-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ το Θανάση...
Για το videακη με την Keely δεν κάνει τπτ ρε
ώστε συνομοτείς ρεμάλι πίσω από την msn-ο-πλάτη μου...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ το Θανάση...
Ποιό βιντεάκι ρε λαμόγιο;; Στειλτο asap..
Μας κατάλαβε..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ το Θανάση...
Ποιός μίλησε ?
Πού ?
Ποιά?
Ναι μαχαίρι είναι αυτό Σάββα καλά το βλέπεις στον καθρέφτη:lol: -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ το Θανάση...
Ποιός μίλησε ?
Πού ?
Ποιά?
Ναι μαχαίρι είναι αυτό Σάββα καλά το βλέπειςθα τα πούμε εν καιρώ εμείς οι δύο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ το Θανάση...
Ποιός μίλησε ?
Πού ?
Ποιά?
Ναι μαχαίρι είναι αυτό Σάββα καλά το βλέπειςθα τα πούμε εν καιρώ εμείς οι δύο...
O καιρός γαρ εγγύς...Τα λέγε ο Λιακό αλλά εγώ δεν τον πίστευα
-
Πολύ στο off topic το ρίξατε εσείς οι δύο και καλά θα κάνει ένας Mod να σας κάνει ban για κανα μήνα..
Δεν ξέρω γιατί αλλά το Moto V3 τελευταία έχει αρχίσει και σβήνει μόνο του,τρεμοπαίζει το φως της οθόνης κλπ...Δεν έχει φάει γερή πτώση.. Κάτι μου λέει ότι θα γυρίσω στα παλιά-γνωστά-καλά λημέρια -----> ΝΟΚΙΑ..
-
pasxos
σαν το 'ψυγείο' σου?
-
elteo
A-K-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
έχει κανείς Sony Ericsson Κ800?
Eγώ... γιατι ;
για πές...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Eγώ... γιατι ;
για πές...
Τι θα ήθελες να σου πω;
Για την κάμερα του;
Για το πόσο κρατάει η μπαταρία του;
Για την ποιότητα κατασκευής του;Πες μου και αν μπορώ να σου απαντήσω, ευχαρίστηση μου.
-
Eγώ... γιατι ;
για πές...
Τι θα ήθελες να σου πω;
Για την κάμερα του;
Για το πόσο κρατάει η μπαταρία του;
Για την ποιότητα κατασκευής του;Πες μου και αν μπορώ να σου απαντήσω, ευχαρίστηση μου.
όλα αυτά
- για το μενού του
-
Ξεκινάμε…
Όσο για την κάμερα δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια, είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά, έχει auto focus, που δεν το έχει άλλο κινητό (πέρα από SE)… πράγμα φυσικά καλό. Έχει την λειτουργία Bestpic, που τραβά 8 φωτογραφίες την μία μετά την άλλη και διαλέγεις την καλύτερη που θες ή τις καλύτερες (μπορείς να κρατήσεις και τις 8 ). Επίσης το προστατευτικό καπάκι είναι ένα συν, έτσι δεν σκονίζετε ο φακός.
Το flash του είναι από άλλο πλανήτη (για τα δεδομένα των κινητών πάντα).Η μπαταρία με πολλές φωτογραφίες, παιχνίδια και τα λοιπά, κρατά 3 μέρες. Το flash είναι αυτό που τρώει πολύ μπαταρία (βλ Xenon).
Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά κορυφαία για τα χρήματα του, μπορεί να σου λείπουν (ίσως) τα ¨ακριβά¨ μέταλλα αλλά το πλαστικό του δεν θα σε απογοητεύσει, δεν τρίζει και δείχνει στιβαρό.
Η οθόνη αρκετά μεγάλη και με καλή ανάλυση. Φωτεινότατη και γρήγορη.
