-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χμ...και μεταξύ K750/W700 /Ζ710 πάλι λέτε το K είναι καλύτερο στις photos?Κ750.-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
χμ...και μεταξύ K750/W700 /Ζ710 πάλι λέτε το K είναι καλύτερο στις photos?
Κ750.-
αυτό το joystick φοβάμαι αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουνα...
αν και είμαι προσεκτικός σε συσκεύες...
-
Κοίταξε. Είναι η αλήθεια λίγο ευαίσθητο, αλλά εγώ το ταράζω. Για έναν ακριβώς χρόνο δούλευε τέλεια. Στον χρόνο άρχισε να μην ανταποκρίνεται καλά το δεξιά, το πήγα στο σέρβις και σε 5 μέρες ήταν σαν καινούριο. Επίσης, επειδή στην αρχή δεν είχα θήκη, στο 6μηνο είχε γρατζουνιστεί στις γωνίες από πεσίματα κλπ, οπότε μια original πρόσοψη από e-bay με 20 ευρώ (από αντιπροσωπία καμιά 80αρα σίγουρα, και το κιν έγινε καινούριο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κοίταξε. Είναι η αλήθεια λίγο ευαίσθητο, αλλά εγώ το ταράζω. Για έναν ακριβώς χρόνο δούλευε τέλεια. Στον χρόνο άρχισε να μην ανταποκρίνεται καλά το δεξιά, το πήγα στο σέρβις και σε 5 μέρες ήταν σαν καινούριο. Επίσης, επειδή στην αρχή δεν είχα θήκη, στο 6μηνο είχε γρατζουνιστεί στις γωνίες από πεσίματα κλπ, οπότε μια original πρόσοψη από e-bay με 20 ευρώ (από αντιπροσωπία καμιά 80αρα σίγουρα, και το κιν έγινε καινούριο.και το δικό μου 750 είχε πρόβλημα στο joystick επειδή το ανηψάκι μου το είχε λιώσει στα παιχνίδια όμως το καθάρισα με το κομπρεσερ ...αέρα του αδερφού μου και έκτοτε δουλεύει σαν καινούριο...και όλα αυτά δίχως να το ανοίξω...πράγμα που στο παρελθόν αποτελούσε ρουτίνα για κάθε συσκευή μου...
-
ναι αυτό έχω.
το έχω 6 μήνες και μέχρι τώρα είναι άψογο. Κανένα πρόβλημα. Ούτε με το joystick. Τα λοιπά εγκάθετα σχόλια από τους γνωστούς άγνωστους ...τα παραβλέπω. Αλλοι έχουν το όνομα άλλοι την χάρη. technik -
Kanena provlima edo kai ena sxedon xrono. Poli kali mixani ( kaliteri apo polles ftines psifiakes pou kikloforoun -tin imera panta- kai as einai 2 Mp mono) kai ouden provlima me to joystick pou to xrisimopoio kai gia na paizo paixnidia.
Tora vevaia tha agoraza to K800 alla to 750 paramenei para poli kalo kai me fantastiko value for money.An ithela kati kalo kai ftino tha to agoraza xoris deuteri skepsi -
το Κ800...?
απαπαπα όσοι φίλοι μου το έχουν (5) βλαστήμησαν την ώρα κ την στιγμή. Πολύ προβληματικό.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κ750.-
αυτό το joystick φοβάμαι αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουνα...
αν και είμαι προσεκτικός σε συσκεύες...
k750...
το 700 δεν εχει φοκους κατι που ειναι αθλιο για τοσα λεφτα που δινεις...θα πρεπει να χεις χερι για τις φωτο εκει...
ο μοχλος του 750 θελει καθαρισμα γιατι μαζευει βρωμια και δυσωδια...εμενα ειχε τρελαθει για 2 μερες και μετα επανηλθε κανονικα...αλλα το χω και 1,5 χρονο με χρηση και για πολλα παιχνιδια...
εγω παλι 750 θα παιρνα αλλα θες και καρτα μνημης για καλο και για κακο...
το Ζ δεν το ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι κατωτερα μοντελα...
-
Σάββα, εγώ αυτό τσίμπησα πριν λίγο, αλλά προς το παρόν μια χαρά είναι...
Τι προβλήματα δλδ; Hardware ή λογισμικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάββα, εγώ αυτό τσίμπησα πριν λίγο, αλλά προς το παρόν μια χαρά είναι...Τι προβλήματα δλδ; Hardware ή λογισμικό;
δεν ξέρω ρε Κωνσταντίνε...μπορεί να τα έφτιαξαν. Οι 4 στους 5 πήραν 1η φουρνιά. Κολλήματα, άσπρη οθόνη, δεν φόρτιζαν, καμένο ηχείο κτλ κτλ.
Αστα σου λέω πίκρα να δίνεις 400+ ευρώ και να μην μπορείς να το χαρείς... -
Κολλήματα και άσπρες οθόνες ναι, το είχα διαβάσει. Αλλά από όσο είδα και στο esato, με τα τελευταία firmware έχουν εκλείψει αυτά. Εμένα πάντως με την R1ED001 μια χαρά είναι. Φτου φτου!
-
καλοδούλευτο ρε!
-
Nα ναι καλά ο corsair που με πρίζωσε πριν μια βδομάδα!
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Έστειλα το Motorola Ε770 για 3η φορά στο...συνεργείο απ τον Ιούνιο!'Ο,τι μπορείτε να φανταστείτε το χει πάθει!
Δε παίζεται - δεν ξαναπαίρνω μοτορόλα
δυο μοτορολα περασαν απο τη ζωη μου. ενα παναρχαιο μπλε με πορτακι που αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι πως το λεγανε και καποτε μου ειχε δωσει ενας φιλος ενα σταρτακ.. μιλαμε νταξ.. τοτε ηταν το πιο ομορφο κινητο, αλλα απο ποιοτητα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κ750.-
**αυτό το joystick φοβάμαι αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουνα...
**
αν και είμαι προσεκτικός σε συσκεύες...1 1/2 χρόνο το έχω και κανένα πρόβλημα. Ούτε από το joystick Ούτε από 'κολλήματα'.
K750 .-
Πιθανοτατα το καλυτερο κινητο των τελευταιων ετων....
Πράγματι είναι ένα κινητό που παρότι έχουν περάσει δυο + χρόνια από τότε που εμφανίστηκε ακόμα παραμένει στη πρώτη γραμμή.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όλα καλά είναι
το Ζ710 το έχει ο πατέρας μου.καλό,στιβαρό ποιοτικό κ δεν του λείπει τίποτα από δυνατότητες (ίσως το autofocus στις φωτο)
το W700 το έχει ο elteo αν θυμάμαι καλά.(καλό κινητό κ αυτό)
το κ750 το έχει όλος ο κόσμος...προσωπική άποψη:αν θες κινητό με πορτάκι πάρε το Ζ710,αλλιώς το κ750
και να μη θυμάσαι καλά, μέσα θα 'χεις πέσει
elteo, καλες κινητο-Χριστουγεννιάτικες-αγορές
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
χωρίς autofocus προφανώς υπάρχει manual?
Χωρις να ειμαι ειδικος (Σαββαααα/elteo..., που χαθηκες;;;):
Xωρις auto focus δεν υπαρχει τιποτα. Απλα ενας φακος ρυθμισμενος για μεγαλο βαθος πεδιου, γεγονος που συνεπαγεται περιορισμους στην ποιοτητα της ληψης και θολα αντικειμενα στα ακρα (κοντινο-μακρυνο) του πλανου.
Το auto focus στο Κ750 εστιαζει στο αντικειμενο που σημαδευεις, σαν μια πρωτογονη ψηφιακη μηχανη. Γενικα πετυχαινει ετσι πολυ καλη ποιοτητα φωτο (ειδικα με καλο φωτισμο), μερικες φορες ομως το αυτο που ηθελες να φωτογραφισεις ειναι θολο, επειδη δεν ειναι στο κεντρο και μπερδευτηκε το autofocus.
Απο πλευρας καμερας το Κ750 ειναι κορυφαιο ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ του (δηλ. μεχρι το 2005).Χώρις autofocus απλά υπάρχει ένας fixed φακός.
Το κορυφαίο στη γενιά του ήταν(και παραμένει ακόμα ανάμεσα στα πρώτα) το Sharp V903. -
ισχύει ακόμα αυτό που ξέραμε παλιά για πρώτη φόρτιση σε πολλες ώρες?
για K750 με βλέπω
-
Αυτό πλέον κατά την γνώμη μου δεν ισχύει πλέον.
Και εξηγούμαι: όταν αγοράσεις το κινητό, η μπαταρία μέσα έχει κάποιο φορτίο, πλασματικό ή μη. Το βάζεις να φορτίσει, και το αφήνεις. Στις 2-3 ώρες, θα σου βγάλει πλήρη φόρτιση. Από την στιγμή αυτή και μετά, η φόρτιση με πλήρη τάση σταματάει, και ξεκινάει το trickle charging, που σημαίνει ότι δίνει ελάχιστο ρεύμα, ίσα ίσα ώστε να μην πέσει η μπαταρία κάτω από το 97-99%. Οπότε με το να το φορτίσεις 6 ώρες ας πούμε, δεν κερδίζεις κάτι. Εγώ τα 4 τελευταία κινητά μου (Κ700, Κ750, Κ800 και ένα LG) τα έχω φορτίσει αρχικά από 1 έως 3 ώρες, ανάλογα μέχρι να μου βγάλει πλήρη φόρτιση, και πετυχαίνω αντίστοιχες ώρες αναμονής και ομιλίας με άλλους χρήστες, όπως και διάρκεια ζωής μπαταρίας. Από κει και πέρα...
-
Επισης καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα καινουργιο κινητο να ξοδευουμε ολα τα αποθεματα της μπαταριας που εχει πριν την πρωτη φορτιση για να 'ανοιξει' καλα η μπαταρια.
Παρεπιπτοντως παραλαμβανω εντος ημερων το Νοκια 6288
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]