-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά να κόψει την γκρίνια.
Αυτό θέλουν και οι κυβερνώντες. Να μην αντιδράει ο λαός όσο μας πηδάνε! Καλό παπαγαλάκι του συστήματος είσαι κι εσύ...
Θα σου θυμίσω οτι η πλειοψηφία (βάση τους ισχύοντα εκλ. νόμου) επέλεξε τις κυβερνήσεις. Το οτι δεν αρέσει σε κάποιους το αποτέλεσμα δεν αφορά κανένα.
Τωρα σχετικά με το πόσο δουλευει κάποιος (εντελώς σχετικό) αν κρίνεις απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και στον ιδιωτικό δεν νομίζω οτι και αυτοί παράγουν τόσο έργο οσο φαντάζονται ορισμένοι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ρε συ Άλεξ σοβαρά δηλαδή πρέπει να υπάρχει υπάλληλος για δουλειά στο πρωτόκολλο ; Τόσο δύσκολο είναι να σου δώσει έναν αριθμό ο υπάλληλος που σε εξυπηρετεί ;
Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Ο Αριθμός Πρωτοκόλλου βγαίνει από το σύστημα (το οποίο πολλές φορές κολλάει και περιμένει ουρά μπροστά στο Πρωτόκολλο μέχρι να βγάλει τον αριθμό το PC) και μετά πρέπει να γραφεί και στο βιβλίο. Καταλαβαίνεις ότι αν ο υπάλληλος που εξυπηρετεί κάνει και αυτή τη δουλειά θα εξυπηρετεί μετά το πολύ 10 πολίτες την ημέρα. Και ύστερα φυσικά θα φωνάζουμε όλοι για το άχρηστο δημόσιο...
το ξαναλεω, ειμαστε ετοιμοι να πατησουμε στον Αρη, και ασχολουμαστε σοβαρα με το αν χρειαζεται ανθρωπος στο πρωτοκολλο και ποσα μπορει να δωσει την ωρα, και τα pc και μπλα μπλα μπλα...
και οτι πρεπει να ξυπνησεις στις 3 το πρωι να πας στο ΙΚΑ να παρεις σειρα, να εχεις χαρτι και στυλο μαζι σου, να τρεξεις να προλαβεις να πατησεις το γέρο να μη σου παρει τη σειρα (ειναι υπουλοι... ), και να σε δει ο γιατρος για 5' να σου γραψει φαρμακα και μαλακιες τουμπανα.
2013, Ελληνικο κρατος.
Χρειαζεται, δεν χρειαζεται, αυτη ειναι η διαδικασια και δεν φταινε οι υπαλληλοι για αυτο. Τα παραπονα σε αυτους που ψηφισατε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Φυσικά, λες να μ' αρέσει να δουλεύω;Ε πες το πουλι μου οτι εισαι πικραμενος να μην ασχολουμαστε καν. Παντως προβλεπω οτι ουτε βδομαδα δεν θα αντεχες στο γκισε εφοριας η ασφαλιστικου ταμειου με εκατονταδες κοσμο να σου φωναζει...
-
Ναι, αλλά αν την αλλάξουν τη διαδικασία, ο υπαλλήλος του πρωτοκώλου τι θα 'κάνει';;;;;
-
Φυσικά, λες να μ' αρέσει να δουλεύω;
Ε πες το πουλι μου οτι εισαι πικραμενος να μην ασχολουμαστε καν. Παντως προβλεπω οτι ουτε βδομαδα δεν θα αντεχες στο γκισε εφοριας η ασφαλιστικου ταμειου με εκατονταδες κοσμο να σου φωναζει...
Ναι, γι αυτό παραιτούνται σωρηδόν...έτσι εξηγείται.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τωρα σχετικά με το πόσο δουλευει κάποιος (εντελώς σχετικό) αν κρίνεις απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και στον ιδιωτικό δεν νομίζω οτι και αυτοί παράγουν τόσο έργο οσο φαντάζονται ορισμένοι.Να και καπου που συμφωνουμε.
-
Ναι, αλλά αν την αλλάξουν τη διαδικασία, ο υπαλλήλος του πρωτοκώλου τι θα 'κάνει';;;;;Θα εξυπηρετει εσενα. Θα εχει 5 ατομα στο γκισε αντι για 4.
-
Ε πες το πουλι μου οτι εισαι πικραμενος να μην ασχολουμαστε καν. Παντως προβλεπω οτι ουτε βδομαδα δεν θα αντεχες στο γκισε εφοριας η ασφαλιστικου ταμειου με εκατονταδες κοσμο να σου φωναζει...
Παραιτησου εσυ με αυτη την ανεργια αν σου βασταει...
-
Ρε συ Άλεξ σοβαρά δηλαδή πρέπει να υπάρχει υπάλληλος για δουλειά στο πρωτόκολλο ; Τόσο δύσκολο είναι να σου δώσει έναν αριθμό ο υπάλληλος που σε εξυπηρετεί ;
Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Ο Αριθμός Πρωτοκόλλου βγαίνει από το σύστημα (το οποίο πολλές φορές κολλάει και περιμένει ουρά μπροστά στο Πρωτόκολλο μέχρι να βγάλει τον αριθμό το PC) και μετά πρέπει να γραφεί και στο βιβλίο. Καταλαβαίνεις ότι αν ο υπάλληλος που εξυπηρετεί κάνει και αυτή τη δουλειά θα εξυπηρετεί μετά το πολύ 10 πολίτες την ημέρα. Και ύστερα φυσικά θα φωνάζουμε όλοι για το άχρηστο δημόσιο...
το ξαναλεω, ειμαστε ετοιμοι να πατησουμε στον Αρη, και ασχολουμαστε σοβαρα με το αν χρειαζεται ανθρωπος στο πρωτοκολλο και ποσα μπορει να δωσει την ωρα, και τα pc και μπλα μπλα μπλα...
και οτι πρεπει να ξυπνησεις στις 3 το πρωι να πας στο ΙΚΑ να παρεις σειρα, να εχεις χαρτι και στυλο μαζι σου, να τρεξεις να προλαβεις να πατησεις το γέρο να μη σου παρει τη σειρα (ειναι υπουλοι... ), και να σε δει ο γιατρος για 5' να σου γραψει φαρμακα και μαλακιες τουμπανα.
2013, Ελληνικο κρατος.
Χρειαζεται, δεν χρειαζεται, αυτη ειναι η διαδικασια και δεν φταινε οι υπαλληλοι για αυτο. Τα παραπονα σε αυτους που ψηφισατε...
κατι σας εχει τσιμπησει δεν εξηγειται
γραφω εγω οτι φταιει ο υπαλληλος;;;;;;;;;;;;;
-
Εχω να παρατησω οτι ουτε πχ το 2005 ειχαμε μαζικες παραιτησεις ΔΥ
Αντιθετως ειχαμε ατομα που εκαναν μεταπτυχιακα και διδακτορικα οχι για να γινουν επιστημονες αλλα για να γινουν σφραγιδοπατητες στο ΙΚΑ -
Μα εγώ δεν κάνω τη δύσκολη δουλειά του δυ.
Δεν παραπονιέμαι ότι παίρνω λίγα.
Γιατί να παραιτηθώ; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
2013, Ελληνικο κρατος.
κατι σας εχει τσιμπησει δεν εξηγειται
γραφω εγω οτι φταιει ο υπαλληλος;;;;;;;;;;;;;
Αν διαβασεις, ολα στους τεμπεληδες υπαλληλους τα ριχνουνε... Ουτε καν στους διευθυντες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αντιθετως ειχαμε ατομα που εκαναν μεταπτυχιακα και διδακτορικα οχι για να γινουν επιστημονες αλλα για να γινουν σφραγιδοπατητες στο ΙΚΑΓια τον πολυ το κοσμο ουτε το 2005 ηταν καλη εποχη. Ζουσαμε ωραιες εποχες που τα νουμερα ελεγαν πως παμε καλα αλλα η πραγματικοτητα το αντιθετο. Εξαλλου η εξασφαλιση για μια ζωη ηταν παντοτε θελκτικη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αντιθετως ειχαμε ατομα που εκαναν μεταπτυχιακα και διδακτορικα οχι για να γινουν επιστημονες αλλα για να γινουν σφραγιδοπατητες στο ΙΚΑΚαι δικαιώθηκαν: ουδείς σφραγιδοπατητής άνεργος...
Σε αντίθεση με όσους δεν γίνανε.
