-
Λοιπόν................ Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;
Μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο το γεγονός ότι κανένας δεν άνοιξε θέμα με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ κερκυραίου μπουρδο-βουλευτή(να ΜΗΝ πω τίποτε χειρότερο...).
Αυτός ο γιαλατζί 'Έλληνας', είναι βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων(ξέρω και άλλους από όλα τα κόμματα που ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι στη Βουλή, αλλά εδώ επικεντρώνομαι μόνο σ'αυτόν τον άθλιο και τον προδότη της χώρας μου).Περίμενα να διαγραφεί σίγουρα από το κόμμα του, αλλά, μου φαίνεται τουλάχιστον ακατανόητο γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως θα έπρεπε να βγει κάποιος και να πει κάτι παρόμοιο για την περιοχή του;(καλύτερα όχι, απλά το αναφέρω για να μπορέσει να γίνει καλύτερα κατανοητό).
Άνθρωποι που ΠΟΥΛΑΝΕ την πατρίδα μου/μας για τις μπίζνες τους, ΑΞΙΖΟΥΝ το φτύσιμό μου(και το ξύλο μου, αν τον είχα μπροστά μου τον άθλιο )
Αν ο συγκεκριμένος 'κύριος' νομίζει ότι ΔΕΝ αξίζει να προστατεύουμε τη χώρα μας(ασχέτως πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό), τα δικαιώματα και συμφέροντα του έθνους μας, ας πάει να γίνει βουλευτής στα Σκόπια και να κάνει ΑΝΕΤΑ τις δουλειές του.
Υ.Γ.: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας(που κατά τα άλλα, ορθώς έπραξε στην πρόκληση της Αλβανίας), γιατί δεν αναφέρθηκε επί του θέματος; Δεν είναι αρμοδιότητά του ή δεν θέλει να εμπλακεί στα εσωτερικά ενός κόμματος; Μα, εδώ, ΔΕΝ πρόκειται για εσωτερικά ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος, αλλά για θέμα που αφορά την Ελλάδα μας και πρόκειται για θέμα που έχει λυθεί με ΣΥΝΘΗΚΗ.
Τι στο διάολο γίνεται με την εξωτερική μας πολιτική, σε όλα τα θέματα; Γεμίσαμε ανάξιους(από όλες τις κυβερνήσεις;) ή να περιμένω και άλλο για να κρίνω τους 'παρόντες';
Τι έκανε ο giorgakis τόσα χρόνια πριν και ΠΩΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ο παρών Μακεδόνας πρωθυπουργός έναν γερμανό(Σρέντερ) να αναφέρει τα Σκόπια ως απλά 'Μακεδονία' και ΔΕΝ τον διόρθωσε; Πού να ζούσαν σήμερα οι πατέρες ΚΑΙ των δύο και να άκουγαν αυτά που λένε τα άξια(;) τέκνα τους...Μήπως πρέπει να στείλουμε τους βουλευτές μας να κάνουν ιδιαίτερα σεμινάρια Εξωτερικής Πολιτικής στην Τουρκία στα Σκόπια ή στην Αλβανία; Ρωτάω: μήπως;
-
Μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο το γεγονός ότι κανένας δεν άνοιξε θέμα με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ κερκυραίου μπουρδο-βουλευτή(να ΜΗΝ πω τίποτε χειρότερο...).
Αυτός ο γιαλατζί 'Έλληνας', είναι βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων(ξέρω και άλλους από όλα τα κόμματα που ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι στη Βουλή, αλλά εδώ επικεντρώνομαι μόνο σ'αυτόν τον άθλιο και τον προδότη της χώρας μου).Περίμενα να διαγραφεί σίγουρα από το κόμμα του, αλλά, μου φαίνεται τουλάχιστον ακατανόητο γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως θα έπρεπε να βγει κάποιος και να πει κάτι παρόμοιο για την περιοχή του;(καλύτερα όχι, απλά το αναφέρω για να μπορέσει να γίνει καλύτερα κατανοητό).
