-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
απεχει πολυ παιδια ο διαλογος περι πολεμου με την πραγματικη εικονα του.
ειναι οτι χειροτερο μπορει να φανταστεις,αλλο στα λογια κ αλλο στην πραξη.
θλιβερες εικονες που αλλο στην τηλεοραση κ αλλο να εισαι διπλα.Γι αυτο και λεω οτι ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε. Παλι καλα που δεν εγινε κατι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα **σκοτωνόσουν **θέλεις να πεις
Δεν θυμάμαι Έλληνα στρατιώτη να έχει σκοτώσει τα τελευταία χρόνια Αλβανό,Τούρκο και λοιπούς βάρβαρους.
Αντιθέτως ξέρω πολλούς Έλληνες στρατιώτες να έχουν σκοτωθεί τζάμπα και βερεσέ κατά καιρούς με τις χαροκαμμένες μάνες να κλαίνε στα μνήματα.ΌΛΕΣ τις παραπάνω φορές δεν άνοιξε ούτε μύτη...του εχθρού
Δικαίωμα να σκοτώνουν για την πατρίδα τους...και για τις πατρίδες των άλλων έχουν μόνο οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο δικαίωμα που έχουμε είναι να αγοράζουμε τα όλα των αμερικάνων,με τα οποία το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σκοτωνόμαστε μόνοι μας
Όλα τα υπόλοιπα(θα σκοτώσω,θα πατήσω τον Τούρκο κάτω)είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο ή αν θέλετε ευσεβείς πόθοι.
Κι ενώ ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...η ελληνική κυβέρνηση με χ@%^*& βρακάκια ευχαριστεί τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που εντελώς τυχαία βρίσκονταν στην περιοχή με συστήματα που εντελώς τυχαία θα μπορούσαν να ρίξουν τον ΑΕΤΟ που ετοιμαζόταν να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη.
ΑΥΤΑ.Gti, τα παραπάνω που αναφέρεις δεν έχουν να κάνουν όμως με την πρόθεση κάποιου να πολεμήσει!Και αν είσαι διατεθειμένος, τότε φυσικά δέχεσαι και την πιθανότητα να σκοτωθείς!
Οσον αφορά στο αν σκοτώνονται στρατιώτες και από τις δύο πλευρές....θεωρώ ότι το έβαλες σαν ακραίο παράδειγμα!
Φυσικά και σκοτώνονται άνθρωποι και από τις δύο πλευρές.Φυσικά και όχι.Άλλωστε το ότι εκείνοι οι στρατιώτες στο ελικόπτερο που έπεσε,χάθηκαν τζάμπα και βερεσέ(είτε μας αρέσει είτε όχι)δεν αναιρεί ότι σκοτώθηκαν ως ήρωες.Στο μόνο που έχω ένσταση είναι ότι πλέον το να πιστεύεις ότι θα πάρεις το όπλο να σκοτώσεις τον τούρκο εισβολέα,που ετοιμάζεται να μπει στην Αθήνα ή στον Έβρο ή όπου αλλού είναι λίγο αφελές.Όλες οι διενέξεις πλέον επιλύονται στα γραφεία από πολιτικούς μετά από 1 ωρίτσα.Το μόνο που μένει είναι ο συγκινητικός ηρωισμός ορισμένων ατύχων και η οργή λαού στις κηδείες τους.
Ρώτησε ή διάβασε τί έχουν πει φίλε ΚΟΥΚ και οι γονείς των παραπάνω αδικοχαμένων στρατιωτών,μία λέξη επικρατεί..ΤΖΑΜΠΑ.Κι αυτό δυστυχώς είναι ό,τι χειρότερο.Για κάποιο παιδί που προέτρεψε όσους δεν ήταν μέσα στις καταστάσεις να μην μιλάνε(αν κατάλαβα καλά)να του πω ότι ο στρατός,η υπεράσπιση της πατρίδας κλπ δεν είναι πριβέ κλάμπ για λίγους.Όσοι δεν ήταν τότε,μπορεί να ειναι τώρα ή αύριο ή σε λίγα χρόνια..όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.Κι επειδή μιλησε για άγνοια..αν αυτός ξέρει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από αυτά που γράφονται τον παρακαλώ να το πει.Διαφορετικά καλό θα ήταν να σταματήσει αυτός να μιλάει.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
απεχει πολυ παιδια ο διαλογος περι πολεμου με την πραγματικη εικονα του.
