-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα.Ενδιαφερομαι για το 160 DSG 5πορτο.Νομιζετε οτι μπορει να παιξει το ρολο μικρου οικογενειακου?Και δυο ερωτησουλες.Ο πωλητης μου ειπε να μην βαλω πισω αεροσακκους αν εχω παιδικο καθισμα αλλα δεν ηταν και σιγουρος για πιο καθισμα [για μικρα η μεγαλυτερα παιδια]και οι προβολεις ομιχλης αναβουν στις στροφες ο συστοιχος χωρις ιδιαιτερη παραγγελια?Στην χωρα της υπερβολης μπορει να σου πουν πως χρειαζεσε και pulman για να μεταφερεις 1-2 παιδια... Γνωμη μου ειναι πως παιζει ανετα τον ρολο οικογενειακου και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Σκεψου αλλωστε πως η συντριπτικη πλειοψηφια των οικογενειων με ενα hatchback ειναι της κατηγοριας C. Δεν μπορει ολοι αυτοι να εχουν προβλημα η να περνουν τα μισα παιδια στις διακοπες τους
Στο θεμα του αεροσακου θα ελεγα να μην ακουσεις τον πωλητη αλλα να εμπιστευτεις την επιλογη των μηχανικων και τις οδηγιες χρησης σχετικα με τους μικρους επιβατες! Αν υπαρχει ο παραμικρος κινδυνος για τους μικρους επιβατες, τοτε να εισαι σιγουρος πως θα εχει και επιλογη κλειδωματος του εν λογω αεροσακου.
-
Καλησπερα και απο μενα.Ενδιαφερομαι για το 160 DSG 5πορτο.Νομιζετε οτι μπορει να παιξει το ρολο μικρου οικογενειακου?Και δυο ερωτησουλες.Ο πωλητης μου ειπε να μην βαλω πισω αεροσακκους αν εχω παιδικο καθισμα αλλα δεν ηταν και σιγουρος για πιο καθισμα [για μικρα η μεγαλυτερα παιδια]και οι προβολεις ομιχλης αναβουν στις στροφες ο συστοιχος χωρις ιδιαιτερη παραγγελια?αν εχεις πρόβλημα, αγοράζεις και μια μπαγαζιέρα οροφής για τις διακοπές και είσαι άρχοντας (στο λέω γιατί αυτό έχει κάνει ο κουμπάρος μου που μόλις πήρε το 160αρι dsg και έχει 2 μικρά παιδιά
-
εγω το ειδα ασπρο αλλα δεν προλαβα να του κανω μια φωτογραφια γιατι ηταν στο δρομο...
απιστευτο....πολυ ομορφο....
επισης ειδα και Ταξι Γκολφ 6 στη Μπολωνια...
να βαλω φωτο; -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω το ειδα ασπρο αλλα δεν προλαβα να του κανω μια φωτογραφια γιατι ηταν στο δρομο...απιστευτο....πολυ ομορφο....
να βαλω φωτο;ναι
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω το ειδα ασπρο αλλα δεν προλαβα να του κανω μια φωτογραφια γιατι ηταν στο δρομο...απιστευτο....πολυ ομορφο....
να βαλω φωτο;Και εγω το ειδα χθες σε ασπρο και ειναι απιστευτα ωραιο!! Να που σιγα σιγα μας αρεσει...
-
-
σε ασπρο δεν φαινεται τοσο αδειο πισω....
-
Καλησπερα και απο μενα.Ενδιαφερομαι για το 160 DSG 5πορτο.Νομιζετε οτι μπορει να παιξει το ρολο μικρου οικογενειακου?Και δυο ερωτησουλες.Ο πωλητης μου ειπε να μην βαλω πισω αεροσακκους αν εχω παιδικο καθισμα αλλα δεν ηταν και σιγουρος για πιο καθισμα [για μικρα η μεγαλυτερα παιδια]και οι προβολεις ομιχλης αναβουν στις στροφες ο συστοιχος χωρις ιδιαιτερη παραγγελια?βασικα η μονη συζητηση ειναι αν σε καλυπτουν οι χωροι διοτι σε ολα τα υπολοιπα ειναι μαλλον κοντα στη κορυφη της κατηγοριας του.
αν δε θες να κουβαλας 2 καροτσια και 5 βαλιτσες καθε φορα, νομιζω οτι θα ειναι οκ. Αλλα απαντηση μπορεις να δωσεις μονο εσυ βλεπωντας το απο κοντα. Σε αυτη τη κατηγορια μεγεθους παντως δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε χωρους αναμεσα στα μοντελα. Αν θες κατι περισσοτερους, πρεπει να πας σε μεγαλυτερη κατηγορια.
-
εγω απλα να αναφερω οτι το 5αρι εκανε το καλοκαιρι ανετο ταξιδι για 4 ατομα με αποσκευες δωρα και ψωνια μιας εβδομαδας...
αν ομως θελεις κατι αλλο κοιτα προς Τζεττα...
η κατι αλλο... -
-
το περιμενω σε ασπρο απο μερα σε μερα κι εγω.
μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος:
επειδη το αυτοκινητο θα ερθει με το ραδιο/cd RCD 310, και ειδα οτι το RCD 510 με την οθονη αφης
ειναι πολυ πιο ομορφο, μπορω να το αλλαξω μολις ερθει στην αντιπροσωπεια? δλδ να μου το αντικαταστησουν
και να πληρωσω την διαφορα? -
Τα προβολάκια ανάβουν στις στροφές ανεξάρτητα. Και στο δικό μας που είναι comfortline με έξτρα τα προβολάκια(κανονικά δεν είχε καθόλου) και ενός φίλου που πήρε το 122άρι highline που τα έχει στάνταρ. Πολύ πλάκα έχει πάντως.. Είχαμε πάει βόλτα προχθές και με τα 2, και τον εβλεπα από τον καθρεύτη, με το παραμικρό στρίψιμο άναβε το αντίστοιχο. Όντως φαίνεται σαν να έχει καεί το ένα....
-
Ωραίο αυτό με τα προβολάκια...αλλά αν στην διασταύρωση πέσεις σε κανέναν αστυνομικό (τυπικό και στραβόξυλο), πώς θα του εξηγήσεις οτι είναι λειτουργία του αυτοκινήτου; Άλλο που δεν θα θέλει για να σου κόψει κλήση για την χρήση των φώτων ομίχλης!
-
Το καλύτερο είναι που σε σταματάνε για να σου πούνε ότι κάηκε η μία λάμπα από τα ομίχλης! Πλέον απλά λέω ευχαριστώ και την κάνω!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ωραίο αυτό με τα προβολάκια...αλλά αν στην διασταύρωση πέσεις σε κανέναν αστυνομικό (τυπικό και στραβόξυλο), πώς θα του εξηγήσεις οτι είναι λειτουργία του αυτοκινήτου; Άλλο που δεν θα θέλει για να σου κόψει κλήση για την χρήση των φώτων ομίχλης!Οι προβολεις ομιχλης επιτρεπονται απο τον ΚΟΚ σε ομιχλη και χωρις ομιχλη σε στενους ελικοειδης δρομους, δηλαδη τους βουνισιους επαρχιακους. Παρολο αυτα πιστευω οτι καπως θα απενεργοποιειται αυτη η λειτουργια
-
Eμένα πάντως ρε παιδιά αυτά τα χαζογκατζετάκια δεν με πολυενθουσιάζουν. Αμα είναι να χρειάζομαι φως σε στροφιλίκι αφήνω μόνιμα τα ομίχλης και τελείωσε (που δεν πιστεύω ότι προσφέρουν και πολλά. Μια ψευδαίσθηση). Εκτός αυτού όμως δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα για τα μάτια να μεταβάλλεται διαρκώς ο φωτισμός απ'έξω. Δεν είμαι οφθαλμίατρος αλλά μου φαίνεται κάπως κουραστικό. Θυμάμαι ότι σε αναβοσβησιματα χειροκίνητα στα ομίχλης το μάτι μου αποσυντονίζοταν στιγμιαία και πήγαινε προς το περισσότερο φως. Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να πει εμπειρίες?
-
Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ το συγκεκριμένα σύστημα (cornering fog lights)
Το μόνο μου παράπονο είναι τα 40km/h που απο εκεί και πέρα απενεργοποιείται! Τα 50km/h θα ήταν ιδανικά! -
εγω τα θεωρω αστεια ,πεταμενα λεφτα.
τι αλλο θα βρουν για να πεισουν τον υποψηφιο αγοραστη ρε φουστη μου. -
Οτιδήποτε δεν απαιτεί έξτρα hardware αλλά μερικές γραμμές κώδικα εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.
-
Σωστός ο δόκτωρ! Μια ρύθμιση στον εγκέφαλο είναι!
VW Golf VΙ