-
μην ακους τον ξενέρωτο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μην ακους τον ξενέρωτοτσαρμακ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έμαθε κανείς τίποτα για το bodykit που θα διατίθεται από τελευταίο τρίμηνο του έτους;
Θα το κλείσω το επόμενο Σάββατο και σκέφτομαι ότι αφού θα πιάσουμε που θα πιάσουμε καλοκαίρι (και τα 28000+) για την παράδοση λόγω των έξτρα,* δεν περιμένω να βάλω και εργοστασιακό bodykit*;;;
Δεν μπορείς να βρεις ένα καλύτερο τρόπο να χαλάσεις τα λεφτά σου; Μια χαρά αυτοκίνητο είναι χωρίς βόδι κιτ!
Εκτός αν θέλεις να είσαι πρώτη μούρη στο Μπουρνάζι...
Και μην ακούσω τίποτε περί 'εργοστασιακού': υπάρχουν και εργοστασιακές καγκουριές!Kαμμία σχέση με Μπουρνάζι ή Αθήνα γενικώς....
Από φώτο που έχω δεί είναι ένα σχετικά απλό bodykit χωρίς κραυγαλέα πράγματα που απλά ομορφαίνει το αυτοκίνητο (κι αλλό....;;;; )
Συμφωνω ότι είναι μια χαρά και χωρίς αυτό αλλά εάν προσφέρεται σε λογική τιμή γιατί όχι....εάν έδειχνε καγκούρικο πιστεψε με δεν θα το σκεφτόμουν καν. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής και διαφοροποίησης από τις μάζες.......
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Συμφωνω ότι είναι μια χαρά και χωρίς αυτό αλλά εάν προσφέρεται σε λογική τιμή γιατί όχι....εάν έδειχνε καγκούρικο πιστεψε με δεν θα το σκεφτόμουν καν. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής και διαφοροποίησης από τις μάζες.......
ΜΗΝ το κάνεις. Κάθε βόδι κιτ, μπορεί να έχει ένα ψήγμα καγκουριάς (συνήθως έχουν πολύ παραπάνω). Η διαφοροποίηση πρέπει να γίνεται ΠΑΝΤΑ προς το καλύτερο. Με το βόδι κιτ, κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Αν θελεις να διαφοροποιηθείς, βάλε την πανοραμική ή ένα DSG να γουστάρεις. Το βοδι κιτ, είναι πεταμένα λεφτά.
-
ΜΗΝ το κάνεις. Κάθε βόδι κιτ, μπορεί να έχει ένα ψήγμα καγκουριάς (συνήθως έχουν πολύ παραπάνω). Η διαφοροποίηση πρέπει να γίνεται ΠΑΝΤΑ προς το καλύτερο. Με το βόδι κιτ, κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Αν θελεις να διαφοροποιηθείς, βάλε την πανοραμική ή ένα DSG να γουστάρεις. Το βοδι κιτ, είναι πεταμένα λεφτά.
Χε χε χε!!! εξαιτίας του DSG τα τραβάω όλα αλλίως θα είχα ήδη παραλάβει ένα...αλλά μπήκα στο τριπάκι του βάλε αυτό βάλε εκείνο κλπ κλπ....
Πάντως πρώτα θα δώ μετά θα κρίνω και τέλος ίσως βάλω bodykit.....
-
Καμια φωτο απο το body kit?
-
http://www.zercustoms.com/photos/Volksw ... e.jpg.html
Ιδοϋ...
-
χωρίς πλάκα, πλησιάζεις στα όρια του κομπλεξισμού (με την κακή έννοια όμως - τα χεις περάσει και είσαι λίγο παραπάνω απ αυτά )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
χωρίς πλάκα, πλησιάζεις στα όρια του κομπλεξισμού (με την κακή έννοια όμως - τα χεις περάσει και είσαι λίγο παραπάνω απ αυτά )
Κανένα πρόβλημα!
Εγώ για κάποιους είμαι κομπλεξικός, ενώ για μένα (και κάποιους άλλους...), άλλοι είνα κάγκουρες!
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό, είναι επόμενο να χαρακτηριζόμαστε από τους άλλους. Το θέμα είναι πώς!Σοβαρά τώρα, δεν με ενοχλεί να είμαι κομπλεξικός καθόλου. Κάγκουρας δεν θέλω να είμαι.
Καλά; -
Ε δε το λες και καγκουριά!
Πολύ όμορφο dimik και εάν δεν ζητάνε 'an arm and a leg' χτύπα το!@HF
Σε μπέμπα δλδ εάν είχες τα φράγκα, m pack δε θα έβαζες? -
Κανένα πρόβλημα!
Εγώ για κάποιους είμαι κομπλεξικός, ενώ για μένα (και κάποιους άλλους...), άλλοι είνα κάγκουρες!
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό, είναι επόμενο να χαρακτηριζόμαστε από τους άλλους. Το θέμα είναι πώς!Σοβαρά τώρα, δεν με ενοχλεί να είμαι κομπλεξικός καθόλου. Κάγκουρας δεν θέλω να είμαι.
Καλά;Να ρωτήσω...
Γιατί να μας ενδιαφέρει τόσο τι θα κάνει ο άλλος στο αμάξι του;
Εάν δεν γίνεται επικύνδυνος, ας κάνει ότι θέλει.
Η καγκουριά είναι στην συμπεριφορά και όχι στην εμφάνιση... όπως όλοι οι ηλίθιοι με 'κανονικά' αμάξια που διπλοστρίβουνε, προσπερνάνε σε διπλή, ανάβουνε προβολείς ομίχλης κλπ.
Εάν ο φίλος θέλει body kit και αεροτομή σιδερώστρα, μαγκιά του. Δεν βλέπω τον λόγο να προσπαθείς να τον μειώνεις.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ε δε το λες και καγκουριά!
Πολύ όμορφο dimik και εάν δεν ζητάνε 'an arm and a leg' χτύπα το!@HF
Σε μπέμπα δλδ εάν είχες τα φράγκα, m pack δε θα έβαζες?Δεν το έχω σκεφτεί να σου πω ποτέ και δεν ξέρω πως είναι καν. Σε 320 ή 316 εννοείται όχι. Σίγουρα εδώ που τα λέμε, δεν θα έπαιρνα την 3άρα, με τον φόβο της καγκουροποίησης από τους υπόλοιπους... Γενικά, θεωρώ απίθανο να έδινα τα λεφτά μου σε κάτι τόσο άχρηστο, που στην Ελλάδα, θα έκανε και το αυτοκίνητο χειρότερο (πιο σκληρό κλπ). Αν ήταν μόνον εμφανισιακές οι αλλαγές, σίγουρα δεν θα τα έσκαγα... Αν άλλαζαν κι άλλα πράγματα ίσως (πχ φρένα κλπ )
Αναλόγως τελικά και τι αγοράζεις... Πχ μ'αρέσει πολύ η Merc C με το πακέτο AMG. E, μια C180 με το ΑΜG πακέτο, μια ψιλο-καγκουριά την έχει (δεν τα χρειάζεται αυτά που έχει πάνω, απλά... ), αλλά παραμένει όμορφη η άτιμη!
Δεν ξέρω, είναι σχετικό τελικά, αλλά ΣΥΝΗΘΩΣ, καταλήγεις, λίγο ή περισσότερο κάγκουρας. Ε, ο καθένας, αντέχει...διαφορετική ποσότητα εν τέλει!
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Να ρωτήσω...
Η καγκουριά είναι στην συμπεριφορά και όχι στην εμφάνιση... όπως όλοι οι ηλίθιοι με 'κανονικά' αμάξια που διπλοστρίβουνε, προσπερνάνε σε διπλή, ανάβουνε προβολείς ομίχλης κλπ.
Εάν ο φίλος θέλει body kit και αεροτομή σιδερώστρα, μαγκιά του. Δεν βλέπω τον λόγο να προσπαθείς να τον μειώνεις.
Δεν προσπαθώ να τον μειώσω. Λέω απλώς την γνώμη μου , για να του γλιτώσω χρήματα σ'αυτή τη φάση. Η καγκουριά είναι ΚΑΙ στην συμπεριφορά ΚΑΙ στην εμφάνιση. Απόδειξη του τελευταίου, είναι το thread Australia Uber Alles, όπου όλοι όσοι ποστάρουν , κρίνουν από την εμφάνιση και μόνον.
-
κρυφοκαγκουρας εισαι και συ, απλα αρνεισαι να το παραδεχθεις...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Να ρωτήσω...
Συμφωνώ απόλυτα! Και να σημειώσω ότι πλέον ρε παιδιά ορίζουμε ως καγκουρία ότι δεν μας άρεσει! Π.χ. λέει κάποιος, μκια χρώμα το πορτοκαλό του focus ST ή το πράσινο του RS... και λέει ο άλλος έχεις δίκιο, μεγάλη καγκουριά! Ε δεν είναι καγκουριά απλά είναι κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο! Φυσικά δε μιλάω για τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε κάτι 106, 206, Accent κτλ κτλ κτλ! Στην περίπτωση του Scirroco που το Body kit είναι προϊόν σχεδιάσεις των ίδιων σχεδιαστών του αυτοκινήτου είναι λίγο δύσκολο να φτάνει στα όρια της καγκουρίας! Το αν σε μερικούς αρέσει ή όχι είναι άλλο καπέλο! Και τελείωνω λέγοντας ότι προτιμώ να είναι το αμάξι 'τοϊνγκ τοϊνγκ' και ο οδηγός του τυπικός παρά το αντίθετο!
-
Να ρωτήσω...
Δεν προσπαθώ να τον μειώσω. Λέω απλώς την γνώμη μου , για να του γλιτώσω χρήματα σ'αυτή τη φάση. Η καγκουριά είναι ΚΑΙ στην συμπεριφορά ΚΑΙ στην εμφάνιση. Απόδειξη του τελευταίου, είναι το thread Australia Uber Alles, όπου όλοι όσοι ποστάρουν , κρίνουν από την εμφάνιση και μόνον.
Απλά λες τώρα πως, γιά κάποιο λόγο, η δική σου άποψη περί ασθητικής έιναι καλύτερη απο κάποιων άλλων.
Εάν λες 'δεν μου αρέσει' λες την γνώμη σου.
Εάν λες 'είσαι κάγκουρας' προσβάλλεις.Όπως και να έχει πες αυτό που θες, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλει τόσο η αισθητική παρέμβαση που θέλει να κάνει ο φίλος.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Να ρωτήσω...
Απλά λες τώρα πως, γιά κάποιο λόγο, η δική σου άποψη περί ασθητικής έιναι καλύτερη απο κάποιων άλλων.
Εάν λες 'δεν μου αρέσει' λες την γνώμη σου.
Εάν λες 'είσαι κάγκουρας' προσβάλλεις.Όπως και να έχει πες αυτό που θες, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλει τόσο η αισθητική παρέμβαση που θέλει να κάνει ο φίλος.
Απλώς λέω στο φίλο μας, πως κάποιοι 'περίεργοι' σαν κι εμένα, όταν βλέπουν τέτοιες παρεμβάσεις, θα χαρακτηρίσουν τον άλλο κάγκουρα, με την απλή λογική (όσο και ισοπεδωτική βέβαια...):
-'Βλέπεις, βόδι-κιτ, βλέπεις κάγκουρα'.Προφανώς αγνοώ αν είναι εργοστασιακό ή 'εργοστασιακό' , ούτε με απασχολεί... Προφανώς και γι'αυτόν μπορεί να είμαι ένας και μισός που τον χαρακτηρίζω, αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι καγκουριά αυτό και τέρμα. Για σένα και για 5 δισεκατομμύρια άλλους όχι. Για μένα και κάτι άλλους περίεργους, ναι.
Απλό δεν είναι;Τελικά αυτός θα πράξει ελεύθερα όπως νομίζει. Αλλά από την πλευρά μου , του λέω πως αν τον βλέπω στο δρόμο, θα τον λέω κάγκουρα (κι αυτός μπορεί να με χαρακτηρίζει ΟΠΩΣ, μα ΟΠΩΣ θέλει....).
Δίκαιο; Νομίζω πως ναι.
-
Θα ήθελα να σταματήσει όλη αυτή η λογομαχία περι κάγκουρα ή μη που δημιούργησα και να επικεντρωθούμε σε πιο ουσιαστικά πράγματα....
Έκλεισε κανείς το αυτοκίνητο?
Αν ναι με τί έξτρα και τιμή?
Ημερομηνιά παράδοσης έστω στο περίπου???Εμένα αυτά με καίνε τώρα!!!! να πάρω το Passat CC για να μην με πούνε κάγκουρα δεν πρόκειται...είμαι 27 και θέλω το πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο να το γουστάρω πραγματικά (κοντά 30000 ευρώ cash γαρ..) και να μεταφέρει γρήγορα, με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά εμένα και την οικογένει που σκοπεύω να δημιουργήσω τα επόμενα 2-3 χρόνια...για το άν θα έιμαι κάγκουρας οικογενειάρχης με σποιλερ και αεροτομή πραγματικά αδιαφορώ γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς τέτοιο είναι το μορφωτικό και κοινωνικό μου επίπεδο.Τέλος... στην ουσία τώρα....
-
Δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό που θέτεις...
Όταν κρίνουμε κάτι υπάρχει το αντικειμενικο και το υποκειμενικό! Στηρίζεσαι και στα δύο στην κριτική που ασκείς ώστε να να θεωρηθεί η κρίτική σου εποικοδομητική. Αν στηριχθείς μόνο στο ένα τότε η κριτική σου θεωρείται κακόβουλη και είναι καλό να μην λαμβάνεται υπόψη!Π.χ. Αντικειμενικά το body kit προσθέτει κάτι στο αμάξι. Υποκειμενικά όμως δε σου αρέσει! Αντικειμενικά όμως θα έπρεπε πρώτα να το δεις live στο δρόμο τόσο το απλό όσο και με το body kit ώστε έπειτα υποκειμενικά να κρίνεις!Εσύ πας κατευθείαν στο τέλος....έχεις ξεχάσει να περάσεις από κάποια στάδια!
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω αν είναι όμορφο ή άσχημο αλλά θα περιμένω πρώτα να το δω με τα ματάκια μου στο δρόμο και μετά θα πω την άποψη μου!Φιλικά πάντα!
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό που θέτεις...
Όταν κρίνουμε κάτι υπάρχει το αντικειμενικο και το υποκειμενικό! Στηρίζεσαι και στα δύο στην κριτική που ασκείς ώστε να να θεωρηθεί η κρίτική σου εποικοδομητική. Αν στηριχθείς μόνο στο ένα τότε η κριτική σου θεωρείται κακόβουλη και είναι καλό να μην λαμβάνεται υπόψη!Π.χ. Αντικειμενικά το body kit προσθέτει κάτι στο αμάξι. Υποκειμενικά όμως δε σου αρέσει! Αντικειμενικά όμως θα έπρεπε πρώτα να το δεις live στο δρόμο τόσο το απλό όσο και με το body kit ώστε έπειτα υποκειμενικά να κρίνεις!Εσύ πας κατευθείαν στο τέλος....έχεις ξεχάσει να περάσεις από κάποια στάδια!
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω αν είναι όμορφο ή άσχημο αλλά θα περιμένω πρώτα να το δω με τα ματάκια μου στο δρόμο και μετά θα πω την άποψη μου!Φιλικά πάντα!
Φιλικότατα. Πες μου τι ακριβώς προσθέτει στο αμάξι εκτός από μερικά τετραγωνικά πλαστικό, γιατί δεν βλέπω καμία αντικειμενικότητα. Εσύ βλέπεις να προσθέτει ομορφιά πιθανόν, εγώ βλέπω να προσθέτει ασχήμια , μιας και θεωρώ πως κάτι άχρηστο (γιατί δεν προσθέτει τίποτε εν τέλει στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου...), είναι καγκουριά.
Επομένως, είμαι όσο υποκειμενικός, είσαι και εσύ... Εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να το δω, γιατί για μένα το αυτοκίνητο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ όπως είναι, οπότε δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ βοδι κιτ. Νομίζω πως είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Και μάλιστα, χρησιμοποιώ και το επιχείρημα που προσδίδει αντικειμενικότητα: δεν προσφέρει κάτι --> άχρηστο.
VW Scirocco