-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Απαντησεις:
- Το μαυρο Σταρλετ το εφτιαχνε ο Παυλος Αλεπης και το κιτρινο ο Σεραφειμ Συρος. Εβαζα κι εγω κανενα χερακι, εκτός κινητηρα.
Αιντε, καληνυχτα και θα τα βλεπω στον υπνο μου.
Ευχαριστη η αναφορα στον Δασκαλο Σεραφειμ, ειμαι σιγουρος οτι μολις το μαθει θα χαρει ιδιαιτερα,
Μεγαλο κριμα που δεν ασχολειται πλεον με αυτο που τοσο αγαπαει...τους αγωνεςΚαλημερα
Στελιος+1000
-
Στην επομενη μεταδοση F1 απο τον Alpha, δειτε στιγμιοτυπα απο Τατοι και Ραλλυ ΕΛΠΑ. Για αλλη μια φορα, ευχαριστουμε Τακη Πουρναρακη, Δημο Ριζικαρη και Γιωργο Κωστουρο, που χαριζει τον κοπο του σε ολους μας.
-
Giatre sorry kiolas gia ayto poy 8a pw, alla kalytera na mhn edeixnan ta plana apo to tatoi h na deiksoyn ta montarismena kai oxi to tsirko poy egine.....
Polla mprabo omws gia thn prospa8eia olwn asxoloyntai estw kai gia ayto to 2 lepto poy deixnei o Alpha.
-
Μην στεναχωριεσαι, ο Γιωργης ξερει τη δουλεια του. Με 3 χερια και 5 ποδια σε βγαζει
-
Μπορει να με ενημερωσει καποιος τι ωρα και ημερα ειναι οι εκπομπες του κ. Φωτεινελη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ?
Ευχαριστω.(Γιατι στο rally.gr δεν το ανακοινωνει?) -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Μπορει να με ενημερωσει καποιος τι ωρα και ημερα ειναι οι εκπομπες του κ. Φωτεινελη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ?
Ευχαριστω.(Γιατι στο rally.gr δεν το ανακοινωνει?)Και εγω δεν ξερω και δεν μπορω να βρω τις ωρες πουθενα.
Καποιος να μας βοηθησει παρακαλω....... -
Mην χασουμε παρασκηνιο και κουτσομπολιο ..Και αρκετη κοντρα με τον ιβαν..
-
Μια απορια.Μια εκπομπη που λεγεται traction και τη διευθυνει ο καλυτερος ελληνας συνοδηγος, γιατι περαν του Ακροπολις δεν αναφερει τιποτα για τα τεκτενομενα στην Ελλαδα. Καμια προσεγγιση εχει γινει απο αυτους που ασχολουνται για την προβολη του αθληματος.
Οπως και το επι τροχων εδω στη Β. ελλαδα που δεν αναφερει τιποτα για αγωνες.(Ο Θεοφραστου απο ότι εχει ειπωθει καπου εδω στο forum μετα το φιασκο του Αιγινιου δε θελει να τους ξερει, και με το δικιο του).
Εχουμε δηλαδη 2 εβδομαδιαιες εκπομπες και παμε και ψαχνουμε τα 2λεπτα τσοντα στην formula. Δε λεω καλα και αυτα, απο το τιποτα.
Αλλα γιατι αυτη η απαξιωση. Εκτος αν εχουν γινει ηδη οι προσπαθειες προσεγγισης παλιοτερα και δεν εβγαλαν πουθενα.
Ή μηπως αυτες οι εκπομπες ανηκουν σε 'αντιπαλα στρατοπεδα' θα θελαν να πουν καποιοι συνομωσιολογοι.Το racing planet (πολυ καλη προσπαθεια) θα ξαναρχισει?
-
Καλημερα.Απαντω.
1.Προσωπικα (το τονιζω αυτο) μου διεφυγε αυτη η δυνατοτητα. Γι αυτο φωναζω, ελατε να μας δωσετε ιδεες. Αυτο για την αληθεια. Απο την αλλη, δεν θαθελα να αντιμετωπιζουμε ελεγχο με 'ψιλομαλωματακι' . Ξερετε, δεν εχουμε αναλαβει εμμισθη υπηρεσια, προσφερουμε οτι μπορουμε.
2. Στρατοπεδα σ αυτη τη δουλεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αν μη τι αλλο, αυτο ξεχαστε το. Οι συνωμοσιολογοι ας βρουνε αλλη παραλια... -
Καλημερα, σε καμια περιπτωση δεν ήταν ασκηση ελεγχου, πιο πολυ ήταν υπενθυμιση εκπομπων που υπαρχουν. Και αν αυτοι οι ανθρωποι ειναι για καποιο λόγο απομακρυσμενοι 'πικραμενοι', ευκαιρια να τους προσεγγισετε και να τους δωσετε τη δυνατοτητα να ξαναπροσφερουν.
