-
-
Μου κλέψανε τη σέλα...
Επειδή είμαι άσχετος, όποια σέλα και αν αγοράσω θα ταιριάξει ή πρέπει να προσέξω κάποια διάσταση;
Η επιλογή να κάνω χωρίς σέλα απορρίπτεται...!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μου κλέψανε τη σέλα...Επειδή είμαι άσχετος, όποια σέλα και αν αγοράσω θα ταιριάξει ή πρέπει να προσέξω κάποια διάσταση;
Η επιλογή να κάνω χωρίς σέλα απορρίπτεται...!
νομιζω οτι ολα τα παλουκοσελα ειναι universal ...
-
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
νομιζω οτι ολα τα παλουκοσελα ειναι universal ...Oχι, δεν ειναι, εχουν διαφορα στη διαμετρο.
Τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειναι ιδια. Στο δικο ποδηλατο πχ δεν ταιριαζει 'almost_universal' διασταση. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τα ποδηλατα CUBE πως σας φαινονται;;; εχουν καλη αναλογια χρηματα-ποιοτητα κλπ. ;;;
σε αυτά τα ποδήλατα εχω διαπιστώσει μία τάση να παραγγέλνουν από ιντερνετ/// Μάλλον αγγλία βγαίνουν φτηνα. Προσωπικά τα θεωρώ όμορφα και με λεπτά χαρακτηριστικά... (θεωρω για παραδειγμα τα ideal χοντροκομμένα)
ειμαι της ιδιας αποψης για αυτο αρχισα να κοιταω και αυτα.. βεβαια εντυπωση μου εκανε και αυτο το ποδηλατο:
http://www.ktm-bikes.at/de/mountain/sport/hardtail-alu/Chicago.php
επειδη δεν ξερω απο χαρακτηριστικα, περιφερειακα και λοιπα θα μπορουσε καποιος να με κατατοπίσει σχετικαμε αυτο το ποδηλατο;;; -
απλό μοντέλο και το εχουν και Ελλάδα. Υπαρχει ένα φτηνότερο στα 350 ευρω περίπου (νομίζω το boston) που του μοιάζει και είναι λίγο υποδεέστερο
-
τα ΚΤΜ εχουν προσεγμενα φινιρισματα,ωραια χρωματα αλλα για να παρεις κατι καλο σε περιφερειακα πρεπει να σκασεις μεγαλο χρηματικο ποσο
Μου αρεσει η λεπτομερεια στον κεκλιμενο σωληνα του σκελετου,ο οποιος εχει μια κοιλοτητα απο την οποια περνανε οι ντιζες και δεν φαινονταικαβαλουσα ενα KTM treking για πανω απο 2 χρονια,απροβληματιστο,αλλα με τα λεφτα που κοστισε τοτε επαιρνα ενα Ideal με πολυ πιο καλα περιφερειακα(πριν 4-5 χρονια εγινε η αγορα του)
το χαρισα σε ενα φιλο οταν τελειωσα τις σπουδες και επεστρεψα στην πολη μου,ο οποιος απο οτι μου ειπε εχει δωσει στον γαμπρο του για τις καθημερινες του μετακινησεις σε επαρχιακη πολη -
είναι χωνευτές μέσα... σωστό. Τις εχω πιάσει μια φορα για να καταλάβω που ήταν
-
δηλαδη δεν εχει και τοσο καλα περιφερειακα;;;
-
οχι εχει τα πιο απλά που υπάρχουν το boston. αυτό που δείχνει κι εσύ δεν εχει και κάτι πολύ καλό.
-
ahh οκ εθχαριστω
-
εχουμε να προτεινουμε καποιο οργανακι να μετρα αποσταση και θερμιδες σαν ταχυμετρο στυλ σε σχετικα προσιτη τιμη;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΕυχαριστώΑγόρασε και μια κλειδαριά για το παλουκόσελο αυτή την φορά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχουμε να προτεινουμε καποιο οργανακι να μετρα αποσταση και θερμιδες σαν ταχυμετρο στυλ σε σχετικα προσιτη τιμη;το κοντεράκι του lidl αν το πετυχεις προσφορά ξανα.... απλά μετράει τα πάντα με κοντέρ. Αλλιως κινητό τηλέφωνο και δωρεάν εφαρμογές στο ιντερνετ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχουμε να προτεινουμε καποιο οργανακι να μετρα αποσταση και θερμιδες σαν ταχυμετρο στυλ σε σχετικα προσιτη τιμη;
το κοντεράκι του lidl αν το πετυχεις προσφορά ξανα.... απλά μετράει τα πάντα με κοντέρ. Αλλιως κινητό τηλέφωνο και δωρεάν εφαρμογές στο ιντερνετ
τα κινητα αποκλειονται, ειχα το γαματο Nokia Sports Tracker αλλα παει το Nokia.
lidl μεχρι να ξαναφερει αν φερει θα γερασω.
αλλη λυση; δεν υπαρχει τιποτα στην αγορα;
-
http://www.tsirikosbikes.gr/bike-access ... unter.html
-
Α ρε cabala ...
Λες να μην ξέρω που να ψάξω; Το θέμα είναι να προτείνει κάποιος που το κατέχει κάποιο συγκεκριμένο...
Ετσι χύμα λίστα, χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
-
Οταν ειχα ποδηλατο (μετραγα ακομη προ χριστου)μονο τα sigma υπηρχαν και τα αλλα κουλα με το δυναμο
-
κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά τα σπάει.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GARMIN-FORERU ... 997wt_1139
Η ζωή...ποδήλατο!