-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Mια διευκρίνηση παρακαλώ
Σε δημοσκοπήσεις συχνά το άθροισμα των ποσοστών είναι πάνω από 100.
Δηλ πχ στην πρόθεση ψήφου ο Α έχει 52% ο Β 50% και ο Γ 35%. Πως εξηγείται αυτό;Οταν ρωτας πχ 'θα ψηφίζατε τον τάδε;'Αμα το κανεις αυτο ξεχωριστα για Α,Β,Γ ,εχεις το αποτελεσμα που λες.
Τα ΜΜΕ σχεδον ποτε δεν αναφερουν τις ερωτησεις του γκαλοπ.Ετσι μπορουν και βγαζουν οτι αποτελεσματα γουσταρουν.Καποτε μας κατακλυζανε με υποψηφιους δημαρχους της ΝΔ για την Αθηνα,οπου ο πιο κακομοιρης ειχε 60%,οι αλλοι απο 70% και πανω.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Mια διευκρίνηση παρακαλώ
Δηλ πχ στην πρόθεση ψήφου ο Α έχει 52% ο Β 50% και ο Γ 35%. Πως εξηγείται αυτό;Τι ψαχνεις τωρα.....
Δεν εχεις δει οτι η καθε εφημεριδα και καναλι αναλογος σε ποιο κομα πρσκειται βγαζει αναλογα αποτελεσματα???
Οτι θελουν λενε και βγαζουν.....
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Mια διευκρίνηση παρακαλώ
Δηλ πχ στην πρόθεση ψήφου ο Α έχει 52% ο Β 50% και ο Γ 35%. Πως εξηγείται αυτό;Αυτό, προσωπικά, δεν το έχω δει ποτέ σε 'Πρόθεση ψήφου'. Αν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, τι να πω... θα πρόκειται για μεγάλους whatever...
Αντίθετα είναι πολύ συνηθισμένο στην δημοτικότητα πολιτικών. Αν αθροίσεις τα ποσοστα σ'αυτή την κατηγορία μπορεί να βγάλεις και 300% μια και η ερώτηση 'Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω πρόσωπα' μπορεί να έχει θετική απάντηση για περισσότερα του ενός πρόσωπα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αντίθετα είναι πολύ συνηθισμένο στην δημοτικότητα πολιτικών. Αν αθροίσεις τα ποσοστα σ'αυτή την κατηγορία μπορεί να βγάλεις και 300% μια και η ερώτηση 'Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω πρόσωπα' μπορεί να έχει θετική απάντηση για περισσότερα του ενός πρόσωπα.
Ναι αυτό πρέπει να είναι. Αν και όταν λέμε % λογικά πρέπει τα επιμέρους ποσοστά να κάνουν 100.
-
Όποτε παίζει στα κανάλια ένα θέμα που καίει την κυβέρνηση , ώς δια μαγείας ΠΑΝΤΑ την επόμενη μέρα παρουσιάζεται-εμφανίζεται από το πουθενά ένα γκάλοπ που τη δείχνει να προηγείται σε πρόθεση ψήφου.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όποτε παίζει στα κανάλια ένα θέμα που καίει την κυβέρνηση , ώς δια μαγείας ΠΑΝΤΑ την επόμενη μέρα παρουσιάζεται-εμφανίζεται από το πουθενά ένα γκάλοπ που τη δείχνει να προηγείται σε πρόθεση ψήφου.Κι ομως,αυτο ειναι πραγματικοτητα.Ο Ελλην μισει το ΠΑΣΟΚ και αυτο φυσικα δεν αλλαξε μεσα σε μολις 2 χρονια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Όποτε παίζει στα κανάλια ένα θέμα που καίει την κυβέρνηση , ώς δια μαγείας ΠΑΝΤΑ την επόμενη μέρα παρουσιάζεται-εμφανίζεται από το πουθενά ένα γκάλοπ που τη δείχνει να προηγείται σε πρόθεση ψήφου.
Κι ομως,αυτο ειναι πραγματικοτητα.Ο Ελλην μισει το ΠΑΣΟΚ και αυτο φυσικα δεν αλλαξε μεσα σε μολις 2 χρονια.
Συμφωνώ, αλλά μερικά κανάλια το έχουν παρακάνει..
καλά, δε συζητάω τώρα για την κρατική τηλεόραση που -
σιγα τα αιματα ρε παιδια που μισει ο ελληνας το πασοκ.μην υπερβαλουμε, σε δυο χρονια μπορει να 'μισει' τη ΝΔ
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
σιγα τα αιματα ρε παιδια που μισει ο ελληνας το πασοκ.μην υπερβαλουμε, σε δυο χρονια μπορει να 'μισει' τη ΝΔκαλά, ο έλληνας όλους τους μισεί, αλλά πάει και τους ψηφίζει μετά
-
Ζωντανη συνδεση σε ειδησεις του Alter με τον Νικο Τσιαμτσίκα χθες ο οποιος δειχνοντας μια ντοματα στην καμερα αναφωνει:' Αυτη ειναι μια απο τις τελευταιες ντοματες Κρητης που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Αθηνα!!!'
-
Να τη βάλουμε στο μουσείο Γουλανδρή τότε.
-
Νίκος Κακαουνάκης....
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι απολαμβάνει την απόλυτη ασυλία περιφέροντας την ασχημομουτσουνάρα του στα κανάλια βρίζοντας και ειρωνεύοντας τους πάντες και τα πάντα;Πραγματικά,στο ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που τους κάνει;Στον ALPHA;Ο 'έγκυρος' Χατζηνικολάου τι στο καλό...δεν καταλαβαίνει ότι ο εν λόγω 'δημοσιογράφος' πλήττει το κύρος του ίδιου και του σταθμού;Ο τύπος είναι η προσωποποίηση της κακής αισθητικής αν μη τι άλλο!Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Τράααααγκαααα....
