-
Και γραφω αυτό το θεμα γιατί μου φενεται λιγο υπερβολικό, δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις; ΠΧ rafale;
σχολιάστε... -
Και γραφω αυτό το θεμα γιατί μου φενεται λιγο υπερβολικό, δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις; ΠΧ rafale;
σχολιάστε... -
σχολιάστε... -
Μάλλον κάποιους θα πείραζε ευρωπαικό αεροσκάφος
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μάλλον κάποιους θα πείραζε ευρωπαικό αεροσκάφοςΣτου οποίου μάλιστα την παραγωγή υποτίθεται ότι θα συμβάλαμε και εμείς...
-
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα αυτα τα πραγματα....και οι οποιες απλοποιησεις, βλεπε ΤΑ ΝΕΑ & ΕΘΝΟΣ ,οδηγουν σε συμπερασματα που μονο σκοπο εχουν κριτικη προς την οποια κυβερνηση.
Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι οταν γινεται η οποια αγορα εξοπλισμων παντα καποιοι θα γαυγιζουν.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάλλον κάποιους θα πείραζε ευρωπαικό αεροσκάφος
Στου οποίου μάλιστα την παραγωγή υποτίθεται ότι θα συμβάλαμε και εμείς...
είχαμε ξεκινήσει αλλά το κόψαμε για το 'όραμα' της Γιάννας.
Αυτό το ανέκδοτο με τις αγορές 'του αιώνα' μάλλον πρέπει να σταματήσει.
Οταν πρωτοπήραμε τα F-16 , την ίδια σχεδόν μερα προσγειώνονταν και στη βάση Τορεχόν (Ισπανία) και στο Βέλγιο.
Προφανώς οι Ισπανοί κινδυνεύουν από τις επεκτατικές βλέψεις της Πορτογαλίας, της Ανδόρας και του Μαρόκου και οι Βέλγοι από αυτούς τους παλιοαλήτες, τους κατοίκους του Λουξεμβρούργου. -
Εγώ έχω απλώς την απαίτηση να μας κάνουν πίπες που παίρνουμε τη σαβούρα τους αντί για eurofighter ή sukhoi και όχι να μας πηδάνε προς όφελος της κάθε μικρομπανανίας όπως τα Σκόπια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έχω απλώς την απαίτηση να μας κάνουν πίπες που παίρνουμε τη σαβούρα τους αντί για eurofighter ή sukhoi και όχι να μας πηδάνε προς όφελος της κάθε μικρομπανανίας όπως τα Σκόπια.αν μη τι αλλο να μη μας πηδανε..
-
ΣΑΡΑΝΤΑ διάβασα πως είναι, όχι τριάντα που λέμε στον τίτλο...
Κατά τα άλλα ας χρηματοδοτούμε τις ΗΠΑ αντί να συμβάλλουμε στην εξέλιξη του Γιουροφάιτερ να έχουμε και αποδοχές μελλοντικά...
Αν μη τι άλλο επιτελούμε κοινωνικό έργο μετά τους τυφώνες...
-
Θέλω να δω πόσο γρήγορα θα έρθει ο αντίλογος για τους αχάριστους έλληνες που δεν εκτιμουν τα f16 τα οποία συκοφαντούν αντιαμερικανοί αριστεροί ευρωπαίοι προκειμένου να πουλήσουν τα χρέπια τους
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θέλω να δω πόσο γρήγορα θα έρθει ο αντίλογος για τους αχάριστους έλληνες που δεν εκτιμουν τα f16 τα οποία συκοφαντούν αντιαμερικανοί αριστεροί ευρωπαίοι προκειμένου να πουλήσουν τα χρέπια τουςΔωσε μου στοιχεία τι κάνει ανώτερα τα f16 απο τα αντιστοιχα ευρωπαϊκά / Ρωσικά αεροσκάφη και θα το δεχτώ.
-
φιλε ητανε ειρωνικο το σχολιο...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θέλω να δω πόσο γρήγορα θα έρθει ο αντίλογος για τους αχάριστους έλληνες που δεν εκτιμουν τα f16 τα οποία συκοφαντούν αντιαμερικανοί αριστεροί ευρωπαίοι προκειμένου να πουλήσουν τα χρέπια τουςΤελικά τι εγίνε με το EuroFighter - Typhoon ?
Είμα σχεδόν κλείσει και συμφωνία για συμπαραγωγή εξαρτημάτων στην ΕΑΒ ?
τα F16 ήταν σημαντικά φτηνότερα ή ήταν πολιτική λύση για να μην μας τα πρηζουν με την ασφάλεια πριν τους Ολυμπιακούς ?
-
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που μπορει να αξιολογησει τα μεν και τα δε??
-
montecarlo απο την σχετικα μικρη μου ενασχοληση με τα εξοπλιστικα,
μπορω να σου πω πως εχω την αισθηση οτι ΠΟΤΕ δεν ητανε γνωμονας τι ειναι πιο φτηνο ή ακομα και πιο καλο... -
Το θέμα δεν είναι πια είναι τα καλύτερα αφού είναι θέμα ... υποχρεωτικής συναλλαγής.
Αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις 'ζόριζαν' προς την αγορά των Sukoi ... θα πετυχαίναμε περισσότερα. Θυμάστε τι έγινε με τους S-300
Αυτό που με ανησυχεί είναι αυτό που αναφέρθηκε για τη σχεδόν διπλάσια τιμή από την αρχική
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το θέμα δεν είναι πια είναι τα καλύτερα αφού είναι θέμα ... υποχρεωτικής συναλλαγής.Αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις 'ζόριζαν' προς την αγορά των Sukoi ... θα πετυχαίναμε περισσότερα. Θυμάστε τι έγινε με τους S-300
Αυτό που με ανησυχεί είναι αυτό που αναφέρθηκε για τη σχεδόν διπλάσια τιμή από την αρχική
Δηλαδή σαν χώρα τι μας ζορίζει πια για να κάνουμε 'πολιτικές' αγορές ??
Να κερδισουμε 1-2 χρόνια ακόμα στο σήριαλ των Σκοπίων ?
-
μπα... να παραμενουνε οι πολιτικοι/στρατιωτικοι στις θεσεις τους πχ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το θέμα δεν είναι πια είναι τα καλύτερα αφού είναι θέμα ... υποχρεωτικής συναλλαγής.
Αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις 'ζόριζαν' προς την αγορά των Sukoi ... θα πετυχαίναμε περισσότερα. Θυμάστε τι έγινε με τους S-300
Δηλαδή σαν χώρα τι μας ζορίζει πια για να κάνουμε 'πολιτικές' αγορές ??
Να κερδισουμε 1-2 χρόνια ακόμα στο σήριαλ των Σκοπίων ?
Υποστήριξη σε διεθνή παιχνίδια, οικονομική βοήθεια, εμπορικές συμφωνίες, άλλα που δεν ξέρουμε....τα Σκόπια είναι το τελευταίο.
Οσο για τα Shukhoi (ή όποιο άλλο) δεν είναι τόσο απλό.
Πρεπει να συνυπολογίζετε και το κόστος δημιουργίας της απαραίτητης τεχνικής υποδομής υποστήριξης αλλά και της αποθήκευσης πυρομαχικών κλπ!
3.κατι Δις Δολλαρια για 30 F16 Block 52!