Άνθρωποι που ΠΟΥΛΑΝΕ την πατρίδα μου/μας για τις μπίζνες τους, ΑΞΙΖΟΥΝ το φτύσιμό μου(και το ξύλο μου, αν τον είχα μπροστά μου τον άθλιο )
Αν ο συγκεκριμένος 'κύριος' νομίζει ότι ΔΕΝ αξίζει να προστατεύουμε τη χώρα μας(ασχέτως πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό), τα δικαιώματα και συμφέροντα του έθνους μας, ας πάει να γίνει βουλευτής στα Σκόπια και να κάνει ΑΝΕΤΑ τις δουλειές του.
Υ.Γ.: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας(που κατά τα άλλα, ορθώς έπραξε στην πρόκληση της Αλβανίας), γιατί δεν αναφέρθηκε επί του θέματος; Δεν είναι αρμοδιότητά του ή δεν θέλει να εμπλακεί στα εσωτερικά ενός κόμματος; Μα, εδώ, ΔΕΝ πρόκειται για εσωτερικά ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος, αλλά για θέμα που αφορά την Ελλάδα μας και πρόκειται για θέμα που έχει λυθεί με ΣΥΝΘΗΚΗ.
Τι στο διάολο γίνεται με την εξωτερική μας πολιτική, σε όλα τα θέματα; Γεμίσαμε ανάξιους(από όλες τις κυβερνήσεις;) ή να περιμένω και άλλο για να κρίνω τους 'παρόντες';
Τι έκανε ο giorgakis τόσα χρόνια πριν και ΠΩΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ο παρών Μακεδόνας πρωθυπουργός έναν γερμανό(Σρέντερ) να αναφέρει τα Σκόπια ως απλά 'Μακεδονία' και ΔΕΝ τον διόρθωσε; Πού να ζούσαν σήμερα οι πατέρες ΚΑΙ των δύο και να άκουγαν αυτά που λένε τα άξια(;) τέκνα τους...Μήπως πρέπει να στείλουμε τους βουλευτές μας να κάνουν ιδιαίτερα σεμινάρια Εξωτερικής Πολιτικής στην Τουρκία στα Σκόπια ή στην Αλβανία; Ρωτάω: μήπως;
-
-
Αν καταλαβα γιατι μιλαμε, ο συγκεκριμενος πολυ απλα ειπε τα πραγματα με το ονομα τους. Δηλαδη οτι οτι κι αν λεμε εμεις, οπως και αν νιωθουμε και οποια και αν ειναι η ιστορικη αληθεια (ετσι οπως μας την σερβιρουν τουλαχιστον στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεια μεσω των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ βιβλιων κλπ κλπ *), η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι εχει χαθει, σε παγκοσμιο διπλωματικο επιπεδο. Ολοι τωρα πια παγκοσμιως αναφερονται και γνωριζουν τα Σκοπια ως 'Μακεδονια', απο τον Σρεντερ εως τον Αγγλο συμφοιτητη μου που δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι ονομαζαμε 'Μακεδονια' το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης. Εγω αυτο καταλαβα οτι ειπε, και πολυ καλα τα λεει.
*Για να μην αρχισει κανεις να με λεει και εμενα προδοτη και αλλα ομορφα, εχετε σκεφτει ποτε οτι λεμε αυτα που λεμε (τα Σκοπια δεν ειναι Μακεδονια, η Μακεδονια ειναι ελληνικη κλπ κλπ) επειδη καποιοι αλλοι μας μαθαινουν απο μικρα παιδια οτι 'ετσι ειναι' (ασε που, μηπως τελικα δεν ειναι ετσι?), ακριβως για τους ιδιους λογους δηλαδη που και οι γειτονες μας λενε οτι λενε.
-
Τα ίδια και 'χειρότερα' είχε πει πριν 12 χρόνια και ο Μητσοτάκης, ότι δηλαδή κανείς δεν θα ασχολείται με το θέμα σε 10 (;) χρόνια. Έπεσαν να τον φάνε όλοι, όμως δυστυχώς είχε δίκιο.
Όντως γραμμένο το έχουν όλοι το Σκοπιανό, αν όχι τύποις, σίγουρα πάντως στην ουσία. Ποιο κόμμα, από τα δύο που συγκέντρωσαν 90+%, είπε προεκλογικά κάτι για το Σκοπιανό; Ποιο έκανε κάτι για να πιέσει τα Σκόπια; Και πόσο πίεσαν οι ψηφοφόροι τους προς τούτο;
Αυτό που γίνεται σήμερα είναι να τσακώνονται ιδιωτικές και δημόσιες ελληνικές επιχειρήσεις για το πως θα εισχωρήσουν στην αγορά των Σκοπίων, τραβώντας επενδύσεις από τη χώρα μας και στέλνοντάς τις εκεί. Ο δε κόσμος απλώς θέλει μια 'περιποιημένη' υποχώρηση για την τιμή των όπλων. Το 'Βόρεια/Σλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας' μας χάλαγε, τώρα ούτε καν το συζητάει κανείς. Ας προσέχαμε. -
Ο Ψωμιαδης δηλ ειναι καλυτερος;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εως τον Αγγλο συμφοιτητη μου που δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι ονομαζαμε 'Μακεδονια' το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης. Εγω αυτο καταλαβα οτι ειπε, και πολυ καλα τα λεει.Αντιθετως! Σε εκπομπη που ειδα οι σκοπιανοι παραπονιοντουσαν οτι οταν καποιοι ξενοι τους ρωτανε απο που ειναι και λενε απο την Μακεδονια, τοτε τους απαντανε 'δηλαδη απο την ελλαδα ε?'. Οποτε ακομα το ονομα μακεδονια συνδεεται με την ελλαδα (Μ. Αλεξανδρος κπλ)
Τα ίδια και 'χειρότερα' είχε πει πριν 12 χρόνια και ο Μητσοτάκης, ότι δηλαδή κανείς δεν θα ασχολείται με το θέμα σε 10 (;) χρόνια. Έπεσαν να τον φάνε όλοι, όμως δυστυχώς είχε δίκιο.
Ο Μητσοτακης ειναι ο κυριος υπευθυνος για το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Σκοπιων.
-
Στην ζωή, και ειδικότερα στην πολιτική, τίποτα δεν είναι οριστικό, until the fat lady sings (που λένε και οι Αμερικάνοι)!
Σε μια διαπραγμάτευση, ακόμα και όταν όλα φαίνονται μαύρα, μπορεί κάποιος με τους κατάλληλους χειρισμούς να πετύχει τον σκοπό του.
Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε την συνολική εικόνα συμφερόντων στην περιοχή μας. Όπως, την κατάτμηση εδαφών και την δημιουργια κρατών-δορυφόρων των Μεγάλων Δυνάμεων (Σκοπια, Κόσοβο, Αλβανια) ή την εκμετάλευση του υπεδάφους ή ακόμα και του εδάφους για μεταφορές, συγκοινωνίες κλπ!
Το θέμα λοιπόν είναι αν έχουμε κάποια ισχυρά επιχειρήματα ή αν μπορούμε να βρούμε (και να 'παίξουμε') με τον αντίθετο πόλο συμφερόντων!
-
Παρα τις σθεναρες προσπαθειες του Μητσοτάκη,ακομα εδω ειμαστε και το συζητάμε.
-
Για την ακρίβεια (και χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, για τον Μητσοτάκη μιλάμε άλλωστε ), εννοούσε πως αν επιλέγαμε μια από τις τότε προτεινόμενες, και κατα την ταπεινή μου αποψη καθόλου ασχημες, λύσεις, σήμερα δεν θα θυμόμασταν καν το θέμα.
Αφηνοντας το άλυτο, εννοείται πως παραπέμψαμε την λύση στο μέλλον παραπέμποντας και την φασαρία, με τα γνωστα αποτελέσματα...
