-
Που είναι το emoticon του εμετού?
...το άλλο που ήθελα,το βρήκα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
cmarin Η αλήθεια είναι ότι ειδοποίησες, αλλά παρ΄όλα αυτά δεν αντέχεται αυτό το πράμα.Ναι προειδοποίησα! Τι έπρεπε να κάνω? Κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin Η αλήθεια είναι ότι ειδοποίησες, αλλά παρ΄όλα αυτά δεν αντέχεται αυτό το πράμα.
Ναι προειδοποίησα! Τι έπρεπε να κάνω? Κάτι τέτοιο
-
πιο ωραίο θα ήταν ένα πεπόνι με ρόδες..
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
πιο ωραίο θα ήταν ένα πεπόνι με ρόδες..Απο τα Λουτρακιου ομως που ειναι πιο αεροδυναμικα .Τα Αργητικα ειναι πιο SUV !!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πιο ωραίο θα ήταν ένα πεπόνι με ρόδες..
Απο τα Λουτρακιου ομως που ειναι πιο αεροδυναμικα .Τα Αργητικα ειναι πιο SUV !!
Ρε σεις τι σας φταίνε τα πεπονάκια και τα κατηγορείτε.
-
πσσττ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!
θέλετε παραδείγματα bill και Φράγκι...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πσσττ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!θέλετε παραδείγματα bill και Φράγκι...;
Γιααααα λέγε παραδείγματα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για τον Bill ...Fiat Albea
Για σένα ...Mitsu Lancer 1.3 ΜΕ αεροτομή -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τον Bill ...Fiat Albea
Για σένα ...Mitsu Lancer 1.3 ΜΕ αεροτομή -
Κάνω λάθος μονσιούρ;
Σε περιμένω...
-
[/img]
-
Πιπικικινος, κατανοητο πως δεν εισαι καλογουστος...
Μονο για κανα Almera εισαιΑπο οσα εβγαλες στο κλαρι, κανα 2-3 εινα αμφιλεγομενα. Ολα τα υπολοιπα μακαρι να μπορουσαν να τα σχεδιασουν και καποιοι αλλοι
-
Και το ένα είναι Κορεάτικο....
Κολλημένος με την μπάλα -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mήπως είδατε το C4 sedan? Αν όχι, μην το δείτε!http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/3 ... OMPHE2.jpg
Σε πρωτη ματια δεν μου φαινεται και πολυ διαφορετικο απο το πασσατ, λιγο πισω ισως
-
pipikikinos
προσωπικά θεωρώ μια χαρά τα Ford Ka, Smart, Smart Roadster (κι ας είναι μόνο για το θεαθήναι), Ibiza, 206, άντε και το Leon (αν δεν είχε βγει το Altea θα άρεσε πολύ περισσότερο). -
Εγω το βλεπω ΙΔΙΟ με το μεγκαν
-
Ιδιως για το smart τι να σου πω.....μια χαρα πατωσε-εκλεισε η παραγωγη και λογω τιμης και λογω 'κοψιματος'.
Το Κa?Μια ομορφια.Αναπηρη χελωνα......(χωρις ποδια και χερια,α!!!και ουρα ).
Corsair ευτυχως που δεν τα σχεδιασαν αλλοι......(πονεσε επειδη συμπεριελαβα και το Ibiza σου,ε?),(τι αμαξι εχω το εχω δηλωσει και δεν ανοιγω συζητησεις για αυτο πλεον,ιδιως για αυτοκινητα μικροτερης κατηγοριας,ιπποδυναμης,τιμης γιατι θα με πεις και κομπλεξικο ,και θα εχεις και δικιο).
Κορεάτικο ποιο ειναι και δεν το καταλαβα...?(κολλημενος με τα μπαζα....)
-
Ο corsair έχει Ibiza;;; Και πώς ανεβαίνει στο σπίτι του στο Χορτιάτη τότε; Αφού ο δρόμος είναι γεμάτος στροφές!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο corsair έχει Ibiza;;; Και πώς ανεβαίνει στο σπίτι του στο Χορτιάτη τότε; Αφού ο δρόμος είναι γεμάτος στροφές!!!ΜΕ ΜΟΥΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Den exxxxxxxxxxxo Ibiza kardia moy.....
Design Disasters...