Συμπέρασμα: σφραγιδοπατητής, επάγγελμα του μέλλοντος. -
Αντιθετως ειχαμε ατομα που εκαναν μεταπτυχιακα και διδακτορικα οχι για να γινουν επιστημονες αλλα για να γινουν σφραγιδοπατητες στο ΙΚΑΚαι δικαιώθηκαν: ουδείς σφραγιδοπατητής άνεργος...
Σε αντίθεση με όσους δεν γίνανε.
Συμπέρασμα: σφραγιδοπατητής, επάγγελμα του μέλλοντος.Oι παλιοι δικαιωθηκαν σιγουρα,για τους νεους θα κραταγα μια γιατι οταν και εαν ερθει η ανακαμψη και ειδικα αν ειμαστε ακομα στο ευρω,οι μισθοι τους θα μεινουν καθηλωμενοι.
-
Εφορία προσωπικά πηγαίνω μόνο για θεώρηση στοιχείων πλέον. Το οποίο είναι μέγιστη βλακεία και εκεί συμφωνώ να κράξουμε όλοι μαζί εν χορώ! Επαναλαμβάνω δε ότι δεν φταίει η έλλειψη μηανοργάνωσης για την ταλαιπωρία. Απόδειξη, το ότι και εκεί ο υπάλληλος μέσω computer σου βγάζει την ενημερότητα!!!Αφού περιμένεις στην ουρά, κάνεις χειρόγραφη αίτηση, αποδείξεις ποιός είσαι, πας 2 ορόφους παραπάνω για θεώρηση, κατέβεις να σου την βγάλει μέσω computer, ξαναπάς στον θεωρήσαντα την αίτηση διευθυντή της ΔΟΥ για να σου την υπογράψει κ την ξανακατεβάσεις στον υπάλληλο, να κρατήσει το πρωτότυπο κ να σου δώσει το δικό σου. Αν δεν φταίει η μηχανοργάνωση, γιατί δεν ενημερώνεται κατ' ευθείαν η τράπεζα αν χρωστάς ή δεν χρωστάς, να μην χρειάζεται ν΄ασχοληθείς εσύ καθόλου, μα καθόλου;
Κ καλά οι τράπεζες, πες είναι ιδιώτες κ υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα κλπ κλπ. Αλλά όταν Δημόσιες Υπηρεσίες σου ζητάνε η μία βεβαίωση από την άλλη;Αν διαβασεις, ολα στους τεμπεληδες υπαλληλους τα ριχνουνε... Ουτε καν στους διευθυντες.
Οι οποίοι δ/ντές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά ..... τι, ακριβώς;;;;;;;;;;;;
-
Είναι διευθυντές._
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αφού περιμένεις στην ουρά, κάνεις χειρόγραφη αίτηση, αποδείξεις ποιός είσαι, πας 2 ορόφους παραπάνω για θεώρηση, κατέβεις να σου την βγάλει μέσω computer, ξαναπάς στον θεωρήσαντα την αίτηση διευθυντή της ΔΟΥ για να σου την υπογράψει κ την ξανακατεβάσεις στον υπάλληλο, να κρατήσει το πρωτότυπο κ να σου δώσει το δικό σου. Αν δεν φταίει η μηχανοργάνωση, γιατί δεν ενημερώνεται κατ' ευθείαν η τράπεζα αν χρωστάς ή δεν χρωστάς, να μην χρειάζεται ν΄ασχοληθείς εσύ καθόλου, μα καθόλου;Γιατί η εγκύκλιος 1.101.101,10, δυνάμει του νόμου 121/1821 λέει ότι πρέπει να γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Δεν φταίνε ούτε οι υπάλληλοι ούτε η μηχανοργάνωση. Η νόμοι και η διοίκηση φταίνε.
Οι οποίοι δ/ντές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά ..... τι, ακριβώς;;;;;;;;;;;;
Εγώ βλέπω πως το μένος κατευθύνεται κατά του τελευταίου Δ.Υ. που πίνει φραπέδες και παίζει τάβλι αντί να εξυπηρετεί τον κόσμο στο γκισέ... Ούτε με την διεύθυνση, ούτε με τους πολιτικούς βλέπω να υπάρχει πρεμούρα...
-
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...cool story bro
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....