-
Στο χώμα ο Ναδάλ δεν έχει αντίπαλο. Κι εγώ το Φέντερερ υποστηρίζω (για να δούμε πιο αμφίρροπο ματς), αλλά δε το βλέπω...
-
Αν και μ'αρέσει φοβερά η τεχνική του Federer (και για αυτό τον υποστήριζω) ο άτιμος ο Ναδάλ είναι «μηχανή»... Ωραίο παιχνιδάκι πάντως.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αν και μ'αρέσει φοβερά η τεχνική του Federer (και για αυτό τον υποστήριζω) ο άτιμος ο Ναδάλ είναι «μηχανή»... Ωραίο παιχνιδάκι πάντως.Στην πρώτη τους αναμέτρηση σε τελικό Ρολάν Γκαρός με είχε ενοχλήσει το στυλ του Ναδάλ - περισσότερο βασιζόταν στη δύναμη παρά στην τεχνική, ή για να μαι ακριβής, βασιζόταν στη δύναμη περισσότερο απ όσο μου αρέσει στο τέννις. Με τα χρόνια έχει γίνει πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης - σήμερα έβγαλε καταπληκτικούς πόντους.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν και μ'αρέσει φοβερά η τεχνική του Federer (και για αυτό τον υποστήριζω) ο άτιμος ο Ναδάλ είναι «μηχανή»... Ωραίο παιχνιδάκι πάντως.
Στην πρώτη τους αναμέτρηση σε τελικό Ρολάν Γκαρός με είχε ενοχλήσει το στυλ του Ναδάλ - περισσότερο βασιζόταν στη δύναμη παρά στην τεχνική, ή για να μαι ακριβής, βασιζόταν στη δύναμη περισσότερο απ όσο μου αρέσει στο τέννις. Με τα χρόνια έχει γίνει πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης - σήμερα έβγαλε καταπληκτικούς πόντους.
True!
Είναι πολύ κρίμα που δυστυχώς δεν έχουμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) τη δυνατότητα να δούμε και τα άλλα Grand Slam, να δούμε και τις αντιδράσεις-διαφοροποιήσεις τους σε άλλες επιφάνειες!
Ο Ράφα είναι μηχανάκι και δεν άφησε περιθώρια στο Ρό(τ)ζερ!Βρισκόταν παντού και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά δώρα του αντιπάλου του!
Ωραία ήταν πάντως! -
get ready for wimbledon...
-
Μου αρέσει να παρακολουθώ τένις στο επίπεδο αυτό, δεν γνωρίζω είδικά το σπορ.
Θαυμάζω πολύ τον Federer για το ντελικάτο άκρως τεχνικό και όμορφο στυλ του!
Καλύτερος ο Nadal αλλά μεγαλύτερος λόγος για μένα να παρακολουθήσω το ματς ηταν ο Federer. -
Federer: ο τελευταίος των 'καλλιτεχνών' τενιστών..
-
Έτσι είναι. Πάντως ας μην το θεωρούμε 'ξοφλημένο' επειδή δεν μπορεί να πάρει το Ρολάν Γκαρός απέναντι στο Ναδάλ, έτσι; Το χώμα είναι πολύ ιδιαίτερο τερέν, όπως άλλωστε διαφέρουν δραματικά όλες οι επιφάνειες μεταξύ τους.
Μ αυτά και μ αυτά μου ρθε όρεξη να ξαναπιάσω τη ρακέτα - πόσο καιρό έχω να παίξω γμτ
-
Το αντίθετο μάλιστα - ο 'ξοφλημένος' Fed έδωσε την καλύτερη μάχη που έχει δώσει οποιοσδήποτε απέναντι στο Nadal σε τελικό RG. Ναι, καλύτερα και από το 2006 και 2007 (που πάλι του είχε πάρει ένα σετ).
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Το αντίθετο μάλιστα - ο 'ξοφλημένος' Fed έδωσε την καλύτερη μάχη που έχει δώσει οποιοσδήποτε απέναντι στο Nadal σε τελικό RG. Ναι, καλύτερα και από το 2006 και 2007 (που πάλι του είχε πάρει ένα σετ).Ακριβώς έτσι είναι.
