-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μη μου πεις οτι ησουν εκει Παρασκευη στις 1:30Hμουν με μαυρο δερματινο...
Εσυ? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μη μου πεις οτι ησουν εκει Παρασκευη στις 1:30
Hμουν με μαυρο δερματινο...
Εσυ?Σε κατάλαβα από το δερμάτινο, τέλος!
-
Ενας χοντρος γκριζομαλλης
Απλα ετυχε να ακουσω που ρωτησες την κοπελα για τα τευχη 2,3 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενας χοντρος γκριζομαλλης
Απλα ετυχε να ακουσω που ρωτησες την κοπελα για τα τευχη 2,3Ε οχι και χοντρος...
Ελα σε καταλαβα
Μα και εσυ να μην κυκλοφορεις με ενα μπλουζακι ειμαι ο greo
Τι κομικ εψαχνες?Να πηγαινω πιο συχνα τοτε μηπως σε πετυχω!(κλασσικος ηρακληδεας )
-
Παω καθε τελος μηνα και κανω μια καταθεση 50-60 ευρω σε οτι βρω ενδιαφερον (ολο και κατι βρισκω παντα) προτιμω ευρωπαϊκα, αλλα παιρνω και αμερικανικα fantasy ή κουλτουροκομικς. Γενικα δε γουσταρω υπερ-ηρωες. Ολα τα αλλα παιζουν (ακομα και Κοναν )
Παρασκευες μεσημερια. Πρωτα Κομικον και μετα Κάισσα για καφε. (μπεμπης )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παω καθε τελος μηνα και κανω μια καταθεση 50-60 ευρω σε οτι βρω ενδιαφερον (ολο και κατι βρισκω παντα) προτιμω ευρωπαϊκα, αλλα παιρνω και αμερικανικα fantasy ή κουλτουροκομικς. Γενικα δε γουσταρω υπερ-ηρωες. Ολα τα αλλα παιζουν (ακομα και Κοναν )Παρασκευες μεσημερια. Πρωτα Κομικον και μετα Κάισσα για καφε. (μπεμπης )
Θ περασω την παρασκευη τοτε μηπως και σε βρω και κανεις καμια προταση!
Παντως σε ειδα μπηκες φουριοζος και ξεκινησες ψαξιμο τοτε...
-
Οχι αυτην την Παρασκευη. Αν θες να συνενοηθουμε.
-
Διαβάζω τώρα το 'Y - The last man'. Αρκετά καλό, εάν σας άρεσε ο Preacher, θα σας αρέσει και αυτό.
-
Σημερα μεχρι τι ωρα ειναι το comicon ανοιχτο?
-
Μαλλον το'χασες. Ωρες καταστηματων
-
Tεμπεληδες
-
To επαιρνε κανεις αυτο?
Θυμαμαι μικρος το εψαχνα συνεχεια...πλεον σταματησε!
Εχει κανεις κανενα τευχος? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To επαιρνε κανεις αυτο?
Εχει κανεις κανενα τευχος?Το αγόραζα, φοβερό γέλιο.
Τότε κυκλοφορούσε και το 'MAD', άλλη τρέλα. -
Eχεις κανενα?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To επαιρνε κανεις αυτο?
Εχει κανεις κανενα τευχος?Και εγω το αγοραζα!!Καπου πρεπει να εχω μερικα τευχη,αν δεν τα εχει πεταξει η μανα μου σε καποια μετακομιση.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eχεις κανενα?Δυστυχώς όχι.
-
παιδια ξερει κανεις κανενα μαγαζακι στην Αθηνα οπου μπορω να βρω καποια παλια τευχη απο μερικα κομιξ?
οχι ομως τα γνωστα παλαιοπωλεια στο μοναστηρακι και στο θησειο που βαρανε τιμες...
αν εχει παρει το ματι σας κανα ξεχασμενο μαγαζι που πιθανως να θελει κιολας να τα ξεφορτωθει. -
Από : http://portal.kathimerini.gr/asterix
' O Aστερίξ σε σκληρό εξώφυλλο!
Ετοιμαστείτε! οι γαλάτες επιστρέφουν ή μάλλον ξανάρχονται με νέα εμφάνιση και ζωντάνια.
Οι αθάνατες περιπέτειες του πασίγνωστου γαλάτη ήρωα και φίλου μας, που μας κράτησαν παρέα για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα, τώρα ξανακάνουν την εμφάνιση τους πιό φρέσκοι και ανανεωμένοι από ποτέ.
Σε μια ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση αντάξια της φήμης του και με συλλεκτική αξία , από τις 29 Απριλίου και κάθε Πέμπτη θα βρίσκετε στα περίπτερα μια περιπέτεια του Αστερίξ στην τιμή των 8,80 ευρώ.
Η σειρά θα κυκλοφορεί με την πραγματική χρονολογική σειρά που τις εμπνεύστηκαν και πρωτοκυκλοφόρησαν οι διάσημες ιστορίες εδώ και 50 χρόνια απο τους Goscinny και Uderzo. Nέα βελτιωμένα χρώματα, εκτύπωση και εμφάνιση πλαισιώνουν τις πασίγνωστες ιστορίες των Αστερίξ, Οβελίξ και του χωριού των ανυπότακτων που όλοι γνωρίζουμε τόσο καλά πιά. Ακόμα και αν έχετε κάποια 'Αστερίξ' ή θέλετε να δημιουργήσετε εξαρχής μια μοναδική σειρά, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη συλλογή σας με καινούργιο ενδιαφέρον. Την σειρά συνοδεύει πολυτελής θήκη αντάξια του επιπέδου ποιότητας που διακρίνει την σειρά Αστερίξ σε σκληρό εξώφυλλο, χωρητικότητας των 12 τευχών που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό για πολλά αναγνωστικά χρόνια.
Θα κυκλοφορήσουν τα 12 πρώτα τεύχη από 29 Απριλίου μέχρι 15 Ιουλίου 2010. μην τα χάσετε με τίποτα! '
Μεταφερθηκε στο σωστο θεμα μιας και δεν ειναι καθολου αχρηστη ειδηση [mod]
-
Πω πω μικρος τα μαζευα μανιωδως αλλα ειχαν χαθει απο 2 μετακομισεις , ευκαιρια να τα ξαναμαζεψω .
Αλλα ρε γμτ κοντα 10 € το καθε τευχος ? Θα το παρω αλλα μου πεφτει λιγο αλμυρη η τιμη -
Τα σκληρου εξωφυλλου τοσο κανουν παντου.
Πληροφορια προς Θεσσαλονικεις: Το Κομικον στην Ζευξιδος κλεινει και κανει 30% ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
Κόμικς