-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
. Μία από αυτές έχει 2,5 χιλ ανηφόρα την οποία και την καταφέρνω με 12 χιλ μ.ο.
Όταν ανεβαίνω την Αναστάσεως στου Παπάγου προς τον Υμηττό με προσπερνάνε οι πεζοπόροι παππούδες! Τι Μ.Ω.Τ. πιάνω;
Καλά είναι κ ζόρικη ... Αν σε περάσουν κ οι γιαγιάδες τότε να ανησυχείς για τον ρυθμό σου.
-
4 με 6 km/h σε ανηφόρα με κλίση 7-8 μοίρες είναι καλά.
Υπάρχει μία τέτοια διαδρομή στον Υμηττό...KOUTALAS RIDE
-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
4 με 6 km/h σε ανηφόρα με κλίση 7-8 μοίρες είναι καλά.Υπάρχει μία τέτοια διαδρομή στον Υμηττό...KOUTALAS RIDE
Κατι με καντινα μου θυμιζει αυτο το Κουταλας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε ποιο χλμ της Ε.Ο.;
-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Σε ποιο χλμ της Ε.Ο.;
Πριν 15 χρονια στην διασταυρωση Κατεχακη με Καρεα(εκει που ανεβαινεις προς τα στρατοπεδα Αεροποριας στην 350 ΣΝ κλπ) υπηρχε μια καντινα που λεγοταν ο Κουταλας.
Αν το εχω βρει σωστα ειναι το http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 1&t=h&z=19
Και την διαδρομη που δινεις νομιζω οτι καναμε για να ανεβουμε στην κορυφη του Υμηττου στα ρανταρ.Το σημειο 'Καλοπουλα' το θυμαμαι.(αν σε μπερδεψα ζητω συγνωμη αλλα εχω πολλα χρονια να περασω απο εκει,ισως να μπερδευω και τις περιοχες και να ειναι Καισαριανη εκει αντι για Καρεας) -
Ο Κουτάλας ξέρω ότι είναι ο περιπτεράς στη συμβολή Βουλιαγμένης και παραλιακής στη Βούλα λόγω της κουτάλας που βγάζει για να εξυπηρετούνται οι αυτοκινητιστές χωρίς να χρειαστεί να βγούνε από το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο Κουτάλας ξέρω ότι είναι ο περιπτεράς στη συμβολή Βουλιαγμένης και παραλιακής στη Βούλα λόγω της κουτάλας που βγάζει για να εξυπηρετούνται οι αυτοκινητιστές χωρίς να χρειαστεί να βγούνε από το αυτοκίνητο.Θα ειναι ξαδερφια!!
ειμαι offtopic το ξερω -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε ποιο χλμ της Ε.Ο.;
Πριν 15 χρονια στην διασταυρωση Κατεχακη με Καρεα(εκει που ανεβαινεις προς τα στρατοπεδα Αεροποριας στην 350 ΣΝ κλπ) υπηρχε μια καντινα που λεγοταν ο Κουταλας.
Αν το εχω βρει σωστα ειναι το http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 1&t=h&z=19
Και την διαδρομη που δινεις νομιζω οτι καναμε για να ανεβουμε στην κορυφη του Υμηττου στα ρανταρ.Το σημειο 'Καλοπουλα' το θυμαμαι.(αν σε μπερδεψα ζητω συγνωμη αλλα εχω πολλα χρονια να περασω απο εκει,ισως να μπερδευω και τις περιοχες και να ειναι Καισαριανη εκει αντι για Καρεας)Τι πήγες και θυμίθηκες τώρα...όντως υπήρχε μία καντίνα και όντως από εκεί μπαίνουμε με τα ποδήλατα για διαδρομή έως τις κεραίες,άρα καλά τα θυμάσαι. Η περιοχή λέγεται Κουταλάς.Δεν ξέρω εάν πάτησες επάνω στο koutalas ride,στο παραπάνω post μου, για να δεις τη μικρή διαδρομή;
εάν όχι υπάρχει και με φωτό...πάτησε ΕΔΩ
-
Την ειδα την φωτο με την διαδρομη για αυτο και θυμηθηκα την Καλοπουλα .
Συγνωμη για το -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την ειδα την φωτο με την διαδρομη για αυτο και θυμηθηκα την Καλοπουλα .
Συγνωμη για τοΑντμιν σου λεει μετα πεταγεται συνεχεια στα θεματα με ενα και μας απειλει
-
Κατι σχετικο/ ασχετο
Επειδη εγινε ενα μικρο-ατυχημα χθες, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ!! Αν δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο καλυτερα ποδια/ αυτοκινητο /ταξι οτιδηποτε κι ας πληρωσουμε κατι παραπανω, η υγεια πανω απ'ολα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κατι σχετικο/ ασχετοΕπειδη εγινε ενα μικρο-ατυχημα χθες, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ!! Αν δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο καλυτερα ποδια/ αυτοκινητο /ταξι οτιδηποτε κι ας πληρωσουμε κατι παραπανω, η υγεια πανω απ'ολα
Να είχε @@ να καταλάβω οτι τα έσπασε... τώρα μαν με βάζεις σε τρελή φαντασία για το τι μπορεί να έγινε!
-
Ευτυχως απλα εκδορες λογω της τριβης (δεν επηρεαστηκε κανενα οργανο) αλλα σε εκεινο το σημειο πρεπει να περναει ΠΟΛΥ αιμα με οτι αυτο συνεπαγεται σε ενδεχομενη γρηγορη απωλεια (ζαλαδες λιποθυμια)... παλι καλα ηταν μονο αυτο αλλα πολυ κριμα ετσι στα καλα καθουμενα...
Παντως δε νομιζω να σπανε τοσο ευκολα
-
Μην μου πεις οτι έπεσε σε κανένα mini cooper!
-
φτου φτου μακρια απο μας (γιαγια mode off ) οχι, πανω στη μπαρα απο αποτομο φρεναρισμα. Που να'ξερα γιατι ειναι λοξη στα γυναικεια...
Το μινι κουπερ που κολλαει??? Μη μου πεις οτι ειδες κανενα τετοιο ατυχημα μακαρι να ειναι καλα οι ανθρωποι..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
φτου φτου μακρια απο μας (γιαγια mode off ) οχι, πανω στη μπαρα απο αποτομο φρεναρισμα. Που να'ξερα γιατι ειναι λοξη στα γυναικεια...Το μινι κουπερ που κολλαει??? Μη μου πεις οτι ειδες κανενα τετοιο ατυχημα μακαρι να ειναι καλα οι ανθρωποι..
ΩΧ! περαστικά στην γιαγιά!
Το κουπερ κολλάει και παρακολλάει... καποιος φιλος απο εδω μεσα το κατάφερε...
-
Αααα κατι διαβασα για φαναρια/ καθρεπτες κλπ... παλι καλα που δεν ηταν daihatsu
Να'σαι καλα (αν κ το γιαγια πηγαινε στο λεξιλογιο μου, η μητερα μου το επαθε, αν η γιαγια μπορουσε να καβαλησει κ δη αντρικο εγω επρεπε να ημουν -10 τωρα )
-
ΩΧ²
Περαστικά στην μητέρα σου μαν!Και εγώ που νόμιζα οτι τα γυναικεία ποδήλατα έχουν να κάνουν μόνο με το θέμα της φούστας...
-
Να'σαι καλα, ολα οκ πλεον
Καποιες φορες 'αν δεν παθεις δε θα μαθεις' ρε γμτ... αλλα αν εχουμε happy end μας γινεται μαθημα κ παμε παρακατω
-
Από ιατρικής πλευράς αν χτυπήσεις τα εξωτερικά γενετικά όργανα της γυναίκας δεν γίνεται τίποτα ενώ αν χτυπήσεις τα αντρικά υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά (εκτός του πόνου που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αισθήσεων κλπ). Οπότε τα γυναικεία έχουν θέμα φούστας, τα αντρικά όμως γιατί να είναι διαφορετικά, γιατί να μην είναι σαν τα γυναικεία;;
Είναι θέμα μάρκετινγκ, διαφοροποίησης;
Είναι θέμα ακαμψίας του σκελετού, οι άντρες είναι πιο βαριοί και απαιτητικοί/σπορτίφ;;
Κάτι άλλο που δεν μου πάει το μυαλό με τίποτα;;
Η ζωή...ποδήλατο!