ειναι οτι χειροτερο μπορει να φανταστεις,αλλο στα λογια κ αλλο στην πραξη.
θλιβερες εικονες που αλλο στην τηλεοραση κ αλλο να εισαι διπλα.Γι αυτο και λεω οτι ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε. Παλι καλα που δεν εγινε κατι.
Άξιζε όσο αξίζει να πασχίσεις για να μην σου πάρει κάποιος τα κλειδιά του σπιτιού σου. Δεν είναι φανταστικά σενάρια όσα λέγονται για τη σημασία των Ιμίων, οι Τούρκοι έχουν ήδη θέσει σε αμφιβολία πολλά ελληνικά εδάφη πατώντας ακριβώς στο ότι τα Ίμια είναι γκρίζα ζώνη. Μάλιστα η επιχειρηματολογία τους φτάνει σε αμφισβήτηση της κυριότητας κάθε εδάφους που δεν ανήκε πριν τον Β΄ΠΠ στην Ελλάδα και δεν συμπεριελήφθη σαφώς στη συνθήκη παραχώρησης των Δωδεκανήσων από την Ιταλία. Τι θα κάνουμε αν αύριο μπουν τουρκικές σημαίες σε 100 βραχονησίδες και νησάκια; Τουμπεκί και πάλι;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Για κάποιο παιδί που προέτρεψε όσους δεν ήταν μέσα στις καταστάσεις να μην μιλάνε(αν κατάλαβα καλά)να του πω ότι ο στρατός,η υπεράσπιση της πατρίδας κλπ δεν είναι πριβέ κλάμπ για λίγους.Εγω ειμαι αυτος.
Αλλα δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι οσοι δεν ηταν μεσα στις καταστασεις να μην μιλανε.Αυτο που ειπα ειναι οτι πιστευω οτι υπαρχει καποια διαφορα του να εισαι στην Αθηνα απ το να εισαι απεναντι απο τους Τουρκους και να ξερεις οτι αν γινει κατι θα εισαι (ισως) απο τους πρωτους που θα σκοτωθουν για 2 βραχονησιδες
-
Eχουν λιγοτερη σημασια τα Ιμια απο αλλες περιοχες;Απο τον Εβρο ,την Κρητη την Ροδο π.χ. ;
Λευτερια στην βορεια Μυκονο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eχουν λιγοτερη σημασια τα Ιμια απο αλλες περιοχες;Απο τον Εβρο ,την Κρητη την Ροδο π.χ. ;Συγκρινεις 2 ακατοικητους βραχους με την Ροδο τον Εβρο κα την κρητη?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Eχουν λιγοτερη σημασια τα Ιμια απο αλλες περιοχες;Απο τον Εβρο ,την Κρητη την Ροδο π.χ. ;
Συγκρινεις 2 ακατοικητους βραχους με την Ροδο τον Εβρο κα την κρητη?
Ελληνικο εδαφος δεν ειναι ολα αυτα;
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Για κάποιο παιδί που προέτρεψε όσους δεν ήταν μέσα στις καταστάσεις να μην μιλάνε(αν κατάλαβα καλά)να του πω ότι ο στρατός,η υπεράσπιση της πατρίδας κλπ δεν είναι πριβέ κλάμπ για λίγους.
Εγω ειμαι αυτος.
Αλλα δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι οσοι δεν ηταν μεσα στις καταστασεις να μην μιλανε.Αυτο που ειπα ειναι οτι πιστευω οτι υπαρχει καποια διαφορα του να εισαι στην Αθηνα απ το να εισαι απεναντι απο τους Τουρκους και να ξερεις οτι αν γινει κατι θα εισαι (ισως) απο τους πρωτους που θα σκοτωθουν για 2 βραχονησιδες
Για κάποιο παιδί που προέτρεψε όσους δεν ήταν μέσα στις καταστάσεις να μην μιλάνε(αν κατάλαβα καλά)να του πω ότι ο στρατός,η υπεράσπιση της πατρίδας κλπ δεν είναι πριβέ κλάμπ για λίγους.Όσοι δεν ήταν τότε,μπορεί να ειναι τώρα ή αύριο ή σε λίγα χρόνια..όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.Κι επειδή μιλησε για άγνοια..αν αυτός ξέρει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από αυτά που γράφονται τον παρακαλώ να το πει.Διαφορετικά καλό θα ήταν να σταματήσει αυτός να μιλάει.
σορρυ αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι σου.
εισαι λογιστης...Ουπς!!! Παρεξηγηση
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Συγκρινεις 2 ακατοικητους βραχους με την Ροδο τον Εβρο κα την κρητη?
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
Οπως και το Καστελόριζο όπως και τα Γιάννενα όπως και κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ελλάδας! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
Οπως και το Καστελόριζο όπως και τα Γιάννενα όπως και κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ελλάδας!Σεβαστη η γνωμη του καθενος.
Η γνωμη μου παραμενει η ιδια
ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Ημουν φαντάρος πολύ πριν τα Ιμια.
Ναι, θα σκότωνα για οποιοδήποτε κομμάτι της Ελλάδας ήθελε να σφετεριστεί άλλος!Κανενας που να ηταν φανταρος εκεινες τις μερες? Δεν ξερω καποιον προσωπικα αλλα απο οτι εχω ακουσει ηταν ολοι ΧΕ@@@ΝΟΙ. (Κι εγω ετσι θα ημουν).
Σε πληροφορώ ότι τα Α7 της 115 Π.Μ. ήταν στον αέρα εκείνο το βράδυ (των 'γενναίων' τούρκων τα αεροπλάνα ήταν στα σέλτερ... Είχε κακό καιρό) και περίμεναν εντολή να βομβαρδίσουν τη βραχονησίδα, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε την οριστική παύση της υπάρξεώς της.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
Οπως και το Καστελόριζο όπως και τα Γιάννενα όπως και κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ελλάδας!Σεβαστη η γνωμη του καθενος.
ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε.
Λες ανοησίες. Οι 'καλοί μας φίλοι και γείτονες' (και πολύ θα'θελα να σπάσω στο ξύλο τους ηλίθιους με τις σειρές 'ελληνοτουρκικών ερώτων') πάνε με συγκεκριμένο σχέδιο: πρώτα προβάλλουν διεκδικήσεις σε κάτι φαινομενικά ασήμαντο και μετά επεκτείνονται. Με τη δική σου 'λογική' εκθρέψαμε την τουρκική ασυδοσία.
Και ναι ρε γαμώτη, να ακουστεί μια φορά αυτό το γαμημένο το ΒΕΤΟ επιτέλους. Αρκετά ανεχτήκαμε πια, αρκετά διολισθαίνουμε, αρκετά καθόμαστε και μας πηδάνε.
Αλλά από εσένα δεν περιμένω να το καταλάβεις...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε.
Λες ανοησίες. Οι 'καλοί μας φίλοι και γείτονες' (και πολύ θα'θελα να σπάσω στο ξύλο τους ηλίθιους με τις σειρές 'ελληνοτουρκικών ερώτων') πάνε με συγκεκριμένο σχέδιο: πρώτα προβάλλουν διεκδικήσεις σε κάτι φαινομενικά ασήμαντο και μετά επεκτείνονται. Με τη δική σου 'λογική' εκθρέψαμε την τουρκική ασυδοσία.
Και ναι ρε γαμώτη, να ακουστεί μια φορά αυτό το γαμημένο το ΒΕΤΟ επιτέλους. Αρκετά ανεχτήκαμε πια, αρκετά διολισθαίνουμε, αρκετά καθόμαστε και μας πηδάνε.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ medos?!!!
-
Βλέπω αυτά που γράφει. Χρειάζεται κάτι παραπάνω;
Εκτός, βεβαίως, κι αν δεν γράφει αυτό που πραγματικά πιστεύει, αλλά απλώς κάνει νοητικές ασκήσεις επί οθόνης...
-
Λες ανοησίες. Οι 'καλοί μας φίλοι και γείτονες' (και πολύ θα'θελα να σπάσω στο ξύλο τους ηλίθιους με τις σειρές 'ελληνοτουρκικών ερώτων') πάνε με συγκεκριμένο σχέδιο: πρώτα προβάλλουν διεκδικήσεις σε κάτι φαινομενικά ασήμαντο και μετά επεκτείνονται. Με τη δική σου 'λογική' εκθρέψαμε την τουρκική ασυδοσίαΚαι ναι ρε γαμώτη, να ακουστεί μια φορά αυτό το γαμημένο το ΒΕΤΟ επιτέλους. Αρκετά ανεχτήκαμε πια, αρκετά διολισθαίνουμε, αρκετά καθόμαστε και μας πηδάνε.
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ?
Εγω λεω παλι καλα που δεν ειναι ΣΑΝ και ΕΣΕΝΑ αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις.
Αυτα να πας να τα πεις στις μανες και στα παιδια αυτων που 'επεσαν' εκεινο το βραδυ. Εκει να σε δω μαγκα
-
Μ'αρέσει που θες και απάντηση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ δεν αξιζε.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ medos?!!!
Ο skullone γνωρίζει ΟΛΟ τον κόσμο,απ' ότι έχω καταλάβει...
Γι΄αυτό και κρίνει-καταδικάζει...
-
Ωραία, παίδες. Να τα δώσουμε όλα στους Τούρκους... Και το Αιγαίο... Και την υφαλοκρηπίδα... Και το FIR Αθηνών... Τα πάντα.
Για να είμαστε 'ρεαλιστές', να αρέσουμε στους εταίρους μας που κλείνουν πονηρά το μάτι στην Τουρκία, για να αποσπούμε επαίνους για τη 'συνετή και ρεαλιστική μας στάση'.
Είδατε όμως εσείς ποτέ την Τουρκία ή το Ισραήλ να νοιάζονται για το τι λένε οι άλλοι; Αργά, μεθοδικά, με σταθερή αύξηση της επιθετικότητάς τους, με διαρκείς διεκδικήσεις, προχωρούν έναντι όσων θέλουν να είναι 'ρεαλιστές' και 'φιλήσυχοι'.
-
Ωραία, παίδες. Να τα δώσουμε όλα στους Τούρκους... Και το Αιγαίο... Και την υφαλοκρηπίδα... Και το FIR Αθηνών... Τα πάντα.Για να είμαστε 'ρεαλιστές', να αρέσουμε στους εταίρους μας που κλείνουν πονηρά το μάτι στην Τουρκία, για να αποσπούμε επαίνους για τη 'συνετή και ρεαλιστική μας στάση'.
Είδατε όμως εσείς ποτέ την Τουρκία ή το Ισραήλ να νοιάζονται για το τι λένε οι άλλοι; Αργά, μεθοδικά, με σταθερή αύξηση της επιθετικότητάς τους, με διαρκείς διεκδικήσεις, προχωρούν έναντι όσων θέλουν να είναι 'ρεαλιστές' και 'φιλήσυχοι'.
Το πρόβλημα δεν είναι η εξωτερική πολιτική,αλλά οι τρόποι σου...
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Εγω λεω παλι καλα που δεν ειναι ΣΑΝ και ΕΣΕΝΑ αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις.Αυτα να πας να τα πεις στις μανες και στα παιδια αυτων που 'επεσαν' εκεινο το βραδυ. Εκει να σε δω μαγκα
ΜΠΟΥΡΔΕΣ;