οι δικοί τους γονείς. Δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν και στο άγνωστο έχουμε τουλάχιστον μια βάρκα που λέγεται ελπίδα. Στο γνωστό έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη.
-
Xωρίς δικά μου λόγια
http://www.youtube.com/watch?v=7FuL2fTV ... r_embedded
-
Xωρίς δικά μου λόγιαhttp://www.youtube.com/watch?v=7FuL2fTV ... r_embedded
ΓΑΜΗΣΕ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Η εμπειρία από το δικό μου χωριό λέει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό των 2ων, που λένε όλο στόμφο 'ρε μλκ εγώ τελείωσα το ΕΜΠ και έκανα και μάστερ αλλά δεν βρίσκω δουλειά' πίνοντας το φρέντο τους με το Rayban γυαλί, το ντεκολτέ vagrancy και το μούσι.Κι όταν τους λες, υπάρχει μια θέση ως πωλητής...απλά θα είσαι όλη μέρα έξω και θα σε φάνε τα πεζοδρόμια...λένε: τι? Εγώ? Θα κάνω αυτή τη δουλειά?
Ή το άλλο. Πριν το καλοκαίρι στην εταιρία που εργάζεται η γυναίκα μου χρειαζόντουσαν μια κοπέλα. Το είπαμε σε μια (χλιδ)άνεργη, γνωστή η οποία όμως θα ήταν 3 μήνες χωρίς μισθό και μετά το καλοκαίρι θα γινόταν πρόσληψη. Ε δεν ήθελε το κορίτσι να δουλεύει χωρίς να πληρώνεται για λίγο διάστημα. Ακόμα άνεργη είναι...
Κι άλλα πολλά τέτοια παραδείγματα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η εμπειρία από το δικό μου χωριό λέει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό των 2ων, που λένε όλο στόμφο 'ρε μλκ εγώ τελείωσα το ΕΜΠ και έκανα και μάστερ αλλά δεν βρίσκω δουλειά' πίνοντας το φρέντο τους με το Rayban γυαλί, το ντεκολτέ vagrancy και το μούσι.
Κι όταν τους λες, υπάρχει μια θέση ως πωλητής...απλά θα είσαι όλη μέρα έξω και θα σε φάνε τα πεζοδρόμια...λένε: τι? Εγώ? Θα κάνω αυτή τη δουλειά?
Ή το άλλο. Πριν το καλοκαίρι στην εταιρία που εργάζεται η γυναίκα μου χρειαζόντουσαν μια κοπέλα. Το είπαμε σε μια (χλιδ)άνεργη, γνωστή η οποία όμως θα ήταν 3 μήνες χωρίς μισθό και μετά το καλοκαίρι θα γινόταν πρόσληψη. Ε δεν ήθελε το κορίτσι να δουλεύει χωρίς να πληρώνεται για λίγο διάστημα. Ακόμα άνεργη είναι...
Κ πολυ καλα εκανε. Δεν εχει καμμια σχεση αυτη/αυτο με αυτους που 'δεν βρισκουν' δουλεια (=δεν βρισκουν ακριβως τη δουλεια που τους κανει). Μου θυμιζει το ανεκδοτο που λεω καμμια φορα στους υπαλληλους μου σε κανα ζορικο μηνα (καλοκαιρι πχ):
1,5 εκατομμυριο ανεργοι, εγω σας δινω εργασια, θελετε κ μισθο απο πανω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κι όταν τους λες, υπάρχει μια θέση ως πωλητής...απλά θα είσαι όλη μέρα έξω και θα σε φάνε τα πεζοδρόμια...λένε: τι? Εγώ? Θα κάνω αυτή τη δουλειά?
Κ πολυ καλα εκανε. Δεν εχει καμμια σχεση αυτη/αυτο με αυτους που 'δεν βρισκουν' δουλεια (=δεν βρισκουν ακριβως τη δουλεια που τους κανει). Μου θυμιζει το ανεκδοτο που λεω καμμια φορα στους υπαλληλους μου σε κανα ζορικο μηνα (καλοκαιρι πχ):
1,5 εκατομμυριο ανεργοι, εγω σας δινω εργασια, θελετε κ μισθο απο πανω?
Ε αφού έκανε καλα λοιπόν, ας κάτσει τωρα έξω απο έναν απο τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς ομίλους παγκοσμίως να βάλει μυαλό. Αλλα οι φωτο απο τα νησιά το καλοκαιράκι, ΦΟΥΛ!
Για το τελευταίο που λες...πολυ θα γούσταρα πάντως να σου έλεγαν οι υπάλληλοι σου...βγάλτα πέρα μόνος σου με τις μαλακιες που μας λες.
Αθάνατε ελληναρα εργοδότη με το μαστίγιο στο χέρι
Sent from a mobile device
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....