-
Τωρα που κοιταω καλυτερα την 1η φωτο τα γαντζακια μπορουν να μπουν εκει που τελειωνει το τζαμι (κατω πλευρα) , να πιαστουν δηλαδη στο κενο τζαμιου-πορτ παγκαζ..
-
Αυτά που βλέπεις στη 2η φώτο ειναι ελαστικά και μπαίνουν απο το πλάι του πορτ μπαγκάζ όταν είναι ανοιχτό.Οπότε περνάνε από κάτω και δεν επιβαρύνουν το πίσω παρ μπριζ όπως τα γατζάκια που θα έπιαναν πάνω στο παρ μπριζ και όλη η δύναμη θα ασκούνταν στην άκρη του ,με κίνδυνο να το αποκολλήσει.Αυτο για το 5αρι μόνο γιατι το πίσω παρμπριζ φτανει μέχρι το χείλος του πορτ μπαγκαζ.
η μαρκα ειναι BNB RACK με σημα την αρκουδα.
http://www.bnbrack.com -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αυτά που βλέπεις στη 2η φώτο ειναι ελαστικά και μπαίνουν απο το πλάι του πορτ μπαγκάζ όταν είναι ανοιχτό.Οπότε περνάνε από κάτω και δεν επιβαρύνουν το πίσω παρ μπριζ όπως τα γατζάκια που θα έπιαναν πάνω στο παρ μπριζ και όλη η δύναμη θα ασκούνταν στην άκρη του ,με κίνδυνο να το αποκολλήσει.Αυτο για το 5αρι μόνο γιατι το πίσω παρμπριζ φτανει μέχρι το χείλος του πορτ μπαγκαζ.
η μαρκα ειναι BNB RACK με σημα την αρκουδα.
http://www.bnbrack.comΚαλή μαγκια!!!! Εγώ έχω πρόβλημα στο κάτω χείλος της πέμπτης πόρτας (Laguna break) γιατί είναι πολύ χοντρό και δεν πιάνουν τα γατζάκια. Θα το πάρω! Τα έχει κάποιος στην Αθήνα;
-
Η αποζημίωση από στην ασφαλιστική μου για την κλοπή του ποδηλάτου μου εγκρίθηκε κι έτσι άρχισα να ψάχνομαι για trekking. Στο cyclist μου πρότεινα αυτό:
http://www.cyclist.gr/product.php?coden ... 3106005414
και σε άλλο μαγαζί της περιοχής αυτό:
http://www.keramidasbikes.gr/index.php/ ... _areal_man.Το trek δείχνει καλύτερο και είναι ακριβότερο (450€)ενώ το Cross Areal είναι πολύ φτηνότερο (319€) και εμφανισιακά όχι τόσο ωράιο. Από εξαρτήματα (shimano, ζάντες αλουμινίου κλπ) δεν είμαι γνώστης για να κρίνω πόσο μεγάλη διαφορά έχουν. Και τα δύο έχουν ανάρτηση μπροστά, και στα δύο μαγαζιά μου είπαν ότι χρειάζεται αν θέλω να πηγαίνω έστω και λίγο σε χώμα (με κοτρώνες- Υμηττός). Και στα δύο δεν μπορείς να την σταθεροποιήσεις. Αυτό που με τραβάει στο Cross Areal είναι το ψηλό του τιμόνι που ρυθμίζεται κιόλας, βασικό απωθημένο μου. Και η τιμή φυσικά. Θα πάω και σε άλλα δύο μαγαζιά της περιοχής και θα δω και αυτά που μου είχατε προτείνει. Γι'αυτά τα δύο καμιά γνώμη;
-
Το cross areal δεν θα το έπαιρνα γιατί έχει 7άρα κασέτα ταχυτήτων και v brakes promax που από αίσθηση είναι γτπ. (τα έχω στο τωρινό ποδήλατο...).
Σε αυτά τα χρήματα, αν πρέπει trekking, θα κοιτούσα το all time classic megisto. Του '13 έχει 400€. Και κλειδώνει η ανάρτηση, που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό συν, ακόμα και αν δεν την κλειδώνεις κάθε μέρα.Άσχετο αλλά πολύ όμορφο το ideal cityrun 2014.
-
Ο χρήστης periklik έγραψε:
Το cross areal δεν θα το έπαιρνα γιατί έχει 7άρα κασέτα ταχυτήτων και v brakes promax που από αίσθηση είναι γτπ. (τα έχω στο τωρινό ποδήλατο...).
Σε αυτά τα χρήματα, αν πρέπει trekking, θα κοιτούσα το all time classic megisto. Του '13 έχει 400€. Και κλειδώνει η ανάρτηση, που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό συν, ακόμα και αν δεν την κλειδώνεις κάθε μέρα.Άσχετο αλλά πολύ όμορφο το ideal cityrun 2014.
Eυχαριστώ, θα τα ψάξω αυτά τα δύο. Στα δύο καταστήματα που πήγα δεν είχαν καν αυτές τις δύο κλασσικές μάρκες
-
Νικολα πηγες στον Μαλατεστα στην Αγ.Παρασκευη;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Νικολα πηγες στον Μαλατεστα στην Αγ.Παρασκευη;Αυτό σκοπεύω να κάνω αύριο Γιάννη. Μαλατέστα και Γκατσούλη
-
http://greek-documentaries.blogspot.gr/ ... ycles.html
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νικολα πηγες στον Μαλατεστα στην Αγ.Παρασκευη;
Αυτό σκοπεύω να κάνω αύριο Γιάννη. Μαλατέστα και Γκατσούλη
Ζητα τον ιδιο τον κυριο Νικο.
-
μεχρι €400 κοιτα και τα merida...
-
Μόλις έκανα την κίνηση!
Πήγα στον Μαλατέστα και πήρα το Megisto. Μου άρεσε πολύ και δεν το έψαξα περισσότερο! Μοντέλο 2013 μου το άφησε 400€ από 515€ και έχει ότι ακριβώς θέλω. Καλής ποιότητας εξαρτήματα, 24 ταχύτητες (όλα τα άλλα που είδα είχαν 21) ρυθμιζόμενο τιμόνι, ανάρτηση που κλειδώνει, δισκόφρενα και όμορφο!!! Ωραίο μαγαζί ο Μαλατέστας!.
periklik ότι ακριβώς μου είπες! Γιάννη ευχαριστώ!
-
Μια χαρά είναι το Μεγιστο. Καλοτάξιδο.
-
Μπραβο Νικολα. Καλοριζικο , πολυ καλο μαστορα εχει ο Μαλατεστας , τον κυριο Αγγελο οτι θες σε αυτον. Απο εκει πηρα κ το δικο μου.θα περασω το απογευμα να μου ρυθμισει λιγο τις ταχυτητες.
Κανονισε να παμε βολτα -
To έχω καπαρώσει, θα το πάρω όταν γυρίσω μετά το Πάσχα!
Επίσης τον ρώτησα για αυτά τα ελαστικά ρολά που λέει ο kostis20 για την σχάρα, μου είπε ότι είναι αμφίβολο αν θα κάνουν για το κάτω χείλος της πίσω πόρτας αλλά θα μου δώσει να δοκιμάσω. Μου έδωσε και μια ιδέα, να δέσω τους κάτω ιμάντες στους εσωτερικούς κρίκους που έχει το πορτμπαγκαζ. Αν δουλέψει αυτό θα είναι σούπερ γιατί θα γλιτώσω όλη τη διαδικασία που κάνω τώρα, που βιδώνω τον κρίκο ρυμούλκησης και δένω εκεί τον ένα ιμάντα
-
Καλές βόλτες! Είναι τίμιο ποδήλατο και με μια σχετική συντήρηση θα σου βγάλει πολλά χιλιόμετρα.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νικολα το ειδα το ποδηλατο σου σημερα το απογευμα που πηγα το δικο μου. Ομορφο ποδηλατο φιλε ,με γεια σου..
-
Eυχαριστώ παιδιά. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου έλειπε τόσο αυτόν τον ενάμιση μήνα που είχα μείνει χωρίς ποδήλατο!
-
Γιατι γαμωτο ειναι τοσο ακριβες οι Abus ; κοιταω για τυπου folding κατω απο 60-70 δεν...
-
Μην πάρεις φολντινγκ άμπους, έχει πολλά κινούμενα μέρη και είναι αρκετά ακριβές. Πάρε καλύτερα ένα καλό πέταλο 30-40 ευρώ και ένα συρματόσκοινο για την σέλα. Abus και kryptonite οι καλύτερες όπου κι αν έχω ρωτήσει (και οι πιο ακριβές)
Η ζωή...ποδήλατο!