-
σιγα μην θελαμε να δουμε τη μουρη του!
να τραβηξει αυτος μια φωτο το ποδηλατο του και να την ανεβασει! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
σιγα μην θελαμε να δουμε τη μουρη του!
να τραβηξει αυτος μια φωτο το ποδηλατο του και να την ανεβασει!Και αυτη
τι ειναι;Δεν ειναι απο το ποδηλατο του; -
Ο χρήστης tm έγραψε:
σιγα μην θελαμε να δουμε τη μουρη του!Τα bots δεν έχουν μούρη. Αλλά ξέρουν να εκδικούνται. Για αυτό beware.
να τραβηξει αυτος μια φωτο το ποδηλατο του και να την ανεβασει!
Δεν έχω ψηφιακή. Και το κινητό βγάζει άθλιες. Είναι ολόιδιο. Σιγά πια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ειναι το δικο σου;
ΤΜ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι το δικο σου;
τέσπα...
-
-
τι τεμπελης Θεε μου!!!
-
Και ησουν πολυ ησυχος τελευταια ελτεο!:shifty:
Μεγεια και καλα χιλιόμετρα. Να το χαρεις!Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
θενξ!
άβολα ρε γμτ αυτά τα κουρσάκια.
ακόμα πονάει ο κώλος μου και δεν είναι λόγω μη συνήθειας γιατί έχω κάμποσες χιλιάδες χλμ με τα mtb.
απλά είναι εντελώς άλλο πράγμα, δίκιο είχε ο dimsabas.
και φοράω και εσώρουχο με τζελ που δεν το κάνω με το mtb.εντυπώσεις: πανάλαφρο, ρολάρει με την ιδέα, θέλει πολύ προσοχή στις λακκούβες, γράφεις 100αρες για την πλάκα.
ΥΓ. για να κάνω βόλτα πρέπει να ξενιτευτώ.
την κυριακή θα πάμε Κιάτο! -
κρανος και καλοταξιδο!
-
Kράνος έχω ανέκαθεν σπύρε. Και καλό και τα έχει βγάλει τα λεφτά του σε μία τούμπα στο βουνό.
Ευχαριστώ. -
Ειναι τρομερη η ανασφάλεια που νιωθω αν τυχει εστω και για λιγα μετρα να κανω χωρίς κρανος.
Ολοι κρανος. Mtbαδες, κουρσαδες ολοι!Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
εχει ασχοληθει κανεις εδω μέσα με ηλεκτροκινηση για το ποδηλατο του?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχει ασχοληθει κανεις εδω μέσα με ηλεκτροκινηση για το ποδηλατο του?ειμαστε ολοι πιουριστες
για λεγε τι σκεφτεσαι;
-
οι πριζες, ειναι αμερικλανταν μερια... + τετοιο παρκε δεν εχω ματαδει στην ελλαδα + αεραγωγο στο παρκε, δεν θελει και πολυ
@ψορσαιρ:
εννοεις να μετατρεψει καποιος το δικο του ποδηλατο σε ηλεκτροκινητο ή 'αμιγως' ηλεκτρικο ποδηλατο?
EDIT: .. μα που ειναι οι τροποι μου! Καλα χλμ, Σαββα!
Ασχετο.. 14 - 15 - 16 εχει εκθεση ποδηλατου στο γκαζι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει ασχοληθει κανεις εδω μέσα με ηλεκτροκινηση για το ποδηλατο του?
ειμαστε ολοι πιουριστες
για λεγε τι σκεφτεσαι;
Καλε και γω πιουριστας ειμαι
Σοβαρά τώρα, επειδή το χρησιμοποιώ τακτικά πάνε-ελα στο γραφείο, και επειδή δεν ειναι οτι καλύτερο να ιδρώνω με ρουχά δουλειάς και φυσικά επειδή δεν ειμαι και ο Lance Armstrong για να γράφω πολλά χλμ... σκέφτομαι να βάλω ενα kit ηλεκτροκίνησης στον μπροστά τροχο 350-500watt/36v για να με υποβοηθά η και να με πηγαινει μονο του. Ξέρω φυσικά οτι λογω μπροστά κινησης θα έχω torque steer, υποστροφή χειρότερη και απο OPEL, και λοιπά... ειναι ομως ευκολη η εγκατάσταση.
Πολυ πολυ γενικά ως τώρα έριξα μια ματια και οι παρατηρησεις μου ειναι οι παρακάτω:
- Το ελληνικό κράτος θέλει πανω απο 250watt, αδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια... και φυσικά τους έχουμε γραμμένους στα @@@ μας.... μας τα εχουνε τσουρεκιάσει.. σε λίγο θα φορολογουν και το περπάτημα. Οποτε αγνοουμε την νομοθεσια.
- Οι μπαταριές πρέπει να ειναι τυπου GEL, βαθιάς εκφόρτισης για να κρατήσουν 2-3 χρόνια.
- Απο ebay που ειδα για κιτ... Απο Κίνα, ερχετε σε λογικο κόστος... 200-250 ευρώ, χωρις τις μπαταρίες... οποτε βαζουμε αλλα 100. Ομως αν περάσει (που θα περάσει απο τελωνιο) τελωνίο χέστα ολα... θα το πληρώσουμε για Hayabusa. Απο Βρεταννία χρεώνουν κυριολεκτικά οσα γουστάρουν.
Ψάχνω κάτι να μου βγει στα 300-400, και το θέμα ειναι να είναι σε βολίκη θέση οι μπαταρίες... Ψαχνω κάτι να κάθεται μέσα στο τριγωνο του σκελετου. Anyway, δεν ξέρω και πολλά γυρώ απο το ζήτημα... και ειπα μηπως μας διαφώτιζε κανεις για πράγματα που θα επρεπε να ξέρουμε αλλα αγνοουμε
Ένα τυπικο βιντεάκι απο ηλεκτροκίνητο:
-
να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δει/ακουσει κατι για κιτ μετατροπης σε ηλεκτρικο..
Ξερω απο 'ετοιμα' κανα δυο πραγματα.. (ξερω, π.χ. οτι ξεκινανε απο 700E, περιπου).. -
δεν εχω ασχοληθει αν και με ενδιαφερει
το σιγουρο ειναι οτι 250W=not good.ο κινδυνος με την ισχυ μπροστα ειναι το σπινιαρισμα σε ανηφορες.
ξανακοιτα Αγγλια και Γερμανια κυριως και κρατα μας ενημερους για το project
-
corsair, δεν παίρνεις ένα 50αρι σκούτερ? πιο φτηνά θα σου βγει το όλο θέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
corsair, δεν παίρνεις ένα 50αρι σκούτερ? πιο φτηνά θα σου βγει το όλο θέμα.Eχει διπλωμα;
Η ζωή...ποδήλατο!