-
Ωραία όλα τα παραπάνω περί βάρους και επιδόσεων, και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μήπως μιλάμε λίγο στον αέρα; Βγάλαμε συμπέρασμα πόσο ζυγίζει η κάθε ζάντα με το μάτι, και μάλιστα από φωτογραφία. Αν μπορούσε κάποιος να βρει ακριβείς τιμές, ευχαρίστως να την κάνουμε τη συζήτηση. Αλλά τώρα δεν έχει νόημα νομίζω.
Για μένα, η εμφάνιση σίγουρα μετράει (όποιος το αρνηθεί λέει ψέματα), δε θα θυσίαζα όμως αισθητά τις επιδόσεις για μία καλύτερη εμφάνιση (γιατί το αμάξι γουστάρω να το βλέπω, περισσότερο όμως γουστάρω να το οδηγώ). Γι' αυτό και με ενδιαφέρει να μάθω τα ακριβή χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ζαντών, έτσι ώστε να σταθμίσω τα υπέρ και τα κατά. -
Εντάξει μωρέ, δεν είναι η πρώτη φορά που η ουσία θυσιάζεται στο όνομα του φαίνεσθαι. Ούτε η τελευταία φυσικά...
-
δεν μ' αρεσει να λεω ψεμματα, γι αυτο και δεν θα το αρνηθω: Για σενα η εμφανιση μετραει!
Μ' αρεσει, ομως, που μιλας και για ολους τους υπολοιπους! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν μ' αρεσει να λεω ψεμματα, γι αυτο και δεν θα το αρνηθω: Για σενα η εμφανιση μετραει!
Μ' αρεσει, ομως, που μιλας και για ολους τους υπολοιπους!Για τον εαυτό μου μιλάω αγοράκι μου, για κανέναν άλλον, σε αντίθεση με σένα που σπεύδεις να κρίνεις τους άλλους ως ειδήμων. Αν όμως έκανες τον κόπο να διαβάσεις και καναδυό σελίδες πιο πίσω δε θα έβγαζες λάθος συμπεράσματα. Αυτό που είπα είναι ότι οι συγκεκριμένες 18άρες είναι πανέμορφες (και ταιριάζουν πολύ στο συγκεκριμένο αμάξι, γιατί ζάντες και αμάξι πάνε σετ, βέβαια εσύ μπορείς να έχεις άλλη άποψη, οπότε πήγαινε να βάλεις στο αμάξι σου άσχετη ζάντα μόνο και μόνο γιατί σου φαίνεται ελαφρυά ) αλλά έχουν κάποια μειονεκτήματα τα οποία με προβληματίζουν και γι' αυτό δεν έχω αποφασίσει αν θα τις βάλω ή θα πάω σε 17άρες.
Κατά τα άλλα, όσο αρνητική άποψη έχεις εσύ για όσους τους απασχολεί μόνο η εμφάνιση (την ίδια και χειρότερη έχω κι εγώ, αγαπητέ, αν με ήξερες θα καταλάβαινες), τόσο χειρότερη είναι η άποψη που εγώ έχω για όλους αυτούς που το παίζουν ξερόλες και ειδικοί επί παντός επιστητού (πχ συνδυασμός μηχανικού αυτοκινήτου με ψυχολόγο - μην το πάρεις προσωπικά ). Το κακό είναι πως σε αυτή τη χώρα οι ξερόλες είναι πάρα πολλοί (αυτό όμως είναι και καλό, τουλάχιστον δεν είσαι ο μοναδικός που έχει το πρόβλημα)...
-
Sorry για τη διπλή ανάρτηση.
-
Πάλι τα ίδια...
Εγώ ψηφίζω 17άρες.
Όποιος προτιμά 18άρες, 19 άρες κλπ. κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάλι τα ίδια...Εγώ ψηφίζω 17άρες.
Ωραία, ας μιλήσουμε τώρα για χρώματα...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Πάλι τα ίδια...
Εγώ ψηφίζω 17άρες.
Ασημί.
Σε όποιον αρέσει καποιο άλλο χρώμα δεν ξέρει τι του γίνεται.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάλι τα ίδια...
Εγώ ψηφίζω 17άρες.
Ασημί.
Σε όποιον αρέσει καποιο άλλο χρώμα δεν ξέρει τι του γίνεται.
-
Στη Γερμανία τουλάχιστον, το Sport Pack διατίθεται και στο 1.4 160PS. Για του λόγου το αληθές:
http://uk-mkivs.net/forums/t/226274.aspx -
ΚΟΚΚΙΝΟ
κι οποιος πιστευει οτι υπαρχουν κι αλλα χρωματα εχει αχρωματοψια -
Το άσπρο που βλέπουμε ως τώρα στις φώτο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Επιφυλάσσομαι μέχρι να δω μερικά από κοντά όμως.
-
Salsa Red
-
red firespark individual. (δεν διατιθεται προς το παρον).Ας το παρει ο καθενας οπως θελει κ να κανει κριτικη στις δικες του επιλογες χωρις να αφηνει να εννοηθει 'οποιος δεν βαλει 17'' εχει χασει εντελως την ουσια του αυτοκινητου και τετοιες επιλογες δειχνουν ποσο ανιδεος ειναι!α!και επιδειξιομανης'' ...ακροτητες...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
red firespark individual. (δεν διατιθεται προς το παρον).Ας το παρει ο καθενας οπως θελει κ να κανει κριτικη στις δικες του επιλογες χωρις να αφηνει να εννοηθει 'οποιος δεν βαλει 17'' εχει χασει εντελως την ουσια του αυτοκινητου και τετοιες επιλογες δειχνουν ποσο ανιδεος ειναι!α!και επιδειξιομανης'' ...ακροτητες...Firespark δαγκωτό ψηφίζω κι εγώ. Αλλά ήταν μόνο για να μας γλυκάνουν ρε γμτ... Πάντως το Salsa Red είναι διαφορετικό από το κόκκινο του Golf V. Για να δούμε πως θα είναι και από κοντά...
Όσο για σένα jntaras που τόλμησες πρώτος να μιλήσεις για 18άρες και 19άρες και μας έβαλες ιδέες, για να εξιλεωθείς πρέπει να βάλεις 14άρα ατσάλινη με καπάκι...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
red firespark individual. (δεν διατιθεται προς το παρον).Ας το παρει ο καθενας οπως θελει κ να κανει κριτικη στις δικες του επιλογες χωρις να αφηνει να εννοηθει 'οποιος δεν βαλει 17'' εχει χασει εντελως την ουσια του αυτοκινητου και τετοιες επιλογες δειχνουν ποσο ανιδεος ειναι!α!και επιδειξιομανης'' ...ακροτητες...
Firespark δαγκωτό ψηφίζω κι εγώ. Αλλά ήταν μόνο για να μας γλυκάνουν ρε γμτ... Πάντως το Salsa Red είναι διαφορετικό από το κόκκινο του Golf V. Για να δούμε πως θα είναι και από κοντά...
Σου λεω ειναι ομορφο...διαφορετικο απο του gti...πιο κλειστο.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Firespark δαγκωτό ψηφίζω κι εγώ. Αλλά ήταν μόνο για να μας γλυκάνουν ρε γμτ... Πάντως το Salsa Red είναι διαφορετικό από το κόκκινο του Golf V. Για να δούμε πως θα είναι και από κοντά...
Σου λεω ειναι ομορφο...διαφορετικο απο του gti...πιο κλειστο.
Είχες δίκιο, μου το έδειξε ο πωλητής σε δείγμα, σε σύγκριση με το άλλο. Όμως για τα μη μεταλικά κόκκινα λένε ότι ξεθωριάζουν με τον καιρό (αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις σε όλα τα κόκκινα αυτοκίνητα που έχουν κάποια ηλικία), και εξαιτίας αυτού του γεγονότος είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν ίδιο το χρώμα αν χρειαστεί να βαφτεί το αμάξι.
-
extras:
Ηλιοροφή €925
Σκούρα πίσω κρύσταλλα €260
Ένδειξη πίεσης ελαστικών €50
Αισθητήρες παρκαρίσματος 465
Cruise control €205
Adaptive cruise control €865
DCC €865
Ζάντες Donigton 235/45 R17 €215
Ζάντες Interlagos 235/40 R18 €425
Ζάντες Interlagos σε χρώμιο €1150