-
[quote='xenos']Troμερο το ρεπορταζ στον ΑΝΤ1, αλλα εχω 1 απορια:
Οσες φορες εχω παρευρεθει σε κοντρα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ 'Η ΤΑ
-
ΚΥΡΙΟΙ.
Νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσετε να διαβάλετε τήν αξιοπιστία τών ειδήσεων.
Οι δημοσιογράφοι είναι φίλοι μας -
ΕΛΕΟΣ με τα σποτ του Αnt1 που προσπαθεί να ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ τον πόνο και την δυστυχία των αμάχων του Λιβάνου για να μας πει ότι 1ος αυτός μας δείχνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα ...έχοντας και την αντίστοιχη τηλεθέαση...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΛΕΟΣ με τα σποτ του Αnt1 που προσπαθεί να ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ τον πόνο και την δυστυχία των αμάχων του Λιβάνου για να μας πει ότι 1ος αυτός μας δείχνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα ...έχοντας και την αντίστοιχη τηλεθέαση...Εσύ φταίς που τους βλέπεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΕΛΕΟΣ με τα σποτ του Αnt1 που προσπαθεί να ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ τον πόνο και την δυστυχία των αμάχων του Λιβάνου για να μας πει ότι 1ος αυτός μας δείχνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα ...έχοντας και την αντίστοιχη τηλεθέαση...
Εσύ φταίς που τους βλέπεις.
ταινία έβλεπα...ΟΧΙ τις ειδήσεις τους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εσύ φταίς που τους βλέπεις.
ταινία έβλεπα...ΟΧΙ τις ειδήσεις τους...
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε την μεγαλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό. Το πλήκτρο Mute στο τηλεχειριστήριο
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε την μεγαλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό. Το πλήκτρο Mute στο τηλεχειριστήριοΉ το I/O, ακόμα καλύτερα
-
γουσταρω τους καμεραμεν του ΣΤΑΡ....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γουσταρω τους καμεραμεν του ΣΤΑΡ....Αυτοι να δεις πώς γουστάρουν την δουλειά τους
-
adis4gr
αυτό το κανάλι στις ειδήσεις και γενικά στο πρόγραμμά του πλην ταινιών και μερικών σειρών είναι εκτός πραγματικότητας ...
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών