-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε το Megisto.θα ηθελες να μου το αιτιολογισεις με βαση τα χαρακτηριστικα που εχουν?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Πάρε το Megisto.
θα ηθελες να μου το αιτιολογισεις με βαση τα χαρακτηριστικα που εχουν?
ναι, εχει τα καλυτερα περιφερειακα, εξ ου και ειναι το πιο ακριβο. αν τα βαλεις διπλα διπλα, μεγκιστο/κροσμο και καποια αλλα, μοιραζονται τον ιδιο σκελετο, οποτε η τιμη διαφοροποιειται στο τι φοραει το ποδηλατο απανου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε το Megisto.+oo
-
Αν βρείς έναν κατάλογο της IDEAL θα δείς ότι υπάρχουν συγκεκριμένες σειρές ποδηλάτων που απλά διαφοροποιούνται μόνο στα περιφερειακά που φοράνε.
Λέγωντας περιφερειακά εννοούμε κυρίως το σύστημα μετάδοσης π.χ. Shimano altus, acera, alivio, deore και το σύστημα των φρένων, (απλά φρένα, δισκόφρενα μηχανικά, δισκόφρενα υδραυλικά).Οι διαφορές στους σκελετούς δεν είναι τόσο εμφανείς αν και παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο (π.χ. ποιότητα υλικού κατασκευής, τρόπος κατασκευής κλπ)
Από την μια λοιπόν, καλό είναι αυτό, αφού καλύπτει περισσότερα πορτοφόλια από την άλλη αν ξενικήσεις με το ποιό απλό μοντέλλο αργότερα θα ανακαλύψεις ότι το κόστος για να το αναβαθμίσεις δεν είναι τραγικά υψηλό.Βέβαια οι πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις άλλες μάρκες είναι στην σχεδίαση του σκελετού, στα υλικά και στην κατεργασία των μετάλλων αλλά οι τιμές πραγματικά ξεφεύγουν.
Το megisto λοιπόν που σου προτείνουν είναι μια καλή περίπτωση αφού έχει το μεγαλύτεορ κόστος μεν αλλά φοράει την καλύτερη σειρά περιφερειακών σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Αν τώρα δεν διαθέτεις τα χρήματα ξεκίνα από το ποιό φθηνό και ίσως αργότερα αναβαθμίσεις ή το δώσεις ολόκληρο όπως είναι και πάρεις άλλο.Αν τελικά καταλήξεις στο megisto θα σου πρότεινα να δείς και το Merida crossway 20v που είναι παρόμοιο αλλά ισπανικό.
-
Kαι αν δεν μπορείς καινούριο πάρε μεταχείρο Megisto αν σου κάνει το μέγεθος.
http://www.cyclist-friends.gr/showthrea ... 8S%29-2011 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι αν δεν μπορείς καινούριο πάρε μεταχείρο Megisto αν σου κάνει το μέγεθος.
http://www.cyclist-friends.gr/showthrea ... 8S%29-2011Το χαβά σου εσύ. Δε σου είπα ότι δε μπορούν να δουν τα του cyclist άτομα που δεν είναι μέλη;
Αντιγράφω:Με την άδεια των Admin και για φιλανθρωπικούς λόγους, Πωλείται το παρακάτω trekking bike IDEAL MEGISTO.
Το ποδήλατο είναι σε άριστη κατάσταση και το μόνο που χρειάζεται κυριολεκτικά είναι σφίξιμο στα φρένα ενώ τα χλμ που έχει βγει στο δρόμο μετριώνται σε δεκάδες .H τιμή είναι στα 220 ευρώ ενώ μπορεί να γίνει ανταλλαγή με εισαγωγική κούρσα μεγέθους M/L.
Για επικοινωνία καλέστε στο κινητό +306944-700830 // Δημήτρης
-
Νόμιζα μόνο οι φωτό δεν φαίνονται. Τι το κλειδώνουν ; Μην τους κλέψουν καμιά ατάκα φοβούνται ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νόμιζα μόνο οι φωτό δεν φαίνονται. Τι το κλειδώνουν ; Μην τους κλέψουν καμιά ατάκα φοβούνται ;Είναι κάποια fora που -αν όχι όλες- κάποιες ενότητες τις έχουν κλειδωμένες. Γιατί το κάνουν αυτό, δε γνωρίζω. Απλώς, επειδή έχεις ξαναποστάρει url από κει, νόμιζα ότι το θυμάσαι Άλλη φορά κάνε print screen.
-
ευχαριστω για την ενημερωση
το μεγεθος μου ειναι 56 αλλα μπορω να παιξω και με 53 και με 58
κοιταω και εγω το merida crossway 20
εχω προσανατολιστει να παμε τσιρικο
τι καλυτερη τιμη πιστευετε οτι μπορει να κανει ενας εμπορας ανα παει καποιος και αγορασει 3 ποδηλατα των 350ε (1050 συνολικα) μετρητοις?
μεταξυ ideal croosmo καi merida crossway? -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ευχαριστω για την ενημερωση
το μεγεθος μου ειναι 56 αλλα μπορω να παιξω και με 53 και με 58
κοιταω και εγω το merida crossway 20
εχω προσανατολιστει να παμε τσιρικο
τι καλυτερη τιμη πιστευετε οτι μπορει να κανει ενας εμπορας ανα παει καποιος και αγορασει 3 ποδηλατα των 350ε (1050 συνολικα) μετρητοις?
μεταξυ ideal croosmo καi merida crossway?δεν ξερω τι τιμη μπορει να σου κανει, αλλα δε νομιζω να σου κανει κατι. Συνηθως κανουν προσφορες σε παλια μοντελα. Το 1050 που λες εσυ συνολικα για 3 ποδηλατα, μπορει να τα παρει καλλιστα απο 1, οποτε το ποσον δεν φανταζει ιδιαιτερα υψηλο.. Δεν χανεις τιποτε να δοκιμασεις, ομως και να μας πεις αν καταφερες κατι.
Ανεβα και στα 2 και δες μονος σου.. Μπορει κατι να σε χαλασει στο ενα και να σε κερδισει στο αλλο... -
το ερωτημα δεν ειναι αν το ποσο ειναι ψηλο η οχι...το ερωτημα ειναι αν τον νοιαζουν τα λεφτα η οχι...
μπορει να το σκεφτει οτι καλυτερα να κανω 3 ατομα πελατες και να βγαλω κερδος απο τα περιφερειακα αχεσουαρ ενδυση σερβις κλπ (οπου εχουν τεραστιο περιθωριο κερδους) παρα να βγαλω κερδος μονο απο τα ποδηλατα η να τους χασω κιολας σαν πελατες -
δε διαφωνω σε κατι απ αυτα που γραφεις.
Δοκιμασε και πες μας! Πελατης του τσιρικου ειμαι κι εγω. -
σε σενα οταν αγορασες το ποδηλατο σου σου εκανε καποια προσφορα? ποιο εχεις?
-
Kona Dew Deluxe 2011 σε μαυρο
http://2011.konaworld.com/bike.cfm?content=dew_deluxe
ηταν προσφορα λογω παλαιου μοντελου
-
Αν διαθέτεις και 30-40€ παραπάνω, πάρε το MD αντί για το V, αν όχι για τα δισκόφρενα, για το κλείδωμα του μπροστινού πηρουνιού. Εγώ αυτό πήρα το 2010 (συγκρίσιμο με το Megisto σε χαρακτηριστικά) και μάλιστα με λίγο παζάρι το πήρα πιό κάτω από ότι έβρισκα το Crossmo. Από 460, το πήρα 330€, οπότε ναι, έχει περιθώρια για παζάρι, ειδικά μετά το φθινόπωρο που ψιλοτελειώνει η σαιζόν και διώχνουν ότι έχουν. Μειονέκτημα ότι τότε μπορεί να μην βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα χρώματα και νούμερα (πήρα ένα χρυσοκαφέ, που δεν ξετρελαίνομαι κιόλας, αλλά και 130€ κάτω...).
-
Δες κι αυτό, €230.
-
Το Megisto και το Merida είναι 3 φορές καλύτερα από το Polis του Panosssssssss.
-
την ιδια αισθηση εχω και εγω
προς το παρον ειμαι αναμεσα σε merida crossway 20v kai ideal crossmo (το megisto ξεφευγει σε στιμη σε σχεση με τα αλλα 2 στον τσιρικο) -
Κι εγώ Ideal προτείνω, δεν το 'βαλα το Polis ως καλύτερο αλλά ως φθηνότερο.
Τώρα το αν είναι 3 φορές καλύτερο, δεν το γνωρίζω, μόνο κάποιος που τα 'χει καβαλήσει και τα δύο επί μακρόν μπορεί να μας πει, υποθέτω.
Και ο τριπλασιασμός των 's' στο νικ μου τι σημαίνει; -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
....... να δείς και το Merida crossway 20v που είναι παρόμοιο αλλά ισπανικό.Νομίζω ότι Ταιβάν η έδρα της εταιρίας, στην πηγή του ποδηλάτου.
Η ζωή...ποδήλατο!