-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω (και δημόσια) τον aporias για τη βόλτα με το τέλειο scirocco του.
Την ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που δέχομαι και μία βόλτα μεγαλύτερης διάρκειας οποιαδήποτε στιγμή...Μου έκανε εντύπωση η (μεγάλη) διαφορά επιτάχυνσης μεταξύ του 1.4ΤSI που οδήγησα στην έκθεση και του 2.0Τ (DSG) του aporias, η διαφορά στον ήχο της μηχανής και της εξάτμισης (πιο άγρια στον 2.0Τ ).
Τα καθίσματα ήταν όλα τα λεφτά!!!Φίλε μου σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο, να σου βγάλει άπειρα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και το κυριότερο:να το χαρείς περισσότερο από ό,τι αμάξι έχει περάσει ως τώρα από τα χέρια σου.
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTGLvIkp4qnRKA' target='_blank
εδω οσοι θελετε να δειτε τι περιλαμβανει το σπορ πακετο
ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι υπαρχει στο 1.4 επιλογη σπορ πακετου???στα extra δεν δινουν τιμη...δηλαδη δεν φαινεται πουθενα να σου δινουν την δυνατοτητα να βαλεισ σπορ πακετο
To σπόρ πακέτο υπάρχει σαν επιλογή και κοστίζει 545. Το έβαλα εγώ πριν ένα μήνα, μια εβδομάδα αφότου έκλεισα το αυτοκίνητο. Έμαθα ότι άρχισε να διατίθεται για το 1.4 και πήρα τηλ και το προσέθεσα.
Επίσης το σπορ πακέτο διατίθεται ως έχει δεν σπάει και δεν αλλάζει...ήθελα τις στανταρ ζάντες αντί τις Donington του πακέτου αλλά δεν γινόταν.
Αυτά
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω (και δημόσια) τον aporias για τη βόλτα με το τέλειο scirocco του.Να σαι καλά Κάβουρα όποτε θες ξαναπάμε.... τα λέμε...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTGLvIkp4qnRKA' target='_blank
εδω οσοι θελετε να δειτε τι περιλαμβανει το σπορ πακετο
ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι υπαρχει στο 1.4 επιλογη σπορ πακετου???στα extra δεν δινουν τιμη...δηλαδη δεν φαινεται πουθενα να σου δινουν την δυνατοτητα να βαλεισ σπορ πακετο
To σπόρ πακέτο υπάρχει σαν επιλογή και κοστίζει 545. Το έβαλα εγώ πριν ένα μήνα, μια εβδομάδα αφότου έκλεισα το αυτοκίνητο. Έμαθα ότι άρχισε να διατίθεται για το 1.4 και πήρα τηλ και το προσέθεσα.
Επίσης το σπορ πακέτο διατίθεται ως έχει δεν σπάει και δεν αλλάζει...ήθελα τις στανταρ ζάντες αντί τις Donington του πακέτου αλλά δεν γινόταν.
Αυτά
Εμενα δεν μ αρεσουν τα φιμε τζαμια. Μα καθολου ομως. Και γι αυτο μαλλον δεν θα το βαλω. Ασε που και οι Donington ειναι πολυ μεγαλες. Αν μενεις γερμανια ειναι τελειες, αλλα ενα πεζοδρομιο να ανεβεις, μια λακουβα να πατησεις στην κωλο-Ελλαδα, παει την εβαψες.
Τελικα δεν παιζει βιντεο το RCD 510? Κριμα. Με τετοια οθονη επρεπε να παιζει. Φωτογραφιες, η αλλα αρχεια δειχνει? Πολλα ζηταω ε?
Φωτογραφίες πως γίνεται να ανεβάσω? Έχει το site κάποια βάση δεδομένων ή να καταφύγω σε κάποιο site? αν ναι ποιό?
Πατα το κουμπι 'Img'. Νομιζω πως πρεπει να ανεβασεις τη φωτο σε καποιο σαιτ και μετα να βαλεις το link του σαιτ αναμεσα στα '[img]'.
Σου προτεινω το **imageshack.com **
Εσυ δεν εισαι με το περλε λευκο χρωμα? Ανεβασε, ανεβασε οτι εχεις και δεν εχεις! Πρεπει να το δουμε το κουκλι σου! -
Να κανω και αλλες δυο ερωτησεις?
Πρωτον, δηλαδη με το media in το RCD 510 (που θελω να βαλω) διαβαζει το USB/iPod/οτιδηποτε και μεταφερει τα αρχεια μουσικης σου σε αυτο? Δηλαδη πλεον χειριζεσαι το ηχοσυστημα και οχι το ipod, ετσι? Χρησιμευει σε τιποτα αλλο? H ο ορος 'media' ειναι μονο για μουσικη?Δευτερον, ποιος απο σας εβαλε προεγκατασταση κινητου τηλεφώνου?
i) Πως λειτουργει αυτο?
ii) Συνδιαζεται με ολα τα τηλ?
iii) Τι διαφορα εχει με το 'Bluetooth premium'?Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και ευχαριστω εκ των προταιρων.
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Εμενα δεν μ αρεσουν τα φιμε τζαμια. Μα καθολου ομως. Και γι αυτο μαλλον δεν θα το βαλω. Ασε που και οι Donington ειναι πολυ μεγαλες. Αν μενεις γερμανια ειναι τελειες, αλλα ενα πεζοδρομιο να ανεβεις, μια λακουβα να πατησεις στην κωλο-Ελλαδα, παει την εβαψες.
Καλά για τα φιμέ γούστα είναι αυτά αλλά οι ζάντες πως μεγαλύτερες αφού 17' είναι και οι Donington, απλά έχουν μεγαλύτερο πέλμα 235 αντί 225 στις στάνταρ, τα ίδια προβλήματα θα είχες και με τις δυο απ τους δρόμους και περίπου τα ίδια λεφτά θα έδινες για αλλαγή ελαστικών (20 με 60 ευρώ παραπάνωστην τετράδα τα 235). Στο λέω γιατί το έψαξα πρίν βάλω το σπόρ πακέτο...
Πάντως προτίμησα να βάλω τα πιο ουσιαστικά και όχι εφετζίδικα gadgets....αντί media-in, πακέτα φωτισμού κλπ καλύτερα xenon και DSG....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλά για τα φιμέ γούστα είναι αυτά αλλά οι ζάντες πως μεγαλύτερες αφού 17' είναι και οι Donington, απλά έχουν μεγαλύτερο πέλμα 235 αντί 225 στις στάνταρ, τα ίδια προβλήματα θα είχες και με τις δυο απ τους δρόμους και περίπου τα ίδια λεφτά θα έδινες για αλλαγή ελαστικών (20 με 60 ευρώ παραπάνωστην τετράδα τα 235). Στο λέω γιατί το έψαξα πρίν βάλω το σπόρ πακέτο...
Πάντως προτίμησα να βάλω τα πιο ουσιαστικά και όχι εφετζίδικα gadgets....αντί media-in, πακέτα φωτισμού κλπ καλύτερα xenon και DSG....
Ουπς, γραψε λαθος τοτε. Τις Long Beach εννοουσα.
Και εγω θελω Xenon αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρε γαμωτο. Αλλο 155 για το media in, αλλο 1000 ευρω για τα Xenon.Γιατι με Xenon και ηλιοροφη το 1.4 πλησιαζει το 2.0 σε τιμη, οποτε καλυτερο 'gadget' τα κυβικα απο μια ηλιοροφη, ε?
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Ουπς, γραψε λαθος τοτε. Τις Long Beach εννοουσα.
Και εγω θελω Xenon αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρε γαμωτο. Αλλο 155 για το media in, αλλο 1000 ευρω για τα Xenon.Γιατι με Xenon και ηλιοροφη το 1.4 πλησιαζει το 2.0 σε τιμη, οποτε καλυτερο 'gadget' τα κυβικα απο μια ηλιοροφη, ε?
Ασε μην το συζητάς για τιμές στα 28600 έφτασε το δικό μου και ευτυχώς μου έκοψαν ένα χιλιάρικο.
Σκέψου όμως και τα μεγαλύτερα έξοδα συντήρησης του 2.0L. Τέλη κυκλοφορίας κοντα στα 500 ευρώ το χρόνο βάλε κατανάλωση στάνταρ πάνω απο 10 l/100km ασφάλειες κλπ...καλύτερα ένα φουλ έξτρα 1400 παρά ένα δίλιτρο και ας έχει όσα γκάζια θέλει...ΥΓ τα xenon παρέχουν και μια αυξημένη ασφάλεια... το media in???
-
Αλλο να εχεις τιμη εκκινησης στο 1.4 23.550+440μετ. χρωμα+1060xenon+925ηλ οροφη=25975ευρω
και αλλο να παρεις 2λιτρο με τιμη εκκινησης 30.700...
Οχι να λεμε κιολας οτι με 4.725ευρω διαφορα πλησιαζει το 1.4 με ηλιοροφη και xenon το 2λιτρο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αλλο να εχεις τιμη εκκινησης στο 1.4 23.550+440μετ. χρωμα+1060xenon+925ηλ οροφη=25975ευρω
Οχι να λεμε κιολας οτι με 4.725ευρω διαφορα πλησιαζει το 1.4 με ηλιοροφη και xenon το 2λιτρο...Ξεχνάς τα 600 πάνω κάτω για μεταφορικά τέλη κλπ αλλά συμφωνώ μαζί σου
Eκτός αν βάλεις και DSG, κανένα park pilot , συναγερμό ίσως, οπότε σχεδόν το έφτασες το 2.0L
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οχι να λεμε κιολας οτι με 4.725ευρω διαφορα πλησιαζει το 1.4 με ηλιοροφη και xenon το 2λιτρο...Καλα, καλα, υπερβολη, υπερβολη!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω (και δημόσια) τον aporias για τη βόλτα με το τέλειο scirocco του.
Την ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που δέχομαι και μία βόλτα μεγαλύτερης διάρκειας οποιαδήποτε στιγμή...Μου έκανε εντύπωση η (μεγάλη) διαφορά επιτάχυνσης μεταξύ του 1.4ΤSI που οδήγησα στην έκθεση και του 2.0Τ (DSG) του aporias, η διαφορά στον ήχο της μηχανής και της εξάτμισης (πιο άγρια στον 2.0Τ ).
Τα καθίσματα ήταν όλα τα λεφτά!!!Φίλε μου σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο, να σου βγάλει άπειρα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και το κυριότερο:να το χαρείς περισσότερο από ό,τι αμάξι έχει περάσει ως τώρα από τα χέρια σου.
Είχα οδηγήσει το 2λιτρο στην έκθεση (χειροκίνητο όμως). Πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο. Μπράβο στο φίλο που το προτίμησε. Εύχομαι καλά, ασφαλή και ευχάριστα οδηγικά χιλιόμετρα.
-
Η ηλιοροφη ομως απο οτι εχω ακουσει δεν ανοιγει οποτε δωρο αδωρον αν ισχυει αυτο και + το γεγονος οτι σιγουρα θα προσθετει κιλα στο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Η ηλιοροφη ομως απο οτι εχω ακουσει δεν ανοιγει οποτε δωρο αδωρον αν ισχυει αυτο και + το γεγονος οτι σιγουρα θα προσθετει κιλα στο αυτοκινητο.Η οροφη νομιζω και εγω πως δεν ανοιγει. Ασε που μπορει να τριζει στις λακουβες μετα απο κανενα χρονο. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Εκει που δεν κανω λαθος ειναι οτι ειναι ακριβως πανω απο το κεφαλι σου και για να τη χαρεις πρεπει να κοιταξεις προς τον συνοδηγο (πανω απο το κεφαλι του) η ευθεια πανω. Νομιζω οτι χαμηλωνει και ο ουρανος του αυτοκινητου εξαιτιας της. Προσωπικα, τη θεωρω αχρηστη. Το μονο καλο της ειναι οτι εχεις μαυρη οροφη εξωτερικα, που ειδικα στο λευκο Σιροκο λεει πολυ.
Του GTC απο την αλλη ειναι φανταστικη. Το μπροστινο τζαμι τελειωνει πανω απο το κεφαλι σου και εχεις μια τρομερη πανοραμικη θεα. -
Eιναι δυνατόν ρε παιδιά να μην ανοιγει??
-
Η ηλιοροφή ανοίγει αλλά μόνο ως προς το ύψος 5-10cm περίπου.Δεν πάει προς τα πίσω ολόκληρη λόγω του χαμηλού ύψους του αυτοκινήτου.
-
Nα ρωτησω κατι αλλο?Αμα καποιος θελει μπορει να βαλει στο εσωτερικο τον ουρανο απο το 2.0 ο οποιος ειναι μαυρος σε σχεση με αυτον του 1.4(160) ο οποιος ειναι ασπρος?
-
Nα ρωτησω κατι αλλο?Αμα καποιος θελει μπορει να βαλει στο εσωτερικο τον ουρανο απο το 2.0 ο οποιος ειναι μαυρος σε σχεση με αυτον του 1.4(160) ο οποιος ειναι ασπρος?Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι για κατι τοσο μικρο, η VW εχει 2 διαφορετικες γραμμες να παραγουν δυο διαφορετικους ουρανους και υστερα να σε βαζει να πληρωνεις για τετοιες χαζομαρες.
Ναι πληρωνεις κατι και στον βαζουν. Μου το παν στην αντιπροσωπεια, αλλα για περισσοτερα, καλυτερα να ρωτησεις καποιον πωλητη.
Ελεος ομως, πιο κερδοφορο δεν θα ταν για την VW να βαζε παντου τον μαυρο ουρανο και να μην μας κοροιδευε με το να καταστρεφει την εικονα του αυτοκινητου με το να βαζει τον μπεζ? -
Nα ρωτησω κατι αλλο?Αμα καποιος θελει μπορει να βαλει στο εσωτερικο τον ουρανο απο το 2.0 ο οποιος ειναι μαυρος σε σχεση με αυτον του 1.4(160) ο οποιος ειναι ασπρος?Ναι εάν βάλεις το σπορ πακέτο με 545 ευρώ περιέχεται και ο μαύρος ουρανός, σκέτος δεν νομίζω να μπορεί να μπει...τουλάχιστον δεν έμπαινε όταν έκλεισα εγώ το αυτοκίνητο.
-
εγω παντως επελεξα ηλιοροφη,ζαντες interlagos αφου οι 17αρες δεν μου αρεσουν και ειδικα του διλιτρου,φυσικα το dcc,το cd510 ,ελεγχος πιεσης ελαστικων και το παραγγειλα και ασπρο που του παει η οροφη κι ας μην ανοιγει!!!!Για το μονο που ψιλομετανιωνω ειναι το dsg αλλα μου αρεσει το χειροκινητο και ετσι μικρος ο καημος....
VW Scirocco