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Νίκος Κακαουνάκης....
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι απολαμβάνει την απόλυτη ασυλία περιφέροντας την ασχημομουτσουνάρα του στα κανάλια βρίζοντας και ειρωνεύοντας τους πάντες και τα πάντα;Πραγματικά,στο ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που τους κάνει;Στον ALPHA;Ο 'έγκυρος' Χατζηνικολάου τι στο καλό...δεν καταλαβαίνει ότι ο εν λόγω 'δημοσιογράφος' πλήττει το κύρος του ίδιου και του σταθμού;Ο τύπος είναι η προσωποποίηση της κακής αισθητικής αν μη τι άλλο!Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Τράααααγκαααα....
Είδες που συμφωνούμε και σε κάτι;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Νίκος Κακαουνάκης....No comments
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Νίκος Κακαουνάκης....
Μα τι δουλεια εχει ο Κακαουνάκης με το ΠΑΣΟΚ;Δεν εχει καμια σχεση,απλως αυτος εχει επιλεξει τον μανδυα του ΠΑΣΟΚ,οπως ο 30φυλλοπουλος τον μανδυα ΝΔ,για να μπορουν κανουν τους εκβιασμους τους με την στηριξη των αντιπαλων των θυματων τους.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Νίκος Κακαουνάκης....
...........
Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Τράααααγκαααα....Το δίδυμο αυτό είναι το απόλυτο καραγκιοζιλίκι και χρεώνω άλλο τόσο καραγκιοζιλίκι στον 'έγκυρο' Χατζηνικολάου, για τον οποίο έχω να πω ότι απέδειξε ότι δεν ήταν αυτός σοβαρός όσο ήταν στο MEGA, αλλά το MEGA ήταν σοβαρό και τον χαλιναγωγούσε. Ίσως γι' αυτό και να 'θελε να φύγει, για να ξεσαλώσει
Όχι ότι το MEGA είναι το άγιο κανάλι (ειδικά τώρα τελευταία), αλλά σε σύγκριση με τον Alpha...καλύτερο, κατ' εμέ.
Πάντως, εκεί που έβλεπα σχεδόν ανελλειπώς ειδήσεις προεκλογικά και για λίγους μήνες μετά, εδώ και αρκετό καιρό έχω πλέον αηδιάσει.
-
Μαρία Χούκλη στη ΝΕΤ.-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μαρία Χούκλη στη ΝΕΤ.-The best. Κρίμα όμως που δε με βολεύει η ώρα...
Δεν πειράζει, υπάρχει και o Λαμπράκης (in)
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Νίκος Κακαουνάκης....
Εμένα ο Χατζηνικολάου μου δίνει στα νεύρα. Κάποτε τον θεωρούσα σοβαρό, όμως με τις αλλεπάλληλες **αγιογραφίες **τραγουδιστών και ηθοποιών (όπως η Βανδή, ο Ρουβάς, η Κοκκίνου, ο Μαζωνάκης και άλλοι... «καλλιτέχνες») αλλά και με το δελτίο ειδήσεων του Alpha απέδειξε ποιος πραγματικά είναι. Τώρα πια δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω πάνω από 1 λεπτό.
Μαρία Χούκλη στη ΝΕΤ.-
+1
Με διαφορά το πιο καλό δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση, έστω και ελαφρώς χρωματισμένο. Ή μήπως να πω... το μοναδικό δελτίο ειδήσεων (μαζί με την ΕΤ1 και την ΕΤ3); Γιατί αυτές οι παραστάσεις που παρακολουθούμε στα «μεγάλα» κανάλια (με 3-4 μονόπρακτα... εεε, θέματα ήθελα να πω) ή τα lifestyle νέα του κάθε άλλο παρά δελτία ειδήσεων είναι. Απορώ πώς τα βλέπει τόσος κόσμος. Μάλλον δεν απορώ, αρκεί να δει κανείς τη νεοελληνική πραγματικότητα και θα καταλάβει.
Εγώ πάντως 20:00 με 21:00 αν δω τηλεόραση προτιμώ το «Τοις μετρητοίς» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. «Παίγνιον επιμορφωτικόν, παιδαγωγικόν, ψυχαγωγικόν»
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Εμένα ο Χατζηνικολάου μου δίνει στα νεύρα. Κάποτε τον θεωρούσα σοβαρό, όμως με τις αλλεπάλληλες **αγιογραφίες **τραγουδιστών και ηθοποιών (όπως η Βανδή, ο Ρουβάς, η Κοκκίνου, ο Μαζωνάκης και άλλοι... «καλλιτέχνες») αλλά και με το δελτίο ειδήσεων του Alpha απέδειξε ποιος πραγματικά είναι. Τώρα πια δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω πάνω από 1 λεπτό.Ενταξει, μην τον αδικείτε ετσι τον Χ'νικολάου..... Προιόντα πουλάει κι αυτός, μέρος της δουλειάς του έχει καταντήσει να είναι....Αφου ο πλουτισμός αυτό επιτάσσει και εφόσον εχει ταχθεί υπέρ του, φυσικό κι επόμενο είναι αυτό που κάνει....Ασχέτου λοιπόν της ποιοτητας του 'προιόντος' κι εφόσον εμείς το 'ψωνίζουμε', καλά κάνει.Οσο για το προφίλ του σοβαρού, ισχύει αυτό που λέει ο σοφός λαός....'Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το ονομα...', με την αντίστροφη έννοιά του όμως....
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών