-
Ο χρήστης UBALUBA έγραψε:
.Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.>Σκεφτικες την πιθανοτητα να εχει αποσυνδεσει τα φωτα των stop ?η απλα δεν αντιληφθικες φρεναρισμα?
Αυτό που λέει ο DAP το είδα και εγώ όχι στο ίδιο σημείο βέβαια.Στο σημείο που το είδα εγώ δεν ακούστηκαν φρένα ούτε και υπήρξε μετατόπιση φορτίου για να καταλάβουμε φρένα.
Μπορεί και να είχε καεί η βαλβίδα stop, ποιός ξέρει;
Ουσία είναι ότι ο Παραδείσης έκανε και γρήγορο και θεαματικό αγώνα.
Έχω την αίσθηση ότι ήταν ο αγαπημένος της εξέδρας μαζί με τον Βωβό για αυτόν τον αγώνα.
Προσωπική μου άποψη πάντα. -
πολυ γρηγορα πηγε και ο ταζ
αυτος και βωβος εκαναν το μεγαλητερο αλμα στο σπαθοβουνι 1 με το ποιο μεγαλο του ταζ με το που εσκασε κατω συστηκε η γη μεχρι και το εδαφος,εξησε . καλα αμα μπει στο ακροπολις του χρονου . 1ον να δω που θα χωρεσουμε και 2ον θα μας περασει κανα wrc απο πανω με τοσο μεγαλα αλματα που θα κανουν
-
.Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.>Σκεφτικες την πιθανοτητα να εχει αποσυνδεσει τα φωτα των stop ?η απλα δεν αντιληφθικες φρεναρισμα?
Γκαγκάου?
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
.Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.>
Σκεφτικες την πιθανοτητα να εχει αποσυνδεσει τα φωτα των stop ?η απλα δεν αντιληφθικες φρεναρισμα?
εσ
Γκαγκάου?
μαλλον εσυ γκαγκαου..........στο ελπα(ολοκληρο) ηταν το μονο αμαξι που φρενα ακουγες και φρενα δεν εβλεπες......αλλα μαλλον δεν θα το ειδατε?
-
.
Πάντως οι προσβάσεις στις δύο ειδικές (Αθίκια και Χιλιομόδι), είναι και πολλές αλλά και εύκολες (δεν απαιτούν να σπάσει κάποιος το αυτοκίνητό του), πέραν του ότι είναι πάρα πολύ κοντά.
Για το λόγο αυτό δεν περιμένω να συμπεριληφθούν στο επόμενο Ακρόπολις (εκτός αν υιοθετηθεί εισιτήριο). Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει αν τελικά περιληφθούν, πλακώσουν οι θεατές, και 'κολλήσει' το σύμπαν στο περιθώριο των ειδικών.
.
-
.Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.>
Σκεφτικες την πιθανοτητα να εχει αποσυνδεσει τα φωτα των stop ?η απλα δεν αντιληφθικες φρεναρισμα?
εσ
Γκαγκάου?
μαλλον εσυ γκαγκαου..........στο ελπα(ολοκληρο) ηταν το μονο αμαξι που φρενα ακουγες και φρενα δεν εβλεπες......αλλα μαλλον δεν θα το ειδατε?
Mε συγχωρείς, δεν ήθελα να προσβάλλω. Tο γκαγκάου μεταφράζεται TIII ?,
και όχι ότι είσαι τρελλός. Για τη διάλεκτο με ενέπνευσε το user name που έχεις, το βρίσκω καταπληκτικό.
Tο ελπα το είδα αλλά όχι φυσικά ...ολόκληρο, και στα σημεία που κάθησα δεν έβλεπα τα φρεναρίσματα από πίσω.
Πάντως αναρωτιέμαι (α) Tι σε έκανε να το ψάξεις τόσο ώστε να το βγάλεις στη δεύτερη δημοσίευσή σου (β) Tι κερδίζει ένας αγωνιζόμενος (σε PAΛI) αν δεν του ...ανάβουν τα λαμπάκια. Περισσότερο χειροκρότημα από τους συγγενείς και φίλους; Aπό τους 'γνώστες' που σχολιάζουν περάσματα; Xαζό το βλέπω, νομίζω ότι και συ θα συμφωνείς. -
οκ λαθος....
οσο για το θεμα με τα φωτα δεν το εψαξα,απλα το παρατηρησα κι εγω και αρκετος κοσμος που ετυχε να βρισκομαστε μαζι μιας και μας το επισημανε καποιος αλλος θεατης.και οντως ειχε δικιο!αλλωστε παντα παρατηρω αν μου το επιτρεπει το σημειο τα φρενα των οδηγων.επισης μετα το ελπα εχει ξαναπαρατηρηθει το φαινομενο της καμμενης λαμπας*2 και απ οτι εμαθα στην κερκιδα του ελπα εχει ξανασυμβει στο παρελθον...
-
οσο για το κερδος του οδηγου λυπαμαι αλλα δεν το ξερω,ισως τον θαυμασμο μερικων περιστασιακων θεατων του τυπου (αααα κοιτα αφρεναριστος περασε ο πιλοτος.....!!!!)που ακουστικε κιολας...
-
οσο για το κερδος του οδηγου λυπαμαι αλλα δεν το ξερω,ισως τον θαυμασμο μερικων περιστασιακων θεατων του τυπου (αααα κοιτα αφρεναριστος περασε ο πιλοτος.....!!!!)που ακουστικε κιολας...Ο περιστασιακός δεν παίρνει χαμπάρι τίποτε UBALUBA ούτε φρένα ούτε γκάζια όυτε ιδανικές γραμμές ουτε διαφορετικά στυλ.Καμιά κολλιά θέλει για να φιαχτεί.
Ο DAP που το πρωτοανάφερε είναι το ακριβώς αντίθετο του περιστασιακού.
Έχει εισιτήριο διαρκείας κάποιων δεκάδων χρόνων στις εξέδρες των βουνών και ξέρει να ξεχωρίζει. -
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SITE ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ!
http://www.rallye-magazin.de/
http://www.rallye-magazin.de/index.php? ... ews_detail -
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
οσο για το κερδος του οδηγου λυπαμαι αλλα δεν το ξερω,ισως τον θαυμασμο μερικων περιστασιακων θεατων του τυπου (αααα κοιτα αφρεναριστος περασε ο πιλοτος.....!!!!)που ακουστικε κιολας...
Ο περιστασιακός δεν παίρνει χαμπάρι τίποτε UBALUBA ούτε φρένα ούτε γκάζια όυτε ιδανικές γραμμές ουτε διαφορετικά στυλ.Καμιά κολλιά θέλει για να φιαχτεί.
Ο DAP που το πρωτοανάφερε είναι το ακριβώς αντίθετο του περιστασιακού.
Έχει εισιτήριο διαρκείας κάποιων δεκάδων χρόνων στις εξέδρες των βουνών και ξέρει να ξεχωρίζει.Δεν λεω το αντιθετο αλλα δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβει καποιος αν του το επισημανουν.ωστοσο θα μπορουσε καποιος να μπερδευτει σε χωματινο αγωνα πιστευω ενω σε ασφαλτινο ειναι πιο ευκολο να καταλαβεις ενα φρεναρισμα...τελος παντων το κουρασαμε το θεμα, ψεματα δεν λεω αλλωστε μια διαπιστωση εκανα και την ανεφερα οσοι θελετε το πιστευετε!αλλωστε τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα και το ειδαν αρκετοι........συγχαρητηρια Λαμπρο ελπιζω να εληξε η γκαντεμια....και οχι καλη.....την καλυτερη συνεχεια να εχετε!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Πάντως οι προσβάσεις στις δύο ειδικές (Αθίκια και Χιλιομόδι), είναι και πολλές αλλά και εύκολες (δεν απαιτούν να σπάσει κάποιος το αυτοκίνητό του), πέραν του ότι είναι πάρα πολύ κοντά.
Για το λόγο αυτό δεν περιμένω να συμπεριληφθούν στο επόμενο Ακρόπολις (εκτός αν υιοθετηθεί εισιτήριο). Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει αν τελικά περιληφθούν, πλακώσουν οι θεατές, και 'κολλήσει' το σύμπαν στο περιθώριο των ειδικών.
.
Σχεδόν όλο το Κορίνθου είναι έτσι.Εγώ από την Κυριακή που έβλεπα το τι και πως, έχω άγχος.Το θα 'κολλήσει το σύμπαν' που λες είναι λίγο.
-
Σύμφωνα με τον τεχνικό κανονισμό τα φώτα των φρένων πρέπει να δουλεύουν (το 2001 πολλές φορές τα τσεκάριζαν σε τεχνικό έλεγχο).
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ (απλές διαδρομές) επίσης πρέπει να δουλεύουν, και πρέπει να είσαι χαζος για να τα αποσυνδέσεις, μιας και πολλές φορές πολλοί κυνηγάνε το αγωνιστικό στο δρόμο, και αν χρειαστεί να πατήσεις φρένο θα γίνει χαλκομανία με τα φρένα που θα έχει...
Δε νομίζω να τα αποσυνδέει κανείς στα ράλλι...
-
Εκθεση του παρατηρητη-πλοηγού του ΣΟΑΑ για τον αγώνα θα έχουμε;
Εχει ενδιαφερον να δουμε πως τα πήγε η λέσχη που διοργανωσε για πρώτη φορα πρωταθληματικο αγώνα. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εχει ενδιαφερον να δουμε πως τα πήγε η λέσχη που διοργανωσε για πρώτη φορα πρωταθληματικο αγώνα.Πέρυσι δεν πιάνεται ή το είχε διοργανώσει μόνο η ΑΛΑ;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εχει ενδιαφερον να δουμε πως τα πήγε η λέσχη που διοργανωσε για πρώτη φορα πρωταθληματικο αγώνα.Πέρυσι δεν πιάνεται ή το είχε διοργανώσει μόνο η ΑΛΑ;
Ήταν συνδιοργανωση, τώρα οργάνωσαν μόνοι τους!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εκθεση του παρατηρητη-πλοηγού του ΣΟΑΑ για τον αγώνα θα έχουμε;ΓΙΑΤΙ ?? ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΘΕΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??? ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ..
MAΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ...... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ-ΠΛΟΗΓΟΥ ΕΘΕΑ ????
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ?? ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΘΕΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??? ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ..
Kαι αυτη, αν υπάρχει, μου κάνει
-
οσο για το κερδος του οδηγου λυπαμαι αλλα δεν το ξερω,ισως τον θαυμασμο μερικων περιστασιακων θεατων του τυπου (αααα κοιτα αφρεναριστος περασε ο πιλοτος.....!!!!)που ακουστικε κιολας...Σιφουνας το πουλί, όχι καλε ο roadrunner, το άλλο του παραδείσου!
Διέπρεψε παλι φετος, ούτε το κουτσό Φιεστα δεν κατάφερε να κερδίσει!
Τελευταίος της κατηγορίας του σε κάθε άγωνα! Δωστε καλέ το αμαξάκι σε καναν οδηγο της προκοπής μπας και δείτε καμια άσπρη μέρα
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005