-
Έχει δίκιο ο koutsan! O Κούκος έχει την μετάφραση από την πλειστόκαινο!
(επιπλεον να τονίσω, πως ΟΝΤΩΣ, η BMW του είναι MWB... )
-
Ασχετε αχρωμάτοπα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο πρωτότυπο του 1976 όμως ήταν Κάιους Σπάρους. Είσαι μικρός εσύ. Δεν τα θυμάσαι.Τι λες 3 χρονών ήμουνα και για νανούρισμα άκουγα περιγραφή της μάχης της Gergovie
-
O tempora, o mores!
-
ΑΝ καποιος θελει Αστεριξ μεταφραση, ας ψαξει σε κανα παλιατζηδικο για τις παλιες μεταφρασεις. Εκτός αν πιστευουμε πως η βαλανιδια ονομαζεται δρους και το μεγαλειο ονομαζεται και μαζεστειο (και αλλα τετοια ομορφα)
-
Υπαρχουν site που μπορουμε να κατεβασουμε κομικ σε μορφη pdf η κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Υπαρχουν site που μπορουμε να κατεβασουμε κομικ σε μορφη pdf η κατι τετοιο?Υπάρχουν μπολικα σε torrents. Μην περιμένεις πάντως να βρεις πολλά ελληνικά, αλλά θα βρεις σχεδόν τα πάντα σε αγγλικά και τα ...υπόλοιπα σε γαλλικά!
-
Θελω να ξεκινησω κορτο μαλτεζε....
εχει κανεις?
απο την αρχη? -
Σε τι γλωσσα;
-
Eλληνικη η αγγλικη...
-
Δοκιμασε και στο e-mule οπου εχει παρα πολυ πραμα (να μην πω τα παντα), αλλα για αγγλικα δεν μπορω να σε βοηθησω. Αν τα ηθελες στα γαλλικα στα εστελνα και αυριο
-
'Η μπαλάντα της αλμυρής θάλασσας', από τα καλύτερα έργα του Pratt, υπάρχει και σε αγγλικά. Είχε κυκλοφορήσει σε 7 τεύχη, αλλά και σε ενιαίο 'δεμένο' βιβλίο.
-
Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα τευχη 2-3 απο Joe Bar Team οπου και αν ειδα δεν το ειχαν...
Για μαγαζι μιλαω η για e-shop
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα τευχη 2-3 απο Joe Bar Team οπου και αν ειδα δεν το ειχαν...Για μαγαζι μιλαω η για e-shop
Μαγαζί, στο Comicon, στην Σόλωνος , κέντρο Αθηνών. Εναλλακτικά, εδώ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα τευχη 2-3 απο Joe Bar Team οπου και αν ειδα δεν το ειχαν...
Στο Comicon της θεσσαλονικης δεν υπαρχουν και οπου εψαξα εχουν τα 1,4,5,6
-
Μη μου πεις οτι ησουν εκει Παρασκευη στις 1:30
-
Η Μαμούθ θα βγάλει τα τεύχη 2-3. Τα τεύχη αυτά στη πρώτη έκδοση δεν ήταν έκδοση της Μαμούθ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η Μαμούθ θα βγάλει τα τεύχη 2-3. Τα τεύχη αυτά στη πρώτη έκδοση δεν ήταν έκδοση της Μαμούθ.
To ξέρω πως δεν ήταν της Μαμουθ, αλλά στο Comicon υπήρχαν όλα πριν (κάμποσο...) καιρό που είχα πάει... Τώρα αν εξαντλήθηκαν, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν επανέκδοση από την Μαμουθ που έχει πλέον τα δικαιώματα , απ' όσο ξέρω.
-
ι... Τώρα αν εξαντλήθηκαν, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν επανέκδοση από την Μαμουθ που έχει πλέον τα δικαιώματα , απ' όσο ξέρω.Σωστά ξέρεις.
-
Eμενα θα μου κανει εντυπωση αν βγαλει οτιδηποτε η Μαμουθ (εκτός απο Αστεριξ και Sin City) στα χαλια που βρισκεται πλεον. Ξεπεταγονται νεοι οικοι σαν τα μανιταρια που σου βγαζουν ακριβες εκδοσεις μεχρι και τα γραμματα απο τη Σερβια και εσυ που εχεις τα πιο δυνατα χαρτια στα χερια σου δε βγαζεις απολυτως τιποτα. Κριμα.
Κόμικς