-
Λοιπον παιδια η παραγγελια μου...τη γυροφερνω στις αντιπροσωπειες και παιρνω προσφορες.
salsa red
ενδειξη πιεσης ελαστικων
park pilot
RCD-510 Dynaudio excite(πιστευω πως αξιζει πιο πολυ απο aftermarket ηχεια σε ποιοτητα και καθαροτητα)
Bi-xenon
Interlagos 18''(εεε τσαμπα το ζανταρας... )
...και οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορα στην ηλιοοροφη(τσαμπα αν γινεται ) το κλεινω! ενας μου ζητησε 1500 ευρω προκαταβολη...ποια ειναι η γνωμη σας?Πολλα?Καλα?
160 manual -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Λοιπον παιδια η παραγγελια μου...τη γυροφερνω στις αντιπροσωπειες και παιρνω προσφορες.
salsa red
ενδειξη πιεσης ελαστικων
park pilot
RCD-510 Dynaudio excite(πιστευω πως αξιζει πιο πολυ απο aftermarket ηχεια σε ποιοτητα και καθαροτητα)
Bi-xenon
...και οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορα στην ηλιοοροφη(τσαμπα αν γινεται ) το κλεινω! ενας μου ζητησε 1500 ευρω προκαταβολη...ποια ειναι η γνωμη σας?Πολλα?Καλα?Kι εγώ την γυροφέρνω από προχθές...
160 DSG
Rising blue
Bi-xenon
Park Pilot
Eνδειξη πίεσης ελαστικώνΗ καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα ήταν 1000 ευρώ μείον για πληρωμή μετρητοίς πάντα.
Όλοι οι άλλοι δίνουν δώρο Park Pilot και συναγερμούς αλλά υποψιάζομαι after market κι όχι εργοστασιακά... -
Πρόσεχε φίλε με το Parktronic,
όταν το βάζουν εδώ είναι πολύ άσχημο, μαύροι αισθητήρες πάνω στον προφυλαχτήρα ενώ οι έτοιμοι είναι διακριτικοί και στο χρώμα του αυτοκινήτου... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πρόσεχε φίλε με το Parktronic,
όταν το βάζουν εδώ είναι πολύ άσχημο, μαύροι αισθητήρες πάνω στον προφυλαχτήρα ενώ οι έτοιμοι είναι διακριτικοί και στο χρώμα του αυτοκινήτου...Το διευκρινησα...ασε την εχει πατησει ο κολλητος μου με αστρα opc και το εχω παρει απο φοβο...ευχαριστω παντως!Και οτι διευκρινησεις εχετε πολυ ευχαριστως να τις ακουσω!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Διάλεξε κανένα αμάξι της προκοπής και εμείς εδώ είμαστε, μη σε νοιάζει.
Για το Σιρόκο, όχι ευρώ, ούτε λεπτό.
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
+1000
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
salsa red
ενδειξη πιεσης ελαστικων
park pilot
Bi-xenon
...και οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορα στην ηλιοοροφη(τσαμπα αν γινεται ) το κλεινω! ενας μου ζητησε 1500 ευρω προκαταβολη...ποια ειναι η γνωμη σας?Πολλα?Καλα?Kι εγώ την γυροφέρνω από προχθές...
160 DSG
Rising blue
Bi-xenon
Park Pilot
Eνδειξη πίεσης ελαστικώνΗ καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα ήταν 1000 ευρώ μείον για πληρωμή μετρητοίς πάντα.
Όλοι οι άλλοι δίνουν δώρο Park Pilot και συναγερμούς αλλά υποψιάζομαι after market κι όχι εργοστασιακά...Το δίνουν και με έκπτωση? Δεν έχει λίστα αναμονής? Δεν νομίζω όμως να κάνουν έκπτωση σε ένα τόσο νέο μοντέλο
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
salsa red
ενδειξη πιεσης ελαστικων
park pilot
Bi-xenon
160 DSG
Rising blue
Bi-xenon
Park Pilot
Όλοι οι άλλοι δίνουν δώρο Park Pilot και συναγερμούς αλλά υποψιάζομαι after market κι όχι εργοστασιακά...Το δίνουν και με έκπτωση? Δεν έχει λίστα αναμονής?
Δεν ξέρω....αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι καλός στα παζάρια και εκμεταλεύομαι τον ανταγωνισμο..
Εξάλλου το έτος τελειώνει και κάποιοι έχουν ΣΤΟΧΟΥΣ να πιάσουν!!!!!
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
salsa red
ενδειξη πιεσης ελαστικων
park pilot
Bi-xenon
160 DSG
Rising blue
Bi-xenon
Park Pilot
Όλοι οι άλλοι δίνουν δώρο Park Pilot και συναγερμούς αλλά υποψιάζομαι after market κι όχι εργοστασιακά...Το δίνουν και με έκπτωση? Δεν έχει λίστα αναμονής? Δεν νομίζω όμως να κάνουν έκπτωση σε ένα τόσο νέο μοντέλο
Στην αγορα μετρητοις απαιτεις εκπτωση...αυτο ελειπε...1000 ευρω?μου φαινεται θα μου βαλουν ηλιοροφη...
-
Α!μιλαω για το 1.4 160 χειροκινητο.
-
Απ'οτι ξερω ο αντιπροσωπος τα παιρνει τα λεφτα κατευθειαν ειτε κανετε 3 δοσεις ειτε 103.
Οταν πληρωνεις δοσεις δεν εχεις να κανεις με τον αντιπροσωπο αλλα με την τραπεζα που εχει δωσει ηδη ΟΛΑ τα λεφτα στην αντιπροσωπεια.Μην ξεχνατε οτι με μεχρι να εξοφληθει το αμαξι την κυριοτητα την εχει η τραπεζα.
Οποτε αυτα του τυπου θα πληρωσω μετρητοις για καλυτερη τιμη δεν ισχυουν,ισα ισα ακουσα απο αντιπροσωπο της Audi οτι τον συμφερει ο πελατης να κανει δοσεις γιατι περνουν bonus απο την τραπεζα.
Αυτα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι άσχετο, από περιέργεια.... Εσάς σας αρέσει το μεγάλο σήμα επάνω στο καπώ ή θα το προτιμούσατε κάπως πιο διακριτικό, ίσως επάνω στη μάσκα?...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πες τα φίλε μου.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνει αυτοκινητάρα μικρότερης κατηγορίας (το πολυτελές GPunto που ακούει στο όνομα Mito). Σιγά μην τα δώσει για να πάρει σπορ αυτοκίνητο (πφφφφ το χαζοscirocco) που είναι και αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.
Εναλλακτικά μπορεί να περιμένει 2-3 χρονάκια ακόμα και να πάρει την 149 (ΟΤΑΝ θα βγει).
:parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta:
Oχι λεπτο,δεκαρα τσακιστη...να δωσει ο αλλος 10 εκατομμυρια για ενα φουσκωμενο κωλο ( με το συμπαθειο) σαν...εξελιξη του γκολφ; Στα ιδια λεφτα του χρονου θα παρει την μιτο gta που θα του ραβει νεκροκουστουμο για πρωινο και θα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ομορφοτερη.Μοναδικο πλεονεκτημα οι παραπανω χωροι,αλλα αν ο αλλος θελει χωρο ας παρει ρενω εσπασε (espace) .Aλλα βεβαια,θα μου πεις,εδω εσυ πηγες κι εσκασες 13 εκατομμυρια δραχμες για ενα γκολφ,το ψοροκο πως να σε χαλαει; Ελληνικη ματαιοδοξια και γερμανικο μαρκετινγκ ιδου τι εχουν κανει στην ελλαδα..
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κάτι άσχετο, από περιέργεια.... Εσάς σας αρέσει το μεγάλο σήμα επάνω στο καπώ ή θα το προτιμούσατε κάπως πιο διακριτικό, ίσως επάνω στη μάσκα?...
Ναι μου αρεσει που ειναι πανω στο καπο!Ξεχωριζει!
-
Το οδήγησα σήμερα. Ήταν μάλιστα του κουτιού, 22χλμ είχε. Ένα γκρι 160PS με ηλιοροφή, RCD510 και τις 17άρες ζάντες Donington. Εντυπώσεις:
Άψογη θέση οδήγησης, κορυφαία ανάρτηση (η απλή, δεν είχε DCC), πολύ σταθερό (νιώθεις ότι πατάει γερά, αν και θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να το οδηγήσω σε στροφιλίκι για να δω τις πραγματικές του δυνατότητες) αλλά και άνετο στις ανωμαλίες. Να φανταστείτε, το πέρασα ακόμη και πάνω από ράγες τρένου, χωρίς να κοπανήσει (σε αντίθεση με το Golf μου). Βέβαια παίζει ρόλο ότι είναι και καινούριο. Ο καθρέφτης σχεδόν άχρηστος, είναι τόσο μικρός, και το πίσω τζάμι επίσης, που δε βλέπεις σχεδόν τίποτα, οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείς τους 2 πλευρικούς (που επίσης είναι αρκετά μικροί ). Το RCD510 κορυφαίο, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση (δεν ξέρω αν αξίζει το έξτρα έξοδο του Dynaudio). Ο κινητήρας πολύ καλός, τραβάει σχεδόν το ίδιο από χαμηλά μέχρι ψηλά (αν και δεν του φέρθηκα πολύ άγρια, λόγω του ότι ήταν ολοκαίνουριο), και αυξάνει ταχύτητα χωρίς να το καταλάβεις (νομίζω αυτό θα ισχύει ακόμη περισσότερο με το DSG, όπου θα θέλει προσοχή και αυτοσυγκράτηση, τουλάχιστον μέχρι να το συνηθίσεις). Σίγουρα το 160PS είναι best value for money, όμως όποιος θέλει κάτι καθαρόαιμα σπορ πρέπει να πάει στον 200PS. O 160PS είναι επαρκής, όχι όμως ξεσηκωτικός. Ο 200PS ταιριάζει σίγουρα περισσότερο σε ένα αμάξι σαν αυτό. Βέβαια μπαίνει και το κόστος στη μέση, αν ζούσα στη Γερμανία θα πήγαινα ασυζητητί για το 200PS (€25000 κοστίζει εκεί). Αλήθεια, ξέρει κανείς αν μπορούμε να το εισάγουμε από Γερμανία; Τι πληρώνεις επιπλέον σε αυτή την περίπτωση; €5000 είναι μεγάλη διαφορά...
Επίσης, σκέφτεται κανείς να βάλει το DCC; Πίστευα πως είναι μία καλή λύση για τις λακούβες και τα φρεάτια της πόλης (στη θέση Comfort), αλλά και κάποιους επαρχιακούς δρόμους με υπέργηρη άσφαλτο. Όπως διαπίστωσα όμως, ακόμη και η απλή ανάρτηση είναι πολύ καλή, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τα €900 παραπάνω. Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι το DSG. Κατέληξα ότι το θέλω, αλλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2009 (και ποιος ξέρει πόσους μήνες θα είναι η λίστα αναμονής τότε).
Α και κάτι άλλο. Απ' όπου πέρασα, όλοι με κοιτούσαν, και μου έδιναν παντού προτεραιότητα. Γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πες τα φίλε μου.
:parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta:
Oχι λεπτο,δεκαρα τσακιστη...να δωσει ο αλλος 10 εκατομμυρια για ενα φουσκωμενο κωλο ( με το συμπαθειο) σαν...εξελιξη του γκολφ; Στα ιδια λεφτα του χρονου θα παρει την μιτο gta που θα του ραβει νεκροκουστουμο για πρωινο και θα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ομορφοτερη.Μοναδικο πλεονεκτημα οι παραπανω χωροι,αλλα αν ο αλλος θελει χωρο ας παρει ρενω εσπασε (espace) .Aλλα βεβαια,θα μου πεις,εδω εσυ πηγες κι εσκασες 13 εκατομμυρια δραχμες για ενα γκολφ,το ψοροκο πως να σε χαλαει; Ελληνικη ματαιοδοξια και γερμανικο μαρκετινγκ ιδου τι εχουν κανει στην ελλαδα..
Ο καθενας αγοραζει οτι θελει συμφωνα με τα κριτηρια του!Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι επιβαλλετε τη γνωμη σας και κανετε κριτικη στις επιλογες των αλλων.Εγω ποτε δν εχω κατσει να κατακρινω αμαξια και επιλογες οτι και να ειναι..ουτε να σας πληρωνε καμια εταιρια να το κανατε αυτο...ετσι το δικαιολογουσα κιολας ..Ολα πιστευω πως εχουν τα καλα τους και τα κακα τους.Τωρα δηλωσεις του τυπου δεκαρα τσακιστη ειναι...Εγω παντως οδηγησα το mito και δεν εντυπωσιαστηκα.Μαλιστα εκανα κ αρκετα μεγαλο test drive με στροφες κιολας.Μου φανηκε πολυ μικρο και ψηλο.Επισης λιγο ασταθες το πισω μερος και κοπαναγε πισω(ημιακαμπτος).Κατα τ αλλα το εσωτερικο του ηταν με καλης ποιοτητας πλαστικα κ με ομορφο ταχυμετρο,με χαλαγε που το ταμπλω εμοιαζε με GP.
-
Σορρυ φιλε μου για το..εμβολιμο ποστ..δεν θα το εκανα αλλα εχω προηγουμενα με τον vasgti.. Κι επειδη οποτε βγαινει και λεει κατι για τις αλφα τον βουλωνω δεν μπορουσα να το αφησω ετσι αυτο που ειπε για τη μιτο και την 149.. Και τον ξερεις και θα ερθει κλασσικα και θα πει το μπουρου μπουρου του περι ανυπαρκτων επιχειρηματων (μιλαμε για κλασσικο παραδειγμα πολιτικου.. ) να του πω οτι τα επιχειρηματα μου ειναι στο ποστ που εχεις κανει φιλε jntaras quote..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σορρυ φιλε μου για το..εμβολιμο ποστ..δεν θα το εκανα αλλα εχω προηγουμενα με τον vasgti.. Κι επειδη οποτε βγαινει και λεει κατι για τις αλφα τον βουλωνω δεν μπορουσα να το αφησω ετσι αυτο που ειπε για τη μιτο και την 149.. Και τον ξερεις και θα ερθει κλασσικα και θα πει το μπουρου μπουρου του περι ανυπαρκτων επιχειρηματων (μιλαμε για κλασσικο παραδειγμα πολιτικου.. ) να του πω οτι τα επιχειρηματα μου ειναι στο ποστ που εχεις κανει φιλε jntaras quote..Αααα αν εχετε φιλικες διαμαχες παω πασο! απλα σαν newbie δν εχω μαθει τις παρεες !συναντησεις μελων κανετε??Απο Αθηνα...
-
βεβαιως... Στις ανακοινωσεις θα κοιτας που γινονται μασαμπουκες,καφεδες κλπ..Αν ερθεις με κανα σιροκο ομως και χρειαστεις ρυμουλκηση η οτιδηποτε φωναξε τον vasgti να ερθει να σε μαζεψει και στο τελος να σας μαζεψω και τους δυο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βεβαιως... Στις ανακοινωσεις θα κοιτας που γινονται μασαμπουκες,καφεδες κλπ..Αν ερθεις με κανα σιροκο ομως και χρειαστεις ρυμουλκηση η οτιδηποτε φωναξε τον vasgti να ερθει να σε μαζεψει και στο τελος να σας μαζεψω και τους δυο..Και στο τελος θα μας μαζεψει ολους ενα κορολλα ...θα το εχω υπ οψην μου
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πες τα φίλε μου.
Αυτό με τις κατηγορίες των αυτοκινήτων το σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες στο αουτομπλιντ;
Δηλαδή για εσένα κανένας υποψήφιος αγοραστής του μήκους 4,25 Φολκσβάγκεν δεν θα λάβει υπόψην του την Άλφα των 4,06 μέτρων.
Για αυτά δηλαδή τα 20 εκατοστά. Που την είδες την διαφορά στους εσωτερικούς χώρους, πέρα από το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών;
Και γιατί θα πρέπει όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα προς αγορά να έχουν το ίδιο μήκος;
Το θεϊκό Μίνι Κούπερ Σ θα έπρεπε να συγκρίνεται με το Γιάρις σπορτ;
Ποια ίδια ακριβώς χρήματα θα δώσει κανείς για το Σιρόκο;
Η έκδοση με τα 122 άλογα κοστίζει ακριβότερα από την βασική έκδοση της Μίτο των 155, ή τα ίδια με μία φουλ έξτρα έκδοση.Και αν η Μίτο είναι ένα πολυτελές Πούντο όπως λες,
το Σιρόκο δεν είναι η σπορ-χάτζμπακ με λίγο από κουπέ έκδοση του Γκολφ;
Με εσωτερικό από Έος και πίνακα οργάνων από Σκόντα Φάμπια;Πως αντέχει να οδηγεί κανείς αυτό το σπορ αυτοκίνητο που λές
με αυτόν τον πίνακα οργάνων;
VW Scirocco