-
§
Ο χρήστης technik έγραψε:
αυτό **ποτέ **δεν το κατάλαβαEννοείς ότι δεν κατάλαβες γιατί έβαλαν ένα φως για την όπισθεν στο V ( ενώ στο IV είχε δύο; ), ή στο που χρησιμεύουν τα δύο φώτα για την όπισθεν;
Αν απορείς για το πρώτο, υπάρχει και κάτι άλλο που υποβάθμισαν από τη μετάβαση στο V (από το ΙV).
Αν απορείς για το δεύτερο, προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμα τα φώτα της οπισθεν όταν είναι και στις δύο πλευρές...
§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§αυτό **ποτέ **δεν το κατάλαβα
Eννοείς ότι δεν κατάλαβες γιατί έβαλαν ένα φως για την όπισθεν στο V ( ενώ στο IV είχε δύο; ), ή στο που χρησιμεύουν τα δύο φώτα για την όπισθεν;
Αν απορείς για το πρώτο, υπάρχει και κάτι άλλο που υποβάθμισαν από τη μετάβαση στο V (από το ΙV).
Αν απορείς για το δεύτερο, προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμα τα φώτα της οπισθεν όταν είναι και στις δύο πλευρές...
§
δεν κατάλαβα, γιατί το Golf έχει ένα φως γιατην όπισθεν
το Fox έχει 2
-
δεν κατάλαβα, γιατί το Golf έχει ένα φως γιατην όπισθεντο Fox έχει 2
οk, είναι όντως μλκ το ένα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
δεν κατάλαβα, γιατί το Golf έχει ένα φως γιατην όπισθεν
το Fox έχει 2
οk, είναι όντως μλκ το ένα...
θα έχουνε στοκ!!!! και θελουν να τα τελειωσουν
-
τα περισσοτερα καινουργια 1 φως εχουν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα περισσοτερα καινουργια 1 φως εχουνΕ, ναι και είναι βλακεία!!!!
-
τελειως...
-
όχι μόνο στο Golf θεωρώ ότι είναι χαζομάρα, αλλά και σε άλλα
αυτοκίνητα της αγοράς...π.χ. στο Focus II, υπάρχει μόνο ένα φώς και μάλιστα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα...
πεζός/σε μηχανή την ημέρα, πού να το δείς...
-
π.χ. στο Focus II, υπάρχει μόνο ένα φώς και μάλιστα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα...
Την ώρα που θα σε πατάει ξαπλωτό θα φαίνεται πεντακάθαρα.
-
§
π.χ. στο Focus II, υπάρχει μόνο ένα φώς και μάλιστα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα...Και στο Ι έτσι ήταν...
Μα καλά πως κάνουν όπισθεν αυτοί;(ρητορική ερώτηση)...
§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§π.χ. στο Focus II, υπάρχει μόνο ένα φώς και μάλιστα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα...
Και στο Ι έτσι ήταν...
Μα καλά πως κάνουν όπισθεν αυτοί;(ρητορική ερώτηση)...
§
Το 3θυρο, το 5θυρο και το SW έχουν ένα φως όπισθεν. Το 4θυρο φαίνεται να έχει δύο. Αυτό κι αν είναι παράξενο.
Έχω ακούσει πως τα παιδιά στο club focus, προσπάθησαν να κάνουν πατέντες για δεύτερο φως στο focus I (διάφορες, ακόμα και με φώτα από την αμερικανική έκδοση, που έχει δύο φώτα όπισθεν), αλλά δεν τα κατάφεραν.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Έχω ακούσει πως τα παιδιά στο club focus, προσπάθησαν να κάνουν πατέντες για δεύτερο φως στο focus I (διάφορες, ακόμα και με φώτα από την αμερικανική έκδοση, που έχει δύο φώτα όπισθεν), αλλά δεν τα κατάφεραν.Αυτό που έκαναν σε μερικά Focus ήταν να τοποθετούν 2 φώτα ομίχλης πίσω παραγγέλνοντας φως ομίχλης απο την Αγγλία που είναι στη θέση της εδώ όπισθεν. Τι να πεί κανείς...
-
όχι μόνο στο Golf θεωρώ ότι είναι χαζομάρα, αλλά και σε άλλα
αυτοκίνητα της αγοράς...π.χ. στο Focus II, υπάρχει μόνο ένα φώς και μάλιστα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα...
Και στο Ι νομίζω ότι είναι κάτω δεξιά, με κάποια επιφύλαξη. Που δεξιά είναι ακόμα χειρότερα, αφού τα περισσότερα παρκαρίσματα είναι δεξιά μας...
-
Αριστερά εννοείς;
-
Kάτω αριστερά εννοεί μάλλον
αν είναι δεξιά......
-
-
Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι ήταν κάτω δεξιά, γιατί μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση...και είχα σκεφτεί και αυτό με τα περισσότερα δεξιά παρκαρίσματα!
Ωστόσο, μόλις βγω θα το κοιτάξω αν θυμάμαι καλά και θα ενημερώσω!!!
Υ.Γ. Μα κανείς δεν έχει φωτογραφίες από ελληνικά Focus; Τα αγγλικά παίζει να τα έχουν ανάποδα!
-
Kάτω δεξιά είναι.
@νδρέας
-
τόσο καλά...
/οff topic
-
VW Golf VΙ