-
Καγκουρια!!!
-
Μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι έχουν λεφτά και κάνουν ότι θέλουν !!!Φανταστείτε μόνο πόσο κάνουν τα φανάρια που έβαλε ο τύπος !!!
-
Ο καγκουρας οσα λεφτα και να εχει δεν κρυβεται...
Εδω ειδαμε καρε καρε το δημιουργημα του... -
Μόλις είδα ένα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και έχω αρρωστήσει!!!!!Πώς θα περάσει τόσος καιρός μέχρι να έρθουν και τα δικά μας;(το αργότερο 20 μαρτίου είπε η αντιπροσωπεία)
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Μόλις είδα ένα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και έχω αρρωστήσει!!!!!Πώς θα περάσει τόσος καιρός μέχρι να έρθουν και τα δικά μας;(το αργότερο 20 μαρτίου είπε η αντιπροσωπεία)Πότε το έκλεισες φίλε μου;
Εγώ το έκλεισα στις 15-11 και έχω πιθανή ημερομηνά κατασκευής 7η του 09.
Αρρώστια δεν λες τίποτα...ευτυχώς δεν έχω δεί κανάνα ακόμα εδώ στην Λάρισα
-
Παιδες,
χθες παρελαβα και το δικο μου, γκρι Berillium 1.4 (160hp).
Tο αυτοκινητο ειναι καταπληκτικο!!
Αν και ηταν το πρωτο scirocco που φτιαχτηκε με διχρωμια στο εσωτερικο εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!! στην conolly για την ποιοτητα δουλειας στο δερματινο σαλονιΕυχομαι σε οσους το περιμενουν να τους ερθει πιο νωρις...και σε οσους το εχουν, καλες βολτες!
-
Καλά χιλιόμετρα να έχεις! Με γειές
-
Πότε το έκλεισες φίλε μου;
Εγώ το έκλεισα στις 15-11 και έχω πιθανή ημερομηνά κατασκευής 7η του 09.
Αρρώστια δεν λες τίποτα...ευτυχώς δεν έχω δεί κανάνα ακόμα εδώ στην Λάρισα [/quote]
**Το έκλεισα 12-11 και μου είπαν για πιθανή ημερομηνία την ίδια με τη δικιά σου!
Υπολόγισε και κανένα μήνα μέχρι να έρθει...Καλορίζικο στον φίλο που το παρέλαβε!!!κ εγω σε beryllium το έκλεισα!!!!!**
-
Οι 'με πιθανη ημ/νια κατασκευης 7η εβδομαδα του 2009' τι εχετε παραγγειλει?
160αρι με DSG?
Το εκλεισα 18-11 και ακομα δεν εχω ενημερωθει απο την αντ/πια.
H E L P . . . Θ Ε Λ Ω _ Κ Ι _ Ε Γ Ω Ω Ω Ω . . . -
160 χωρίς dsg εγώ μόνο με rcd510 και plus συναγερμό.Μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν τους έβαζα τώρα θα άλλαζα την ημερομηνία παράδοσης.
Σκέφτομαι να βάλω aftermarket xenon.Ποιά η άποψή σας;Ξέρετε κάποια καλή μάρκα για να δώ τιμές;Έχω διαβάσει για mtec αξίζουν; -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
160αρι με DSG?
H E L P . . . Θ Ε Λ Ω _ Κ Ι _ Ε Γ Ω Ω Ω Ω . . .Ναι εγώ 160αρι με DSG το παρήγγειλα στις 15-11 καθώς και xenon, park pilot, συναγερμό, σπορ πακέτο, RCD 510.
Tην προηγούμενη εβδομάδα μου είπε ο αντιπρόσωπος πιθανή ημαρομηνία 7η 2009.
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
160 χωρίς dsg εγώ μόνο με rcd510 και plus συναγερμό.Μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν τους έβαζα τώρα θα άλλαζα την ημερομηνία παράδοσης.
Σκέφτομαι να βάλω aftermarket xenon.Ποιά η άποψή σας;Ξέρετε κάποια καλή μάρκα για να δώ τιμές;Έχω διαβάσει για mtec αξίζουν;Ιεροσυλία τα after xenon. Διάβασε σχετικό topic στα 'τεχνικά θέματα' αν δεν κάνω λάθος....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
160αρι με DSG?
H E L P . . . Θ Ε Λ Ω _ Κ Ι _ Ε Γ Ω Ω Ω Ω . . .Ναι εγώ 160αρι με DSG το παρήγγειλα στις 15-11 καθώς και xenon, park pilot, συναγερμό, σπορ πακέτο, RCD 510.
Tην προηγούμενη εβδομάδα μου είπε ο αντιπρόσωπος πιθανή ημαρομηνία 7η 2009.
Εγώ γιατί έχω εβομάδα 15η του 09?? Και το παράγγειλα 4/11, δηλαδή πρίν απο εσάς!! Και μάλιστα μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι κατάφερε να με βάλει στην πρώτη παραγγελία για να μην καθυστερήσει όπως αν έκανα π παραγγελία απο 5/11 και μετα!!
Λευκό 2.0lt, με πανοραμική οροφή, 510 και συναγερμό plus. -
@Fanatic Η οροφη καθυστερει αναγκαστικα απο το εργοστασιο την παραγγελια σου.
-
Εγώ γιατί έχω εβομάδα 15η του 09?? Και το παράγγειλα 4/11, δηλαδή πρίν απο εσάς!! Και μάλιστα μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι κατάφερε να με βάλει στην πρώτη παραγγελία για να μην καθυστερήσει όπως αν έκανα π παραγγελία απο 5/11 και μετα!!
Λευκό 2.0lt, με πανοραμική οροφή, 510 και συναγερμό plus.[/quote]Εμείς παραγγείλαμε το 1.4 ενώ εσύ το 2.0 μήπως βγαίνουν απο άλλη γραμμή παραγωγής κ γι' αυτό έχει άλλες ημερομηνίες παράδοσης;
-
βασικα φταει η ηλιοροφη.. εμενα για ηλιοροφη μ ειπανε 2 μηνες καθυστερηση ακομα....
αν και αξιζει τον κοπο... καλα το κανες....
ρε παιδια.. ενας που να το χει παραγγειλει αρχες δεκεμρβη και να ξερει εβδομαδα παραγωγης??
γιατι εμενα δε μ πανε τπτ.. εγω το παραγγειλα στις 3-12...ευχαριστωωωω...
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
βασικα φταει η ηλιοροφη.. εμενα για ηλιοροφη μ ειπανε 2 μηνες καθυστερηση ακομα....αν και αξιζει τον κοπο... καλα το κανες....
ρε παιδια.. ενας που να το χει παραγγειλει αρχες δεκεμρβη και να ξερει εβδομαδα παραγωγης??
γιατι εμενα δε μ πανε τπτ.. εγω το παραγγειλα στις 3-12...ευχαριστωωωω...
φιλε κι εγς 3/12 αλλα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο σε 1 μηνα για να μου πουν!!!!ασε και εχω βαλει και ηλιοροφη......με βλεπω για μαιο
-
οποτε λογικα περιμενουμε να μας ενημερωσουν....
με την ηλιοροφη μου πανε ενα εξαμηνο.. αλλος ενας λογος π δεν εβαλα.. καλη υπομονη κ σ σενα φιλε...
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
οποτε λογικα περιμενουμε να μας ενημερωσουν....με την ηλιοροφη μου πανε ενα εξαμηνο.. αλλος ενας λογος π δεν εβαλα.. καλη υπομονη κ σ σενα φιλε...
αρχιζω και ξενερωνω ρε γαμωτο....καλα στον ενα λενε 4 μηνες...στον αλλο 6 τι θα γινει...εμενα μου ειπαν οτι και για τις interlagos υπαρχει προβλημα
-
τι προβλημα??
γιατι εσενα με ηλιοροφη ποσο σου ειπανε??? εμενα μου ειπε 6..
αλλα γενικα οι αντιπροσωπειες λενε οτι τις συμφερει...εμενα προσπαυοθουσε να με πεισει να παρω το ασημι π ηταν ετοιμοπαραδοτο κ οτι κ καλα δε θα κυκλοφορησουν πολλα ασημι οπως λευκα....... ε ρε φιλε δ θελω να παρω κατι κ να μ μ αρεσει μετα.. καλυτερα να περιμενω....
οτι τους καυλωσει στις αντιπροσωπειες.. επδ ειμαι στ εμποριο.. ξερω τι παιζει μ αυτα...
VW Scirocco