-
Kατά την δική μου γνώμη-και όταν λέω δική μου εννοώ του άνθρωπου που ασχολείται και πολλές φορές φορές συμμετέχει σε εβδομαδιαίο επίπεδο με τους αγώνες αυτοκινήτου-τα πραγματα στα σιρκουί έχουν αλλάξει πραγματικά προς το καλύτερο.Αν θυμάστε τα Μέγαρα με 100 θεατές και τις Σέρρες με 10 σας ενημερώνω πως ήμουν ο ένας απ'άυτούς.Και αυτό διότι επρόκειτο απλά για αγώνες αυτοκινήτου.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο θεατής που αγαπάει την αυτοκίνηση, έχει να δει κόντρες,έχει να δει αυτοκίνητα,έχει να δει γενικώς!!!! Αντιθέτως αυτός που δεν έχει επαφή με το πάθος των αγώνων και απλά θέλει να συγκρίνει τους αγώνες που βλέπει στο Motors ή στο AB moteurs θέλει καιρό ακόμα για να ενθουσιαστεί! Μακάρι κύριοι να μαζευτούν όλοι οι κάτοχοι BTCC που αν θυμάμαι καλά είναι 6+ με τους Αφους Χαλκιόπουλους να έχουν από 2 ο καθ'ενας και γιατί όχι να κάνουν αγώνα μόνοι τους! Μόλις γίνει αυτό γνωστό αμέσως θα εμφανιστούν 10-12 Ε12 τέρατα και από πίσω τους άλλα τόσα Ε11/Α7 κ.ο.κ! Αλλά προς Θεού κύριοι μην είμαστε και αχάριστοι! Πάμε καλά και το πιστεύω! Του χρόνου με την φετινή πραγματικότητα + ένα καπ ή/και ενιαίο δεν θα ζητήσω τίποτα παραπάνω από τον Θεούλη!
Και κλείνω λέγοντας πως αυτό που χρειαζόμαστε γενικά στους αγώνες αυτοκινήτου πόσο μάλλον στα σιρκουί είναι ΠΡΟΒΟΛΗ ! Όλα τα άλλα θα έρθουν! -
τα πραγματα στα σιρκουί έχουν αλλάξει πραγματικά προς το καλύτερο
ΑΠ'ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ?
ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ?
Η ΑΠ'ΤΟ ** , ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν έχεις και απόλυτο δίκιο για τον συναγωνισμό... Στα Μέγαρα είχαν πολύ καλή κόντρα Χαλκιόπουλος και Παπαφιλλίπου σε επίπεδο κορυφής και είχαμε και κάποιες άλλες επιμέρους κόντρες.Δηλαδη για να το θεσουμε σωστα ενα Ακορντ του 99 με ενα Ακορντ του 97, τα οποια κατω απο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να εχουν διαφορα στο γυρο περιπου 1,5 δευτερολεπτο. Τελος παντων ο Παπ μας τελειωσε, απο εδω και περα εχει Φαις.
Οι αλλες επιμερους κοντρες ηταν μεταξυ ενος Ακορντ του 99 με καλοδηγημενες Μ3 του καποτε. Εκτακτα. Αν εσενα αυτο σου αρεσει, πασο. Εμενα καθολου.
Δηλαδή στο εξωτερικό έχουμε μια εικοσάδα αυτοκίνητα σε απόσταση 100 μέτρων ο πρώτος από τον εικοστό? Ούτε καν στο WTCC, όπου θεωρητικά τα αυτοκίνητα έχουν ίδιες προδιαγραφές δεν συμβαίνει αυτό...
Δεν ειδες την Μοντσα που συνεβει αυτο. Αλλα τελοσπαντων, οχι δε ζηταω 20 αυτοκινητα, με 5 θα ημουν ευχαριστημενος. Ξερεις κατι σαν τοτε με τα Μικρα και Γιαρις που 5 πιτσιρικια εδιναν θεαμα αντιστοιχο κορυφαιων πρωταθληματων τουρισμου και ας ακουγαταν τα αυτοκινητα σαν μιξερακια του φραπε. Κατι σαν τοτε με τα Σεατ, τα Πεζο, τα Φιατ. Μη μου πεις οτι αυτα ηταν ενιαια και δε γινεται κατι αντιστοιχο οταν υπαρχουν διαφορετικα αυτοκινητα, αυτα ειναι λυμενα εξω απο εδω αφου ποτε οι τεχνικοι κανονισμοι δεν επιτρεπουν σε καποιο απο τα αμαξια να κλεψει εκκλησιες.
Είπες παλιότερα για τα +10 δεύτερα του πρώτου από τον τελευταίο στο γυρολόγιο των προηγούμενων Μεγάρων. Εδώ στην F1 βλέπεις +5 και βάλε δεύτερα στο grid από τον 1ο στον τελευταίο, οι διαφορές στην Όπεν μας μάραναν? Εγώ είδα κάποιες άλλες διαφορές, μεταξύ πχ 3ου-4ου-5ου, οι οποίες ήταν μια ανάσα... Αυτό δεν είναι ο συναγωνισμός?
Βγαζοντας τους δυο αργοτερους που μπορει να ειχαν προβλημα, η διαφορα πρωτου και 15ου ηταν 16,5 δευτερολεπτα σε γυρο 60 δευτερολεπτων. Ο παραλληλισμος με την F1 ειναι ατυχης γενικα.
ο κόσμος που ήρθε φάνηκε να ξέρει γιατί ήρθε, δεν ήταν το F2F ο κράχτης... ίσα-ίσα, μετά από τον τελευταίο αγώνα την έκαναν όλοι...
Ειναι ενα θεμα ποτε εφυγαν, ειναι ενα αλλο το με τι εντυπωση εφυγαν απο το προιον που τους προσφερθηκε. Αν δεν τους ικανοποιησε, του κοσμου η προωθηση να γινει θα ξαναρθουν του χρονου στον πρωτο αγωνα.
Αντιθέτως αυτός που δεν έχει επαφή με το πάθος των αγώνων και απλά θέλει να συγκρίνει τους αγώνες που βλέπει στο Motors ή στο AB moteurs θέλει καιρό ακόμα για να ενθουσιαστεί!
Χρησιμη συμβουλη αυτη, αυριο θα ξηλωσω το πιατο για να ενθουσιαζομαι και εγω με το υπεροχο πρωταθλημα μας. Παντως μη διεκδικεις την αποκλειστικοτητα της παρουσιας στις δυσκολες εποχες, 100 ηταν στα Μεγαρα, μπορει να ηταν και οι συνομιλητες σου εκει παρα το οτι στο Μοτορς θα ειχε σιγουρα κατι πιο ενδιαφερον.
Μακάρι κύριοι να μαζευτούν όλοι οι κάτοχοι BTCC που αν θυμάμαι καλά είναι 6+ με τους Αφους Χαλκιόπουλους να έχουν από 2 ο καθ'ενας και γιατί όχι να κάνουν αγώνα μόνοι τους! Μόλις γίνει αυτό γνωστό αμέσως θα εμφανιστούν 10-12 Ε12 τέρατα και από πίσω τους άλλα τόσα Ε11/Α7 κ.ο.κ!
Βασικα οι αδερφοι σαν αντιπροσωποι της JAS στην Ελλαδα θα μπορουσαν να εχουν απο 5 ο καθενας. Ακομη καλυτερα θα προτιμουσαν να πουλησουν απο 5, να ξεστοκαρουν οι Ιταλοι. Εξαλλου οπως εχω ξαναγραψει αυτα τα αυτοκινητα πλεον δε χρησιμοποιουνται σχεδον πουθενα, εκτος απο τον σκουπιδοτενεκε που εχουμε ανοιξει εμεις. Κατα τα αλλα να βρεξει Μ3 στα καλα των καθουμενων το βλεπω μαλλον απιθανο.
Του χρόνου με την φετινή πραγματικότητα + ένα καπ ή/και ενιαίο δεν θα ζητήσω τίποτα παραπάνω από τον Θεούλη!
Βεβαιως, υπαρχουν απειρες αντιπροσωπειες που θα δωσουν αγωνιστικο που δε θα στοιχιζει, θα ειναι καθαροαιμο αγωνιστικο και θα εχει... εγγυηση (παγκοσμια πατεντα). Και ολα αυτα ειτε γιατι αγαπανε (σικ) τους αγωνες, ειτε γιατι - δηθεν - θα βελτιωσουν ετσι τις πωλησεις τους.
Ειπαμε κανει θαυματα ο Θεουλης, αλλα καλο ειναι να εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι πλεον οι αυτοκινητοβιομηχανιες που εχουν αγωνιστικα τμηματα τα βλεπουν σαν ξεχωριστες εταιριες που εχουν σκοπο υπαρξης το κερδος. Γιαυτο προσφερουν τιμιο αγωνιστικο προιον -υποστηριξη που στοιχιζει αλλα αξιζει και φυσικα δεν προσδοκουν πωλησεις, ουτε αποδεικνυουν την αγαπη για τους αγωνες μπαινοντας μεσα.
Και κλείνω λέγοντας πως αυτό που χρειαζόμαστε γενικά στους αγώνες αυτοκινήτου πόσο μάλλον στα σιρκουί είναι ΠΡΟΒΟΛΗ ! Όλα τα άλλα θα έρθουν!
Ο nass εγραψε ενα σπουδαιο ποστ, καλο θα ηταν να το ξαναδιαβασεις, εκει ειναι ολη η ουσια.
-
Διαβάζω τόση ώρα για προβολές, πακέτα, κατηγορίες, αντιπροσωπίες κλπ και δεν μπορώ να καταλάβω..Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;
(Εκτός και αν κάτι άλλαξε από την τελευταία φορά που είδα αγώνα στα Μέγαρα)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλαδη για να το θεσουμε σωστα ενα Ακορντ του 99 με ενα Ακορντ του 97, τα οποια κατω απο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να εχουν διαφορα στο γυρο περιπου 1,5 δευτερολεπτο.
Οι αλλες επιμερους κοντρες ηταν μεταξυ ενος Ακορντ του 99 με καλοδηγημενες Μ3 του καποτε. Εκτακτα. Αν εσενα αυτο σου αρεσει, πασο. Εμενα καθολου.
Εμένα, τον μέσο θεατή δεν με απασχολεί καθόλου ο βαθμός εξέλιξης του κάθε BTCC, ούτε αν αυτό οδηγείται στο όριο. Εξάλλου από ένα σημείο και πέρα σ' αυτά τα τέρατα οι διαφορά του αν κινήθηκε ο Χαλκιόπουλος 9/10 ή 10/10 δεν φαίνεται με το μάτι, αλλά μόνο με το χρονόμετρο... Με το δικό μου μάτι βέβαια, του μέσου και περιστασιακού θεατή και όχι του γνώστη περί των σιρκουί όλου του κόσμου, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα έρθει στο... Μεγαρορινγκ για να δει αγώνα... Εγώ ο μέσος θεατης θέλω να δω κόντρες, έστω και επιμέρους, αν όχι σε επίπεδο γενικής, άντε και καμία ψιλοεπαφή, να ανάψουν τα αίματα... Εγώ ήμουν αυτός που σηκώθηκε στις μύτες όταν στους τελευταίους γύρους ο Παπ ζόρισε αρκετά τον Χαλκιόπουλο και δεκάρα δεν έδωσα πόσα θα έπρεπε να σκάσει κανονικά στον γύρο ο ένας στον άλλο. Εξάλλου, και επειδή δεν είμαι μέσα στα μπάκετ τους, δεν μπορώ να ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας τους, ώστε να αξιολογήσω την προσπάθειά τους, αυτό που βλέπω και είναι απτό είναι ότι για κάποιους γύρους 'φαγωνόντουσαν' δύο πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα.
Αλλά εγώ είμαι ο μέσος θεατής... Με θέλετε στα Μέγαρα ή να πηγαίνω μόνο στα ντριφτ?
Δηλαδή στο εξωτερικό έχουμε μια εικοσάδα αυτοκίνητα σε απόσταση 100 μέτρων ο πρώτος από τον εικοστό? Ούτε καν στο WTCC, όπου θεωρητικά τα αυτοκίνητα έχουν ίδιες προδιαγραφές δεν συμβαίνει αυτό...
Δεν ειδες την Μοντσα που συνεβει αυτο. Αλλα τελοσπαντων, οχι δε ζηταω 20 αυτοκινητα, με 5 θα ημουν ευχαριστημενος. Ξερεις κατι σαν τοτε με τα Μικρα και Γιαρις που 5 πιτσιρικια εδιναν θεαμα αντιστοιχο κορυφαιων πρωταθληματων τουρισμου και ας ακουγαταν τα αυτοκινητα σαν μιξερακια του φραπε. Κατι σαν τοτε με τα Σεατ, τα Πεζο, τα Φιατ. Μη μου πεις οτι αυτα ηταν ενιαια και δε γινεται κατι αντιστοιχο οταν υπαρχουν διαφορετικα αυτοκινητα, αυτα ειναι λυμενα εξω απο εδω αφου ποτε οι τεχνικοι κανονισμοι δεν επιτρεπουν σε καποιο απο τα αμαξια να κλεψει εκκλησιες.
Σε εμένα πάλι, τον μέσο θεατή, μου άρεσε που 5-6 πίτσι κοντραριζόντουσαν μέχρι τελικής πτώσης, μου άρεσε που ενίοτε γινόταν χαμός στην Κ1 και αν μάζευες τα σπαρμένα ανταλλακτικά από την πίστα, έφτιαχνες καινούριο αυτοκίνητο ή άνοιγες φανοποιείο, αλλά δεν θα πήγαινα να δω μόνο αυτά... Δεν μου αρέσει που ένα αγωνιστικό κάνει λιγότερο θόρυβο και είναι λιγότερο εντυπωσιακό από το δικό μου σούπερ-ντούπερ Μπαντζάι Τούρμπο GTVVVTLi... ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ...
Βγαζοντας τους δυο αργοτερους που μπορει να ειχαν προβλημα, η διαφορα πρωτου και 15ου ηταν 16,5 δευτερολεπτα σε γυρο 60 δευτερολεπτων. Ο παραλληλισμος με την F1 ειναι ατυχης γενικα.
ΟΚ, έχεις δίκιο για τον παραλληλισμό, το παραξήλωσα, αλλά δεν είναι και τόσο ατυχης... Όταν στο θεωρητικά κορυφαίο θεσμό ταχύτητας βλέπεις μια ομάδα να τρώει Σούπερ Αγκούρι-γύρο ήθελα να πω από τον πρώτο κάθε 10 γύρους, ε δεν είναι και τόσο παράλογο που το ανέφερα...
Διαβάζω τόση ώρα για προβολές, πακέτα, κατηγορίες, αντιπροσωπίες κλπ και δεν μπορώ να καταλάβω..Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;
Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα... Βλέπετε, εγώ ο μέσος θεατής, καλομαθημένος κιόλας από την αναβάθμιση σε πολλά γήπεδα μεγάλων ομάδων, καθότι και ποδοσφαιρόφιλος, μου κάθεται κάπως να ψάχνω να βρω που να κάτσω στην πίστα και να αναγκάζομαι να την βγάζω όρθιος στον ήλιο ή να στριμώχνομαι στις 'κερκίδες' των Μεγάρων... Ο μπαμπάς μου δεν είχε πρόβλημα να περπατά ως το Τατόι και να την βγάζει όρθιος όλη την ώρα, αλλά τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει...
-
Μαλιστα τολμω να πω πως αν αυτα τα χρηματα τα ειχαν στη διαθεση τους καποια μελη του ΣΟΑΑ,οπως ο Ριζικαρης,ο Ιγγλεσης,και αλλοι,και απο κοντα οι διαφοροι αμεσα απαραιτητοι,οπως τεχνικοι(ΑΠΡ,Νασος,κλπ)και σωστες λεσχες(οπως ,οπως μας δειχνει απο τις εκδηλωσεις του ,πιθανον,το ΙRON TEAM,αλλα και αλλοι ικανοι,η τουλαχιστον προθυμοι να βελτιωθουν),πιθανον να ειχαμε δραματικη βελτωση της εικονας της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ στην Ελλαδα.
Αυτο κατι τη γνωμη μου θα ηταν κατι ριψοκινδυνο.Και φυσικα δεν μιλαω για τα συγκεκριμενα προσωπα.Αλλα ειναι καπως να πεις..τα λεφτα να τα ειχαν ανθρωποι αμεσα εμπλεκομενοι με το χωρο οπως οδηγοι η μηχανικοι γιατι τοτε το πραγμα δουλευει αντιστροφα ισως και υπερ τους..
Μακάρι κύριοι να μαζευτούν όλοι οι κάτοχοι BTCC που αν θυμάμαι καλά είναι 6+ με τους Αφους Χαλκιόπουλους να έχουν από 2 ο καθ'ενας και γιατί όχι να κάνουν αγώνα μόνοι τους!
Εχει ξαναγινει στο απρελθον 02-αρχες03 και δεν πετυχε..Ισα ισα εφερε την καταστροφη..
Δεν ξερω παντως και εγω πιστευω πως το πρωταθλημα πηγαινει προς την ολικη καταστροφη.
Και δεν συμφωνω με την αποψη οτι οι οδηγοι πρεπει απλα να μπαινουν στην πιστα για να διασκεδασουν.Τοτε γινεται πολυ ερασιτεχνικο το θεμα..Και οταν θα ερθει ο αγωνας στις Σερρες ποιος θα ανεβει?Μεγαλα εξοδα και το κανουν ολοι για το κεφι τους και οχι για το πρωταθλημα...
Αληθινα ομως πως γινεται καποτε να κατεβαιναν στο τυμπακι ενω ιδη το πρωταθλημα ηταν διαλυμενο(80 κατι...) και τωρα που εχουμε αναβαθμιση(απο περσι) να μην δειχνει ενδιαφερον κανεις?μεχρι το τελος της χρονια θελω να εχω ακουσει καποια ριζικη αλλαγη εστω και ριψοκινδυνη..αλλα συντομα..
Και κατι τελευταιο.στον πρωτο αγωνα υπηρχε σχετικος ανταγωνισμος ιδιατερα μεταξυ παπ και χαλκ.
Οσοσν αφορα τη σπορ κατηγορια ειμαι καθετος.Πρεπει να μεινει οπως εχει..δεν μπορει να αποκλεισει καποια αυτοκινητα και αυτοματως να ευνοει καποα αλλα. -
Ερώτηση από εμάς τους αδαείς: Γιατί υπήρξε πρόταση να βγει το Χόντα από τη σπορ? Τεχνικοί λόγοι, που έχουν να κάνουν με εφαρμογή κανονισμών ή απλά λόγω διαφοράς δυναμικότητας?
-
Fafla,μονος σου ειπες θα ηθελες να δεις κατι ριψοκινδυνο,ε,και αυτο που εγραψα αυτο ακριβως ειναι....
Ταουρους,δεν υπηρξε προταση.Περσι ΔΕΝ ετρεχε στην σπορτ!
Προφανως λογω διαφορας δυναμικοτητος.Το 'κακο' ειναι οτι δεν αποκλειστηκε το χοντα ,αλλα περιοριστηκαν οι κανονισμοι στα πλαισια ενος καλου πεζο 106....
Καλο,κακο...Τεσπα.....
Γενικα δεν μου αρεσει η ιδεα να στηριζεις τους αγωνες ταχυτητας με αυτοκινητα ιδανικα για αωνες ραλλυ,αλλα περι ορεξεως......αρνακι στη σουβλα! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;(Εκτός και αν κάτι άλλαξε από την τελευταία φορά που είδα αγώνα στα Μέγαρα)
Οπου και στη Ριτσωνα.
(Εκτος αν χτισανε κερκιδες πολυτελειας απο την τελευταια φορα που πηγα στη Ριτσωνα)
-
ΟΚ, έχεις δίκιο για τον παραλληλισμό, το παραξήλωσα, αλλά δεν είναι και τόσο ατυχης...Ειναι ατυχεστατος γιατι στα Μεγαρα υπηρχαν διαφορες της ταξης του 25% (ξαναλεω χωρις να λαμβανονται υποψη τα δυο ακομη πιο αργα αυτοκινητα) στον χρονο του γυρου. Οποιος θεωρει κατι τετοιο (σε συνδυασμο με την ελλειψη εμπειριας και εκπαιδευσης σε συνθηκες πιστας των οδηγων) ακινδυνο, ζει σε αλλο πλανητη.
Κατα τα αλλα απλος, ξεαπλος θεατης το θεμα ειναι οτι με δεδομενη τον αριθμο των BTCC και με δεδομενους τους οδηγους τους, μαχη δεν εχει αλλη. Επισης δεδομενο ειναι οτι μελλον δεν εχει η κατασταση, αντιθετα καποιος καψερος το Σεπτεμβρη θα κληθει να ξαναμοιρασει τη τραπουλα των υπαρχοντων αγωνιστικων που εχει ηδη μοιραστει τοοοοοοσα χρονια σε ολους τους λογικους αλλα και επικινδυνα παραλογους συνδυασμους.
Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα ξαναγινει μια τρυπα στο νερο, αυτος που χρηματοδοτει τους track day αγωνες τα δυο τελευταια χρονια καποτε θα ριξει μια μουτζα, οι οδηγοι θα ψιλοστραβωσουν αλλα μετα θα στραφουν στα ραλισπριντ που παρεχουν κοψιδια στον τερματισμο και θα ξεχαστουν, οι πιστες θα χρησιμοποιουνται μονο απο τα ταιμ τραιαλς χωρις εξοπλισμο ασφαλειας (τουλαχιστον μεχρι καποιος να φαει το κεφαλι του), ο ΣΟΑΑ θα παει το ενιαιο στο χωμα να ησυχασει και τελικα οι μονοι που θα γελανε απο αυτη την ιστορια θα ειναι οι λεσχιαρχες που ξεκοκαλισαν το φιλετακι.
Μακαρι να ειμαι απλα απαισιοδοξος
-
Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;
Οπου και στη Ριτσωνα.
(Εκτος αν χτισανε κερκιδες πολυτελειας απο την τελευταια φορα που πηγα στη Ριτσωνα)
Μήπως πλήρωσες και εισιτήριο την τελευταία φορά που πήγες στη Ριτσώνα;
Πιστεύω πως αν τα Μέγαρα διέθεταν μια αξιοπρεπή υποδομή για τους θεατές, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και μάλιστα σε συνδυασμό με τον προαστιακό που σταματάει έξω από την πίστα.
Και δεν μιλάμε για πολυτέλειες, απλώς να υπάρχουν άλλες 2 εξέδρες με στοιχειώδη υποδομή (σκέπαστρα, καθίσματα, τουαλέτες, κυλικείο) σε ακόμα 2 σημεία της πίστας, όπως στο τέλος της ευθείας και στα πιτς.
Σε πρώτη φάση έτσι προσεγγίζεις τον θεατή. -
Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;
Οπου και στη Ριτσωνα.
Μήπως πλήρωσες και εισιτήριο την τελευταία φορά που πήγες στη Ριτσώνα;
Πιστεύω πως αν τα Μέγαρα διέθεταν μια αξιοπρεπή υποδομή για τους θεατές, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και μάλιστα σε συνδυασμό με τον προαστιακό που σταματάει έξω από την πίστα.
Και δεν μιλάμε για πολυτέλειες, απλώς να υπάρχουν άλλες 2 εξέδρες με στοιχειώδη υποδομή (σκέπαστρα, καθίσματα, τουαλέτες, κυλικείο) σε ακόμα 2 σημεία της πίστας, όπως στο τέλος της ευθείας και στα πιτς.
Σε πρώτη φάση έτσι προσεγγίζεις τον θεατή.Toτε ακομα και αν οι αγωνες παρεμεναν στην ιδια κατσταση θα ελεγα οτι δινω τα 10 ευρω με σχετικη ευχαριστιση...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Fafla,μονος σου ειπες θα ηθελες να δεις κατι ριψοκινδυνο,ε,και αυτο που εγραψα αυτο ακριβως ειναι....Το ριψοκινδυνο το εννοω ως προς το οτι κατι πρωτοτυπο οσον αφορα το χωρισμο των κατηγοριων τη βαθμολογια και τους περιορισμους αφου ετσι και αλλιως ειμαστε λιγο πανω απο το μηδεν τωρα..Δεν το εννοω οπως το ειπες εσυ.Σε αυτο το θεμα πιστευω πως απλα πρεπει να φτιαχτε μια σωστη επιτροπη (κατι σαν και την περσινη)αλλα με ανθρωπους που δεν θα εξυπηρετουν σεμφεροντα και δεν θα ναι μεχρι τα μπουνια βαλμενοι στο χωρο..Γιατι ειναι σωστο να εχουν γνωσεις αλλα να μην δουλευουν μεσω των κανονισμων υπερ καποιων.
*Φυσικα δεν μιλαω για συγκεκριμενα προσωπα. -
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ε? ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
'ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ'??
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΡΩΝ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΚΕΣ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ
Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
-
ΜΗΗΗΗΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ...ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ , ΤΟ ΚΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ........
-
ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ FUCKIN ΑΘΛΗΜΑ ?
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ?
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΟΠΗΤΟΥΡΑ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΟΤΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΙΜ@Λ@ΚΕΣ ..............
-
Δευτερος αγωνας με το τραγικο ατυχημα λοιπον.
Περιμενετ συμμετοχες?Εγω οχι(ποτε περιμεναμε στις Σερρες αλλωστε?)
Περιμενετε επιτυχια?Εγω οχι..Ουσιαστικα πιστυεω πως δεν θα γινει καν αγωνας.. -
Απο rally.gr:
Μετά από επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοργανώτριας λέσχης του αγώνα ταχύτητας που θα πραγματοποιούνταν στις Σέρρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό πως λόγω έλλειψης συμμετοχών, ο αγώνας αναβάλλεται. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο δελτίο τύπου από τη μεριά της λέσχης που να επισημοποιεί την αναβολή του 3ου γύρου του πρωταθλήματος ταχύτητας. _Ν.Δ.
Ωραιοι οι ανθρωποι της ΛΑΜΣ Αλλα δε τρεχει τιποτα, εχουν τον διεθνη (sic) αγωνα καρτ να ασχοληθουν στις ιδιες ημερομηνιες. Δηλαδη και παλι η ΛΑΜΣ εχει δυο αγωνες το ιδιο ΣΚ, εχει γινει θεσμος πλεον.
-
Ωρες, ωρες στην Ελλαδα βγαζουμε γελιο! Τη στιγμη που στην Αθηνα λεσχιαρχες, αρχη και ψαγμενοι δημοσιογραφοι πανηγυριζουν για την μεγαλη επιτυχια του 1ου αγωνα του Πανελληνιου πρωταθληματος που μαζεψε 3 χιλιαδες ατομα, στην Κρητη χαλιουνται και ψαχνουν να βρουν το γιατι στον τελευταιο αγωνα του τοπικου πρωταθληματος μαζεψαν μονο 2 χιλιαδες
Ο καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα, αφού και τις δύο μέρες είχε υπερβολική ζέστη ταλαιπωρώντας αγωνιζόμενους και οργανωτές. Αυτή ήταν και η κύρια αιτία για τη μικρή, σχετικά με προηγούμενες διοργανώσεις, προσέλευση θεατών που μετά βίας έφτασαν τις δύο χιλιάδες περίπου.Αυτα κανουν οι ανθρωποι και χαλανε την πιατσα (και φυσικα μας προσγειωνουν γιατι εχουμε ξεφυγει γενικως)
-
Έστω και τον πείσατε τον θεατή να έρθει, πού θα τον βάλετε να κάτσει; Στα σανίδια της Κ1 των Μεγάρων;Δημητρη σε θυμηθηκα απο ενα mail ενος φιλου που πηγε στο WTCC στο Brands Hatch, την νουμερο 2 πιστα της Μεγαλης Βρετανιας. Εσκασε λοιπον 30 λιρακια (φιλικη τιμη γιατι ηταν η πρωτη χρονια του WTCC εκει) και εκατσε σε αυτες τις υπερπολυτελειας κερκιδες!!
ΠΠ Ταχύτητας 2006