-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
φυσικό αέριο μετράει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
Αν δεν απατώμαι, κι αυτό ειρωνία ήταν
Δεν απατάσαι, δεν απατάσαι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ έχω και πλυντήριο, σας έσκισα.
(Ειρωνεία, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν 'δήθεν' )
φυσικό αέριο μετράει;
Άργησες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εμ αφού πήγαν και τα άνοιγαν απέναντι από Goodys καλά να πάθουν.Σωστός!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμ αφού πήγαν και τα άνοιγαν απέναντι από Goodys καλά να πάθουν.
Σωστός!
Πάντα, αλλά θα αναγνωρισθώ μετά θάνατον. (και πάνω απ΄όλα μετριόφρων)
-
αυτό το φόρουμ τελικά... όλα τα τόπικς καταλήγουν στο φαγητό, αλλά το τόπικ του φαγητού ξεφεύγει
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σωστός!
Πάντα, αλλά θα αναγνωρισθώ μετά θάνατον. (και πάνω απ΄όλα μετριόφρων)
Και... Σαλονικιός να υποθέσω; (ένεκα Goody's και μετριοφροσύνης)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επίσης έχουμε Subway σαντουϊτσάδικα, Wendy's (είχαμε, τα έφαγε η μαρμάγκα), McDonalds.
Γίναμε premium λαός πια.μόνο στην Ελλάδα πέσανε έξω τα Wendy's? Κρίμα και ήταν ωραία
Πολύ σωστά!
Και τα ΜακΝτόναλντς πάλι δεν πάνε και τόσο καλά... ΑΠΕΙΡΑ είχαν ανοίξει το 95-96, ΕΛΑΧΙΣΤΑ έχουν παραμείνει!!!Πάλι καλά (για αυτούς) που έχει κάμποσο τουρισμό η Ελλάδα, αλλιώς μάλλον θα είχαν κλείσει όλα!!! Δεν είναι τυχαίο που τα ανοιχτά είναι κατά βάση σε μέρη όπως σε εθνικές οδοί και Σύνταγμα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό το φόρουμ τελικά... όλα τα τόπικς καταλήγουν στο φαγητό, αλλά το τόπικ του φαγητού ξεφεύγειΚι εχω μια πείνα... δεν σας βλέπω!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πολύ σωστά!
Και τα ΜακΝτόναλντς πάλι δεν πάνε και τόσο καλά... ΑΠΕΙΡΑ είχαν ανοίξει το 95-96, ΕΛΑΧΙΣΤΑ έχουν παραμείνει!!!Πάλι καλά (για αυτούς) που έχει κάμποσο τουρισμό η Ελλάδα, αλλιώς μάλλον θα είχαν κλείσει όλα!!! Δεν είναι τυχαίο που τα ανοιχτά είναι κατά βάση σε μέρη όπως σε εθνικές οδοί και Σύνταγμα.
και στις εθνικές ΒΡΩΜΑΝΕ χειρότερα από το βενζινάδικο σταματάς για βενζίνη κι έρχεται η μπόχα από καμένο 'λάδι' ή ότι άλλο χρησιμοποιούν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πολύ σωστά!
και στις εθνικές ΒΡΩΜΑΝΕ χειρότερα από το βενζινάδικο σταματάς για βενζίνη κι έρχεται η μπόχα από καμένο 'λάδι' ή ότι άλλο χρησιμοποιούν
Σας έχει τύχει να περάσατε δίπλα από εξαερισμό κουζίνας McDonald's; Αν όχι, να ευχαριστείτε τον Θεό που ΔΕΝ σας αξίωσε
ΥΓ. Και στην Αμερική προ 15ετίας (που υποτίθεται ήταν καλύτερα τα πράγμα) το κοντινό μου McDonald's ήταν ακόμα χειρότερο... τότε προτιμούσαμε Burger King (όχι πως ήταν και πολύ καλύτερο).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και... Σαλονικιός να υποθέσω; (ένεκα Goody's και μετριοφροσύνης)Όχι, αν και μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη.
-
προς αποφυγή: μουσουλμάνικος γύρος από την Κομοτηνή..! Επειδή δεν τρώνε χοιρινό τρώνε μοσχαρίσιο γύρο με πολλάααα μπαχαρικά και είναι τόσο βαρύ που λες και έχεις βάλει 2-3 τσιμεντόλιθους στο στομάχι σου. Το έλκος δεν το γλυτώνεις εάν τρως συστηματικά...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επίσης έχουμε Subway σαντουϊτσάδικα, Wendy's (είχαμε, τα έφαγε η μαρμάγκα), McDonalds.
Γίναμε premium λαός πια.μόνο στην Ελλάδα πέσανε έξω τα Wendy's? Κρίμα και ήταν ωραία
Στα Wendy's μου άρεσε το τσίλι με κρέας (μέχρι που έμαθα να το φτιάχνω μόνος μου ). Μια φορά όμως είχα φάει πατάτες με σως κρέμα τυριού και μπέϊκον και ξέρναγα όλο το βράδυ. Ούτε απ'έξω δεν ξαναπέρασα.
