Λοιπόν................ Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;
Μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο το γεγονός ότι κανένας δεν άνοιξε θέμα με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ κερκυραίου μπουρδο-βουλευτή(να ΜΗΝ πω τίποτε χειρότερο...).
Αυτός ο γιαλατζί 'Έλληνας', είναι βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων(ξέρω και άλλους από όλα τα κόμματα που ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι στη Βουλή, αλλά εδώ επικεντρώνομαι μόνο σ'αυτόν τον άθλιο και τον προδότη της χώρας μου).
Περίμενα να διαγραφεί σίγουρα από το κόμμα του, αλλά, μου φαίνεται τουλάχιστον ακατανόητο γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως θα έπρεπε να βγει κάποιος και να πει κάτι παρόμοιο για την περιοχή του;(καλύτερα όχι, απλά το αναφέρω για να μπορέσει να γίνει καλύτερα κατανοητό).
Άνθρωποι που ΠΟΥΛΑΝΕ την πατρίδα μου/μας για τις μπίζνες τους, ΑΞΙΖΟΥΝ το φτύσιμό μου(και το ξύλο μου, αν τον είχα μπροστά μου τον άθλιο )
Αν ο συγκεκριμένος 'κύριος' νομίζει ότι ΔΕΝ αξίζει να προστατεύουμε τη χώρα μας(ασχέτως πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό), τα δικαιώματα και συμφέροντα του έθνους μας, ας πάει να γίνει βουλευτής στα Σκόπια και να κάνει ΑΝΕΤΑ τις δουλειές του.
Υ.Γ.: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας(που κατά τα άλλα, ορθώς έπραξε στην πρόκληση της Αλβανίας), γιατί δεν αναφέρθηκε επί του θέματος; Δεν είναι αρμοδιότητά του ή δεν θέλει να εμπλακεί στα εσωτερικά ενός κόμματος; Μα, εδώ, ΔΕΝ πρόκειται για εσωτερικά ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος, αλλά για θέμα που αφορά την Ελλάδα μας και πρόκειται για θέμα που έχει λυθεί με ΣΥΝΘΗΚΗ.
Τι στο διάολο γίνεται με την εξωτερική μας πολιτική, σε όλα τα θέματα; Γεμίσαμε ανάξιους(από όλες τις κυβερνήσεις;) ή να περιμένω και άλλο για να κρίνω τους 'παρόντες';
Τι έκανε ο giorgakis τόσα χρόνια πριν και ΠΩΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ο παρών Μακεδόνας πρωθυπουργός έναν γερμανό(Σρέντερ) να αναφέρει τα Σκόπια ως απλά 'Μακεδονία' και ΔΕΝ τον διόρθωσε; Πού να ζούσαν σήμερα οι πατέρες ΚΑΙ των δύο και να άκουγαν αυτά που λένε τα άξια(;) τέκνα τους...
Μήπως πρέπει να στείλουμε τους βουλευτές μας να κάνουν ιδιαίτερα σεμινάρια Εξωτερικής Πολιτικής στην Τουρκία στα Σκόπια ή στην Αλβανία; Ρωτάω: μήπως;