-
δε παιδια, ρε παιδια, μη γραφετε τετοια νουμερα εδω μεσα, ειναι και καποιοι που μετα τα 99 παθαινουν κατι...
εκτος του οτι δειχνετε πως δεν εχετε καθολου οικολογικη συνειδηση!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε παιδια, ρε παιδια, μη γραφετε τετοια νουμερα εδω μεσα, ειναι και καποιοι που μετα τα 99 παθαινουν κατι...εκτος του οτι δειχνετε πως δεν εχετε καθολου οικολογικη συνειδηση!
...εσύ το λες για πλάκα μεν, αλλά εγώ αισθάνθηκα
τύψεις! Επιστρέφω λοιπόν στον απελπιστικά αργό τρόπο οδήγησης που έχω
υιοθετήσει από τότε που εγκατέλειψα την Αθήνα. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
δε παιδια, ρε παιδια, μη γραφετε τετοια νουμερα εδω μεσα, ειναι και καποιοι που μετα τα 99 παθαινουν κατι...
υιοθετήσει από τότε που εγκατέλειψα την Αθήνα. -
υιοθετήσει από τότε που εγκατέλειψα την Αθήνα.γραψε ρε ελευθερα, εχουμε γεμισει συγκαμενους...
-
...όπως έχουμε γεμίσει Σουμάχερ που επειδή απέκτησαν 100+,200+,300+ και
βάλε άτια νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τα
πάντα. -
...όπως έχουμε γεμίσει Σουμάχερ που επειδή απέκτησαν 100+,200+,300+ και
βάλε άτια νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τα
πάντα.αυτο ειναι το αλλο ακρο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο ειναι το αλλο ακρο!Ναι, αλλά αν έχω να διαλέξω προτιμώ να οδηγώ αργά ανάμεσα σε αργούς,
αρκεί η 'αργοσύνη' να μη συνοδεύεται από ασχετοσύνη. -
Πάντως πριν κάνα μηνα που εκανα το Θεσσαλονικη - Ασπροβάλτα μερικές φορές, από το κομμάτι στις λίμνες φαινόταν πως πάνω στην Εγνατία ακόμα κάναν τα χωματουργικά σε κάποια σημεία. Πότε πρόλαβαν;
(Το πλάνο λεει όλη η Εγνατία ετοιμη στο τελος του 2008. Η πράξη δεν ξέρω. )
-
Πάντως στα τελευταία 5-6χρόνια που κάνω ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, έχω κερδίσει 45λεπτά ταξιδίου, πολά νεύρα και, κυρίως, ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερη ασφάλεια.
Κόμβος Θεσ/νίκης (δεν ξέρω πως λέγεται το όλο σύστημα ), Απροβάλτες, Λίμνες κλπ, κλπ.
thaliarque στο Ξάνθη-Αλεξ/πολη, στην ευθεία, πηγαίνοντας με 140, με προσπερνάει το μισό σύμπαν. Οπότε μη ντρέπεσαι! Αλλού όμως...
-
Όταν ολοκληρωθεί το κομμάτι Θεσ/νίκη-Άλεξ/πολη πιστεύω θα κάνω στο χαλαρό 2 ώρες...
Δεν πηγαίνω ποτέ με τα όρια και είμαι σχεδόν πάντα παράνομος στην Εγνατία... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως στα τελευταία 5-6χρόνια που κάνω ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, έχω κερδίσει 45λεπτά ταξιδίου, πολά νεύρα και, κυρίως, ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερη ασφάλεια.Κόμβος Θεσ/νίκης (δεν ξέρω πως λέγεται το όλο σύστημα ), Απροβάλτες, Λίμνες κλπ, κλπ.
thaliarque στο Ξάνθη-Αλεξ/πολη, στην ευθεία, πηγαίνοντας με 140, με προσπερνάει το μισό σύμπαν. Οπότε μη ντρέπεσαι! Αλλού όμως...
Όπως εσύ και υποθέτω όλοι οι υπόλοιποι, κι εγώ θα ήθελα μια μέρα να
μπορώ να φεύγω φερ'ειπείν από Αθήνα για Ξάνθη και εκτός από ελάχιστα
χλμ στην αρχή και το τέλος, όλο το ταξίδι να γίνεται σε δρόμους τύπου
Εγνατίας και Αττικής Οδού, με διαχωριστικό και με δυνατότητα ανάπτυξης
ταχύτητας 130+ χλμ με απόλυτη ασφάλεια και άνεση κι ας είναι αυτό
επιβαρυντικό για την κατανάλωση και, άρα, για το περιβάλλον....το 'Αλλού όμως...' ποια από τις δύο προηγούμενές του προτάσεις αφορά;
-
...το 'Αλλού όμως...' ποια από τις δύο προηγούμενές του προτάσεις αφορά;
Αλλού όμως = οι στροφές της Καβάλας, οι Λίμνες (πάνε αυτές) και γενικά το μη-απολύτα-ευθύ κομμάτι του δρόμου.
-
Α...OK! Αυτές οι στροφές της Καβάλας θα είναι κάποτε το χειρότερο κομμάτι
όλης της διαδρομής.Το κομμάτι που έμεινε από Παράδεισο ως Ξάνθη προσωπικά δε με χαλάει γιατί
έτσι βλέπει κανείς το Νέστο. Θυμάμαι πόσο λυπόμασταν (μόνο γι'αυτό φυσικά)
όταν φτιάχτηκε η παράκαμψη της διώρυγας του Ισθμού στην ΕΟ
Αθηνών-Κορίνθου και δεν προλαβαίναμε πια να δούμε αν περνάει κανα πλοίο
από κάτω.Με τους νέους γρήγορους δρόμους το ταξίδι κερδίζει σε όλα τ'άλλα, χάνει
όμως σε γραφικότητα. Κι επειδή το κέρδος σε χρόνο βαραίνει σχεδόν πάντα
σπάνια πια κανείς αποφασίζει να κάνει παρακάμψεις από παλιούς ωραίους
και έρημους πλέον δρόμους που δίνουν άλλη γοητεία στο όποιο ταξίδι. -
μια χαρά είναι οι στροφές της Καβάλας...
-
Η καλύτερη στιγμή του ταξιδιού μου είναι πάντα οι στροφές της Καβάλας...
-
Δόθηκε στην κυκλοφορία και το κομμάτι της εγνατίας που παρακάμπτει τα Γρεβενά (μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα), και έτσι η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Γιάννενα συντομεύει κατά 10-15 λεπτά περίπου.
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Η καλύτερη στιγμή του ταξιδιού μου είναι πάντα οι στροφές της Καβάλας...+1000
ωραιες ανοιχτες στροφες,με πολυ καλη προσφυση ο δρομος,φωτισμος το βραδυ
Τι αλλο θελεις...... -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Η καλύτερη στιγμή του ταξιδιού μου είναι πάντα οι στροφές της Καβάλας...
+1000
ωραιες ανοιχτες στροφες,με πολυ καλη προσφυση ο δρομος,φωτισμος το βραδυ
Τι αλλο θελεις......κι αν κάνεις τη μαλακία και σου φύγει πέφτεις στις μπαριέρες με 160 όχι με ξενέρωτες ταχύτητες
-
Βουλή - «Ναι» στη σύμβαση για τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα -Πύργος-Τσακώνα
«Ναι» στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του έργου κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, είπε η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Υπέρ της κύρωσης της σύμβασης τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ., ενώ τις αντιρρήσεις τους διατύπωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εισηγητές, αλλά και οι ομιλητές (Κ. Μητσοτάκης-ΝΔ, Γ. Κοντογιάννης-ΝΔ, Δ. Κουσελάς-ΠΑΣΟΚ) μετέφεραν τις επιφυλάξεις των φορέων των πυρόπληκτων νομών για τις επιδράσεις του έργου σε περιοχές όπως η λίμνη Καϊάφα, και ζήτησαν την επικαιροποίηση των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου.
Ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θ. Ξανθόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής ορισμένων παραμέτρων του έργου κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, λόγω των επιπτώσεων από τις πυρκαγιές στις περιοχές διέλευσής του.
Μετά τις πυρκαγιές «είμαστε υποχρεωμένοι να επανεξετάσουμε κάποιες παραμέτρους και εάν χρειαστεί να τις αναπροσαρμόσουμε», είπε ο κ. Ξανθόπουλος.
Ο εισηγητής της ΝΔ Γ. Τρυφωνίδης είπε ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος θέτει τις βάσεις (μαζί με την Εγνατία οδό) για ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Σπ. Κουβέλης αναφέρθηκε στη συμβολή του κόμματός του για την προώθηση του έργου, χαρακτήρισε ωστόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα κατασκευής του έργου (70 μήνες). Από την πλευρά του, ο αγορητής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής χαρακτήρισε 'ληστρική' τη σύμβαση που παραχωρεί την εκμετάλλευση του έργου στον παραχωρησιούχο επί 32 έτη.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 428870.htm
-
Χθες έκανα Πάτρα - Τρίπολη (111) απογευματάκι - βράδυ με καταρακτωδη βροχή και χαμηλούς ρυθμούς λόγω συνεπιβατών!!!!
Βουκολικό Τοπίο........................ δεν υπήρχε ψυχή!!!!!! είχε κλείσει και ο καιρός!!!!!! Σβήνουν τα χωριά θα σβήσει και ο δρόμος!!!! έστριβα - έστριβα και δεν τελείωνε με τίποτα!!!!Ερώτηση προς εμπειρους.......
Ποια είναι η μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση που συνδέει πρωτεύουσες γειτονικών νομών???? (Εξαιρούνται συνδέσεις μέσω ΠΑΘΕ και Εγνατίας)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...