-
To ερώτημα αυτό με ταλαιπωρεί 'μήνες' τώρα, μην πώ παραπάνω!
Μπορεί άραγε η επιστήμη να δώσει σαφή απάντηση ;
-
Α3 Sportback με 35; σε ποια χώρα;
Το τρίθυρο χειροκίνητο Α3 TFSI ξεκινάει από 30.900 (με 16άρες σιδερένιες ζάντες)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Gti, για το value for money
(τι λέω ο άνθρωπος, φωτιά θα πέσει να με κάψει )θα συμφωνήσω με τον Σπύρο...είπαμε VAG αλλά η Audi το έχει παρ@χέσει με τις τιμές της!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To ερώτημα αυτό με ταλαιπωρεί 'μήνες' τώρα, μην πώ παραπάνω!Μπορεί άραγε η επιστήμη να δώσει σαφή απάντηση ;
όσο καθυστερείς είναι εις βάρος σου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα δε θελει αυτα, ας παρει Polo 1.2- Έχει καλομάθει από το ST οπότε θα χαλαστεί να το αλλάξει με κάτι που δεν θα τον ικανοποιήσει λίγο παραπάνω
ΥΓ 35900 λέει ο τιμοκατάλογος...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To ερώτημα αυτό με ταλαιπωρεί 'μήνες' τώρα, μην πώ παραπάνω!
Μπορεί άραγε η επιστήμη να δώσει σαφή απάντηση ;
όσο καθυστερείς είναι εις βάρος σου
Eπίκειται άνοδος στις τιμές των TFSI ?
-
και τα δυο ειναι...
γκολφ! αυτο το α3 δε το μπορω...
υγ. γκολφ? δευτερη φορα σε εναν χρονο...πρπει να παω στο γιατρο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και τα δυο ειναι...γκολφ! αυτο το α3 δε το μπορω...
...ή και τα 2 είναι 'Α3'.
Να τα εκατοστίσεις!
-
με 2 φορες σε εναν χρονο οντως στο γιατρο πρεπει να πω...
αλλα ειναι πιο ομορφο απο το α3 κατα τη ταπεινη μου γνωμη!
-
υγ. γκολφ? δευτερη φορα σε εναν χρονο...πρπει να παω στο γιατρο...άσε... εμένα αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η 3η μου... είμαι σοβαρά???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσε... εμένα αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η 3η μου... είμαι σοβαρά???
Σοβαρά δεν λέει τίποτα!
Βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια στάδια μιας νέας εκφυλιστικής νόσου,η οποία πρωτοπαρατηρήθηκε με την εμφάνιση του golf gti V.
Τα πρώτα συμπτώματα (1ο στάδιο) περιλαμβάνουν τις θετικές σκέψεις γύρω από το εν λόγω αυτοκίνητο,μετά από την ανάγνωση δοκιμών σε περιοδικά αυτοκινήτου.
Συνεχίζονται (2ο στάδιο) με την ψήφιση του Golf σε ψηφοφορίες του forum.
Στο 3ο στάδιο,σκέφτεσαι σοβαρά την αγορά του.
Στο τελευταιο στάδιο,η νόσος έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος των νευρικών κυττάρων σου,οπότε καταλήγεις να αγοράσεις OPEL!Όπως καταλαβαίνεις,πρέπει να δεις άμεσα έναν ειδικό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
άσε... εμένα αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η 3η μου... είμαι σοβαρά???
Σοβαρά δεν λέει τίποτα!
Βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια στάδια μιας νέας εκφυλιστικής νόσου,η οποία πρωτοπαρατηρήθηκε με την εμφάνιση του golf gti V.
Τα πρώτα συμπτώματα (1ο στάδιο) περιλαμβάνουν τις θετικές σκέψεις γύρω από το εν λόγω αυτοκίνητο,μετά από την ανάγνωση δοκιμών σε περιοδικά αυτοκινήτου.
Συνεχίζονται (2ο στάδιο) με την ψήφιση του Golf σε ψηφοφορίες του forum.
Στο 3ο στάδιο,σκέφτεσαι σοβαρά την αγορά του.
Στο τελευταιο στάδιο,η νόσος έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος των νευρικών κυττάρων σου,οπότε καταλήγεις να αγοράσεις OPEL!Όπως καταλαβαίνεις,πρέπει να δεις άμεσα έναν ειδικό!
Ποιό στάδιο είναι αυτό, που σε ωθεί να το οδηγήσεις και τελικά μένεις άναυδος ?
-
το μαρακανα????
θυμαμαι οτι την αλλη φορα που το ειχα κανει ηταν σε συγκριση με το ρχ8 αλλα μετα εχασα τις αισθησεις μου!!!
-
το μαρακανα????θυμαμαι οτι την αλλη φορα που το ειχα κανει ηταν σε συγκριση με το ρχ8 αλλα μετα εχασα τις αισθησεις μου!!!
