-
Α,και επιπλεον ποτε δεν προκειται να δουμε κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που βλεπουμε(δηλαδη μην εχουμε και μεγαλη φαντασια σε...ολους τους τομεις) γιατι πολυ απλα στα Μεγαρα αυτη ειναι η χαραξη της πιστας.....δεν αλλαζει.(Ποσο πια να στριμωχτουν στην Κ1 και τι ειδους τρενακι να δημιουργηθει οταν υπαρχουν τοσες επιταχυνσεις-επιβραδυνσεις σε ενα γυρο 2.1χλμ?)
Θα μου πεις υπαρχουν οι Σερρες.......
Θα επιμεινω οτι το βασικο ειναι η προβολη-διαφημιση σε ο,τι εχεις.(μια καλη αποπειρουλα ηταν η προσπαθεια να γινει βραδυ ενας αγωνας,που δεν εγινε)
Και ειναι και αυτο που διαθετουμε στον......ελαχιστο βαθμο.
Εγω παντως δεν καταλαβαινω πως,ενω εχουμε μια πιστα στην Αττικη(που εχει την αναγκη μας),θελουν καποιοι κατα καιρους να κανουν αγωνα στο Ελληνικο,ας πουμε??!?.... -
Στον 1ο αγώνα στα Μέγαρα ήταν 1 βδομάδα πριν το Ολυμπιακό.
Στον 2ο στην Τρίπολη ήταν ΜΑΖΙ με το Θερμαϊκού και μία βδομάδα πριν το Φθιώτιδας.
Στον 3ο αγώνα ήταν πριν το Κένταυρος.
Στον 4ο, τον βραδυνό ήταν καλοκαίρι που λογικό να μην πάει ούτε... ο αλυτάρχης που λέει ο λόγος, ΚΑΙ μία βδομάδα πριν το Σπριντ Τριπόλεως που μαζευτήκαμε πολύς κόσμος...
Στον 5ο στα Μέγαρα (αυτόν με τα παγάκια καλέ!!) είχε αναγνωρισεις ΕΚΟ με το μαχαίρι στο λαιμό.
Στον 6ο που μόλις έγινε είχε Βοιωτίας και μην ξεχνάμε πως στον ίδιο μήνα μόλις μία βδομάδα πριν είχε Αττικό, άλλη μία πριν τις αναγνωρίσεις του, άλλη μία πριν το ΕΚΟ και άλλη μία πριν τις αναγνωρίσεις του ΕΚΟ!!! Δηλαδή και να ΜΗΝ τρέχω στο Βοιωτίας, ΕΝΑ ΠΣΚ να μην κάτσω σπίτι μου, ή να κάνω δουλειές που εκκρεμούν, ή να δω τους μη αγωνιάρηδες φίλους μου;;;
Μην ξεχνάτε, ΧΟΜΠΙ είναι!!! Ούτε επάγγελμα, ούτε τίποτα άλλο, και όπως ξέρουμε το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς!!Για να κλείσουμε, ο τελευταίος αγώνας πίστας είναι την βδομάδα πριν το Κορίνθου. Οπότε όποιος θέλει να κάνει άλλα 3 ΣΕΡΙ ΠΣΚ να έχουν σχέση με αγώνες και δεν τρέχει να προετοιμάσει το αγωνιστικό του μπορεί ευχαρίστως να πάει...
Όπως βλέπετε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι αγώνες πίστας είναι πρακτικά σχεδόν αδύνατο να παρακολουθηθούν από αγωνιζομένους. Και σωστά θα πείτε πως δεν τρέχουν όλοι σε όλα τα ράλι, αλλά θα σας θυμίσω πως πολλοί τρέχουν σε άλλα σπριντ που δεν ανέφερα, άλλοι τρέχουν οι ίδιοι στις πίστες οπότε είναι ήδη εκεί, απλά όχι στην κερκίδα, και μην ξεχνάμε το βασικότερο:
Εγώ που αγωνίζομαι σε ΡΑΛΛΥ, αν αφιερώσω ένα ΣΚ για ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ αγώνα, θα κοιτάξω να είναι σε αγώνα ΡΑΛΛΥ!!!
Γιατί αυτό μου αρέσει, για να δω απ'έξω πως πάνε οι αντίπαλοί μου (αν έχουν καλές γραμμές, αν το αμάξι τους δείχνει καλύτερο ή χειρότερο από το δικό μου, αν ο ρυθμός τους είναι καλύτερος ή χειρότερος).Τα 10 ευρώ; Όχι δε θα ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό, αλλά δεδομένου πως είναι ΗΔΗ οριακός ο προϋπολογισμός (γιατί και να μην ήταν θα έκανα άλλον ένα αγώνα, οπότε και πάλι θα ήταν!! ) θα μου στερήσουν κάτι άλλο.
Πχ με τα 10 ευρώ νοικιάζω 5-6 DVD, μιας και το σινεμά λόγω μη χρημάτων το κόψαμε!Και μη γελάς για το πόσο οριακά είναι και πως υπερβάλλω!!
ΠΧ επειδή αναγκάστηκα και ξαναγόρασα άφλεκτη σωβρακοφανέλα για το ΕΚΟ ακύρωσα ένα ταξίδι που θα είχα πάει το ΠΣΚ που μας πέρασε, συν ότι από τότε επίτηδες δεν έχω βγει από το σπίτι με πορτοφόλι πλην για τρόφιμα...Και όποιος μου πει πως υπερβάλλω ΣΕ ΑΥΤΟ απλά δεν έχει κανένα σεβασμό (ή εγκέφαλο) και δεν θα κάνω τον κόπο να του απαντήσω καν.-
-
Οχι πως δεν έχω και εγώ υποπέσει στο αμάρτημα του off-topic , αλλά γίνεται να μη συζητάμε για τις αναγνωρίσεις των ράλι στο παρόν θέμα ? (καταλαβαίνω πως δεν είναι οι αναγνωρίσεις το θέμα αλλά το αγωνιστικό ημερολόγιο)
Πρώτον, διότι δεν περιμένουν οι αγώνες πίστας να σωθούν από τους αγωνιζόμενους - θεατές που δεν μπόρεσαν να πάνε επειδή είχαν αναγνώριση για ράλι. Το θέμα είναι πως θα φέρουμε στην πίστα όχι τον GeorgeTabs που κάνει και ράλι αλλά το ευρύ κοινό στην πίστα ή, στη χειρότερη περίπτωση, τους θεατές των Face2Face κτλ. ή, τουλάχιστον, αυτούς που πάνε στη Ριτσώνα (*)
Δεύτερον διότι, τι να κάνουμε, ο χρόνος έχει 52 ΣΚ, βγάλε το καταχείμωνο και το κατακαλόκαιρο μένουν καμιά 30αριά και είναι πρακτικά αδύνατον να φτιάξεις πρόγραμμα που να μη συμπίπτει κάτι με κάτι άλλο.
(*) Πχ. γιατί πάνε Ριτσώνα και όχι Μέγαρα ?
Για το θέμα του εισιτηρίου: νομίζω πως 10 ευρώ είναι πολύ λογικό εισιτήριο. Μην ξεχνάτε πως οι οι οργανωτές έχουν 3 πηγές εσόδων: τους χορηγούς, τους θεατές και τους αγωνιζόμενους (ΟΚ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά δεν κολλάνε στη συγκεκριμένη περίπτωση). Καμία αγωνιστική εκδήλωση στον κόσμο δεν επιζεί μόνο με μία εξ΄αυτών. Φέτος που στην πίστα δεν είχε παράβολο, αναγκαστικά είναι θέμα επιβίωσης το εισιτήριο.
Και να σας πω και κάτι ? Αν είναι να είναι τόσο απαξιωμένο το 'προϊόν' που μόνο τζάμπα έρχεται να το δει κάποιος και δε δίνει ούτε 10 ευρώ, ας μην ασχολούμαστε άλλο...
