-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι αμαξι ειπαμε οτι εχεις;Ενα accident accent
-
Παιδία
Βερολίνο
χαμός από ποδήλατα. Τιμες ποδηλάτων
Χώμα.... και όλοι κυρίως με trekking (φτερα φωτα τα πάντα)Ίσιωμα όμως έτσι!!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μη μασάτε, κεφαλαιοποιήστε τις δυνατότητες σας σε χρήμα, αντοχή, χρόνο και αφήστε τους 'υπεράνω' στη μιζέρια τους.
Δεν μασαμε. Αυτος χαλαει καθε μερα λεφτα σε βενζινες και εγω αποταμιευω
πσσσσσσ τρελή αποταμίευση έκανες για αυτό το 1.5 χλμ ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μη μασάτε, κεφαλαιοποιήστε τις δυνατότητες σας σε χρήμα, αντοχή, χρόνο και αφήστε τους 'υπεράνω' στη μιζέρια τους.
Δεν μασαμε. Αυτος χαλαει καθε μερα λεφτα σε βενζινες και εγω αποταμιευω
πσσσσσσ τρελή αποταμίευση έκανες για αυτό το 1.5 χλμ ...
Μονο στο πηγαινε, γιατι μετα καναμε μια τσαρκα και ποιο μετα επρεπε να επιστρεψουμε ποδαρατοι Ξεπατωμα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τι αμαξι ειπαμε οτι εχεις;
Ενα accident accent
Εντάξει εσύ Θάνο έχεις κρεβατώνεις όλο το σχολείο θηλέων...
-
Τι έχω κάνει;
-
Τι έχω κάνει;'' έχεις κρεβατώνεις όλο το σχολείο θηλέων ''
-
Γιατί εγω θυμώμουν οτι είχες άλλο αμάξι;
-
Γιατί εγω θυμώμουν οτι είχες άλλο αμάξι;για 2.5-3 χρονια ειχα ενα εταιρικό Kangoo !
-
Τεσπά...
Εγώ τωρα εχω ενα... άνεργο Berlingo... ταιριάζουμε! -
Τεσπά...
Εγώ τωρα εχω ενα... άνεργο Berlingo... ταιριάζουμε!το peugeot το εδωσες ?
-
Τεσπά...
Εγώ τωρα εχω ενα... άνεργο Berlingo... ταιριάζουμε!το peugeuot το εδωσες ?
ναι εχω καπου στον εναμιση μηνα...
-
Τεσπά...
μακαρι ο νεος ιδιοκτητης να το προσεχει
-
Τεσπά...
μακαρι ο νεος ιδιοκτητης να το προσεχει
Μακάρι!!!
Άσε πηγαν να με παρουν τα ζουμια την στιγμη που επαιρνα τα πραγματα μου για να φυγω με το αλλο.. -
Είμαι στη διαδικασία αγοράς καινούργιου ποδηλάτου αφού το παλιό μου τα έχει φτύσει.
Το ποδήλατο θα χρησιμοποιείται τόσο για αποστάσεις εντός όσο και εκτός ασφάλτου. Οι διαδρομές που κάνω κυμαίνονται προς το παρών γύρω στις δυο ώρες, 2-3 φορές την εβδομάδα με προοπτική αύξησης τους.
Η τιμη που μου προτάθηκε για Ideal Crossmo από τον κύπριο αντιπρόσωπο ειναι 350 ευρω με αλουμινιο σκελετο , Shimano αναπτυξη και μεσαια τριβη και ST/EF shifters , αλουμινιο ριμς με διπλο τοιχωμα, σελλα sella selle Italia, και σε ολα τα μεγεθη σκελετων.
Ως καινούργιος στο χώρο θα εκτιμούσα τις απόψεις σας.
-
To Crossmo είναι το φτηνότερο της σειράς trekking της IDEAL. Θα την κάνεις τη δουλειά σου αλλά αν μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω, πήγαινε το Megisto (είναι το επόμενο), με πολύ καλύτερο set της Shimano (όχι στο grip) και σίγουρα καλύτερη σέλα. Το έχω 3 βδομάδες τώρα
-
Προχτές είχα πάει στον ποδηλατά μου και είδα πάνω σε ένα γυνακείο IDEAL city, φρένα v-brakes με υδραυλική λειτουργία και όχι την γνωστή μηχανική! Δεν είχε τύχει να ξαναδώ υδραυλικά v-brakes . Υπέροχη αίσθηση στη μανέτα και για όσους δεν γουστάρουν τα δισκόφρενα απόλυτη λύση.
Επίσης μου έμαθα ό,τι μπορεί και μέχρι τέλος Νοεμβρίου τα μοντέλα 2011 της IDEAL να είναι στα μαγαζιά. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Προχτές είχα πάει στον ποδηλατά μου και είδα πάνω σε ένα γυνακείο IDEAL city, φρένα v-brakes με υδραυλική λειτουργία και όχι την γνωστή μηχανική! Δεν είχε τύχει να ξαναδώ υδραυλικά v-brakes . Υπέροχη αίσθηση στη μανέτα και για όσους δεν γουστάρουν τα δισκόφρενα απόλυτη λύση.
Επίσης μου έμαθα ό,τι μπορεί και μέχρι τέλος Νοεμβρίου τα μοντέλα 2011 της IDEAL να είναι στα μαγαζιά.πρώτη φορά ακούω για υδραυλικά βι μπρέικς
φίλε vti δεν ξέρω αν όταν εννοώντας κύπριο αντιπρόσωπο εννοείς ότι μένεις στη κύπρο, αλλά 350 ευρώ για κρόσμο είναι αρκετά τσιμπημένη τιμή όταν 360-370 ευρώ μπορείς να βρεις το αρκετά καλύτερο μεγίστο που σου συστήνει ο cmarin. Για χρήση πάντως 60/40 άσφαλτο/πατημένο ξερό χώμα (στην λάσπη τα στενά λάστιχα δεν πολυπάνε) είναι πολύ καλά τα τρέκινγκ σαν αυτά της ιντεαλ.
-
η magura βγάζει πολλά χρόνια v-brakes(δεν είναι ακριβώς V έχουν μια μεταλλική γέφυρα) υδραυλικά.
-
Επίσης μου έμαθα ό,τι μπορεί και μέχρι τέλος Νοεμβρίου τα μοντέλα 2011 της IDEAL να είναι στα μαγαζιά.πρώτη φορά ακούω για υδραυλικά βι μπρέικς
φίλε vti δεν ξέρω αν όταν εννοώντας κύπριο αντιπρόσωπο εννοείς ότι μένεις στη κύπρο, αλλά 350 ευρώ για κρόσμο είναι αρκετά τσιμπημένη τιμή όταν 360-370 ευρώ μπορείς να βρεις το αρκετά καλύτερο μεγίστο που σου συστήνει ο cmarin. Για χρήση πάντως 60/40 άσφαλτο/πατημένο ξερό χώμα (στην λάσπη τα στενά λάστιχα δεν πολυπάνε) είναι πολύ καλά τα τρέκινγκ σαν αυτά της ιντεαλ.
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Ναι στην Κύπρο μένω και το περίμενα ότι θα ήταν τσιμπημένες οι τιμές. Εδώ στην Κύπρο πουλά αρκετά μια σλοβάκικη φίρμα που ονομάζεται DEMA. Έχετε ακούσει γι΄αυτήν; Μήπως έχετε κάποιες άλλες προτάσεις όπως για giant, trek κλπ; Είμαι νέος στο χώρο γι΄αυτό συγχωρέστε μου τις πολλές απορίες.
(ξεκίνησα να διαβάσω την ενότητα αυτή αλλά βρε παιδιά πολλά είναι)
Η ζωή...ποδήλατο!