Να συνεχίσεις έτσι παλικάρι μου...!
-
να χανω τις αισθησεις μου η να προτεινω γκολφ?!
-
να χανω τις αισθησεις μου η να προτεινω γκολφ?!Το 2ο
Τώρα, αν συνοδεύεται με το 1ο, it's ok, θα παιδευτείς λίγο!
-
παντως το ακατανομαστο ειναι πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου!
-
παντως το ακατανομαστο ειναι πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου!Tα 'χεις μπλέξει!
-
σωστα αφου και τα δυο ειναι το ιδιο!
-
Α3 Sportsback 2,0 Q TFSI , κατα προτίμηση κόκκινο
Σε δέκα ώρες Γιάννενα - Παγκράτι (μισή ώρα υπερεπείγουσα δουλειά) - Γιάννενα . Βγήκα απο το αυτοκίνητο ατσαλάκωτος (και εγώ και τα νεύρα μου) . Η οδήγησή του λειτουργεί ώς .... αγχολυτικό
Το πόρτ μπακγάζ χωράει τα πράγματα μιάς οικογένειας με 2 παιδιά ΑΝΕΤΑ.
Οι πίσω επιβάτες , ψηλοί ενήλικες , με την αφεντιά μου (1,83) οδηγό , κάθονται με χαρακτηριστική άνεση ('αέρα' στα γόνατα και στο κεφάλι).
Οι επιδόσεις είναι πολύ πάνω απο τα όρια του μέσου οδηγού , κάτι που θέλει σύνεση και εξοικείωση , όμως η -haldex μην με πυροβολείτε- τετρακίνηση μαζί με τα άλλα ηλεκτρονικά καλούδια (ABS , ESP , ......) είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στην καθημερινή γρήγορη οδήγηση.
Πιό συγκεκριμένα , το Haldex δεύτερης γενιάς , που 'φοράει' , είναι ηλεκτρουδραυλικό , και όχι υδραυλικό. Σε σύγκριση με αυτό , οδηγώντας το S3 225ps , στον ίδιο δρόμο , την ίδια ώρα , με την ίδια πίεση και στα δύο αυτοκίνητα , διαπίστωσα πως η διαφορά τους είναι ότι η νέα εμπλέκεται πιό γρήγορα και πολύ πιό μαλακά , σε σημείο που να μήν το πολυκαταλαβαίνεις .Τα high-lights του Α3:
-Τα φρένα του (!!!!!!!) κυριολεκτικά άγκυρες , ΚΑΙ με διάρκεια , δοκιμασμένα σε κατηφορική ειδική 7 km (σαν να λέμε δύο αναβάσεις καπάκι και ανάποδα και σε ρυθμούς ......ταυτότητα στο στόμα.
-Η ροπή του κινητήρα απο τις 1800 στροφές , μαζί με την παντελή απουσία turbo-lag , είναι συνδυασμός που είναι 'όλα τα λεφτά' στο δρόμο.
-Η ποιότητα κύλισης , παρά τα 225/45-17 ελαστικά και την 'σφιχτότερη ανάρτηση' (σε σχέση με τα άλλα Α3) ,μαζί με την γενικότερη αίσθηση ασφάλειας που σου εμπνέει το πλαίσιο και η οδηγική συμπεριφορά τουΤα ... low-lights του Α3:
-Καίει ΜΟΝΟΝ 100 οκτάνια ... (αλλά κατά μέσο όρρο στα 11.000 kms που το έχω η κατανάλωση είναι 11,2 lit/ 100 km , και η συμπεριφορά μου απέναντί του δεν είναι και η καλύτερη ....)
-Οι εξωτερικοί καθρέπτες του έχουν μικρό οπτικό πεδίο , τόσο που σε παρκάρισμα με όπισθεν να χρειάζονται ρύθμιση πρός τα κάτω για να δείς το ρείθρο του πεζοδρομίου
-Τα ελαστικά που εφοδιάζεται σαν πρώτης τοποθέτησης είναι με δείκτη ταχύτητας 'Υ' και δεν ζεσταίνονται τα γ@@@@@να με τίποτε !!!!!Σημείωση : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ !!!!!!!!
(Βεβαίως , βεβαίως , έγινε αλλαγή λαδιών (0W-30) και φίλτρου λαδιού στις 2.800 και στις 8.500 kms , παρά την απορία και τις αντιρρήσεις που είχαν οι άνθρωποι του επίσημου service )Συμπερασματικά , εάν οι διαδρομές θα είναι όχι μόνον στην πόλη , αλλά και ταξίδια , σε αυτό που κατ' ευφημισμό ονομάζουμε Εθνικό αλλά και Επαρχιακό -κατα κύριο λόγο - Δίκτυο , καλό είναι το Golf , αλλά το συγκεκριμένο A3 είναι καλύτερο.(μέχρι να γίνει και το Golf ...Quattro)
Αποστόλης.
Golf GTI vs A3 TFSI