-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
γινεται οσοι εχουμε βαλει ηλιοροφη να γραψουμε εβδομαδα παραγωγης????εγω παραγγειλα 2-12-08 και πηρα **14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ **
Κι εγώ με ηλιοροφή. Παραγγελία 27/11/2008 παραγωγή 13η εβδομάδα του 09.
-
Ειμαι μεσα για τη συναντηση Καλη προταση να γινει ενα δικο μας φορουμ,πραγματι!Την αλλη βδομαδα παραλαμβανω,αυριο θα ειναι στην εκθεση το δικο μου
-
η ιδεα της συναντησης σαφως και θα υλοποιηθει ...
τοσο στην αθηνα.... οσο και για μας τους κρητικους κρις
τωρα για δικο μας σαιτ λιγουλακι δυσκολο το βλεπω... θα δειξει ...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ειμαι μεσα για τη συναντηση Καλη προταση να γινει ενα δικο μας φορουμ,πραγματι!Την αλλη βδομαδα παραλαμβανω,αυριο θα ειναι στην εκθεση το δικο μουΠόσο καιρό σου έκανε από την κατασκευή μέχρι την αντιπροσωπεία;
Το δικό μου κατασκευάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το περιμένω.
Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο χειρότερη γίνεται η αγωνία ρε γμτ -
οσα αυτοκινητα εχουν ηλεκτρονικη αναρτηση φορανε αμορτισερ MONROE ενω αυτα που εχουν την απλη φορανε SACHS
-
οσα αυτοκινητα εχουν ηλεκτρονικη αναρτηση φορανε αμορτισερ MONROE ενω αυτα που εχουν την απλη φορανε SACHSΜε την ηλεκτρονική ξέρουμε τι γίνεται όταν χρειάζονται αντικατάσταση;
-
ναι φιλε εχει η απλη σαν ανταλακτικο 500 ευρω και η ρυθμιζομενη 2000+ αστα να πανε και εγω που θα το παραγγειλω αρχες αυγουστου ηθελα να τις βαλω αλλα καλυτερα αμα χαλασουν να βαλεις after market KW π.χ με 1300 ευρω και θα τις εχεις για μια ζωη.εσυ το παρειγγειλες?
-
Παιδιά συμφωνώ και εγώ για να φτιάξουμε ανεξάρτητο forum scirocco!Οι κουμπιουτεράδες πρέπει να αναλάβουν δράση!!!!
-
- 1 ' ψηφος ' και απο μενα (ως μελλοντικος κατοχος scirocco) για group που θα αφορα τους κατοχους και φιλους του scirocco!
-
Ο χρήστης tourbisios έγραψε:
ναι φιλε εχει η απλη σαν ανταλακτικο 500 ευρω και η ρυθμιζομενη 2000+ αστα να πανε και εγω που θα το παραγγειλω αρχες αυγουστου ηθελα να τις βαλω αλλα καλυτερα αμα χαλασουν να βαλεις after market KW π.χ με 1300 ευρω και θα τις εχεις για μια ζωη.εσυ το παρειγγειλες?η τεχνολογια παει μπροστα οχι πισω......βαλε kw και ακου παλι τους χτυπους στο κεφαλι σου στις λακουβες..........ασε που δεν εχεις αυτοματα και την ρυθμιση της κρεμαργιερας και της αποκρισης του γκαζιου...μα αν ειναι δυνατον με ενα κουμπισου δινει η εταιρια την δυνατοτητα να εχει ρυθμιση της αναρτησης και ακομα σκεφτονται καποιοι τα παλια χρονια....
-
ασχετο, αυτος ο μπουρδεαλιαρικοσσ κοκκινοσ φωτισμοσ το βραδυ στο cockpit ειναι ολα τα λεφτα... κατι αλλο τα φωτα στο auto αναβουν μερα νυχτα.. η αναρτηση βαραει λιγο αλλα οκ.. κατα αλλα ειπαμε super, δε χορτενεται το αμαξακι
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενα scirocco 'τουμπανο' (καγκουρικο ελαφρως... ) σε ενδιαφερουσα κατα τα αλλα aftermarket αποχρωση...
Χωρίς το κείμενο στις πόρτες θα ήταν πάρα πολύ ωραίο και καθόλου καγκούρικο......αυτό τα χαλάει όλα.
Tότε πιστεύω θα ταίριαζε μέχρι και σε πάρκινγκ ακρίβου ξενοδοχείου ανάμεσα στα Cayene και τις Μercedes SLK... -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ενα scirocco 'τουμπανο' (καγκουρικο ελαφρως... ) σε ενδιαφερουσα κατα τα αλλα aftermarket αποχρωση...
Χωρίς το κείμενο στις πόρτες θα ήταν πάρα πολύ ωραίο και καθόλου καγκούρικο......αυτό τα χαλάει όλα.
+1. ωραιο και σπανιο χρωμα. αλλα ελεος μ'αυτη τη λιστα με τα ψωνια στις πορτες α λα need for speed
επισης οι ζαντες φαινονται τεραστιες, αλλα μπορει να κανω κ λαθος -
Ο χρήστης skye έγραψε:
+1. ωραιο και σπανιο χρωμα. αλλα ελεος μ'αυτη τη λιστα με τα ψωνια στις πορτες α λα need for speed
επισης οι ζαντες φαινονται τεραστιες, αλλα μπορει να κανω κ λαθοςΗ φραση καγκουρικο παραπεμπει στις ζαντες...ρουλεμαν πιθανοτατα 20ιντσων, στο λευκο χρωμα το οποιο δεν ταιριαζει (κατα την ταπεινη μου γνωμη) με το ωραιο και σπανιο μπορντωκανελι, και στην εκθεση ιδεων που εμφανιζεται στην πορτα...
-
Δηλαδη θελετε να πειτε οτι οι μαρσπιεδες και η αλα Audi εμφανιση του εμπρος μερους σας αρεσει?
ΟΚ , καλο το χρωματακι (αλλα θα το προτιμουσα σε κατι πιο ... αγροτικο) , καλες και οι ζαντες (σε ασημι ή σε ανθρακι θα ηταν τελειες) και εννοειται πως το μενου στην πορτα ειναι ολα τα λεφτα!!!
Να δω τωρα ποιος θα μιλησει για καγκουριες...
Anyway , καιρος να σοβαρευτουμε.
Απο τις λιγοτερο φλυαρες προσεγγισεις στο θεμα Scirocco modding μεχρι σημερα.
Ισως στο Viper Green (ακου jntaras) να ηταν πολυ καλυτερο.
Περι ορεξεως βεβαια ... κολοκυθοπιτα... -
Δεν θα το αντεξω να δω ετσι το scirocco στο δρομο........θα το πουλησω...βεβαια αμα αρεσει σε καποιους τι να πω...μονο οι ζαντες ειναι bbs (πανακριβες)..
-
Δεν θα το αντεξω να δω ετσι το scirocco στο δρομο........θα το πουλησω...βεβαια αμα αρεσει σε καποιους τι να πω...μονο οι ζαντες ειναι bbs (πανακριβες)..Πούλα το από τώρα...γιατί θα δείς πολύ χειρότερα και φτηνιάρικα!!!
-
γινεται οσοι εχουμε βαλει ηλιοροφη να γραψουμε εβδομαδα παραγωγης????εγω παραγγειλα 2-12-08 και πηρα **14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ **
4-11-2008 με ηλιοροφή και πήρα 13η εβδομάδα εν τέλει! (μετά από αρχικά 15η)
-
Ο χρήστης Fanatic έγραψε:
γινεται οσοι εχουμε βαλει ηλιοροφη να γραψουμε εβδομαδα παραγωγης????
εγω παραγγειλα 2-12-08 και πηρα **14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ **
4-11-2008 με ηλιοροφή και πήρα 13η εβδομάδα εν τέλει! (μετά από αρχικά 15η)
Δηλαδή παραγωγή 26 Μαρτίου με 2 Απρίλίου οπότε καλά μου είπαν απο αντιπροσωπεία για τέλη Απριλίου! Πέφτει και Πάσχα οπότε μας βλέπω μετα το Πάσχα, οπότε αρχές Μαΐου!!!
Μιλάμε για 6 μήνες αναμονή και βάλε ε!!! Κωλοεταιρεία!
VW Scirocco