Ειδικά τα τηγανητά σε εστιατόρια αποφεύγετέ τα όσο γίνεται. Το λάδι χρησιμοποιείται μέχρι και 50 φορές (τόσο επιτρέπεται) και από ποιότητα είναι χειρότερο από ορυκτέλαιο. Είχα δει 7 τενεκέδες φοινικέλαιο έξω από ταβέρνα.
Εγώ το αγνό παρθένο ελαιόλαδο το χρησιμοποιώ στη φριτέζα το πολύ 3-4 φορές. Μετά το κρατάω για κανένα καντήλι γιατί μυρίζει πολύ. Τι τρώμε... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γίνονται αυτά; μέχρι και Starbucks έχουν ανοίξει (άσχετα αν είναι άθλια για μένα)παρεπιπτόντως, έχουμε υπολογιστές, χρησιμοποιούμε το ιντερνετ -αργό έστω- γράφω από iMac G5 -Apple στην Ελλάδα; - κι έχουμε επίσης αεροδρόμια.
Τώρα αν είναι 'πρόοδος' που έχουμε Friday's, είναι άλλο θέμα
Εδω θα διαφωνησουμε. Τα Starbucks στην Ελλαδα ειναι αρκετα καλα, πολυ καλυτερα απο τις περισσοτερες καφετεριες, αλλα πανακριβα. Και ο καφες καλος ειναι. Και τα γλυκα καλα, αλλα ακριβα. Εχει και μερικα reduced fat γλυκα.
Παντως ο καλυτερος καφες και σε λογικη τιμη στην Αθηνα ειναι στο Da Capo.
Πραγματι τα ηλεκτρονικα ειναι σε λογικες τιμες στην Ελλαδα αυτη την εποχη αλλα το γρηγορο ιντερνετ ειναι πολυ ακριβο ειδικα σε σχεση με τις οικονομικες δυνατοτητες του πλυθυσμου.
Εχω πολλες τυψεις γιατι στο παρελθον ετρωγα κατα περιοδους αρκετα fast food αρχικα στα Goodies, μετα στα Wendys και μετα στα MacDonalds. Tωρα ουτε εξω δεν μπορω να περασω απο αυτα τα μαγαζια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εδω θα διαφωνησουμε. Τα Starbucks στην Ελλαδα ειναι αρκετα καλα, πολυ καλυτερα απο τις περισσοτερες καφετεριες, αλλα πανακριβα. Και ο καφες καλος ειναι. Και τα γλυκα καλα, αλλα ακριβα. Εχει και μερικα reduced fat γλυκα.
Παντως ο καλυτερος καφες και σε λογικη τιμη στην Αθηνα ειναι στο Da Capo.
Πραγματι τα ηλεκτρονικα ειναι σε λογικες τιμες στην Ελλαδα αυτη την εποχη αλλα το γρηγορο ιντερνετ ειναι πολυ ακριβο ειδικα σε σχεση με τις οικονομικες δυνατοτητες του πλυθυσμου.
Εχω πολλες τυψεις γιατι στο παρελθον ετρωγα κατα περιοδους αρκετα fast food αρχικα στα Goodies, μετα στα Wendys και μετα στα MacDonalds. Tωρα ουτε εξω δεν μπορω να περασω απο αυτα τα μαγαζια.
αφού είναι πανάκριβα, δεν είναι καλά Διαφωνώ με το self-service όταν πάω για καφέ, δεν έχουν φραπέ/nes (δεν πίνω άλλον, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) και ρατσιστές στο θέμα καπνίσματος (κι ας μην καπνίζω)
Για γλυκά, Haagen Dagz ή ορισμένα των Floca
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού είναι πανάκριβα, δεν είναι καλά Διαφωνώ με το self-service όταν πάω για καφέ, δεν έχουν φραπέ/nes (δεν πίνω άλλον, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) και ρατσιστές στο θέμα καπνίσματος (κι ας μην καπνίζω)Προφανως δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται. Εισαι κλασσικος πελατης ελληνικης καφετεριας που θα κατσει 3 ωρες να σκοτωσει ωρα πινοντας Φραπε και πληρωνοντας 4 ευρω για αυτο.
Το σελφ-σερβις απευθυνεται σε κοσμο ο οποιος δουλευει σε γραφειο και θελει να πιει ενα καφε σε ενα 10 λεπτο διαλειμα (Σταρμπακς εχουν καλα εσπρεσο/λατε κτλ) για τους λογους που πινεις ενα καφε (να ξυπνησεις το πρωι, να παρεις μια δοση καφεινης= ενεργειας).
