-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
τι προβλημα??γιατι εσενα με ηλιοροφη ποσο σου ειπανε??? εμενα μου ειπε 6..
αλλα γενικα οι αντιπροσωπειες λενε οτι τις συμφερει...εμενα προσπαυοθουσε να με πεισει να παρω το ασημι π ηταν ετοιμοπαραδοτο κ οτι κ καλα δε θα κυκλοφορησουν πολλα ασημι οπως λευκα....... ε ρε φιλε δ θελω να παρω κατι κ να μ μ αρεσει μετα.. καλυτερα να περιμενω....
οτι τους καυλωσει στις αντιπροσωπειες.. επδ ειμαι στ εμποριο.. ξερω τι παιζει μ αυτα...
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
τι προβλημα??
γιατι εσενα με ηλιοροφη ποσο σου ειπανε??? εμενα μου ειπε 6..
αλλα γενικα οι αντιπροσωπειες λενε οτι τις συμφερει...εμενα προσπαυοθουσε να με πεισει να παρω το ασημι π ηταν ετοιμοπαραδοτο κ οτι κ καλα δε θα κυκλοφορησουν πολλα ασημι οπως λευκα....... ε ρε φιλε δ θελω να παρω κατι κ να μ μ αρεσει μετα.. καλυτερα να περιμενω....
οτι τους καυλωσει στις αντιπροσωπειες.. επδ ειμαι στ εμποριο.. ξερω τι παιζει μ αυτα...
φυσικα και καλα εκανες και δεν πηρες οτι εχουν ετοιμοπαραδοτο....εγω ρε φιλε το ηθελα ασπρο με ηλιοροφη,interlagos,cd510,dcc,πιεση ελαστικων και μου ειπε ενας επιθεωρητης της vw φιλος μας πανω απο 4 μηνες......θα περιμενω τι να κανω...εσυ τι εβαλες??
-
Οι αντ/πιες οτι θυμουνται χαιρονται.
Οταν εκανα την παραγγελια (18/11) μου λεγανε οτι 160αρι με σπορ πακετο , δεν...
Ο dimik ομως εχει παραγγειλει πολυ πιο πριν με σπορ πακετο...
Θα παραλαβουμε κι ακομα δεν θα εχουμε βγαλει ακρη!
ΕΛΕΟΣ
Εκει στη Γερμανια απο το εργοστασιο ακουει κανεις???
Ενημερωστε παλι τους ασχετους-τεμπεληδες εδω στο Ελλαδισταν γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται και χανετε λεφτα και πωλησεις. Κι οτι δεν ξερουν ή βαριουνται να το ρωτησουν ή το δημιουργουν στο κεφαλι τους και μας λενε το κοντο τους και το μακρυ τους... -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Οι αντ/πιες οτι θυμουνται χαιρονται.
Οταν εκανα την παραγγελια (18/11) μου λεγανε οτι 160αρι με σπορ πακετο , δεν...
Ο dimik ομως εχει παραγγειλει πολυ πιο πριν με σπορ πακετο...
Θα παραλαβουμε κι ακομα δεν θα εχουμε βγαλει ακρη!
ΕΛΕΟΣ
Εκει στη Γερμανια απο το εργοστασιο ακουει κανεις???
Ενημερωστε παλι τους ασχετους-τεμπεληδες εδω στο Ελλαδισταν γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται και χανετε λεφτα και πωλησεις. Κι οτι δεν ξερουν ή βαριουνται να το ρωτησουν ή το δημιουργουν στο κεφαλι τους και μας λενε το κοντο τους και το μακρυ τους...Το σπορ πακέτο το έβαλα μετά τις 15 -11 που έκανα την παραγγελία γύρω στις 19-20/11. Πήρα τηλ σε 5-6 αντιπροσωπείες να ρωτήσω αν μπαίνει και σε τι τιμή για να μην με πιάσει κορόιδο ο δικός μου αντιπρόσωπος, τελικά πήρα και σε αυτόν και μου διάβασε τηλεφωνικά την εγγύκλιο απ την VW που έλεγε ότι μπορώ να το βάλω με 545 ευρώ και το έβαλα.
Καλά το τί άκουσα σε άλλες, ειδικά μεγάλων πόλεων, αντιπροσωπείες για το σπορ πακέτο δεν παίζεται.
Από το ότι δεν μπαίνει μέχρι ότι έχει εξάμηνη καθυστέρηση.Εκμεταλευτείτε τον ανταγωνισμό και δεν θα χάσετε, θέλουν σκληρά παζάρια οι αντιπροσωπείες γιατί ούτως η άλλως έχουν μεγάλο κέρδος ανά αυτοκίνητο...με τον παρά σας και την μαγκιά σας που λένε, ποιός θα σου πεί όχι όταν του δίνεις 23-30 χιλιάρικα ζεστά (ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς)!!!!
-
Βασικά γιατί συνέχεια μιλάνε για καθηστερήσεις? Εμένα και με ηλιοροφή και με interlagos και με πάρα πολλά έξτρα έφτασε στην ώρα του. Κάτι λιγότερο από 2,5 μήνες. Για ποιό λόγο να υπάρχει καθυστέρηση 6!!! μήνες για ένα αυτοκίνητο με εξοπλισμό που είναι ήδη στην αγορά? Δηλαδή όταν κάνατε την παραγγελεία και ήρθε το πρόγραμμα παραγωγής από το εργοστάσιο με τον αριθμό πλαισίου σας κτλ έγραφε ότι η εβδομάδα που αναμένεται το όχημα να βγεί από το εργοστάσιο είναι μετά από 6!!!! μήνες? Μήπως κλασσικά ράδιο αρβίλα από την εκάστοτε αντιπροσωπεία όπως είχε γίνει παλιά με το golf iv μου που μου έλεγαν μπαρμπούτσαλα γιατί μπορούσαν να διαπραγματευτούν καλύτερη τιμή (για τον εαυτό τους) για κάποιο που είχε ξεμείνει (ή θα ξεμείνει) το οποιό είναι πιθανότερο να είναι γυμνό από ότι full επειδή γυμνά παράγονται περισσότερα? ψάξτε το παιδία γιατί θα καταλήξετε όπως εγώ με το παλιό μου golf που ήταν όπως το ήθελε ο έμπορος και όχι όπως εγώ.
-
οντως το golf iv ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα....6 μηνες αναμονη και εβαζες και μεσον για να το παρεις.....κι εγω πιστευω οτι σε 3 μηνες θα ειναι ετοιμο...μακαριιιιιι
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ειναι τρελοι οι Γερμανοι....scirocco με φωτα R8
ακομα δεν εχει τελειωσει,εδω http://www.street-worx.com/index.php?op ... &Itemid=56' target='_blank' target='_blank
εχει παρα πολλες φωτο και οσο ολοκληρωνεται η δουλεια γινεται update...κανει πολλα ο τυπος...Κρίμα που θα γίνει τόσο καγκουριάρικο το Scirocco.
-
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι συντελεστή αεροδυναμικής έχει η αμαξάρα μας??
-
καλησπερα ρε παιδια καινουριος. εγω το εχω εκλεισα 20/10 και δεν μου ειπαν ουτε εβδομαδα οκομα.
λευκο,interlagos,ηλιοροφη,media in,δερμα,rcd 510,πακετο φωτισμου,πακετο καθρεπτων,συναγεμοσ plus,fume τζαμια 28400 ευρω -
Ο χρήστης neops έγραψε:
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι συντελεστή αεροδυναμικής έχει η αμαξάρα μας??Ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι ο δυστυχώς απαράδεκτος 0,34 σε σχέση με το 0,32 του σημερινού Golf (αχ... το τίμημα της σπορ σχεδίασης... για όσους ξέρουν...).
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Εγώ γιατί έχω εβομάδα 15η του 09?? Και το παράγγειλα 4/11, δηλαδή πρίν απο εσάς!! Και μάλιστα μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι κατάφερε να με βάλει στην πρώτη παραγγελία για να μην καθυστερήσει όπως αν έκανα π παραγγελία απο 5/11 και μετα!!
Λευκό 2.0lt, με πανοραμική οροφή, 510 και συναγερμό plus.15η????Ελα Χριστε!Υπομονη φιλε μου!
-
Ο χρήστης stefanakis έγραψε:
καλησπερα ρε παιδια καινουριος. εγω το εχω εκλεισα 20/10 και δεν μου ειπαν ουτε εβδομαδα οκομα.
λευκο,interlagos,ηλιοροφη,media in,δερμα,rcd 510,πακετο φωτισμου,πακετο καθρεπτων,συναγεμοσ plus,fume τζαμια 28400 ευρωαπο που εισαι φιλε???
-
-
Μου θυμίζει το κράνος των λευκών στρατιωτών του Βέιντερ στον 'πόλεμο των άστρων'. Δεν έχω φωτογραφία να ανεβάσω πρόχειρη.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εγώ γιατί έχω εβομάδα 15η του 09?? Και το παράγγειλα 4/11, δηλαδή πρίν απο εσάς!! Και μάλιστα μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι κατάφερε να με βάλει στην πρώτη παραγγελία για να μην καθυστερήσει όπως αν έκανα π παραγγελία απο 5/11 και μετα!!
Λευκό 2.0lt, με πανοραμική οροφή, 510 και συναγερμό plus.15η????Ελα Χριστε!Υπομονη φιλε μου!
[list:2f0nu1qc][/list:u:2f0nu1qc]
1)Φίλε jntara κατάλαβες λάθος!Εγώ παράγγειλα το 160αρι και πήρα εβδομάδα παραγωγής την 7η του 09.
Αν επαιρνα την 15η εβδομάδα θα είχα τρελαθεί!!!!!!
2)πόσο άσχημο το έκανε με αυτή τη μετατροπή το καημένο το λευκό;Αν είναι δυνατόν!!!!Κακοποίησε το αυτοκίνητο!!!!! -
Καλησπέρα! ενδιαφέρομαι πολύ κι εγώ για το Scirocco. Σήμερα που ρώτησα σε αντιπροσωπεία της VW, μου είπαν πως μεγιστη αναμονή θα είναι οι 3 μήνες(ο,τι extra κι αν του βάλω!) τι παίζει γενικά με την αναμονή;;; ο κάθε έμπορος δίνει και δικιά του;;;
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
λευκο,interlagos,ηλιοροφη,media in,δερμα,rcd 510,πακετο φωτισμου,πακετο καθρεπτων,συναγεμοσ plus,fume τζαμια 28400 ευρωαπο που εισαι φιλε???
απο χαλκιδικη
στην ΕΤΕΑ το εχω παραγγειλει
μου ειπε οταν το εκλεισα max 4 μηνες θα δουμε -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι συντελεστή αεροδυναμικής έχει η αμαξάρα μας??
Ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι ο δυστυχώς απαράδεκτος 0,34 σε σχέση με το 0,32 του σημερινού Golf (αχ... το τίμημα της σπορ σχεδίασης... για όσους ξέρουν...).
Μα ειναι χαμηλοτερο. Πως ειναι δυνατον το Golf να εχει καλυτερο συντελεστη? Ειδικα το πισω μερος του Σιροκο φαινεται καλυτερο για την αεροδυναμικη μιας και δεν θα δημιουργει το -αρνητικο για την αεροδυναμικη- κενο αερος που θα τραβαει το αυτοκινητο προς τα πισω. Το Γκολφ ειναι τουβλο συγκριτικα. Πως ειναι δυνατον?
-
Υπαρχει καποιο site που να εχει τον συντελεστη αεροδυναμικης ολων των αυτοκινητων?
-
Εγω το πηρα εδω και μια μερα.....160αρι με εχτρα το PLA και πιεση ελαστικων....το αυτοκινητο ειναι απλα απιστευτο
Θα σας εχω αναλυτικο τεστ σε you tube σε λιγες ημερεςΥΓ 1Ενα μεγαλο ευχαριστω στιν Karenta Ηρακλειου και στον Κο Νικο Σταυρινο για την αψογη συμπεριφορα τους.
ΥΓ 2 sorry για τους τονους αλλα ειναι 1 και 20 το πρωι και βαριομουν
VW Scirocco