Το μενού, δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα γιατί δεν είχα ποτέ ξανά SE… μόνο κάποτε είχα το σκέτο E…
Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο αλλά από motorola με παίδεψε να το μάθω… τώρα φυσικά δεν έχω πρόβλημα. -
Ξεκινάμε…
Όσο για την κάμερα δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια, είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά, έχει auto focus, που δεν το έχει άλλο κινητό (πέρα από SE)… πράγμα φυσικά καλό. Έχει την λειτουργία Bestpic, που τραβά 8 φωτογραφίες την μία μετά την άλλη και διαλέγεις την καλύτερη που θες ή τις καλύτερες (μπορείς να κρατήσεις και τις 8 ). Επίσης το προστατευτικό καπάκι είναι ένα συν, έτσι δεν σκονίζετε ο φακός.
Το flash του είναι από άλλο πλανήτη (για τα δεδομένα των κινητών πάντα).Η μπαταρία με πολλές φωτογραφίες, παιχνίδια και τα λοιπά, κρατά 3 μέρες. Το flash είναι αυτό που τρώει πολύ μπαταρία (βλ Xenon).
Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά κορυφαία για τα χρήματα του, μπορεί να σου λείπουν (ίσως) τα ¨ακριβά¨ μέταλλα αλλά το πλαστικό του δεν θα σε απογοητεύσει, δεν τρίζει και δείχνει στιβαρό.
Η οθόνη αρκετά μεγάλη και με καλή ανάλυση. Φωτεινότατη και γρήγορη.
Το μενού, δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα γιατί δεν είχα ποτέ ξανά SE… μόνο κάποτε είχα το σκέτο E…
Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο αλλά από motorola με παίδεψε να το μάθω… τώρα φυσικά δεν έχω πρόβλημα.Ωραία όλα αυτά, πρέπει να έχει εκπληκτική κάμερα....
3 μέρες για την μπαταρία μια χαρά είναι.
Το Ν70 μου το πολύ 2 μέρες κρατάει, το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που έχω βρεί ως τώρα
Μενού Motorola; ούτε που τ' αγγίζω.... με....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μενού Motorola; ούτε που τ' αγγίζω.... με....Τραγικά πράγματι. Το W800 είναι εξαιρετικό κινητό πάντως, αν και δεν πλησιάζει σε δυνατότητες το ανοιχτό λειτουργικό του Ν70. ΑΝ βέβαια θέλεις ΚΙΝΗΤΟ και όχι να σκαλίζεις εφαρμογές και προγράμματα, και ΑΝ υπολογίσεις τις κορυφαίες multimedia δυνατότητες του W800, πας για SE δαγκωτός.
-
Auto focus έχει και το Sharp V903 το οποίο για πολλούς έχει καλύτερη κάμερα από το Κ800.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Auto focus έχει και το Sharp V903 το οποίο για πολλούς έχει καλύτερη κάμερα από το Κ800.Ναι, αλλά είναι βοδαfone-live
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Auto focus έχει και το Sharp V903 το οποίο για πολλούς έχει καλύτερη κάμερα από το Κ800.
Ναι, αλλά είναι βοδαfone-live
Και;;;
-
Ναι, αλλά είναι βοδαfone-live
Και;;;
Xακαρισμένο με τα άθλια μενού της και ταμπελάκια πάνω στην συσκευή που δεν μου δίνει τσάμπα αλλά την πληρώνω. Γιατί να της κάνω την χάρη? Διαφήμιση αλλού.
-
To μενού του 903 δεν έχει σχέση με τις άλλες live συσκευές. Είναι μαύρο. Τα σηματάκια είναι σα να λένε τη μάρκα αφού μόνο η voda το φαίρνει. Και εγώ θα το προτιμούσα χωρίς αλλά τι να κάνουμε...
-
To μενού του 903 δεν έχει σχέση με τις άλλες live συσκευές. Είναι μαύρο. Τα σηματάκια είναι σα να λένε τη μάρκα αφού μόνο η voda το φαίρνει. Και εγώ θα το προτιμούσα χωρίς αλλά τι να κάνουμε...Πολύ απλά δε το παίρνουμε (Γενικότερα δε παίρνουμε vod αλλά λέμε τώρα σε περίπτωση που πάρουμε) κι αν το πάρουμε όπως πολύ σωστά γράφει κι ο Σάββας μόνο δωρεάν.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]