-
Δεν σας βλεπω να λετε τιποτα για την Κινεζα.... προχθες... με την Σκιαβονε.... και αυτη ειναι πολυ σκυλι.... αν και 29 ετων.... Προτιμω ομως την Δανεζα αυτο το καιρο.... Εχω δει πολλες φορες ζωντανα αυτους τους παιχτες εδω στη Μ.Ανατολη απο το 2007... οπως και τις Αδελφες απο Αμερικη.... ειναι αρρωστια καποιες φορες.... απο κοντα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν σας βλεπω να λετε τιποτα για την Κινεζα.... προχθες... με την Σκιαβονε.... και αυτη ειναι πολυ σκυλι.... αν και 29 ετων.... Προτιμω ομως την Δανεζα αυτο το καιρο.... Εχω δει πολλες φορες ζωντανα αυτους τους παιχτες εδω στη Μ.Ανατολη απο το 2007... οπως και τις Αδελφες απο Αμερικη.... ειναι αρρωστια καποιες φορες.... απο κοντα...Δε βλέπω γυναικείο τέννις. Ή για την ακρίβεια, βλέπω μεν, αλλά δε το παρακολουθώ
-
Ο Federer ειναι απιστευτα τεχνιτης,τον βλεπεις στα slow motion οτι κινειται μονο οσο ειναι απολυτως απαραιτητο,τα ποδια βιδωμενα στο εδαφος και κινειται μονο το χερι που πρεπει να κινηθει,χωρια του οτι αν τον εβλεπες στον δρομο μπορει να τον περναγες και για αγυμναστο.Ο Nadal απο την αλλη βαράει σφυριές και του αξιζουν συγχαρητηρια για το πολυ δυνατο come back που εκανε στο πρωτο σετ.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δεν σας βλεπω να λετε τιποτα για την Κινεζα.... προχθες... με την Σκιαβονε.... και αυτη ειναι πολυ σκυλι.... αν και 29 ετων.... Προτιμω ομως την Δανεζα αυτο το καιρο.... Εχω δει πολλες φορες ζωντανα αυτους τους παιχτες εδω στη Μ.Ανατολη απο το 2007... οπως και τις Αδελφες απο Αμερικη.... ειναι αρρωστια καποιες φορες.... απο κοντα...
Δε βλέπω γυναικείο τέννις. Ή για την ακρίβεια, βλέπω μεν, αλλά δε το παρακολουθώ
Ασκημα πραττεις Η Venus εκ του συνεγγυς ειναι απιστευτα ποδια...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δε βλέπω γυναικείο τέννις. Ή για την ακρίβεια, βλέπω μεν, αλλά δε το παρακολουθώ
Ασκημα πραττεις Η Venus εκ του συνεγγυς ειναι απιστευτα ποδια...
Οι αδερφές Williams δεν έχουν καμία θηλυκότητα
Maria Kirilenko
Γούστα είναι αυτά βέβαια
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Οι αδερφές Williams δεν έχουν καμία θηλυκότητα
Maria Kirilenko
Γούστα είναι αυτά βέβαια
Για τα ποδια ειπα!!!! ενταξει και η Wosniacki μια χαρα ειναι.... εκτος απο τις ρωσιδες.....
-
Ναδαλ ωμη δυναμη ,ταχυτητα,ρεφλεξ οτι πρεπει για χωμα,για αυτο και νικαει τους παντες στο τερεν αυτο
Ο Φεντερερ επαιξε παλι λιγο χεσμενα απεναντι του,το τελευταιο σετ το εδωσε ,κουραστηκε και το χαρισε -
Ελα ρε, εχουμε τοπικ για τεννις? α στα διαλα...
ξερει κανεις ενδεικτικες τιμες κατασκευης γηπεδου τεννις πανω σε υφισταμενο ασφαλτινο/τσιμεντενιο δαπεδο?
-
Κωστα απο τιμες δεν ξερω αλλα αν σου λειπουν τπτ μπαλακια σφυρα ..
. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ελα ρε, εχουμε τοπικ για τεννις? α στα διαλα...ξερει κανεις ενδεικτικες τιμες κατασκευης γηπεδου τεννις πανω σε υφισταμενο ασφαλτινο/τσιμεντενιο δαπεδο?
Κανεις?
Τέννις...info