Περαν βεβαια της τηλεορασης, νομιζω ότι σε τοπικο επιπεδο το ραδιοφωνο, (σταθμοι με ακροαματικοτητα, όχι σταθμοι που βαζουν το pc και παιζει mp3) θα μπορουσε να βοηθησει στην προβολη των αγωνων.
Υποψιν, μιλαω απο τη πλευρα του θεατη, δεν ειμαι ουτε αγωνιζομενος ουτε εμπλεκομαι με προετοιμασια αγωνιστικων ή διοργανωση καποιου ειδους αγωνων.
Με σεβασμό παντα στην προσπαθεια σας και με την ελπιδα να μην πανε χαμενοι οι κοποι σας.
Υ.Γ. ειχε για παραδειγμα αγωνες enduro στη Θεσ/νικη αυτο το ΣΚ, με εκκινηση και parc ferme στη νοτια πυλη της ΔΕΘ και δεν ειχε ακουστει πουθενα. Και τη δεξιοτεχνια του ΑΟΘ τη μαθαμε εμεις που τριγυρναμε διαδικτυακά.
-
Οχι,οχι. Τα λεω στη νυφη να τ ακουσει η πεθερα
Ελπιζουμε να γινει τοnγνωστο CD και ν ανοιξουν τα καναλια πτος ...τα καναλια. Οι τοπικοι σταθμοι, καλο ειναι να παιρνουν υλικο απο τις οργανωτριες λεσχες (δες υποχρεωσεις οργανωτων).
Καλημερα. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ευχαριστω.(Γιατι στο rally.gr δεν το ανακοινωνει?)Αλλάζοντας κανάλια, είδα την εκπομπή Πρωτάθλημα Ραλλύ και Αναβάσεων στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στις 19:30. Λογικά θα είχε αρχίσει από τις 19:00 και μάλιστα έδειχνε το αγώνα στο ΤΑΤΟΙ.
-
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά με τις εκπομπές του Φωτεινελη?
Προβάλλονται μόνο από το τηλεαστυ και τι ώρες?Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Με κάθε επιφύλαξη νομίζω οτι η εκπομπή Παν. Πρωτάθλημα Ραλλύ & Αναβάσεων προβάλεται κάθε Δευτέρα στις 19:00 στο Τηλεάστυ. Για τις άλλες εκπομπές δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
το σιγουρο ειναι πρωταθλημα δευτερα στις 19:00
revoloution τριτη ιδια ωρα
τεταρτη ειχε περα απο τα ορια , ιδια ωρα αλλα εχει αλλαξει ημερα
πεμπτη παλι στις 19:00 autosprint live
παρασκευη δεν εχει κατι.επισης καποιες ημερες οταν εχει κενο το ματζικ παιζει εκπομπες του 2 εβδομαδες πριν,
αλλα δεν εχω προσεξει ποτε γινεται αυτο.παιζουν και επαναληψεις το βραδυ αλλα δεν εχει τυχει να τις δω. ελπιζω να βοηθησα....
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
το σιγουρο ειναι πρωταθλημα δευτερα στις 19:00
revoloution τριτη ιδια ωρα
τεταρτη ειχε περα απο τα ορια , ιδια ωρα αλλα εχει αλλαξει ημερα
πεμπτη παλι στις 19:00 autosprint live
παρασκευη δεν εχει κατι.επισης καποιες ημερες οταν εχει κενο το ματζικ παιζει εκπομπες του 2 εβδομαδες πριν,
αλλα δεν εχω προσεξει ποτε γινεται αυτο.παιζουν και επαναληψεις το βραδυ αλλα δεν εχει τυχει να τις δω. ελπιζω να βοηθησα....
Ευχαριστω
Το 'Περα απο τα ορια' ποια μερα το εχει πλεον? -
Φιλαρακι δεν ειναι περα απο τα ωρια λέγεται πανω απο τα όρια!...και το έχει καθε τεταρτη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στις 7 η ώρα...ελπιζω να βοηθησα!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Φιλαρακι δεν ειναι περα απο τα ωρια λέγεται πανω απο τα όρια!...και το έχει καθε τεταρτη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στις 7 η ώρα...ελπιζω να βοηθησα!σορυ βρε παιδια...κανουμε και λαθη...δεν ξερω τυφλο συστημα....
-
ντακσ βρε! ...ρε μαγκες στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ποτε βάζει επαναλήψεις???
-
Καθημερινες 7:00 το πρωι (ειδα σε ενα περιοδικο τηλεορασης).
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση