-
Η ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων πιάνει και το παράθυρο του πορτ-μπαγκάζ, έτσι δεν είναι;
Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω λίγο κάφρος και ...(ο νοών νοήτο)
Προσπαθώντας να το καθαρίσω από τσιμέντα (εξήγησα στο thread περί ζώων πως τα απέκτησα) τα οποία δεν έφευγαν ούτε με νερό-σαπούνι, ούτε με πιεστικό, ούτε με οινόπνευμα, κατέφυγα σε ένα χρησιμοποιημένο σφουγγαράκι κουζίνας (στην πράσινη πλευρά του ) Το τζάμι καθάρισε, ΓΕΜΙΣΕ όμως γδαρσίματα (θα μου πείτε λογικό με τη μ@λ@κί@ που έκανα, ήμουν όμως εκνευρισμένος και το έκανα κάπως παρορμητικά).
Υπάρχει άλλη λύση; Ξέρετε δηλαδή αν με κάποιο χημικό-αλοιφή-κτλ μπορώ να ψιλοεξαφανίσω τις γρατζουνιές;
-
αυτολογοκρισία.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων πιάνει και το παράθυρο του πορτ-μπαγκάζ, έτσι δεν είναι;Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω λίγο κάφρος και να το σπάσω από μόνος μου για να μου το αλλάξουν
πήγαινε πρώτα σε κάποιο συνεργείο (και στην αντιπροσωπεία μια χαρά θα στους έρθει, μην ανησυχείς), εξηγείς το πρόβλημα σου και αυτοί θα σου βρουν την άκρη...μην κυκλοφορείς και με σπασμένο τζάμι στο δρόμο...(εννοόντας ότι θα στο σπάσουν εκεί στο συνεργείο και πριν έρθει ο εμπειρογνώμονας )
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υπάρχει άλλη λύση; Ξέρετε δηλαδή αν με κάποιο χημικό-αλοιφή-κτλ μπορώ να ψιλοεξαφανίσω τις γρατζουνιές;Όσον αφορά αυτό το κομμάτι ξέρεις κάποιος κάτι;
-
Πάρε κανένα τηλ σε κανένα παρμπριζάδικο και ρώτα μωρέ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρε κανένα τηλ σε κανένα παρμπριζάδικο και ρώτα μωρέ...Θα το κάνω αύριο, για να μου περάσει τώρα ο εκνευρισμός ρωτάω
-
Δεν αξίζει να εκνευρίζεσαι μωρέ... Για κάτι τέτοια δλδ όχι, όλοι έχουμε κάνει μαλατσίες. Έχω φίλο που με πήρε τηλέφωνο σε υστερική κατάσταση για να μου πει ότι έτριψε με το πράσινο από σφουγγαράκι κουτσουλιά. Καταλαβαίνεις τι έγινε το βερνίκι και το χρώμα.
Εγώ θα σου έλεγα να το αλλάξεις ασυζητητί εφόσον έχεις την δυνατότητα...
-
Και γω έτριψα ένα κομμάτι στο καπώ, το χρώμα όμως μετά από 16 χρόνια έχει χαλάσει πολύ και δεν πολυξεχωρίζει. Αύριο δε με λίγη αλοιφή θα γίνει όπως πριν. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχει μεταλλικό χρώμα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και γω έτριψα ένα κομμάτι στο καπώ, το χρώμα όμως μετά από 16 χρόνια έχει χαλάσει πολύ και δεν πολυξεχωρίζει. Αύριο δε με λίγη αλοιφή θα γίνει όπως πριν. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχει μεταλλικό χρώμα...Ας μιλήσουν καλύτερα κάποιοι πιο αντικειμενικος... χαχαχαχαχαχα
Αν και ξέρω ότι σε ενοχλεί που το λέω, στο καπώ φαίνεται αρκετά...αύριο που θα έχει ήλιο, θα δεις ότι φαίνεται...τα φώτα του γκαράζ σε ξεγελάνε (δυστυχώς) -
Να ρωτησω και εγω κατι μιας και πιασαμε το πίσω παρμπίζ...
Σε ροουντστερ τι γινεται με την αλλαγη του πισω τζαμιου της κουκουλας?
Επισης αν εγω εχω hardtop η ασφαλεια θραυσης κρυσταλλων καλυπτει και το τζαμι του hardtop?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θα το κάνω αύριο, για να μου περάσει τώρα ο εκνευρισμός ρωτάω
Carglass στην εθνικη προς πανεπιστημιο, αν εισαι Πατρα.
Ειναι καλοι. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θα το κάνω αύριο, για να μου περάσει τώρα ο εκνευρισμός ρωτάω
Επισκευή δε γίνεται, αλλαγή όμως γίνεται
Αλλαγή παρπρίζ