-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
300 αλογα ειναι παρα πολλα για τους εμπρος τροχους τροχους..
σε αυτο ειμαι απολυτος..:
μετα απο σχεδον 8 χρονια εμπειρια σε δυνατα μπροστοκινητα δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτως.
για οσους δεν συμβιωνουν καθημερινα με δυνατο μπροστοκινητο και ειδικα τουρμπατο δεν μπορουν να το καταλαβουν απολυτα.
και με τα 200 αλογα κανεις οικονομια σε μετρια ελληνικη ασφαλτο που ειναι ο κανονας.
ακομα και με το ΤΤ με το ψαγμενο στησιμο και τα τεραστια μετατροχια κανεις οικονομια...
εχω οδηγησει και ΤΤS και S3 και βλεπεις οτι το..... ταπεινο HALDEX κανει απιστευτη διαφορα στις στροφες. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ομως το 2.5αρι ειναι σχετικα παλιο μοτερ , μοτερ 'παλιας κοπης' το οποιο και λαγκ εχει και δουλευει κυριως στις μεσαιες.. ο Tfsi μολις περασει τις 3000 ειναι αρκετα γραμμικος, δεν παυει ομως και αυτος να εχει lag και ξεσπασματα..οποτε δε μιλαμε για ιδανικες καταστασεις ωστε να εισαι στους 2 τροχους και αυτο το λεω εγω σαν βαγγιτης πρωτος και καλυτερος, αναφερομενος ακομα και στο R
Παλαιας κοπης το μοτερ του RS?
προσπαθω να μειωσω μοτερ του volvo για να φανουν πιο πειστικα τα επιχειρηματα μου, ξεκολλα
παντως ειναι λιγο παλιατζουρα και θα μου αρεσε αν τα εδινε ολα κυριως ψηλα και οχι στις μεσαιες..
300 αλογα ειναι παρα πολλα για τους εμπρος τροχους τροχους..
σε αυτο ειμαι απολυτος..:
μετα απο σχεδον 8 χρονια εμπειρια σε δυνατα μπροστοκινητα δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτως.
για οσους δεν συμβιωνουν καθημερινα με δυνατο μπροστοκινητο και ειδικα τουρμπατο δεν μπορουν να το καταλαβουν απολυτα.
και με τα 200 αλογα κανεις οικονομια σε μετρια ελληνικη ασφαλτο που ειναι ο κανονας.
ακομα και με το ΤΤ με το ψαγμενο στησιμο και τα τεραστια μετατροχια κανεις οικονομια...
εχω οδηγησει και ΤΤS και S3 και βλεπεις οτι το..... ταπεινο HALDEX κανει απιστευτη διαφορα στις στροφες.επιτελους ενας λογικος ανθρωπος
κατι ασχετο.... οντως το σιροκο στριβει ΠΑΡΑ πολυ καλα.... ειχα μια κοντριτσα σε στροφες πριν μερες και ηταν εξαιρετικο.μπραβο στην vw !
τι ιπποδυναμης ηταν?
-
Παρατηρώ ότι αναφέρθηκαν πολύ συχνά οι λέξεις πίστα και χρόνοι ... Δηλαδή πόσοι ιδιοκτήτες rocco και rs
θα κάνουν τέτοια χρήση ??? -
εφευγε το γ@@@@ο σαν τρελο ...και μαλλον ειχε και dsg ...εγω μονιμως 5500 με κοφτη κοντα για να ειμαι προφυλακτηρα με προφυλακτηρα...αλλα δεν αντεχει συνεχεια ετσι το μοτερ..( θελω να το κρατησω κ αλλο) και ανεβαζα σχεση και σ καθε εξοδο στροφης εφευγε το ατιμο...
φοβερο...
και απο οτι εβλεπα εγερνε παρα πολυ λιγο!!!
πολυ καλο στησιμο....ενας αξιος αντιπαλος και το ευχαριστηθηκα για τα καλα..
βεβαια να τονισω δεν ημουν σε παραπολυ κλειστα στροφυλικια εκει δεν χανω η αν χασω μονο απο καποιο mini ....αλλα ηταν γενικα στροφες ψηλοκλειστες -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Παρατηρώ ότι αναφέρθηκαν πολύ συχνά οι λέξεις πίστα και χρόνοι ... Δηλαδή πόσοι ιδιοκτήτες rocco και rs
θα κάνουν τέτοια χρήση ???οχι βεβαια... επισης δεν παρατηρεις τον τροπο με τον οποιo εγω τουλαχιστον χρησιμοποιω αυτο το επιχειρημα (οταν δηλαδη αναφερομαι στην καλη ασφαλτο που ΔΕΝ γλιστραει οπως οι φανταστικοι δρομοι μας)
απο κει και περα αφου μιλαμε για σπορ αυτοκινητα και μας νοιαζει η αισθηση, το στησιμο , οι τεχνολογιες και οι ιπποι καλο δεν ειναι να μας νοιαζει και το ποσο στριβει το ρημαδι σε σχεση με τον ανταγωνισμο??
οι χρονοι ειπαμε ειναι εργαλεια και οχι απολυτα κριτηρια..
βεβαια οι χρονοι σε πιστα εχουν και αλλο ενα κακο..γινονται σε τελεια οπως ειπαμε ασφαλτο..σε πραγματικο δρομο το θεωρω παρανοια να παρει καποιος 300 αλογα (ή υπερβολη ακομα και τα 250-260 ) σε μπροστοκουνα και να τα βγαλει σε δημοσιο ελληνικο δρομο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εφευγε το γ@@@@ο σαν τρελο ...και μαλλον ειχε και dsg ...εγω μονιμως 5500 με κοφτη κοντα για να ειμαι προφυλακτηρα με προφυλακτηρα...αλλα δεν αντεχει συνεχεια ετσι το μοτερ..( θελω να το κρατησω κ αλλο) και ανεβαζα σχεση και σ καθε εξοδο στροφης εφευγε το ατιμο...
φοβερο...
βεβαια να τονισω δεν ημουν σε παραπολυ κλειστα στροφυλικια εκει δεν χανω η αν χασω μονο απο καποιο mini ....αλλα ηταν γενικα στροφες ψηλοκλειστεςεσυ εισαι μαμα? ηταν 160αρι ή 120αρι?
εγραφε tsi ή tsi ? -
φοβερο...
βεβαια να τονισω δεν ημουν σε παραπολυ κλειστα στροφυλικια εκει δεν χανω η αν χασω μονο απο καποιο mini ....αλλα ηταν γενικα στροφες ψηλοκλειστεςεσυ εισαι μαμα? ηταν 160αρι ή 120αρι?
εγραφε tsi ή tsi ?σχεδον μαμα ...
δεν το επιανα σε εξοδο με τιποτα εκτος αν ημουν στην εξοδο κοντα 7000 στροφες...πραγμα που δεν γινεται και αν γινει θελω καλη ασφαλτο..
ηταν ασπρο και νομιζω ειχε δυο κοκκινα η ενα ....δεν ειμαι απολυτα σιγουρος....μαλλον 2!!!
αλλα οι ζαντα του ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ..αυτη η ασημενια με τις καμπυλες...δεν ξερω πως λεγεται.! -
Ωχ επόμενο θέμα 106 vs rocco
-
ε οχι το ενα ειναι καρτακι το αλλο ενα εξαιρετικο αυτοκινητο...καμια σχεση
πολυ δυναμη ρε συ το γ@@@@ο...εδω φτιαγμενα ραλλακια που ειναι πυραυλοι εφευγαν πιο νορμαλ μπροστα απο εμενα ...αυτο ειχε τεραστια ανεση....και ανοιγε την αποσταση με ευκολια
...μπραβο στο σιροκο...
θα θελα να ξαναπαω κοντριτσα και να μαι πιο ετοιμος να δω πραγματικα την διαφορα μας . -
μαλλον 160αρι ηταν το 122 δε θα σου φαινοταν τοσο γρηγορο..στη ευθεια παει οπως το c2 μου περιπου (αμα εισαι κοντα στις 7000 ολη την ωρα με το c2 εννοειται )..
στριβει ωραια παντως και ειναι ικανο..
ΥΓ αλλο το καρτ καμια σχεση με αυτοκινητα οδηγησα και αρρωστησα
-
μαλλον 160αρι ηταν το 122 δε θα σου φαινοταν τοσο γρηγορο..στη ευθεια παει οπως το c2 μου περιπου (αμα εισαι κοντα στις 7000 ολη την ωρα με το c2 εννοειται )..στριβει ωραια παντως και ειναι ικανο..
ΥΓ αλλο το καρτ καμια σχεση με αυτοκινητα οδηγησα και αρρωστησα
πω τα λατρευω τα καρτ.......λιωνω για καρτινγκ και μαλιστα με αγωνιαρικα!!!!
ελεγα με φιλαρακι να αγορασουμε ενα οι δυο μας και να το ξεσκιζουμε αλλα μου την εσκασε -
ρε σεις μην ηταν το 2,0 tfsi σροκο????? εχει κυκλοφορησει εδω???
γιατι μιλαμε για πολυ δυναμη!!!!!!!!..... δεν εχει συνηθησει το ραλλακι μου να τρωει τετοιες πανωλεθριες!!! -
θα κάνουν τέτοια χρήση ???απο κει και περα αφου μιλαμε για σπορ αυτοκινητα και μας νοιαζει η αισθηση, το στησιμο , οι τεχνολογιες και οι ιπποι καλο δεν ειναι να μας νοιαζει και το ποσο στριβει το ρημαδι σε σχεση με τον ανταγωνισμο??
σε πραγματικο δρομο το θεωρω παρανοια να παρει καποιος 300 αλογα (ή υπερβολη ακομα και τα 250-260 ) σε μπροστοκουνα και να τα βγαλει σε δημοσιο ελληνικο δρομο
Ο ανταγωνισμός είναι καλός γιατί μας κάνει να βελτιωνόμαστε αλλά εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο τις δικές μου αισθήσεις. Δηλαδή θα αγοραζα το rocco αν μου άρεσε κι ας έχανε σε όλες τις μετρήσεις από τον ανταγωνισμό. Στην τελική επειδή απευθύνονται σε ένα κάπως πιο συνειδητοποιημένο κοινό νομίζω πως το βασικό είναι ο τρόπος που το κάνουν ,και όχι ο απόλυτος χρόνος. Θέλω να πω πως σε κάποιους μπορεί να ταιριάζει το rocco και σε κάποιους όχι.
Τώρα νομίζω πως είσαι κάπως υπερβολικός όσον αφορά τα άλογα. Να σου θυμήσω πως κυκλοφορούν αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις χωρίς τις σοφιστικέ επιλογές των κορυφαίων μοντέλων σε αναρτήσεις,πλαίσια,ρυθμίσεις κ.α .Τώρα για το πόσο θα τα κυνηγήσει κανείς στο όριο είναι ένα άλλο θέμα
αλλά ποιο αυτοκίνητο είναι εύκολο στο όριο ??? -
γιατι μιλαμε για πολυ δυναμη!!!!!!!!..... δεν εχει συνηθησει το ραλλακι μου να τρωει τετοιες πανωλεθριες!!!Αφού δεν εχεις 8ν καλά να πάθεις που φοβάσαι να είσαι συνέχεια με 7 000 στροφές ...
-
πες τα πες τα.... μωρε θα κνω την τρελα του αιωνα και θα ξαναπαρω 13αρι ετσι κοκκινο η λευκο με κοκκινη μοκετα μεσα....και θα με βριζουν ολοι αλλα δεν θα με νοιαζει....
φιλαρακι πουλαγε το 16 αρι του για 13 αρι...και ζητουσε να μην εχει abs ....αυτες ειναι αγγελιες οχι αστεια -
γιατι μιλαμε για πολυ δυναμη!!!!!!!!..... δεν εχει συνηθησει το ραλλακι μου να τρωει τετοιες πανωλεθριες!!!Θα το έγραφε αν ήταν 2λιτρο...έχε υπόψη σου ότι πολλοί εκμεταλεύτηκαν μια προσφορά της revo και εκτοξέυτηκαν από τα 160 στα 205-210 άλογα με 650€
Σε ότι αφορά στις στροφές επιβεβαιώνω και με το παραπάνω...στρίβεις ά ν ε τ α με αρκετά χλμ χωρίς να το σκεφτείς και και μιλάω για φυσιολογική οδήγηση κι όχι κόντρα. Η χαρά της ορεινής διαδρομής αυτό το αμάξι.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
.Τώρα για το πόσο θα τα κυνηγήσει κανείς στο όριο είναι ένα άλλο θέμα
αλλά ποιο αυτοκίνητο είναι εύκολο στο όριο ???κανενα δεν ειναι ευκολο στο οριο και λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να πλησιασουν το οριο..
το θεμα ειναι ποσο σε βοηθαει ενα αυτοκινητο να εκμεταλλευτεις οσο το δυνατον περισσοτερο τις χαρες του
εγω επειδη ειμαι φλωρατζα θελω 4κινηση για να βοηθιεμαι
θελω να παταω το γκαζι και να μη γινεται τιποτα, απλα να πηγαινει εκει που του λεω..
στο οριο ομως ακομα και το δικο μου ειναι δυσκολο και ιδιαιτερα τρομακτικο -
@106 το 2ιλτρο λεει 2λιτρο tsi ετσι http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... I_rear.JPG και παει πανω κατω οπως ενα gti το οποιο στριβει επισης πολυ καλα και ειναι αρκετα γρηγορο, ισως παραειναι γρηγορο για μαμα ραλυ
(αναλογα και τον οδηγο βεβαια) -
.Τώρα για το πόσο θα τα κυνηγήσει κανείς στο όριο είναι ένα άλλο θέμα
αλλά ποιο αυτοκίνητο είναι εύκολο στο όριο ???κανενα δεν ειναι ευκολο στο οριο και λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να πλησιασουν το οριο..
το θεμα ειναι ποσο σε βοηθαει ενα αυτοκινητο να εκμεταλλευτεις οσο το δυνατον περισσοτερο τις χαρες του
εγω επειδη ειμαι φλωρατζα θελω 4κινηση για να βοηθιεμαι
θελω να παταω το γκαζι και να μη γινεται τιποτα, απλα να πηγαινει εκει που του λεω..
στο οριο ομως ακομα και το δικο μου ειναι δυσκολο και ιδιαιτερα τρομακτικοΚι εγώ φλωράντζα είμαι αλλά θέλω να τρομάζω πατώντας τέρμα γκάζι πάνω στη στροφή με 300 άλογα και 50 χλμ/ώρα ...
Το δικό μου να δεις τι ωραίο είναι στο όριο και έχω και το 1/3 από τα άλογα που αναφέρθηκαν
-
καλα και με 100 ή και 120 αλογα σιγουρα μπορεις να ζησεις μεγαλες στιγμες , αλλα τα συγχρονα τουλαχιστον αυτοκινητα (αυτης της ιπποδυναμης) πιστευω οτι μπορεις σχετικα ευκολα να τα φτασεις στα ορια τους ή να τα πλησιασεις αρκετα μετα απο καποιους μηνες..
τα 200+ αλογα θελουν χρονο ή τουλαχιστον εμενα μου παιρνουν τοσο οταν βλεπεις οτι εκει που παλευες να στριψεις με 90 πλεον στριβεις για πλακα και ξερεις οτι μπορεις να πας με 100-110 τρομαζεις πώς να το κανουμε ?
VW Scirocco