Οσο για το καπνισμα, εχουν γινει μελετες οτι αν βρισκεσαι σε κλειστο περιβαλλον με καπνιστες εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να παθεις καρκινο εστω και αν δεν καπνιζεις.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού είναι πανάκριβα, δεν είναι καλά Διαφωνώ με το self-service όταν πάω για καφέ, δεν έχουν φραπέ/nes (δεν πίνω άλλον, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) και ρατσιστές στο θέμα καπνίσματος (κι ας μην καπνίζω)Για γλυκά, Haagen Dagz ή ορισμένα των Floca
Για γέλια και για κλάματα...
Πέρσι Γενάρη μήνα, τότε που χάλαγε ο θεός τον κόσμο στην Αθήνα, με βροχή και αέρηδες επιπέδου ...κατερίνας.
Στο Starbucks του Αμαρουσίου , ότι είχαν ανοιξει, παρήγγειλα ένα νερόπλυμα (καφέ τον έλεγαν εκεί) και ψάχνω να βρω που είναι οι θέσεις των καπνιζόντων. Δε έβλεπα , ρωτάω, πήρα την ...αποχυλωμένη μου και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο με τον καφέ μου.
Μέσα στον αέρα και στο κρύο και να ρίχνει τ' αντερά του.
Ωσπου σε μια δόση, σηκώνεται μια ομπρέλα από αυτές που είχαν έξω (Γενάρη μήνα γιατί;; ) και μου' ρχεται στην πλάτη.
Αλλού πήγα εγώ αλλού ο καφές και τα ρούχα μου έγιναν μ@*&^%ι καπέλο
Πάει ένα ραντεβού που είχα, ευτυχώς όχι σημαντικό. Γυρνάω στο αυτοκίνητο, βλέπω και μια κλήση, για παράνομη στάθμευση (άσχετο)
Και βέβαια δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τα γουστάρω. Απλώς για τα δικά μου δεδομένα, ο καφές τους είναι απαίσιος.
Πάντως έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι είναι καθαρά. Όντως είναι έτσι.Για γλυκά, 'Βάρσος', all time classic.
Και Τζιβελέκας πολύ καλός αλλά τα τελευταία χρόνια μάλλον έχει τα έχει σκαρτέψει ελαφρώς.Α!! και Caravan εεε!!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Προφανως δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται. Εισαι κλασσικος πελατης ελληνικης καφετεριας που θα κατσει 3 ωρες να σκοτωσει ωρα πινοντας Φραπε και πληρωνοντας 4 ευρω για αυτο.
λάθος, 1-1:30 ώρα το πολύ κι όταν έχω χρόνο φυσικά (όχι την ώρα της δουλειάς)
Το σελφ-σερβις απευθυνεται σε κοσμο ο οποιος δουλευει σε γραφειο και θελει να πιει ενα καφε σε ενα 10 λεπτο διαλειμα (Σταρμπακς εχουν καλα εσπρεσο/λατε κτλ) για τους λογους που πινεις ενα καφε (να ξυπνησεις το πρωι, να παρεις μια δοση καφεινης= ενεργειας).
δεν μ'αρέσει ούτε ο εσπρέσσο ούτε ο καπουτσίνο, ούτε τα διάφορα παράγωγα. Και στο γραφείο ή τον φτιάχνω μόνος μου ή το κυλικείο.
Οσο για το καπνισμα, εχουν γινει μελετες οτι αν βρισκεσαι σε κλειστο περιβαλλον με καπνιστες εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να παθεις καρκινο εστω και αν δεν καπνιζεις.
υπάρχουν πολλά τόπικς για το κάπνισμα, εδώ είναι για φαγητό
θα πρέπε να χουμε πεθάνει όλοι με όλες αυτές τις 'έρευνες', αλλά το ύφος 'δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα, μόνο έξω' (με 5 βαθμούς το χειμώνα στην Κοραή) ε άντε γεια
-
το να υπαρχει χωρος καπνιζοντων και μη το καταλαβαινω, αλλα καθολου??? και καλα εχουν ερθει οπως ειναι στο εξωτερικο οπου απαγορευεται.
για το καπνισμα: συνηθως στις παρεες υπαρχει εστω και ενας που καπνιζει οποτε ολοι προτιμουν να κατσουν σε πλευρα καπνιστων για να καπνιζει ο ανθρωπος. Το καταλαβαινω να υπαρχει πλευρα μη καπνιστων αλλα συνηθως ο διαχωρισμος των πλρευρων γινεται με νοητη γραμμη, δεν ειναι δηλαδη διαφορετικα δωματια οποτε ειναι ασκοπο μετρο!! Αλλα για οσους καπνιζουν ειναι χαλια να βγεις να πιεις ενα καφε και να μην μπορεις να καπνισεις. Για οσους δεν καπνιζουν απο την αλλη δεν ειναι μεγαλο προβλημα να κατσουν σε πλευρα καπνιστων (να ναι καλα οι ανθρωποι, εγω τουλαχιστον δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα, κανεις δεν μου χει πει 'α οχι δεν θα καπνισεις γιατι δεν μπορω')
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν