-
ο κυριος χατζηνικολαου, εχει πει (δυο φορες τον εχω ακουσει) να λεει οτι τις εποχες που υπηρχε μονο η κρατικη τηλεοραση δεν αντεχε το αφοριτο γλυψιμο της προς την εκαστοτε κυβερνηση. και τον βλεπω να λεει ¨ειδησεις¨ στις οποιες παιρνει ξεκαθαρα το μερος του εργοδοτη του, απεναντη σε αλλον καναλαρχη. κτλ κτλ κτλ
-
τι εχετε να πειτε για την 'επιθεση' (οπως λενε οι δημοσιογραφοι) προς τα ΜΜΕ? το εχουν κανει θεμα ολοι. ακομα και εκπομπες γινοντε πανω σε αυτο το θεμα απο μεγαλοδημοσιογραφους.
-
Ποια επίθεση; Χειρότεροι κι από ταξιτζήδες έχουν γίνει, συντεχνία του κερατά. Θέλουν να κρίνουν οποιονδήποτε για ο,τιδήποτε, αλλά αρνούνται οποιαδήποτε κριτική προς τους ίδιους.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ
Οι 'κυριοι' Αναστασιαδης και Τριανταφυλλοπουλος γνωστοι και 'καταξιωμενοι' δημοσιογραφοι εκτος των πολυ σοβαρων εκπομπων τους στην ΤV εκδιδουν ως γνωστον και την σοβαρη και εγκριτη εφημεριδα 'Πρωτο Θεμα'.
Επειδη τον τελευταιο καιρο τους ακουσαμε ολοι οτι απο την εκδοτικη τους προσπαθεια αυτη μπαινουν 'μεσα' και για να μην αναγκαστουν να πουλησουν τις Cayenne και τα Grand Cherokia τους προτεινω για χαρη της σοβαρης αντικειμενικης και υπηρετουσης την αληθεια, δημοσιογραφιας που κανουν πρωτοι εμεις απο ολους τους ΕλληνεςΝα διεξαγουμε Πανελληνιο Ερανο
ωστε να σωσουμε τους Ογκολιθους αυτους της Δημοσιογραφιας απο τη βεβαιη οικονομικη καταστροφη στην οποια οδηγουνται για να εχουμε εμεις πληρη και αξιοπιστη ενημερωση.....
Ο κ.Μακης οπως δηλωσε χτες βραδυ στην εκπομπη του ειναι χομπιστας της Δημοσιογραφιας και γιαυτο την κανει καλα (τη δημοσιογραφια εννοειται).
Αυτο βεβαια με κανει να του αποστειλλω τις οικονομιες μου μιας και με επεισε οτι κι εγω που εχω χομπι το ψαρεμα αν το κανω καλα (το ψαρεμα) θα αποκτησω οκτααψηφιες καταθεσεις και Πορσικο τζαματο.....Υ/Γ:
**Κυρ-Κωστα εσυ που τα προηγουμενα εικοσι τεσσερα χρονια με εμαθες τοσο πολλα πραγματα μεταξυ αλλων να ξεχωριζω τα λαμογια απο τους σοβαρους ανθρωπους και με διδαξες εναν αλλο τροπο σκεψης και εναν διαφορετικο τροπο ζωης γιατι καταντησες ενας τυπος σαν κι αυτους που χρονια λοιδωρουσες και με εκανες να τους σιχαινομαι??
Γιατι κυρ-Κωστα μου καταντησες Γλαστρα στην εκπομπη του Μακη??
Μετα την προσληψη του Αναστασιαδη και την εκδοση ενθετου παρομοιου με τα ρυπαρογραφηματα της πλακας (δικα σου λογια ειναι) τωρα σε βλεπω και guest στο Μακη.....
Αντε να δουμε κυρ-Κωστα ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει ενας ανθρωπος που επι χρονια διδασκε τους νεους ανθρωπους να σκεφτονται ,να οδηγουν και να προσπαθουν....Εκτος και αν στην περιπτωση σου κυρ-Κωστα μου ισχυει το
'Μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλαισσει' **
-
ποιος ειναι ο κυρ-κωστας που παρευρεθει στην εκπομπη του Μακη και ειπε αυτα?
-
Ο Καββαθάς. Πάντα παράξενος ήταν. Ισως να μην φταίνε μονο τα γηρατειά...
-
ο Καββαθας ειχε παει στην εκπομπη του Μακη!
-
επειδη δεν την ειδα την εκπομπη γιατι πηγε ο καββαθας?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επειδη δεν την ειδα την εκπομπη γιατι πηγε ο καββαθας?Για να προσδωσει σοβαροτητα και κυρος στην εκπομπη
Χανοντας ομως απο τη δικη του σοβαροτητα και το δικο του κυρος -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επειδη δεν την ειδα την εκπομπη γιατι πηγε ο καββαθας?E kaλά, ερωτήσεις είναι αυτές τώρα;;
Για αυτό που πάνε όλοι . Για να τους δουν. Τωρα το γιατί μην το ρωτάς. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
Μάλλον ο Τριανταφυλλόπουλος θα ήταν στη συμπαραγωγή στο 'Φαέθων' και θα πηγε να βγάλει τα 'δανεικα΄'
Εκτός από τη σαβούρα , υπάρχει όντως και η 'άλλη Ελλάδα' ( όχι η ιματασιόν, η ορίτζιναλ).
Χθες αργά το ΕΤ1 σε μια εκπομπή που λέγεται 'Σε χρόνο ΤV', είχε **Μοσχίδη, Μιχαλακόπουλο, Μαλικένζου **και μίλαγαν για διάφορα.
Μιλάμε για ιερά τέρατα. Μια πάρα πολύ όμορφη εκπομπή (1) με πραγματικά ωραίους ανθρώπους. Σε κάποιο διάλειμμα, όπως γυρνούσα τα κανάλια, έπεσα πάνω στο μπούλη που γκάριζε απευθυνόμενος σε ένα άλλο μπούλη και στο καπάκι το γύρισα και ότι άρχιζε πάλι η εκπομπή της ΕΤ1.Η διαφορά ήταν χαοτική και συντριπτική, δυστυχώς δεν περιγράφεται εδώ.
Υ.Γ(1) ελαφρά παραφωνία μια τάπα παρουσιάστρια που νομίζει ότι είναι ΓΚΟΜΕΝΑ! (1,5Ο με τα χέρια ανάταση πάνω στο νεροχύτη)
-
Προσωπικα διαλεγω τις ειδησεις του Star.
Προτιμω να βλεπω ρεπορταζ για την κουκλα του Ρουβά παρά την απαρίθμηση νεκρών από σεισμους,τυφώνες κτλ
Η κρατικη αν και ειναι αρκετα σοβαρη, αναγκαστικά δεν ξεφευγει απο την γραμμή του 'εργοδότη'και τα πολιτικα της σου προκαλουν γέλιο... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ελαφρά παραφωνία μια τάπα παρουσιάστρια που νομίζει ότι είναι ΓΚΟΜΕΝΑ! (1,5Ο με τα χέρια ανάταση πάνω στο νεροχύτη)A, δεν εχεις δίκιο, δεν ξέρω τι νομίζει η ίδια, πάντως είναι ωραιοτάτη!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Χθες αργά το ΕΤ1 σε μια εκπομπή που λέγεται 'Σε χρόνο ΤV', είχε **Μοσχίδη, Μιχαλακόπουλο, Μαλικένζου **και μίλαγαν για διάφορα.
Μιλάμε για ιερά τέρατα. Μια πάρα πολύ όμορφη εκπομπή (1) με πραγματικά ωραίους ανθρώπους. Σε κάποιο διάλειμμα, όπως γυρνούσα τα κανάλια, έπεσα πάνω στο μπούλη που γκάριζε απευθυνόμενος σε ένα άλλο μπούλη και στο καπάκι το γύρισα και ότι άρχιζε πάλι η εκπομπή της ΕΤ1.Η διαφορά ήταν χαοτική και συντριπτική, δυστυχώς δεν περιγράφεται εδώ.
Υ.Γ(1) ελαφρά παραφωνία μια τάπα παρουσιάστρια που νομίζει ότι είναι ΓΚΟΜΕΝΑ! (1,5Ο με τα χέρια ανάταση πάνω στο νεροχύτη)
Φιλε μου traveller εδω θα τα χαλάσουμε! Είναι πολύ μωρό η παρουσιαστρια. Ρηχό μωρό βεβαια, αλλα μωρό Κι εχει παντα καλους καλεσμένους
Φοβερη εκπομπή ηταν και μια του Λευτέρη Παπαδόπουλου που εβλεπα προχθες στην ΕΤ-1 με καλεσμενο τον Παπαδημητρίου (τον συνθέτη), που ηταν ως συνηθως εξαιρετικος.
Μοναδική παραφωνία ο Παπαδόπουλος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φιλε μου traveller εδω θα τα χαλάσουμε! Είναι πολύ μωρό η παρουσιαστρια. Ρηχό μωρό βεβαια, αλλα μωρό Κι εχει παντα καλους καλεσμένους
Φοβερη εκπομπή ηταν και μια του Λευτέρη Παπαδόπουλου που εβλεπα προχθες στην ΕΤ-1 με καλεσμενο τον Παπαδημητρίου (τον συνθέτη), που ηταν ως συνηθως εξαιρετικος.
Μοναδική παραφωνία ο ΠαπαδόπουλοςΚαλά περί ορέξεως..
Ξέρεις τι μου τη σπάει σε αυτή Χρήστο;; Εχει μια λόξα να ερωτοτροπεί με την κάμερα
Τον Παπαδόπουλο δεν μπορώ να τον δω διότι μου έρχεται αυτόματα στο νου ο ...Μητσικώστας!!! λες και είναι ίδιοι!! από τις εποχές του 9,84 ακόμα!!!
-
Εμενα παλι αυτη η ταση ερωτοτροπιας ειναι που με φτιάχνει
Εμενα ο Παπαδοπουλος μου θυμίζει τα εκνευριστικά αρθρα του στα 'Νεα' που διαβαζα παιδακι... Μπορει να εκνευρισει ΚΑΙ ανηλικο
Παντως ο Παπαδημητριου, φοβερος! Μακαρι να 'χαμε κι αλλους τετοιους (και σαν τον Μιχαλακόπουλο ή τον Λευτέρη τον Βογιατζή βέβαια)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα παλι αυτη η ταση ερωτοτροπιας ειναι που με φτιάχνειΕμενα ο Παπαδοπουλος μου θυμίζει τα εκνευριστικά αρθρα του στα 'Νεα' που διαβαζα παιδακι... Μπορει να εκνευρισει ΚΑΙ ανηλικο
Παντως ο Παπαδημητριου, φοβερος! Μακαρι να 'χαμε κι αλλους τετοιους (και σαν τον Μιχαλακόπουλο ή τον Λευτέρη τον Βογιατζή βέβαια)
Ποιά είναι η εν λόγω παρουσιάστρια;Ερωτοτροπία με την κάμερα...Βίκυ Φλέσσα μου θυμίζει...
Ο Παπαδόπουλος μου φαίνεται ένας παππούς που λέει ιστορίες στο στυλ 'δεν είναι πια όπως παλιά' και επίσης μου κάθεται στο λαιμό...
-
Εμένα πάντως η Μάριον Μιχελιδάκη ('Σε χρόνο TV') μου αρέσει πολύ. Και έχει πάντα ενδιαφέροντες καλεσμένους. Το να κάθομαι και να βλέπω Χαρδαβέλλα, ουφολόγους (αν και μάλλον η ουφολογία θα πρέπει ν'αρχίσει να διδάσκεται στα σχολεία μας, με στόχο την υποβοήθηση των νέων πολιτών στην κατανόηση του φαινομένου που λέγεται 'νεοέλλην πολιτικός'), Αγγελική Νυχτοπούλη, Εισαγγελάτο, Πρετεντέρη κλπ δε μου λέει τίποτα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βίκυ Φλέσσα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμενα παλι αυτη η ταση ερωτοτροπιας ειναι που με φτιάχνει
Εμενα ο Παπαδοπουλος μου θυμίζει τα εκνευριστικά αρθρα του στα 'Νεα' που διαβαζα παιδακι... Μπορει να εκνευρισει ΚΑΙ ανηλικο
Ποιά είναι η εν λόγω παρουσιάστρια;Ερωτοτροπία με την κάμερα...Βίκυ Φλέσσα μου θυμίζει...
Ο Παπαδόπουλος μου φαίνεται ένας παππούς που λέει ιστορίες στο στυλ 'δεν είναι πια όπως παλιά' και επίσης μου κάθεται στο λαιμό...
Το Βικακι ειναι παγακι. Η Μαριον 'καιει'
-
Αν θες συγκεκαλυμμένη ερωτοτροπία με την κάμερα, δες την Πόπη (την παρουσιάστρια ειδήσεων του Μητσιχώστα). Πολύ θα'θελα να της 'ξηγήσω τ'όνειρο που είδε χθες το βράδυ.
Για απροκάλυπτη, δες την Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ.
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών