-
Ναι, ε; Δηλαδή όταν η Fiat βγάλει τα multiair απαξιώνοντας σε μια στιγμή μια στρατιά από τωρινά turbo μοντέλα της, είναι καλύτερα;
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Tελικά έχει πολύ όμορφο εσωτερικό
http://img524.imageshack.us/img524/9706 ... 725rw8.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://img244.imageshack.us/img244/1103 ... 125cm4.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://img301.imageshack.us/img301/9564 ... 825wz3.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠραγματικα και εμενα μου αρεσει.Πρωτη φορα που μου αρεσει εσωτερικο σε Golf!!!Απλα αιωνες μπροστα απο το V.Επιτελους.
Eντάξει, υπάρχει και πιο όμορφος πίνακας οργάνων
-
φιλε ιταλάκια με όλο το σεβασμό, αλλά μαλάκες μας θεωρούν όταν αφήνουν στην αγορά ένα μοντέλο 13 χρόνια...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιαυτο δεν προκειται ποτε να αγορασω golf γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζει μοντελο.τουοτα εχει καταντησει.να δωσω τα ωραια μου λεφτουδακια και μετα απο λιγο καιρο να θεωρειται παλιο .ασ κρατησει το golf 13 χρονια παραγωγη οπως η δελτα και μετα τα λεμε.αντε γιατι μου φαινεται μας περνανε για πολυ μαλακες.Ναι μεν αλλα μια δ 13 ετων δεν 8εωρειται και ακριβως καινουρια, σωστα?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
γιαυτο δεν προκειται ποτε να αγορασω golf γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζει μοντελο.τουοτα εχει καταντησει.να δωσω τα ωραια μου λεφτουδακια και μετα απο λιγο καιρο να θεωρειται παλιο .ασ κρατησει το golf 13 χρονια παραγωγη οπως η δελτα και μετα τα λεμε.αντε γιατι μου φαινεται μας περνανε για πολυ μαλακες.
Ναι μεν αλλα μια δ 13 ετων δεν 8εωρειται και ακριβως καινουρια, σωστα?
to golf V θεωρειται καινουριο τωρα η παλιο?μαλλον παλιο αφου αντικατασταθηκε.
-
γιαυτο δεν προκειται ποτε να αγορασω golf γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζει μοντελο.τουοτα εχει καταντησει.να δωσω τα ωραια μου λεφτουδακια και μετα απο λιγο καιρο να θεωρειται παλιο .ασ κρατησει το golf 13 χρονια παραγωγη οπως η δελτα και μετα τα λεμε.αντε γιατι μου φαινεται μας περνανε για πολυ μαλακες.Στα Golf μπορείς να προσάψεις πολλά πράγματα αλλά αυτό που αναφέρεις με ΤΙΠΟΤΑ δεν ισχύει.
Εκτός και αν κάνεις χιούμορ (ειδικά με τα 13 χρόνια παραγωγής ενός μοντέλου ) οπότε πάω πάσο. -
Ο χρήστης mphysiker έγραψε:
φιλε ιταλάκια με όλο το σεβασμό, αλλά μαλάκες μας θεωρούν όταν αφήνουν στην αγορά ένα μοντέλο 13 χρόνια...μαλακες γιατι?οποιος θελει το αγοραζει.αλλα οταν αγορασω και δωσω τα λεφτα μου εχω απαιτηση να μην αλλαξει γρηγορα μοντελο η εταιρια, σαν να μου λεει πουλα το .δηλ δεν προλαβαινω να το ξεχρεωσω και βγαζει καινουριο μοντελο.ημαρτον.
-
γιαυτο δεν προκειται ποτε να αγορασω golf γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζει μοντελο.τουοτα εχει καταντησει.να δωσω τα ωραια μου λεφτουδακια και μετα απο λιγο καιρο να θεωρειται παλιο .ασ κρατησει το golf 13 χρονια παραγωγη οπως η δελτα και μετα τα λεμε.αντε γιατι μου φαινεται μας περνανε για πολυ μαλακες.E ναι, καλύτερα να αγοράσεις αυτοκίνητο 10ετίας-13ετίας με αντίστοιχη τεχνολογία.
Βέβαια θα έχει ωριμάσει σαν μοντέλο -
Σε αυτό που λες έχεις εν μέρει μονο δικιο. Συμφωνώ στο ότι οταν ενα μοντέλο αλλάζει λ.χ κάθε 4-5 χρόνια τότε πραγματι ο κάτοχος του χάνει ενδεχομένως σε μεταπωλητική αξία αλλα κυρίως σε ψυχολογία διότι έχει ενα αυτοκίνητο 'παλιό'. Απλά να θυμίσω οτι το γκολφ 5 βρίσκεται στην παραγωγή περίπου 6 χρόνια μην έχοντας υποστεί ουτε ένα ελάχιστο face lift. Βέβαια φρόντισαν να απαξιώσουν όσα μοντέλα είχαν μοτεράκια fsi με την έλευση των tsi...
-
Απλά να θυμίσω οτι το γκολφ 5 βρίσκεται στην παραγωγή περίπου 6 χρόνια μην έχοντας υποστεί ουτε ένα ελάχιστο face lift.νομίζω ότι έχει γίνει ένα μικρο f/l όταν έβγαλαν τα gtsport...εμένα πάντως το νέο γκολφ μου αρέσει εσωτερικά, Εξωτερικά είναι γκολφ...αποδεκτό σε όλους και συντηρητικό! Αυτό άλλωστε ήθελαν και οι σχεδιαστές του. Αφού πουλάει καλά κάνουν
-
τα gt sport ειναι οι 'σπορ' εκδόσεις με πιο επιθετικές μάσκες μπροστά. Οι άλλες εκδόσεις trend και highline ειναι ακριβώς ίδιες με αυτες του 2003.
-
Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, αυτοί που θα αγοράσουν golf δεν θα θέσουν σαν κριτήριο αγοράς σε πρώτο πλάνο την εμφάνιση (υπάρχει βέβαια και κόσμος που του αρέσει εξωτερικά). Θεωρούν άλλα πλεονεκτήματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οπότε και οι Γερμανοί δεν μπήκαν στην διαδικασία να αλλάξουν εξωτερικά το όλο σουλούπι (άλλωστε οι πωλήσεις δείχνουν ότι είναι αποδεκτό έστω και με αυτήν την εμφάνιση).
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
γιαυτο δεν προκειται ποτε να αγορασω golf γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζει μοντελο.τουοτα εχει καταντησει.να δωσω τα ωραια μου λεφτουδακια και μετα απο λιγο καιρο να θεωρειται παλιο .ασ κρατησει το golf 13 χρονια παραγωγη οπως η δελτα και μετα τα λεμε.αντε γιατι μου φαινεται μας περνανε για πολυ μαλακες.
E ναι, καλύτερα να αγοράσεις αυτοκίνητο 10ετίας-13ετίας με αντίστοιχη τεχνολογία.
Βέβαια θα έχει ωριμάσει σαν μοντέλοκαι ομως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις σημερινες πατατες στον δρομο.το βλεπω ,το αισθανομαι.οσο για την τεχνολογια δεν θα διαφωνισω οτι εχει προχωρισει σε ολου τους τομεις,αλλα εγω προσωπικα ποτε δεν την χρειαστικα .ισως ενα ABS αλλα.......
-
Πάντως η δ των 80ς ήταν πραγματικά πανεμορφη...
Οσον αφορά τα γκολφ.. όντως δεν τα λες ωραία.. ειναι απο ουδέτερα ως αδιαφορα. Αλλα πείτε μου εσείς ένα ομορφο hatch σήμερα.. -
Μια χαρά είναι το Γκολφάκι... Ωραίο μέσα και έξω και με καλούς κινητήρες και σε σχετικά καλές τιμές...
Εμένα ποιο πολύ μου αρέσει το καινούριο παρά το προηγούμενο.
Θα τα πάει καλά...
-
Πάντως η δ των 80ς ήταν πραγματικά πανεμορφη...
Οσον αφορά τα γκολφ.. όντως δεν τα λες ωραία.. ειναι απο ουδέτερα ως αδιαφορα. Αλλα πείτε μου εσείς ένα ομορφο hatch σήμερα..Bravo, Focus, C4 3d, Astra 3d, Ceed 3d...σαφώς πιο όμορφα από την γερμανική κουμούτσα.
-
θεωρείς το φόκους ομορφο? το C4?? Αν παντως κατι δεν είναι το γκολφ είναι γκουμουτσα..
-
για μένα το σιβικ είναι το ομορφότερο νορμάλ σε διαστάσεις μικρομεσαίο αν και η τεράστια δέλτα(πρώην μικρομεσαίο...) είναι επίσης κουκλί...
Αναμένουμε και την νέα άλφα ρομέο από την οποία παραδοσιακά περιμένω κάτι όμορφο και στιλάτο. -
θεωρείς το φόκους ομορφο? το C4?? Αν παντως κατι δεν είναι το γκολφ είναι γκουμουτσα..ΝΑΙ και ΝΑΙ
-
περί ορέξεως..
VW Golf VΙ