-
θα ειχαν ξεβαψει, θα ειχαν σκουριασει και τελικα θα ειχες πεθανει γιατι ειναι πολυ επικινδυνο να φυγουν οι βιδες των αμορτισερ
(του πορτ μπαγκαζ ) -
Mεγαλη καταστροφη θα σε εβρισκε...
-
Aβαταρ???
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aβαταρ??? -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aβαταρ???To προηγουμενο που δειχνει τους εμπρος προβολεις, μου φαινεται καλυτερο...
Ισως αν εβγαζες μια οπως την προηγουμενη αλλα λιγο πιο κοντινη, να φαινεται ο δεξιος πχ
μπροστινος προβολεας αναμμενος, (τα xenon )και να δειχνει λιγο και την ζαντα, στριμμενη σε τετοια γωνια που να φαινεται οτι κανει αναποδο...Πολυ καλλιτεχνικο προφιλ εχω, μου φαινεται. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aβαταρ???
To προηγουμενο που δειχνει τους εμπρος προβολεις, μου φαινεται καλυτερο...
Ισως αν εβγαζες μια οπως την προηγουμενη αλλα λιγο πιο κοντινη, να φαινεται ο δεξιος πχ
μπροστινος προβολεας αναμμενος, (τα xenon )και να δειχνει λιγο και την ζαντα, στριμμενη σε τετοια γωνια που να φαινεται οτι κανει αναποδο...Πολυ καλλιτεχνικο προφιλ εχω, μου φαινεται.Εχω,κατσε λιγο να βαρεθω το βατραχι και θα τη βαλω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aβαταρ???
To προηγουμενο που δειχνει τους εμπρος προβολεις, μου φαινεται καλυτερο...
μπροστινος προβολεας αναμμενος, (τα xenon )και να δειχνει λιγο και την ζαντα, στριμμενη σε τετοια γωνια που να φαινεται οτι κανει αναποδο...Πολυ καλλιτεχνικο προφιλ εχω, μου φαινεται.100 x 100 pixels οριο εχουμε ρε συ, πού να χωρεσει ολο αυτο που λες
-
Χωραει πιστευω, αμα εισαι καλλιτεχνης...
-
ερωτηση... 1.4 τσι και 2.0 εχουν τα ιδια φρενα???
-
απαντηση..το τσι 160 κ το τσι 200 οπως κ οι πετρελαιοκινητηρες,ναι εχουν τα ιδια φρενα..το τσι 122 νομιζω φερει μικροτερου μεγεθους..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
απαντηση..το τσι 160 κ το τσι 200 οπως κ οι πετρελαιοκινητηρες,ναι εχουν τα ιδια φρενα..το τσι 122 νομιζω φερει μικροτερου μεγεθους..ντσ ντσ... δεν είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα φρένων... όταν το έιχα ψάξει για σύγκριση μεταξύ Golf GTi και TSi 160 κάτι άλλαζε στο σερβο και τα υλικά τριβής αν δεν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
απαντηση..το τσι 160 κ το τσι 200 οπως κ οι πετρελαιοκινητηρες,ναι εχουν τα ιδια φρενα..το τσι 122 νομιζω φερει μικροτερου μεγεθους..
ντσ ντσ... δεν είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα φρένων... όταν το έιχα ψάξει για σύγκριση μεταξύ Golf GTi και TSi 160 κάτι άλλαζε στο σερβο και τα υλικά τριβής αν δεν κάνω λάθος
Το ιδιο πραγμα μπορει να γινεται σε σιροκκο 2λιτρο...εμεις λεμε οτι εχει τα ιδια φρενα με το διλιτρο σιροκκο...τσεκαρισμενο.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ντσ ντσ... δεν είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα φρένων... όταν το έιχα ψάξει για σύγκριση μεταξύ Golf GTi και TSi 160 κάτι άλλαζε στο σερβο και τα υλικά τριβής αν δεν κάνω λάθος
τι σχεση εχει το γκολφ?για το σιροκο δεν μιλαμε?
-
Το 2λιτρο και το 160αρι rocco, φορανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια φρενα...Αεριζομενους δισκους 312mm εμπρος, απλους δισκους 253mm πισω.
Το Scirocco 122 φοραει αεριζομενους 280mm εμπρος και απλους 260mm πισω. -
τωρα με εβαλε σε υποψιες ο βελερεφοντης..μηπως τα υλικα τριβης κ το σερβοφρενο οντως διαφερουν?
μου φαινεται λογικο λογω αυξημενων επιδοσεων του διλιτρου να εχει καποιες αναβαθμισεις στο συστημα πεδησης..
δεν ξερω,αλλα περιμενω επιβεβαιωση.. -
τωρα με εβαλε σε υποψιες ο βελερεφοντης..μηπως τα υλικα τριβης κ το σερβοφρενο οντως διαφερουν?
μου φαινεται λογικο λογω αυξημενων επιδοσεων του διλιτρου να εχει καποιες αναβαθμισεις στο συστημα πεδησης..
δεν ξερω,αλλα περιμενω επιβεβαιωση..Αυτο μπορει να ισχυει, αλλα εφοσον οι βασικες προδιαγραφες ειναι ιδιες με τους δισκους,
ποιος ο λογος να διαφοροποιηθουν στα τακακια και στο σερβο?
Οχι οτι δεν θα εκαναν διαφορα, αλλα οταν βαζεις ηδη πιο ακριβα υλικα, γιατι μετα
να διαφοροποιηθεις στα πιο (συγκριτικα με δισκους) αναλωσιμα πχ που ειναι τα τακακια...? -
πιστευω μια ενδειξη ειναι οι τιμες επιβραδυνσης που δηλωνει η εταιρια(με τροχους ιδιων διαστασεων παντα)..ειναι τα ιδια?αν ναι,σημαινει οτι το ελαφρως βαρυτερο 2λτ πιθανως να εχει ελαφρως καλυτερο ''πακετο'' στο συστημα επιβραδυνσης..
κ γενικοτερα,θεωρω οτι απο τη στιγμη που εχει παραπανω ιπποδυναμη,λογικο ειναι να εχει κ ανωτερα φρενα.. -
πιστευω μια ενδειξη ειναι οι τιμες επιβραδυνσης που δηλωνει η εταιρια(με τροχους ιδιων διαστασεων παντα)..ειναι τα ιδια?αν ναι,σημαινει οτι το ελαφρως βαρυτερο 2λτ πιθανως να εχει ελαφρως καλυτερο ''πακετο'' στο συστημα επιβραδυνσης..
κ γενικοτερα,θεωρω οτι απο τη στιγμη που εχει παραπανω ιπποδυναμη,λογικο ειναι να εχει κ ανωτερα φρενα..Ακριβως! Δυστυχως δεν εχω αυτη την στιγμη καποιο περιοδικο με φρεναρισμα των
δυο αυτοκινητων με τις ιδιες ακριβως διαστασεις τροχων αλλα, το 2λιτρο με τις εξτρα
18αρες (235/40/18 με τα πολυ καλα Continental Sport Contact 3), ακινητοποιηθηκε απο τα
120-0km/h σε 56,0 μετρα, (4τροχοι Νοεμβριος 08) οταν το 160αρι rocco μετρηθηκε
αντιστοιχα φορωντας τις επισης εξτρα 17αρες με μεγαλυτερο πελμα του sport πακετου (235/45/17 με τα Bridgestone Potenza RE 050 A) να ακινητοποιειται στα 54,7 μετρα (Auto-Bild No57 31-10-08)...
Ισως εδω παιζει και τον ρολο του, το ελαφρως αυξημενο βαρος του 2λιτρου σε σχεση με το 160αρι, 1362κιλα* αντι 1317κιλα**(4τροχοι Νοεμβριος 08)
-
δεν ξερω,αλλα περιμενω επιβεβαιωση..ακόμη και το ESP και το ABS θα είναι διαφορετικά ρυθμισμένο οπότε αλλάζουν πολλά για να λέμε ότι έχουν τα ίδια 'φρένα'...
μάλιστα έχει διαφορετική αίσθηση το πεντάλ οπότε σίγουρα μάλλον άλλο κύκλωμα servo...
όσον αφορά στα μεγέθη δίσκου δαγκάνας μπορεί και να είναι πανομοιότυπα!
-
VW Scirocco