-
Πάρε πιο φαρδιά σέλα (ανάλογα και πόσο είναι η δικιά σου)
προτίμησε αυτές με κενό/γούβα στα κατάλληλα μέρη
ρύθμισε κλίση (η μύτη να είναι ελαφρώς προς τα κάτω
ρύθμισε σωστά το ύψος της σέλας.προσωπικά για ένα 6μηνο ήμουν χάλια, είχε φτάσει να με απωθεί η ιδέα μιας 2ωρης βόλτας, μέχρι που άλλαξα σέλα
πήρα μια γυναικείο κόψιμο (είναι πιο φαρδιές) με γούβα και αερισμό για το νινί (λουξ λέμε)
βγήκε κανά μισόκιλο σε βάρος αλλά χαλάλι.
ούτως ή άλλως δεν τρέχω αγώνες ούτε έχω όρεξη να ξυρίζω @@ να βάζω ειδικές κρέμες κοκ. -
Δεν ξέρεις τι χάνεις!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με γούβα και αερισμό για το νινί (λουξ λέμε) -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν ξέρεις τι χάνεις!φαγούρα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
με γούβα και αερισμό για το νινί (λουξ λέμε)
Είναι αυτές που σου δίνουν και αποσμητικό δεντράκι
-
Το ξύρισμα είναι καλό και για άλλους λόγους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το ξύρισμα είναι καλό και για άλλους λόγους.Για να μην σε περάσουν για παπά;
-
Το ξύρισμα είναι καλό και για άλλους λόγους.τ...της φταίνε οι τρίχες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τ...της φταίνε οι τρίχες
Τώρα κατάλαβα το γιατί! χα!
-
Δεν θα βρείτε πολλές νέες κοπέλες που εν έτη 2010 να είναι πρόθυμες να... εχμ... εξερευνήσουν την ζούγκλα, if you catch my drift.
BTW, γυρνώντας από Βάρκιζα πριν από λίγα λεπτά κόντεψα να πατήσω ένα τυπάκι που πήγαινε με κούρσα στην Βουλιαγμένης, χωρίς φώτα, φωσφορίζοντα ή οτιδήποτε θα τον έκανε ορατό. Δεν φορούσε ούτε καν κράνος. Επίδοξος αυτόχειρας;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
τ...της φταίνε οι τρίχες
Τώρα κατάλαβα το γιατί! χα!
γι αυτο?? ---> http://www.offsite.com.cy/el/component/ ... rticle/841
-
-
Δεν θα βρείτε πολλές νέες κοπέλες που εν έτη 2010 να είναι πρόθυμες να... εχμ... εξερευνήσουν την ζούγκλα, if you catch my drift.... εχμ...αν χανεται μεσα στη ζουγκλα εχεις θεμα νομιζω..,εκτος κι αν ειναι αναλογου μηκους η
ζουγκλα---> http://www.youtube.com/watch?v=w1xvi8oYAbg -
Warning: is here.
Για το θέμα με τις σέλες δώστε πολλή προσοχή στην επιλογή της σέλας. Μέχρι πρότινος ενοχοποιούνταν για αυξημένες τιμές PSA στους άνδρες αν και τώρα ψιλοαμφισβητείται αυτό. Νεότερες μελέτες πάντως έδειξαν ότι η ποδηλασία σχετίζεται με διαταραχές της στύσης . Τώρα τελευταία δε εμπλέκεται και στη γυναικεία διαταραχή της σεξουαλικής λειτουργίας.
Προσέξτε για να σώσετε τα απαυτά σας! Διαλέξτε αναπαυτική σέλα και ρυθμίστε τη σωστά (κάποιος ανέφερε ότι η κλίση της πρέπει να είναι ελαφρώς προς τα κάτω, γεγονός που ισχύει) με βάση τον τύπο του ποδηλάτου σας. Υπάρχουν και σέλες χωρίς 'μύτη' μπροστά αλλά τρέχα γύρευε. Ο στόχος σας να είναι το βάρος να μεταφέρεται προς τα οπίσθια και όχι πιο μπροστά.
Τα μουδιάσματα δείχνουν ότι κάτι δε γίνεται σωστά και μην τα αγνοείτε.
Πάρτε και ένα άρθρο που ο Goldstein (ένας από τους experts στη σεξουαλική ιατρική σήμερα) τα εξηγεί αναλυτικά:
http://www.podilates.gr/node/6758Για να μην τρομοκρατούνται οι ποδηλάτες να αναφερθεί ότι αυτοί που δεν ασκούνταν καθόλου είχαν μεγαλύτερα ποσοστά διαταραχών σε σχέση με τους ήπια αθλούμενους ποδηλάτες.
-
Δεν θα βρείτε πολλές νέες κοπέλες που εν έτη 2010 να είναι πρόθυμες να... εχμ... εξερευνήσουν την ζούγκλα, if you catch my drift.BTW, γυρνώντας από Βάρκιζα πριν από λίγα λεπτά κόντεψα να πατήσω ένα τυπάκι που πήγαινε με κούρσα στην Βουλιαγμένης, χωρίς φώτα, φωσφορίζοντα ή οτιδήποτε θα τον έκανε ορατό. Δεν φορούσε ούτε καν κράνος. Επίδοξος αυτόχειρας;
ούτε εγώ φοράω.
σιγά μωρέ το κράνος...σαν των playmobil. Αν φάω σαβούρδα το τελευταίο που θα με νοιάζει θα είναι το κεφάλι μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν θα βρείτε πολλές νέες κοπέλες που εν έτη 2010 να είναι πρόθυμες να... εχμ... εξερευνήσουν την ζούγκλα, if you catch my drift.
BTW, γυρνώντας από Βάρκιζα πριν από λίγα λεπτά κόντεψα να πατήσω ένα τυπάκι που πήγαινε με κούρσα στην Βουλιαγμένης, χωρίς φώτα, φωσφορίζοντα ή οτιδήποτε θα τον έκανε ορατό. Δεν φορούσε ούτε καν κράνος. Επίδοξος αυτόχειρας;
ούτε εγώ φοράω.
σιγά μωρέ το κράνος...σαν των playmobil. Αν φάω σαβούρδα το τελευταίο που θα με νοιάζει θα είναι το κεφάλι μου.
Ασε που σου χαλαει και το μαλλι
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
ούτε εγώ φοράω.
Ασε που σου χαλαει και το μαλλι
Λίγο το έχουμε, να μην χάσουμε κ το υπόλοιπο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ούτε εγώ φοράω.
Διαφωνώ: Π.χ. όποιος κάνει ποδήλατο συνήθως κινείται πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο. Μια πτώση με 20-30χαώ με χτύπημα στο πεζοδρόμιο φαντάζομαι ότι μπορεί να αποβεί μοιραία. Με το υποτυπώδες κράνος όχι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ούτε εγώ φοράω.
Διαφωνώ: Π.χ. όποιος κάνει ποδήλατο συνήθως κινείται πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο. Μια πτώση με 20-30χαώ με χτύπημα στο πεζοδρόμιο φαντάζομαι ότι μπορεί να αποβεί μοιραία. Με το υποτυπώδες κράνος όχι.
Αυτό λέω, είναι υποτυπώδη. Τέσπα κάνω λάθος....αλλά στο ποδήλατο δεν φοράω. Μου φτάνει στην μηχανή το καψόνι.
-
Στην μηχανή γιατί φοράς;
Άσε τις μαλακίες και κοίτα να σώσεις σε μια στραβή το κεφάλι σου...
Η ζωή...ποδήλατο!