-
Το προϊόν μπορεί να μην είναι τόσο απαξιωμένο αλλά τα 10 είναι όντως πολλά. Συν ότι θες τουλάχιστον άλλα 10 ευρώ (και λιγα λέω) σε βενζίνη και Αττική οδό για το πήγαινε-έλα. Αξίζει λοιπόν να δώσεις 20+ ευρώ για να δεις 6-7 αμάξια σε κάθε κατηγορία??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το προϊόν μπορεί να μην είναι τόσο απαξιωμένο αλλά τα 10 είναι όντως πολλά. Συν ότι θες τουλάχιστον άλλα 10 ευρώ (και λιγα λέω) σε βενζίνη και Αττική οδό για το πήγαινε-έλα. Αξίζει λοιπόν να δώσεις 20+ ευρώ για να δεις 6-7 αμάξια σε κάθε κατηγορία??Φίλοι του ποδοσφαίρου δίνουν 20 ευρώ για να δουν ποδόσφαιρο χείριστης ποιότητας
Γιατί φίλοι του αγωνιστικού αυτοκινήτου δε δίνουν -έστω- 20 ευρώ για να δούν αγώνα -έστω- αντίστοιχης ποιότητας ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το προϊόν μπορεί να μην είναι τόσο απαξιωμένο αλλά τα 10 είναι όντως πολλά. Συν ότι θες τουλάχιστον άλλα 10 ευρώ (και λιγα λέω) σε βενζίνη και Αττική οδό για το πήγαινε-έλα. Αξίζει λοιπόν να δώσεις 20+ ευρώ για να δεις 6-7 αμάξια σε κάθε κατηγορία??
Φίλοι του ποδοσφαίρου δίνουν 20 ευρώ για να δουν ποδόσφαιρο χείριστης ποιότητας
Γιατί φίλοι του αγωνιστικού αυτοκινήτου δε δίνουν -έστω- 20 ευρώ για να δούν αγώνα -έστω- αντίστοιχης ποιότητας ?Γιατί βλέπεις εσύ κόσμο στα γήπεδα?? Μόνο τα ντέρμπι μαζεύουν στα υπόλοιπα παιχνίδια μαζεύονται το πολύ 1000-2000 θεατές, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι αρκετό το κόστος αναλογικά με το θέαμα που προσφέρεται. Και να φανταστείς το λέω εγώ αυτό που 2-3 φορές τον χρόνο Μέγαρα και είμαι αρκετά άρρωστος με το sport.
-
Σ΄ αυτό έχεις κάποιο δίκιο
Μη ξεχνάς όμως πως οι ΠΑΕ επιζούν λόγω (α) τηλεοπτικών δικαιωμάτων (εξάλλου πολλοί λένε πως η TV είναι ο λόγος που δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα) (β) έμμεσης επιδότησης από το κράτος που τους χαρίζει χρέη κτλ. (άρθρα 44, 54 και δε συμμαζεύεται)
Οι αγώνες αυτοκινήτου δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, κάπως πρέπει να βγάλουν τα έξοδά τους.
Οπότε, για να επανέλθουμε, τι θα έκανε όλους τους φίλους εδώ να ΘΕΛΟΥΝ να πάνε στα Μέγαρα (ή τις Σέρρες, για τους βόρειους) για ένα αγώνα.
Ρεαλιστικές προτάσεις όμως, όχι 'να έχει DTM/WTCC/F1'
-
Στο τοπικό-ερασιτεχνικό-δευτεροκλασάτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι 2.000 θεατές είναι κάμποσοι τρελλαμένοι (αγαπούν το σπορ και πηγαίνουν ούτως ή άλλως), κάποιοι φανατικοί (με την ομάδα, στα αυτοκίνητα δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι) και οι υπόλοιποι είναι γνωστοί των παιχτών που έχουν πάρει φίλους τους και ευκαιριακοί.
Οι αγώνες αυτοκινήτου προς το παρόν μπορούν να έχουν τους τρελλαμένους (πολύ λιγότεροι βέβαια, αναλογικά) και ... τους γνωστούς. Και επειδή κι οι γνωστοί είναι αναλογικά λίγοι, πρέπει να προσεγγιστούν και άσχετοι. Και πώς να γοητευτεί ο άσχετος από το αυτοκίνητο των 150 ίππων όταν : α) δε μιλάμε και για καμμιά τρελλή ιπποδύναμη, στο δρόμο κυκλοφορούν πολύ γρηγορότερα β) δε βλέπει παρά μόνο 1-2 στροφές στο 'αποστειρωμένο' περιβάλλον της πίστας* γ) δεν πολυκαταλαβαίνει την προσπάθεια του οδηγού
Δε θα 'ταν καλή ιδέα να υπάρχει κλήρωση για συνοδήγηση **με αγωνιστικό **είτε στο περιθώριο του αγώνα, είτε πριν ?
Για μετά, δεν το λέω, λίγοι θα έχουν την υπομονή να περιμένουν.
Κατανοητά τα προβλήματα ότι το αγωνιστικό θα είναι καταπονημένο, ο οδηγός κουρασμένος, οι μηχανικοί κουρασμένοι. Αλλά και τώρα που είναι πιο ξεκούραστοι ποιος τους βλέπει ?- η πίστα δεν είναι οικείο περιβάλλον. Φανταστείτε τα Μεγαρα να είχαν δέντρα γύρω γύρω και μπαριέρες πχ. Πόσο πιο θεαματικά θα φαινόντουσαν τα περάσματα. Οι 'νέοι' θεατές πρέπει κάπως να αποκτήσουν εικόνα της τεχνικής της οδήγησης σε πίστα. Καλώς ή κακώς το ευκολότερο να αντιληφθούν είναι τα τρακαρίσματα.
Και φυσικά δεν μπορώ να δεχθώ ότι όλοι οι θεατές σε άλλες χώρες κατανοούν τα πάντα. Αλλά το πώς μπορούν να πειστούν ότι αυτό που θα δουν είναι καλό, χωρίς να έχουν ιδέα ... δεν μπορώ να το σκεφτώ ...
- η πίστα δεν είναι οικείο περιβάλλον. Φανταστείτε τα Μεγαρα να είχαν δέντρα γύρω γύρω και μπαριέρες πχ. Πόσο πιο θεαματικά θα φαινόντουσαν τα περάσματα. Οι 'νέοι' θεατές πρέπει κάπως να αποκτήσουν εικόνα της τεχνικής της οδήγησης σε πίστα. Καλώς ή κακώς το ευκολότερο να αντιληφθούν είναι τα τρακαρίσματα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Δε θα 'ταν καλή ιδέα να υπάρχει κλήρωση για συνοδήγηση **με αγωνιστικό **είτε στο περιθώριο του αγώνα, είτε πριν ?Δε λέω θα ήταν αρκετά μεγάλο δέλεαρ η βόλτα με αγωνιστικό αλλά μήπως ξέχασες ότι η πλειοψηφία των αγωνιστικών πίστας δεν έχουν κάθισμα συνοδηγού?
-
Δε θα 'ταν καλή ιδέα να υπάρχει κλήρωση για συνοδήγηση **με αγωνιστικό **είτε στο περιθώριο του αγώνα, είτε πριν ?
Δε λέω θα ήταν αρκετά μεγάλο δέλεαρ η βόλτα με αγωνιστικό αλλά μήπως ξέχασες ότι η πλειοψηφία των αγωνιστικών πίστας δεν έχουν κάθισμα συνοδηγού?
