-
http://el.wiktionary.org/wiki/ν� ... E%B6%CE%B1
προκύπτει απο την έννοια νο2
αλλιώς το λένε και παλουκόσελο.
κομψό όνομα δεν έχω βρει,αν εχεις κάτι ρίξτο. -
Μεταλλικός σωλήν προσκείμενος εις τον εξίσου μεταλλικόν σκελετόν του ποδηλάτου δια την συγκράτησην και ρύθμισην της σελός ανά τον σωματότυπο του κάθε αναβάτου.
Απλά τα πράγματα.
-
καπου ακουσα οτι ο μεγας υπουργος μεταφορων δηλωσε οτι τα ποδηλατα θα πρεπει να βαλουν πινακιδες και να ασφαλιζονται
-
θα πάρει τα @@ μας!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καπου ακουσα οτι ο μεγας υπουργος μεταφορων δηλωσε οτι τα ποδηλατα θα πρεπει να βαλουν πινακιδες και να ασφαλιζονταιΤα ποδήλατα εκ του νόμου, πρέπει να έχουν πινακίδες απλά με τα χρόνια ¨ξεχάστηκε¨ αυτός ο νόμος, αλλά δεν πάει να πει οτι δεν υπάρχει.
Ακόμα στο εξωτερικό (αλλά και σε ελληνικες εταιρίες) μπορείς να ασφαλίσεις το ποδηλατό σου.
Με τόσα που υπάρχουν πια στους δρόμους καλό θα ήταν να γίνει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μεταλλικός σωλήν προσκείμενος εις τον εξίσου μεταλλικόν σκελετόν του ποδηλάτου δια την συγκράτησην και ρύθμισην της σελός ανά τον σωματότυπο του κάθε αναβάτου.Απλά τα πράγματα.
Γιατί μόλις διάβασα το ρίξτο του wannabe είπα θα απαντήσει ο Θάνος?!
θα πάρει τα @@ μας!
+1
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πάρει τα @@ μας!Μία από τα ίδια και από μένα!
-
Ο νομος για τις πινακιδες εχει καταργηθει παντως
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
θα πάρει τα @@ μας!
Μία από τα ίδια και από μένα!
Αλλο ενα ζευγαρι @@ και απο μενα με αγαπη
-
Σήμερα κανονικά ήταν μέρα για πτήση, αλλά η μούχλα στον ουρανό δεν μου άρεσε και τελικά πήγα για ποδηλατάδα, την κλασική μου Ελληνικό - Λαιμός Βουλιαγμένης και πίσω. Δεν το μετάνιωσα, και με εξέπληξε ευχάριστα πόσα πολλά ποδήλατα συνάντησα στην διαδρομή.
Αυτό που έχω αρχίσει να μετανιώνω είναι ότι πέρσι πήρα fitness και όχι καθαρόαιμη κούρσα. Το σκεπτικό ήταν να χρησιμοποιώ το ποδήλατο για να πηγαίνω στην δουλειά, αλλά διδασκαλία ιδρωμένος δεν λέει, οπότε...
-
Οπότε κάνεις μπάνιο στην δουλειά
-
Είναι δηλαδή ο μεταλλικός σωλήνας συνήθως άβαφτος που μπαίνει στο πλαίσιο και ρυθμίζει το ύψος της σέλλας και πάνω στον οποίο προσαρμόζεται η σέλλα; Όμως δεν έχει βόλτες, ένας απλός σωλήνας είναι γιατί να το πούνε ντίζα, το παλουκόσελο (το παλούκι της σέλας) είναι πολύ πιο σωστό.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είναι δηλαδή ο μεταλλικός σωλήνας συνήθως άβαφτος που μπαίνει στο πλαίσιο και ρυθμίζει το ύψος της σέλλας και πάνω στον οποίο προσαρμόζεται η σέλλα; Όμως δεν έχει βόλτες, ένας απλός σωλήνας είναι γιατί να το πούνε ντίζα, το παλουκόσελο (το παλούκι της σέλας) είναι πολύ πιο σωστό.Πρέπει να φέρουμε τον Μπαμπινιώτη να δώσει λύση στο θέμα
Στα Αγγλικά ο όρος είναι (ως συνήθως) όσο πιο απλός γίνεται: seat post
-
χωρίς σέλα πως λέγετε? είδες που τα αγγλικά δεν έχουν λύση
-
Και πώς κατάλαβες ότι δεν είναι σωστά βαλμένο; Κυλινδρικό είναι, όπως και να μπει το ίδιο δεν είναι; Ή και πάνω κάτω να μπει (αν μπαίνει) και πάλι πως το κατάλαβες;
-
αν, έχει μηδενικό setback, τότε είναι σχεδόν το ίδιο. (σχεδόν γιατί και πάλι δεν θα έχει το σωστό εύρος ρύθμισης κλίσης η σέλα, αλλά θα είναι ανάποδα)
αν όμως δεν έχει μηδενικό setback τότε υπάρχει σαφέστατη ορθή και λάθος τοποθέτηση. το setback πάει .... back.σελoστάτης είναι μια πιθανή απόδοση για το seatpost
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που έχω αρχίσει να μετανιώνω είναι ότι πέρσι πήρα fitness και όχι καθαρόαιμη κούρσα. Το σκεπτικό ήταν να χρησιμοποιώ το ποδήλατο για να πηγαίνω στην δουλειά, αλλά διδασκαλία ιδρωμένος δεν λέει, οπότε...
Μεγαλος γριφος η επιλογη. Κι εγω θελω κουρσα γιατι το mountain ειναι θανατος σε αποστασεις, αλλα απο την αλλη δε θελω να καταληξω να βγαζω το ποδηλατο 1 φορα στο τοσο και να γυρναω με το σαπιο που ειναι πιο all around... εχω φαει μεγαλο σκαλωμα εδω και καμποσο καιρο οσον αφορα το τι να κανω [spoiler:14092qk4]και φυσικα ποστς σαν το δικο σου με κανουν να θελω να το τολμησω για να μην το μετανιωσω αν δεν το κανω[/spoiler:14092qk4]
[spoiler:14092qk4]Ασε που μεγαλο μπλεξιμο και το μετα, αντε το αποφασισες για κουρσα. Μετα, οσον αφορα μοντελο και κατηγορια χρηματων τι κανεις; [/spoiler:14092qk4]
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μεγαλος γριφος η επιλογη. Κι εγω θελω κουρσα γιατι το mountain ειναι θανατος σε αποστασεις, αλλα απο την αλλη δε θελω να καταληξω να βγαζω το ποδηλατο 1 φορα στο τοσο και να γυρναω με το σαπιο που ειναι πιο all around...
Μήπως cyclocross με ένα τίμιο 28-32άρι λαστιχάκι καραφλό που θα αντέχει και θα είναι σβέλτο και θα έχει προδιαγραφές ακόμα και για χώμα?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τα ποδήλατα εκ του νόμου, πρέπει να έχουν πινακίδες απλά με τα χρόνια ¨ξεχάστηκε¨ αυτός ο νόμος, αλλά δεν πάει να πει οτι δεν υπάρχει.
Στo Peugeot που είχα πάρει όταν μπήκα στο γυμνάσιο προ αμνημονεύτων είχα βγάλει και πινακίδα (μία πίσω) και άδεια κυκλοφορίας...
Η ζωή...ποδήλατο!