Από τα λίγα που έχει πει ή κάνει ο εν λόγω κύριος και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο!Τώρα το χάνουμε το παιχνιδάκι (δικαίως κατα τη γνώμη μου). Politics, που θα 'λεγε κι ο gavriil...
-
Είχαμε τα άντερα να κλείσουμε τα σύνορα των Σκοπίων για 5 χρόνια; Είχαμε τ'άντερα να βομβαρδίσουμε τα Ίμια;
Όχι και όχι.
Οι Βρετανοί πήγαν και πολέμησαν για ένα νησάκι στου διαόλου τη μάνα. Εμείς κάνουμε πίσω ακόμα και μπροστά σε κρατίδια τύπου Σκοπίων στα σύνορά μας ή κάνουμε την πάπια για ελληνικά εδάφη. Μέχρι και επιχείρημα 'γιατί να σκάσουμε για τα Ίμια; Μήπως πάμε για μπάνιο εκεί;' έχω ακούσει από Έλληνα.
Περισσότερο στενοχωριούνται οι Έλληνες για την τιμή της βενζίνης ή του καφέ στις καφετέριες, παρά για το όνομα των Σκοπίων. Άρα τι συζητάμε; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...αν επιλέγαμε μια από τις τότε προτεινόμενες, και κατα την ταπεινή μου αποψη καθόλου ασχημες, λύσεις, σήμερα δεν θα θυμόμασταν καν το θέμα.
Αφηνοντας το άλυτο, εννοείται πως παραπέμψαμε την λύση στο μέλλον παραπέμποντας και την φασαρία, με τα γνωστα αποτελέσματα...Ονόμασε **ένα **σοβαρό θέμα στην Ελλάδα, που να **λύθηκε **τα τελευταία (όσα θέλεις) χρόνια.
Ασφαλιστικό; Συγκοινωνίες; Συνταξιοδοτικό; Υγεία; Αγροτικό; Βιομηχανικό ( ) ;......... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ονόμασε **ένα **σοβαρό θέμα στην Ελλάδα, που να **λύθηκε **τα τελευταία (όσα θέλεις) χρόνια.
Ασφαλιστικό; Συγκοινωνίες; Συνταξιοδοτικό; Υγεία; Αγροτικό; Βιομηχανικό ( ) ;.........Σ' έπιασα! Σεξουαλικό!
Ειναι το μόνο θεμα με το οποιο καταπιανονται καθημερινα τηλεψυχολόγοι, ριαλιτζήδες, μεσημεριανάδικα, πρωϊνάδικα, απογευματινάδικα, μεταμεσονυχτάδικα, η Εκκλησία της Ελλάδος (με... ιδιοτελεια αυτή ), Espresso, Traffic, PressTime, Χάι, Λοιπόν και το κακο συναπάντημα, η Βουλή των Ελλήνων (τόσες πρώην βιζιτουδομοντέλες να πάνε χαμένες; ), Ελληνική Δικαιοσύνη (ο Καλουσης και οι διμετρες), άλλοι επίσημοι κι ανεπίσημοι φορείς, αλλά και απλοί πολίτες, νταβαδες, ξενυχταδικοιδιοκτητες, πόρνες (εισαγωγής κι εγχώριες), πελάτες, ιντερνετοματακηδες και πάει λέγοντας...
Υπερπροσφορά λύσεων λέμε! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Βρετανοί πήγαν και πολέμησαν για ένα νησάκι στου διαόλου τη μάνα. Εμείς κάνουμε πίσω ακόμα και μπροστά σε κρατίδια τύπου Σκοπίων στα σύνορά μας ή κάνουμε την πάπια για ελληνικά εδάφη. Μέχρι και επιχείρημα 'γιατί να σκάσουμε για τα Ίμια; Μήπως πάμε για μπάνιο εκεί;' έχω ακούσει από Έλληνα.Οι βρετανοι ειναι καθαρα πολεμοχαρης λαος. Κοιτα την ιστορια τους. Εμεις αμυνομασταν παντα.
Ομως απαντησε με ειλικρινεια
ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ?
Εγω παντως οχι.
Περισσότερο στενοχωριούνται οι Έλληνες για την τιμή της βενζίνης ή του καφέ στις καφετέριες, παρά για το όνομα των Σκοπίων. Άρα τι συζητάμε;
Σε αυτο με βρισκεις απολυτως συμφωνο.
-
Ελληνικό έδαφος δεν είναι; Ποια η διαφορά των Ιμίων από άλλα ακατοίκητα νησιά ή χερσαίες περιοχές της Ελλάδας; Αφού δώσαμε θάρρος στους εισβολείς (γιατί περί αυτού πρόκειται), άρχισαν να αμφισβητούν την κυριότητα ακόμα και κατοικημένων περιοχών, όπως η Γαύδος.
Δεν είμαι 'πολεμοχαρής', αλλά όπως θα αρχίσω στις κλωτσιές κάποιον που θα μου κλέψει ακόμα κι ένα μέτρο από το οικόπεδό μου, έτσι θα πολεμήσω όποιον κλέψει μερικά στρέμματα ελληνικής γης. Έτσι το βλέπω εγώ. -
Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με τη λογική ιδιαίτερα όταν το θυμικό μου είναι αντίθετο.
1.Μην ξεχνάμε ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν ήταν η Ελλάδα αλλά μια πανσπερμία φυλών.Στην γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας λοιπόν κατοικούσαν Σλάβοι και Έλληνες.Ονομαζόταν όλοι τους Μακεδώνες.Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την διαίρεση της Ευρώπης πολλοί από τους Σλάβους παρέμειναν στην Ελλάδα και το ίδιο έγινε και και στην πλευρά της Γιουγκοσλαβίας με Έλληνες.Το πρόβλημα ξεκινάει από την εποχή που ο Τίτο ονομάζει το νότιο τμήμα της Ομοσπονδίας του Μακεδονία(μην ξεχνάμε ότι την εποχή εκείνη μέσα στη δίνη του Εμφυλίου αυτό έγινε πλήρως αποδεκτό από πολλούς Έλληνες).Στη συνέχεια άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά όμως μπήκαν στην άκρη από τους Δυτικούς καθώς ο Τίτο ανεξαρτητοποιήθηκε από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και δεν ήθελαν οποιαδήποτε ρήξη μαζί του.Οι κάτοικοι λοιπόν αυτής της περιοχής που γεωγραφικά ονομαζόταν Μακεδώνες με τα χρόνια απέκτησαν και εθνική Μακεδονική συνείδηση.
2.Όταν πλέον έγινε η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας μπήκαμε στην δίνη μιας εθνικής παραφροσύνης που δεν μας επέτρεψε τότε που μπορούσαμε, να πετύχουμε μια ονομασία του στυλ Σλαβομακεδονία ή ακόμη καλύτερα Νοβομακεντόνια στα πρότυπα της Μπελαρούς(Λευκορωσία) δηλαδη του ονόματος που χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής.Μπορεί κανένας να μου πεί αν ο Άγγλος λέγοντας Νοβομακεντόνια θα μπορούσε να το συνδιάσει με την Μακεδονία;Αντίθετα βρήκαμε το κουλό FYROM με το οποίο στρουθοκαμηλίζαμε εδώ και χρόνια(σε αντίθαση με τους σκοπιανούς που το δούλευαν όλα αυτα τα χρόνια το θέμα) καθώς όλοι οι άλλοι έλεγαν απλά Μακεδονία.(Λέει κανένας μας την Ιρλανδία EIRE;)
3.Τώρα πληρώνουμε όλα τα παραπάνω και κυρίως την εμμονή των υπερπατριωτών(που σχεδόν όλοι μας γίναμε την εποχή εκείνη) του όλα ή τίποτα.Ας συνεχίσουμε να όμφαλοσκοπούμε.Το παιχνίδι χάθηκε και δεν φταίνε μόνο οι ''βάρβαροι''. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είμαι 'πολεμοχαρής', αλλά όπως θα αρχίσω στις κλωτσιές κάποιον που θα μου κλέψει ακόμα κι ένα μέτρο από το οικόπεδό μου, έτσι θα πολεμήσω όποιον κλέψει μερικά στρέμματα ελληνικής γης. Έτσι το βλέπω εγώ.Αυτον που θα σου κλεψει 1 μετρο απο το οικοπεδο σου θα τον σκοτωσεις?
προτεινω να κανουμε μια ψηφοφορια με θεμα ποιοι ηταν διατεθειμενοι να σκοτωσουν και να σκοτωθουν για τα ιμια. Το αποτελεσμα βεβαια θα ειναι παραπλανητικο γιατι στα λογια κι εγω γινομαι κομαντο.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Αυτον που θα σου κλεψει 1 μετρο απο το οικοπεδο σου θα τον σκοτωσεις?
προτεινω να κανουμε μια ψηφοφορια με θεμα ποιοι ηταν διατεθειμενοι να σκοτωσουν και να σκοτωθουν για τα ιμια. Το αποτελεσμα βεβαια θα ειναι παραπλανητικο γιατι στα λογια κι εγω γινομαι κομαντο.
Ρωτα καποιους που ηταν τοτε φανταροι να σου πουν τι ηταν διαθετιμενοι να κανουν.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Δεν είμαι 'πολεμοχαρής', αλλά όπως θα αρχίσω στις κλωτσιές κάποιον που θα μου κλέψει ακόμα κι ένα μέτρο από το οικόπεδό μου, έτσι θα πολεμήσω όποιον κλέψει μερικά στρέμματα ελληνικής γης. Έτσι το βλέπω εγώ.
Αυτον που θα σου κλεψει 1 μετρο απο το οικοπεδο σου θα τον σκοτωσεις?
Όχι, δεν θα τον σκοτώσω γιατί υπάρχουν νόμοι και όργανα που με προστατεύουν. Όμως αν τον πιάσω στα πράσσα να μετακινεί τα όρια του ακινήτου του προς τη μεριά μου, θα τον αρχίσω στις κλωτσιές για να μην το κάνει, ως έχω δικαίωμα ('άμυνα'). Αν προσπαθήσει να με βλάψει επιμένοντας στην παράνομη πράξη του, αμυνόμενος μπορώ και να τον σκοτώσω γιατί πλέον θα απειλείται η ζωή ή η σωματική μου ακεραιότητα. Αν έρθει η αστυνομία ενδιάμεσα, θ'αναλάβει εκείνη τα απαραίτητα.
Στις διεθνείς σχέσεις η εισβολή σε έδαφος άλλου κράτους είναι νόμιμη αιτία πολέμου. Αν δεν υποχρεωθεί από τα διεθνή όργανα να αποχωρήσει αμέσως ο εισβολέας, η λογική συνέπεια είναι ο πόλεμος, που θα είναι μάλιστα αμυντικός, πράγμα στο οποίο συμφωνείς ότι μπορεί να κάνει και κάνει η Ελλάδα.
-
To θέμα είναι ότι όλο αυτό τον καιρό μας έχουν υπνωτίσει επιμελώς και εντέχνως, επικεντρώνοντας το πρόβλημα στην ονομασία και μόνο και αποφεύγοντας να εμβαθύνουν στις ρίζες όλης αυτής της ιστορίας γιατί φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμφέρει τους καραγκιοζηδες που μας κυβερνάνε.
Δηλαδή αν η FYROM ονομαστεί 'Χαρίκλεια' και όχι 'Νέα Μακεδονία', θα αλλάξει κάτι στην συνείδηση των κατοίκων της, στις φιλοδοξίες των ηγετών της, στα σχέδια των μεγάλων ή στις σχέσεις των δυο κρατών? Εγώ νομίζω πως όχι.
ΜΠΟΥΡΔΕΣ;