Δεν μπορούσα να αναφέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν
Εξάλλου ένα κάθισμα μπορεί να βιδωθεί, δε νομίζω αυτό να είναι εμπόδιο. Και μιλάμε για κάτι εντελώς επικουρικό (βόλτα) στο όλο θέμα της προσέλκυσης θεατών. -
Το προϊόν μπορεί να μην είναι τόσο απαξιωμένο αλλά τα 10 είναι όντως πολλά. Συν ότι θες τουλάχιστον άλλα 10 ευρώ (και λιγα λέω) σε βενζίνη και Αττική οδό για το πήγαινε-έλα. Αξίζει λοιπόν να δώσεις 20+ ευρώ για να δεις 6-7 αμάξια σε κάθε κατηγορία??Βγαλε τα ιστορικα απ'εξω που συμπληρωνουν απο 15 συμμετοχες και πανω Προχθες ηταν 18,ενω στον προηγουμενο αγωνα 23.
-
Εγραψα στο θεμα ενιαιο:
'Τι σημαινει κατηγορια με συναγωνισμο?
Υποτιθεται αυτη ηταν η σπορτ1600.
Υπαρχουν κατηγοριες με συναγωνισμο,ενιαιο-στη μια ακρη, ΒTCC-στην αλλη ακρη.Και οι δυο κατηγοριες ειναι....
Προσεξε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Ο συναγωνισμος δεν ερχεται αυτοματα,επειδη υπαρχει η....κατηγορια. (αυτο ταιριαζει στη κατηγορια ιστορικων....)
Τυχαια καποιες χρονιες ειχαμε συναγωνισμο με παραπανω απο δυο πρωταγωνιστες σε διαφορες 'κατηγοριες' οχι απαραιτητα μονο στην πιστα.
Μην παραλειπουμε ομως οτι γενικα σε ολο τον κοσμο οι διεκδικητες της νικης-πρωταθληματος συνηθως ειναι 2-μαξιμουμ 3.
Οποτε συναγωνισμος σημαινει και οι μαχες των πιο πισω θεσεων,....αρκει να ειναι μαχες και οχι απλως να τις βαφτιζουμε ετσι.
Επιλογες του καθενος ειναι το που θα τρεχει.Αλλοι φευγουν επειδη δεν εχει συναγωνισμο,αλλοι ερχονται για τον ιδιο λογο..... '
Την ποσοτητα των αγωνιζομενων-συμμετοχων την βρισκουμε,την ποιοτητα .....
Για οσο καιρο οι οδηγοι θα επιλεγουν που θα τρεχουν, βαση του τι αποκομιζουν σε αναλογια με το κοστος,στην τυχη θα πηγαινει καλα, η οχι, μια κατηγορια και κατ'επεκταση ενας θεσμος.ΕΔΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ......
Στη τελικη και οσο δεν γινονται επενδυσεις απο .....τριτους δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο μελλον με βασεις,καθαρα θεμα τυχης ειναι αν μια η παραπανω χρονιες παει καλα ενας θεσμος,ειδικα ετσι οπως ειναι της ταχυτητας.
Παντως Νασο μην χολοσκας και πολυ,δεν ειναι τοσο οι κινησεις στο θεμα των κανονισμων που επηρεαζουν η θα επηρεαζαν την κατασταση τοσο πολυ,ωστε να ανατρεψει αυτο που φαινεται.
Και στο κατω κατω η πλειονοτητα των νεων που τρεχουν πιστα στην Ελλαδα, σε ραλλυ και αναβασεις θελουν να τρεξουν(ετσι λενε τουλαχιστον,και ετσι δειχνει και η ιστορια η προσφατη)
Απλως ειναι τετοια η μορφη του θεσμου ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ στην Ελλαδα που μοιαζει, σε συνδυασμο με ενα 'ενιαιο' ας πουμε, με το φυσικο επομενο βημα απο τα καρτ ,και το βημα πριν τις ραλλοαναβασεις.
Ποσοι νεοι εχουν διακριθει σε πιστα και στον αμεσως επομενο ....τονο μπηκαν στα ραλλια!?
Πως θα μπορουσαν να κρατηθουν αυτοι οι ανθρωποι εντος πιστας??? Ποιο ειναι το δελεαρ για τους νεους?................................ -
Εγώ θέλω να μιλήσω για την κλάση μας! Α0. εμείς πήγαμε σε 2 αγώνες φέτος. Τρίπολη και μέγαρα 18/19-9. την 1η φορά είχαμε 8 συμμετοχές και την 2η 15 (έτρεξαν 13). Λοιπόν μας έβαλαν με την 1600 . Τι να δει ο κόσμος ότι τα 6 τούμπανα Peugeot μας έριξαν 2 γύρους ……….. βέβαια!!!!!!!!! Και εγώ ως θεατής τους πρώτους κάθε κατηγορίας καταλήγω να βλέπω. Αλλά γιατί εμείς που είχαμε 8 η 13 συμμετοχές δεν μπορέσαμε να τρέξουμε μόνοι μας να ευχαριστηθούμε και να δει την κόντρα μας και ο κόσμος (που κατ εμέ είναι μια πιο απτή κόντρα για τον κόσμο μιας και τα αμάξια μας είναι από τα πιο φτηνά και εύκολα για τον κόσμο για να τα αποκτήσει) παρά και τις 2 φορές τρέξαμε στην σκιά τον πολύ καλών αυτοκινήτων της SPORT 1600. με πιο κίνητρο να τρέχαμε και τώρα. Για να γεμίσουμε τζάμπα με αμάξια την πίστα. Η Μήπως να πήγαινα μόνη μου και να προσπαθούσα να μην φάω 2 αλλά 1 γύρο? Άδικο δεν είναι. Καλά τα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα και κυρίως για τους γνωρίζοντες εγώ νομίζω όμως ότι ο χώρος χρειάζεται και άλλα Ψαράκια σαν εμένα.
Εγώ θέλω να μιλήσω για την κλάση μας! Α0. εμείς πήγαμε σε 2 αγώνες φέτος. Τρίπολη και μέγαρα 18/19-9. την 1η φορά είχαμε 8 συμμετοχές και την 2η 15 (έτρεξαν 13). Λοιπόν μας έβαλαν με την 1600 . Τι να δει ο κόσμος ότι τα 6 τούμπανα Peugeot μας έριξαν 2 γύρους ……….. βέβαια!!!!!!!!! Και εγώ ως θεατής τους πρώτους κάθε κατηγορίας καταλήγω να βλέπω. Αλλά γιατί εμείς που είχαμε 8 η 13 συμμετοχές δεν μπορέσαμε να τρέξουμε μόνοι μας να ευχαριστηθούμε και να δει την κόντρα μας και ο κόσμος (που κατ εμέ είναι μια πιο απτή κόντρα για τον κόσμο μιας και τα αμάξια μας είναι από τα πιο φτηνά και εύκολα για τον κόσμο για να τα αποκτήσει) παρά και τις 2 φορές τρέξαμε στην σκιά τον πολύ καλών αυτοκινήτων της SPORT 1600. με πιο κίνητρο να τρέχαμε και τώρα. Για να γεμίσουμε τζάμπα με αμάξια την πίστα. Η Μήπως να πήγαινα μόνη μου και να προσπαθούσα να μην φάω 2 αλλά 1 γύρο? Άδικο δεν είναι. Καλά τα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα και κυρίως για τους γνωρίζοντες εγώ νομίζω όμως ότι ο χώρος χρειάζεται και άλλα Ψαράκια σαν εμένα.
Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι χρειάζονται και λίγο πιο καλές κατανομές !!!!!
Η Sport με την Open (6+6) και με διαφορά περίπου 2με 3
Και εμείς με τα Ν2 (12+6) με διαφορά πάλι περίπου στα 1 με 3 -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ποσοι νεοι εχουν διακριθει σε πιστα και στον αμεσως επομενο ....τονο μπηκαν στα ραλλια!?
Πως θα μπορουσαν να κρατηθουν αυτοι οι ανθρωποι εντος πιστας??? Ποιο ειναι το δελεαρ για τους νεους?................................Κανενα απολυτως. Και αυτη ειναι η τραγωδια του σπορ στην Ελλαδα. Ειχαμε μια χρυση γενια απο καρτιστες που χαραμιστηκε. Καμια δεκαρια παιδια με παραπλησια ταχυτητα οι οποιοι οπου και αν δοκιμαστηκαν στο εξωτερικο εβγαλαν ματια. Και εχετε υποψη σαν οτι τετοιες φουρνιες ερχονται μια φορα στα 10 δεκα χρονια... Περαστικα μας
Το ενιαιο ειναι ουσιαστικα αχρηστο οσο δεν υπαρχει κατηγορια προορισμος απο πανω του για αυτους που διακρινονται. Πλεον οι καρτιστες εχουν δυο επιλογες ή κανουν την καρδια τους πετρα και γινονται ραλιστες ή φευγουν εξωτερικο. Αληθεια ποσοι απο εσας παρακολουθησατε τι εκανε ο Παπαηλιας φετος;
-
Βρε με αυτον τον παραγοντα 'χρηματα' .
Εκει που λες κατι ,τσουπ!, εμφανιζεται!! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Εκει που λες κατι ,τσουπ!, εμφανιζεται!!Αμ δεν ειναι τοσο απλο.
Καταρχην ο παραγοντας χρημα εστειλε Καιτατζη και σια απο τις πιστες στα ραλι. Ενα αυτογκολ.
Δευτερον δεν υπαρχει κατηγορια πανω απο το ενιαιο για να παει ας πουμε ο Βασιλης ο Ζαχος που πηρε την κουπα στα MG φετος. Δυο αυτογκολ.
Τριτον δεν υπαρχει η γνωση, οι γνωριμιες ή η διαθεση (οτι θελετε διαλεχτε) να πανε οι δυο τρεις καλυτεροι νεοι μας καθε χρονιας στα παιδομαζωματα που κανουν οι ακαδημιες της Red Bull, του Briatore, της Toyota, της BMW, τα μεγαλα management teams (πχ Robertson) και οι σοβαρες ομαδες οπως η Racing Engineering, Motorpark, Prema κ.α.
Χατ-τρικ χωρις να πιασουμε το θεμα χρηματα οπως το εννοεις Δημητρη
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τριτον δεν υπαρχει η γνωση, οι γνωριμιες ή η διαθεση (οτι θελετε διαλεχτε) να πανε οι δυο τρεις καλυτεροι νεοι μας καθε χρονιας στα παιδομαζωματα που κανουν οι ακαδημιες της Red Bull, του Briatore, της Toyota, της BMW, τα μεγαλα management teams (πχ Robertson) και οι σοβαρες ομαδες οπως η Racing Engineering, Motorpark, Prema κ.α.Mallon h dia8esh den yparxei afoy polloi kseroyn kapoioys sto ekswteriko....
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Για μετά, δεν το λέω, λίγοι θα έχουν την υπομονή να περιμένουν.Τότε γιατί να βάλουμε συνοδήγηση;
Για να κάνουμε άλλους 1-2-5-10 γύρους με έρμα και να ασχολείται ο μηχανικός με βάλε βγάλε ζώνες και καθίσματα;;
Αν είναι να βαρεθούν και να έχουν ΗΔΗ φύγει στο τέλος, να το βράσω!!!Πιο ρεαλιστικό μου φαίνεται να δίνουν τα στοιχεία τους για κλήρωση πριν τον αγώνα, και η κλήρωση (και συνοδήγηση) να γίνεται μετά κάθε αγώνα, ή να έχει πολλές περιόδους συνοδήγησης (πχ ανάμεσα σε κάθε κατηγορία) και κάθε φορά να βγαίνουν από την κληρωτίδα τα ονόματα που θα συνοδηγήσουν ΕΚΕΙΝΗ την περίοδο. Να έχει δηλαδή μια διαρκή αναμονή, να δοθεί κίνητρο να ΜΕΙΝΟΥΝ στον αγώνα, όχι να έρθουν Μέγαρα ή όπου αλλού για μισή ώρα!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για μετά, δεν το λέω, λίγοι θα έχουν την υπομονή να περιμένουν.Τότε γιατί να βάλουμε συνοδήγηση;
Για να κάνουμε άλλους 1-2-5-10 γύρους με έρμα και να ασχολείται ο μηχανικός με βάλε βγάλε ζώνες και καθίσματα;;
Αν είναι να βαρεθούν και να έχουν ΗΔΗ φύγει στο τέλος, να το βράσω!!!Πιο ρεαλιστικό μου φαίνεται να δίνουν τα στοιχεία τους για κλήρωση πριν τον αγώνα, και η κλήρωση (και συνοδήγηση) να γίνεται μετά κάθε αγώνα, ή να έχει πολλές περιόδους συνοδήγησης (πχ ανάμεσα σε κάθε κατηγορία) και κάθε φορά να βγαίνουν από την κληρωτίδα τα ονόματα που θα συνοδηγήσουν ΕΚΕΙΝΗ την περίοδο. Να έχει δηλαδή μια διαρκή αναμονή, να δοθεί κίνητρο να ΜΕΙΝΟΥΝ στον αγώνα, όχι να έρθουν Μέγαρα ή όπου αλλού για μισή ώρα!!
Ayth einai mia kalh protash.....
Mhpws mporoyn na mpoyn sthn klhrwsh kai kapoioi odhgoi omws? -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εκει που λες κατι ,τσουπ!, εμφανιζεται!!Αμ δεν ειναι τοσο απλο.
Καταρχην ο παραγοντας χρημα εστειλε Καιτατζη και σια απο τις πιστες στα ραλι. Ενα αυτογκολ.
Δευτερον δεν υπαρχει κατηγορια πανω απο το ενιαιο για να παει ας πουμε ο Βασιλης ο Ζαχος που πηρε την κουπα στα MG φετος. Δυο αυτογκολ.
Τριτον δεν υπαρχει η γνωση, οι γνωριμιες ή η διαθεση (οτι θελετε διαλεχτε) να πανε οι δυο τρεις καλυτεροι νεοι μας καθε χρονιας στα παιδομαζωματα που κανουν οι ακαδημιες της Red Bull, του Briatore, της Toyota, της BMW, τα μεγαλα management teams (πχ Robertson) και οι σοβαρες ομαδες οπως η Racing Engineering, Motorpark, Prema κ.α.
Χατ-τρικ χωρις να πιασουμε το θεμα χρηματα οπως το εννοεις Δημητρη
Όχι Χατ τρικ χωρίς να πιάσουμε τα χρήματα, αλλά Χατ... δικ, αφού το πρώτο... αυτογκόλ όπως το λες, εσύ ο ίδιος το κατονομάζεις ΕΥΘΕΩΣ θέμα χρημάτων!!!
Χατ... μονίκ τελικά, όσον αφορά το δεύτερο αυτογκόλ, αφού **κατηγορία **πάνω από το Ενιαίο υπάρχει, τα BTCC, αλλά το χρήμα προφανώς δεν επιτρέπει να συμμετάσχεις με κάτι τέτοιο!! Όπως σωστά λέει ο Δημήτρης κατηγορίες υπάρχουν, αλλά το πως έχεις προκυρηγμένη κατηγορία δεν θα εξασφαλίσει ούτε συμμετέχοντες, ούτε (πόσο μάλλον) θέαμα, άρα ούτε και θεατές...
Χατ... χάσατε, μηδέν, επειδή για να πας σε ακαδημία θες λεφτά... Εκτός αν έχεις χορηγό (δηλαδή λεφτά...) ή έχεις τις γνωριμίες που λες, αλλά σε ΤΕΤΟΙΟ βαθμό που ο... Μπριατόρε να σε καλέσει φιλοξενούμενο...
ΠΠ Ταχύτητας 2006