-
Ο χρήστης ariskouk έγραψε:
(πανος_fabia 101)
Το χρώμα μαύρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτείνουν γκρι. Είχε και σε μπλε γραφίτη, κόκκινο, ασημί, γκριπροσωπικα πιο πολύ, στην συγκεκριμένη έκδοση, ,μ΄ αρεσει σε κόκκινο!
αλλά και το μαύρο του πάειι!καλόταξιδο και να το χαρείς!
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Nα σαι καλα takisdim σε ευχαριστω
υπαρχει κανα users manual για το 122αρι με το dsg, (ή εστω κατι απο τα δυο μονο του, ετσι για να κανω ακομα πιο βασανιστικη την αναμονη μου μεχρι τον Ιουλιο; )
κανεις;
αν και ειναι μονο για το μοτερ, δεν πειραζει
εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος, ευχαριστωNα σαι καλα φιλε μου
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τιποτα για το δικο μου δεν εχει;Εδω δεν εχει για το δικο μου... οι βλακες...
-
που θα βρω το μανουαλ γαμωτο;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:rant:
που θα βρω το μανουαλ γαμωτο;Για Integrale σου κανει? http://www.alfa164.info/files/Lancia/De ... lement.pdf
-
το εχω αυτο σε σι-ντι δεν κανει για ολα,ευχαριστω παντως
-
από tsakdim » 05/04/09 23:08
Καλοτάξιδα σας εύχομαι απο καρδιάς παιδιά, ως κάτοχος ενός VW POLO 2003.Γλυκοκοιτάω και εγω το golf έστω και το παλαίο μοντέλο σε καλή τιμή και έκδοση gt και προσπαθεώ να μετρήσω τα κουκιά μου.Τελικά οι τράπεζες δίνουν δάνεια για αγορά αυτοκινήτου? tsakdim
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 3
-
κουραγιο συναδελφε, πανω κατω μαζι θα το παραλαβουμε, δεν περνανε οι μερες γμτ
Ειναι και το πρωτο δικο μου αυτοκινητο και η ανυπομονησια ειναι μεγαληεμνα ειναι το τριτο αλλα αυτο που ηθελα και να το γουσταρο το πρωτο που θα παει θα περασει ο καιρος
-
-
από tsakdim » 05/04/09 22:08
Καλοτάξιδα σας εύχομαι απο καρδιάς παιδιά, ως κάτοχος ενός VW POLO 2003.Γλυκοκοιτάω και εγω το golf έστω και το παλαίο μοντέλο σε καλή τιμή και έκδοση gt και προσπαθεώ να μετρήσω τα κουκιά μου.Τελικά οι τράπεζες δίνουν δάνεια για αγορά αυτοκινήτου?
λογικα πρεπει να δινουν γιατι τους συμφερει!!!εγω το πηρα μετριτοις και με το ζορι πηρα μια εκπτωση (απο 27470 τελικη τιμη 26500)τωρα με τη μειωση του τελους περιμενω κανα 750 αρι κατω.τοτε που το εκλεισα μου ειπαν πως απο τη τραπεζα τους συνφερει τι να πω ελλαδα με τις μιζες παντα!!!!!
-
Dennis εσύ μάλλον εννοείς το GTI αλλά εγώ θέλω το απλό(!) GT.....ξερει κανείς τι υπάρχει και σε τι τιμή (golf 5) nowdays
-
Re: VW Golf VΙ
από tsakdim » 06/04/09 21:03Dennis εσύ μάλλον εννοείς το GTI αλλά εγώ θέλω το απλό(!) GT.....ξερει κανείς τι υπάρχει και σε τι τιμή (golf 5) nowdaystsakdim
Οχι δεν λεω για το gti αλλα για το 1400αρι 160 ph hightline dsg και με καποια εχτρα που εβαλα.η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα το αποτελεσμα πιστευω να ειναι καλο σε 2,5 περιπου μηνες θα σου πω!!
-
Καλησπερα , γεια σας και από εμένα , έχω ένα Golf VI ,να αλλάξω λάδια και φίλτρο λαδιού στα 1000km όπως έκανα πάντα σε κάθε καινούρια μηχανή ή να αφήσω το λαδάκι του μέχρι της 15000km όπως λέει το βιβλίο του;
-
Όχι στα 1000. Λένε πως τα πρώτα λάδια από το εργοστάσιο είναι λάδια ειδικά για στρώσιμο. Άλλαξέ τα στα 7500 αν θες να είσαι οκ από ψυχολογικής άποψης περισσότερο. Μετά άλλαζε ανά 15000. Τα λάδια αντέχουν τόσο γι'αυτό και λέγονται long life άλλωστε.
Διάβασε αν θες στο 'περί λιπαντικών' το post του drdino που έλαβε πρόσφατα την χημική ανάλυση των λαδιών του να δεις ότι τα λάδια ήταν σαν καινούργια και αν δεν κάνω λάθος του πρότειναν κιόλας να κρατήσει πολλές χιλιάδες ακόμα -
1000χλμ, ειναι πολυ λιγα.
Εγω θα τα αλλαζα στα 7500χλμ αν το αμαξι κινειται κυριως εντως πολης ή στα 15000χλμ αν κινειται σε ιδανικες συνθηκες. -
Στα 3k χλμ μπορεί να τα αλλάξει, έτσι και αλλιώς το στρώσιμο του μοτέρ θα έχει τελειώσει προ πολλού.
Τα λάδια μου ναι, κράτησαν για 15k χλμ και μάλλον μπορούσαν να πάνε άλλα 5k, αλλά οι συνθήκες είναι κάπως ιδιαίτερες: 100 χλμ την μέρα σε ΕΟ με ταχύτητες της τάξης των 90-120, χωρίς ιδιαίτερο σκίσιμο και όχι πάνω από 20% πόλη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
-
Μόλις παρήγγειλα το 160 dsg confortiline και προβληματίζομαι αν πρέπει να παραγγείλω extra ζάντες αλουμινίου στην ίδια διάσταση (16΄΄) με τις standard σιδερένιες για 300 περίπου ευρώ. Πέρα από την εμφάνιση, πιστεύετε αξίζει ως προς τη βελτίωση της οδ. συμπεριφοράς;
-
Έχει άλλη διάσταση στα ελαστικά; Αν όχι, βελτίωση στην συμπεριφορά δεν πρόκειται να δεις, ενώ αν είσαι ψείρας μπορεί να δεις και μεταβολή προς το χειρότερο.
-
Έχει άλλη διάσταση στα ελαστικά; Αν όχι, βελτίωση στην συμπεριφορά δεν πρόκειται να δεις, ενώ αν είσαι ψείρας μπορεί να δεις και μεταβολή προς το χειρότερο.
Οι διαστάσεις είναι ακριβώς οι ίδιες: 205/55/R16. Προς το χειρότερο, γιατί;
-
Re: VW Golf VΙ
από dapost » 13/04/09 20:37Μόλις παρήγγειλα το 160 dsg confortiline και προβληματίζομαι αν πρέπει να παραγγείλω extra ζάντες αλουμινίου στην ίδια διάσταση (16΄΄) με τις standard σιδερένιες για 300 περίπου ευρώ. Πέρα από την εμφάνιση, πιστεύετε αξίζει ως προς τη
εγω το πηρα με 17 225 45 160 ιπποι εχει δεν νομιζο πως το αυτοκινητο θα κατσει δεν θα τραβαει σε 2 μηνες θα σου πω
VW Golf VΙ