-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οταν δινεις 21.000 ευρο και σου χαλανε τα ηλεκτρικα παραθυρα,ακους τριγμους απο το ταμπλο,η τουρμπινα χαλαει στα πρωτα χμ,καιει λαδια κ.τ.λ,τοτε ναι εισαι μεγαλο κοροιδο.
Φαντασου τι εισαι οταν δινεις 60 χιλιαρικα και εχεις τα ιδια προβληματα.
Φαντασου δε πως αισθανεσαι οταν παιρνεις Γιαπωνεζικο επειδη δε χαλαει και σε 3 χρονια μεσα εχεις κανει μονο 20,000 χλμ γιατι το Αβενσις σου ειναι συνεργειο το περισσοτερο καιρο.Πηγαιντε και δειτε τι προβληματα και ποσα παραπονα υπαρχουν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο
Eχει καμμια εκθεση παραπονων και παραπονουμενων πουθενα??
Που να παμε??
Ειρηνης και Φιλιας, ανατολικο αεροδρομιο, που?? -
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Εθεάθη φορτηγό με φορτωμένα κάμποσα Golf VI (και μερικα Tiguan) στη Βαρης-Κορωπίου.νταξ ρε παιδιά δεν είναι και Ferrari
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εθεάθη φορτηγό με φορτωμένα κάμποσα Golf VI (και μερικα Tiguan) στη Βαρης-Κορωπίου.
νταξ ρε παιδιά δεν είναι και Ferrari
καλό
-
Τιμές για το Golf VI:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2222
-
ιδιες τιμες με το παλιο ειναι αλλα εδω εχουμε πιο πολλα αλογα και καλυτερο αυτοκινητο...
-
Φτηνό δεν το λες... ...στις σωστά εξοπλισμένες εκδόσεις.
1.4 TSI 122PS DSG7 3-θυρο 22.100 €
ή
1.4 TSI 160PS 3-θυρο 21.800 €κιβώτιο ή δύναμη;
-
Πάντως το Βασικό 1.4 με μόλις 80 άλογα παραμένει υπερτιμημένο!!! Οι υπόλοιπες εκδόσεις μάλλον αναμενόμενες για Vw!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φτηνό δεν το λες... ...στις σωστά εξοπλισμένες εκδόσεις.1.4 TSI 122PS DSG7 3-θυρο 22.100 €
ή
1.4 TSI 160PS 3-θυρο 21.800 €κιβώτιο ή δύναμη;
Για τις διαδρομες που κανω διαλεγω δυναμη.Αν εκανα χλμ μεσα στην πολη θα σκεφτομουν το DSG.
-
τελικα ειναι πιο φθηνο ή πιο ακριβο απο το scirocco?
-
Ποοοολύ καλές τιμές!!!
-
Από τα πιο άσχημα αυτoκίνητα, όπως ήταν πάντα το Golf.Ιδίως αυτό το πίσω μέρος......
-
Δηλαδή το πεντάρι θα το έλεγες άσχημο αυτοκίνητο ? Ψιλοαδιάφορο ναι, ψιλοσυντηριτικό ναι αλλά άσχημο ? Θα ήθελα πολύ να ξέρω στην κατηγορία του και στα λεφτά του ποιά θεωρείς όμορφα ....
-
Ξέρει κάποιος διαφορές/ομοιότητες μεταξύ VI 160 και V GT 170 όσον αφορά φρένα και αναρτήσεις? Υπάρχει κάποιος που να τα έχει οδηγήσει και τα δύο και να μπορεί να μας πει γενικότερα διαφορές?
-
Είδα σήμερα το 6 σε αντιπροσωπία της VW.
Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο! Το πρώτο ωραίο golf κατά τη γνώμη μου (το 5 δε μου άρεσε καθόλου).
Αν και η αντιπροσωπία που το είδα το είχε σε ένα ελεεινό blue-black χρώμα που δεν του πάει καθόλου έδειχνε πολύ κομψό, δυναμικό και πολυτελές.
Το καλύτερο σημείο του είναι το πίσω (παρόλο που στις φωτογραφίες δεν του φαίνεται). Η πλάγια γραμμή συνεχίζεται και πίσω δημιουργώντας ένα διακριτικό σκαλοπατάκι που προσθέτει δυναμισμό και κομψότητα και το 'αδυνατίζει' κάπως. Το 5 για παράδειγμα δε μου άρεσε καθόλου πίσω επειδή ήταν πολύ 'σκέτο' και φαινόταν πολύ 'παχουλό' και ογκώδες.Μπροστά αν το προβάλεις κάτω δημιουργείται ένα τραπέζιο που δίνει δυναμισμό. Πολύ μου άρεσαν επίσης τα προβολάκια που προεξείχαν καθώς και ότι οι γρίλιες των αεραγωγών χωρίζονταν σε δύο επίπεδα.
Το εσωτερικό υπεράνω κριτικής σε ποιότητα και σχεδίαση ακόμα και συγκρινόμενο με premium προτάσεις της κατηγορίας. Ειδικά σε μπεζ χρώμα δεν παίζεται!
Τι δε μου άρεσε. Οι ασημί φέτες στις πόρτες και στο ταμπλό μου' χε δημιουργηθεί η εντύπωση από τις φωτογραφίες ότι είναι από πραγματικό βουρτσισμένο αλουμίνιο. Απογοητεύτηκα ήταν πλαστικές. Άλλο που δε μου άρεσε είναι ότι η επένδυση της ταπετσαρίας στην πόρτα ήταν υφασμάτινη και όχι alcantara όπως περίμενα.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Η τιμή. Το 1.4 160 hp highline έχει 21800€! . Ενημερωτικά το scirocco 160hp έχει 23450€ και 21800€ έχει το scirocco 122hp .
Όταν μου το είπε ο πωλητής νόμιζα ότι έκανε λάθος και του λέω 'όχι λάθος έκανες το 160άρι με ενδιαφέρει'.Περιττό να πω πως όταν κατάλαβα ότι δεν έκανε λάθος έμεινα μαλάκας!Αν δεν είχα μια ανασφάλεια σχετικά με την οικονομική κρίση την άλλη βδομάδα θα έκανα παραγγελία.Με αυτές τις τιμές δεν έχει αντίπαλο.
-
Δεν διαβαζω για Εsp , παλι χωρις θα το φερνουν στη χωρα μας ?
Ενταξει ειπαμε ειμαστε υπαναπτυκτοι αλλα καποτε αυτο το γ^$%$#νο Εsp πρεπει να το βαζουν στανταρ , δεν νοειται αυτοκινητο που κοστιζει τοσα λευτα να μην το εχει εν ετει 2008.
Πριν μου την πεσετε να μου την πειτε , κατοχος golf 5 ειμαι , που αναγκαστηκα να κανω παραγγελια και να περιμενω 4 μηνες γιατι στο ελλαντα δεν φερνανε ουτε το 5 με esp.
Νυσαφι , η ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο , στην χειροτερη θα επρεπε να φερνουν τουλαχιστον για να σωσουν τα προσχηματα ενα επιπεδο εξοπλισμου που να εχει και ESP , ντε και καλα πρεπει να περιμενει ο αλλος 4 μηνες για να παραλαβει , λες και κανει ειδικη παραγγελια με σαλονι απο δερμα λεοπαρδαλης ?
Απλα ελεος , η κοσμοκαρ ειναι για τα μουλαρια -
οι εκδοσεις με το dsg, δεν το εχουν standard; (οχι οτι αλλαζει κατι στο απο πανω ποστ, που συμφωνω, αλλα απο οτι θυμαμαι ετσι ειναι)
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Δεν διαβαζω για Εsp , παλι χωρις θα το φερνουν στη χωρα μας ?
Ενταξει ειπαμε ειμαστε υπαναπτυκτοι αλλα καποτε αυτο το γ^$%$#νο Εsp πρεπει να το βαζουν στανταρ , δεν νοειται αυτοκινητο που κοστιζει τοσα λευτα να μην το εχει εν ετει 2008.
Πριν μου την πεσετε να μου την πειτε , κατοχος golf 5 ειμαι , που αναγκαστηκα να κανω παραγγελια και να περιμενω 4 μηνες γιατι στο ελλαντα δεν φερνανε ουτε το 5 με esp.
Νυσαφι , η ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο , στην χειροτερη θα επρεπε να φερνουν τουλαχιστον για να σωσουν τα προσχηματα ενα επιπεδο εξοπλισμου που να εχει και ESP , ντε και καλα πρεπει να περιμενει ο αλλος 4 μηνες για να παραλαβει , λες και κανει ειδικη παραγγελια με σαλονι απο δερμα λεοπαρδαλης ?
Απλα ελεος , η κοσμοκαρ ειναι για τα μουλαριαΧθες ο πωλητής μου έδωσε κατάλογο του εξοπλισμού και το ESP ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.
Προς τους moderators, το golf 6 είναι ήδη στις αντιπροσωπίες με αναλυτικούς τιμοκαταλόγους και διαθέσιμο για test drive, το θέμα πρέπει να μετακινηθεί πλέον στην ενότητα κατασκευαστές και μοντέλα.
-
πόσο κάνει με το dsg? κανένα 1200 πάνω?
-
1750 ευρω ειναι στο 160αρι και 2150ευρω στο 122
πιο αναλυτικαΟ χρήστης samatistas έγραψε:
Τιμές για το Golf VI:http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2222' target='_blank
-
Τελικα κατοπιν ερευνας ανακαλυψα οτι στο 160 εχει στανταρ ESP
Mαλλον στα πλαισια του οτι ουσιαστικα αντικαθιστα το GT το οποιο το ειχε επεισης στανταρΕξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λαθος να μη προσφερουν και το 122 σε καποιο επιπεδο εξοπλισμου με το ESP
PS : Οι ζαντες αλουμινιου (cleveland 16') αποτελουν μεγαλη παραφωνια
VW Golf VΙ